Dodaj do ulubionych

galeria kalisz 2

05.12.06, 12:47
A ja znalazłem to:
www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=416978
jak się wam podoba? :/
Obserwuj wątek
    • ksiestwokaliskie Re: galeria kalisz 2 05.12.06, 13:08
      Trochę lepsze niż to co jest teraz, ale bez podniety ;)
    • o00 Re: galeria kalisz 2 05.12.06, 13:22
      Wielkie g-ó-w-n-o (sorry!).
      • arczi-kalisz Re: galeria kalisz 2 05.12.06, 13:23
        o00 napisał: "Wielkie g-ó-w-n-o (sorry!)."

No, czyli bez zmian... po prostu do średniego g-ó-w-n-a ktoś chce dobudować
        kilka kloców, że się tak wyrażę.

--
        Stowarzyszenie KoLiber - Oddział KaLisz
        • naraziegosc Re: galeria kalisz 2 05.12.06, 22:47
          Wam sie nigdy nic nie podoba.
          • o00 Re: galeria kalisz 2 05.12.06, 23:07
            No a tobie się toto podoba?

Podoba ci się "Pod Zegarem"?
            Podoba ci się zabudowa vis a vis hotelu Orbis "Prosna"?
            Podoba ci się przebicie AWP przez Piskorzewie?
            Podoba ci się zrujnowanie założeń urbanistycznych Nowego Rynku?
            Podoba ci się to wszystko!? No, podoba ci się!?
            • mrdj1 Re: galeria kalisz 2 06.12.06, 14:11
              Hehehe a wy się spodziewaliście, że 2-ga część Galerii Kalisz będzie wyglądała
              jak Arkadia w Warszawie? heheh, gratuluje poczucia humoru i optymizmu :P.
              • o00 Re: galeria kalisz 2 06.12.06, 14:40
                Nie, spodziewaliśmy się, że będzie wyglądać jak Złote Tarasy! :p
                • naraziegosc Re: galeria kalisz 2 06.12.06, 19:34
                  Trudno powiedziec czy sie podoba bo w Kaliszu jestem rzadko i nie wiem o czym
                  mowisz. Tzn nie kojarze miejsc (budynkow ?)o ktorych piszesz i nie wiem jakie
                  sa (byly) zalozenia urbanistyczne Nowego Rynku (jesli jakies byly w ogole).
                  Ale, po pierwsz to trzeba miec pieniadze, zeby sobie fundowac najlepszych
                  architektow i potem miec zeby wybudowac to co zaprojektuja. Po drugie
                  narzekaliscie jak wstretna jest hala sportowa a przyznam, ze nie wiem dlaczego,
                  z zewnatrz widzialem i podoba mi sie, a wnetrze tylko ze zdjec znam ale tez
                  wydaje sie ladne. Niestety nie zawsze bedzie nam sie podobalo to co buduja ale
                  gusta sa rozne i bedzie trudno trafic we wszystkie. A tutaj jest zawsze
                  narzekanie. Nie pamietam czy wam sie cokolwiek kiedykolwiek spodobalo. Centrum
                  handlowe to centrum handlowe. Musi byc funkcjonalne, co oczywiscie nie znaczy
                  zeby bylo brzydkie ale to co widac na zdjeciu (Galerii) nic nie mowi i jak tu
                  mozna oceniac ??
                  Szczerze mowiac chodzilo mi tylko o to, ze tu na forum jeszcze nic nikomu sie
                  nie spodobalo. Ciekawe co bysmy mieli w Kaliszu gdybyscie wy mogli decydowac i
                  rozdzielac budzet. Jakie centra handlowe by powstaly, za jakie pieniadze, kto
                  by je budowal i kto projektowal. Kalisz by zbieral wszystkie nagrody
                  roznych "misterow budownictwa" (zdaje sie kiedys takie przynawano). Uff to sie
                  rozpisalem...)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka