mlodykalisz 25.05.06, 18:32 nikogo nie ma? jeśli jesteś na forum, zostaw wpis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szycha-ns Re: Wszyscy uciekli na ecentrum...? 25.05.06, 20:02 Patrząc na liczbę postów jest to raczej wątpliwe... Osobiście ecentrum będę omijał z daleka, mam złe doświadczenia z tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Wszyscy uciekli na ecentrum...? 25.05.06, 20:06 ecentrum to kiepskie forum, gdzie głównie królowały tematy debilne. Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 Re: Na ecentrum jeszcze martwiej i to o wiele. 28.05.06, 18:58 A na dodatek drętwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Na ecentrum jeszcze martwiej i to o wiele. 28.05.06, 19:33 ze wskrzeszaniem ecentrum jest jak z reanimowaniem w maju łyżwiarza, pod którym lód na jeziorze po którym jeździł, załamał się w lutym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: zastój na forum? 28.05.06, 17:59 jakoś się niemrawo zrobiło ostatnio na forum :> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: zastój na forum? 28.05.06, 19:32 to co się nie udzielasz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zastój na forum? 08.06.06, 11:02 Zapewne z braku sensacji typu pożar w centrum miasta albo jakiś inny spektakularny wypadek typu: Patrzcie ludzie!? I kto by to pomyślał? Pośród setek oczu, a jednak. Masakra! Niestety, nawet Kalisz ma swój margines, z którym trzeba się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: zastój na forum? 28.05.06, 20:45 Nie lubie pisać sam do siebie, a teraz to jakaś pustka się zrobiła... kiedyś to codziennie była cała strona nowych tematów a teraz kicha... :> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: zastój na forum? 28.05.06, 21:10 jak by się nowe i ciekawe zarazem tematy pojawiały z dużą częstotliwością to i ruch byłby większy. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: zastój na forum? 28.05.06, 21:12 ksiestwokaliskie napisał: > jak by się nowe i ciekawe zarazem tematy pojawiały z dużą częstotliwością to i > ruch byłby większy. dlatego musimy sie postarać:P Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: zastój na forum? 08.06.06, 11:06 Piekło między Kaliszem a Ostrowem zawsze się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Zastój pozorny 08.06.06, 09:03 Niby zastój, ale w ciągu dziesięciu dni, kiedy się nikt w tym wątku nie wpisywał, spadł on o 55 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Zastój pozorny 08.06.06, 10:01 Widze , ze zostala sama elyta! Spoko , jutro sie ruszy ...po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Zastój pozorny 08.06.06, 11:17 Jestem tu nowa. No, powiedzmy... Zdarza się, że zapominam hasełka, ale staram się jak mogę o ilość wpisów w mojej trudnej życiowej sytuacji. Ha, gdybym się ujawniła, mogłoby mnie spotkać jakieś nieszczęście - a nie daj Boże - moich najbiższych. Niełatwo być ostrowianką z pochodzenia, kaliszanką z wyboru. Coś jak malowany ptak...tylko bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamartaki Re: Zastój pozorny 08.06.06, 12:00 No i ja tu nowa od wczoraj to świeżych tematów zaraz nawymyślam:). Jeden już spada w dół:) Odpowiedz Link Zgłoś