czesiula Re: do high-level 03.06.05, 22:02 No tak, komiczne to wyszło. Próbowałam napisać, żę sprzedam działki, ale nie uwzględniono mojego zgłoszenia i, nie wiem dlaczego zostało tylko "spr" .Hi,hi.Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
high_level Re: do high-level 03.06.05, 22:09 A ja myslalem, ze mnie pytasz o ocene ze sprawowania ;-) A ziemie w okolicach Siemiatycz chciala kupic anexxa. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do high-level 03.06.05, 22:15 Dzięki, ona wie, ale się nie odzywa. Pewnie jej nie odpowiada moja oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: do high-level 04.06.05, 10:38 Eeeeeeeeeee, tacy przyziemni jesteście.... A ja już myślałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do high-level 04.06.05, 17:30 w rzeczy samej - oferta jest interesująca, ale nie dla mnie. potrzebuję co najmniej 0.5 ha i planuję tam mieć dom mieszkalny, całoroczny. nie szukam działki rekreacyjnej do postawienia domku typu salon+aneks kuchenny+łazienka+sypialenka. niemniej, gdybym szukała, Twoja oferta z pewnością byłaby dla mnie bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 04.06.05, 19:33 Jasne. Działki, które posiadam mają uprawnienia na budowę domów całorocznych (dwie rodziny, które juz kupiły budują się w szybkim tempie).Tyle tylko, że działki są mniejsze niż potrzebujesz. A kupienie kilku o charakterze budowlanym ( bo leżą obok siebie) to duży koszt.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do anexxa 04.06.05, 19:52 no właśnie. gdybym chciała od Ciebie kupić tyle, ile chcę, wydałabym więcej, niż uważam za stosowane. moja wyprowadzka na Podlasie ma sens o tyle, o ile uda mi się to zrobić tanio - nie jestem panią Maruszeczko, która kupiła działkę w Wajkowie za jakieś chore pieniądze i postawiła tam chałupę tak na oko o pow. 200-250 m2. idealne byłoby jakieś stare budownictwo - stara szkoła na przykład. jedna była do kupienia w Zabłociu, ale w trakcie przetargu się rozmyśliłam, z uwagi na różne czynniki dodatkowe;) piękna szkoła jest też w Tokarach, ale nie na sprzedaż. poza tym, jeśli w Tokarach otworzą przejście graniczne, to spokój szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 04.06.05, 20:01 Jasne. Można też zastanowić się nad przeniesieniem dobrego drewnianego domu na wybraną działkę. To sie jescze praktykuje. Sama o tym myślę.A stara szkoła jest w Kleszczelach. Kiedyś była pusta i właściwie nie wiem, czy coś się tam dzieje i czy byłaby możliwość kupienia.POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 04.06.05, 20:03 Przepraszam, w Klekotowie, przed Siemiatyczami Odpowiedz Link Zgłoś
high_level wpis nr 1600 04.06.05, 20:08 czesiula napisała: > Przepraszam, w Klekotowie, przed Siemiatyczami Ten wlasnie wpis byl kolejnym jubileuszowym na naszym forum. Moje gratulacje :-) Odnotowuje gwoli statystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do anexxa 04.06.05, 21:16 tak, myślałam też o przeniesieniu. W Klekotowie? dzięki za info, pojadę pod koniec tygodnia i sprawdzę. duża ta szkoła? drewniana oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 04.06.05, 21:59 Tak, dość duża.Jak nie zapomnę, to dowiem się w poniedziałek i napiszę, a ty sprawdż Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 05.06.05, 12:49 W poniedziałek dowiem sie w gminie, ale mój mąż mówi, że ta szkoła rzeczywiśćie stoi pusta i niszczeje.Problem w tym, że gmina chce sprzedać, ale mieszkańcy wsi nie zgadzają się i tak to się toczy. Nic dobrego, ale może jeszcze można to jakoś załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do anexxa 05.06.05, 14:46 wiesz, jeśli miejscowi są na "nie", to ja wolę nie zaczynać tematu. albo musiałabym jakimś cudem ich do siebie przekonać, albo wejść na siłę, co byłoby bardzo niedobrym pomysłem. niemniej jednak, przejadę się i obejrzę - może coś da się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 05.06.05, 15:13 Zgadzam się z Tobą. Mieszkańcy wsi chyba coś tam przy tej szkole robili, a gmina bez ich zgody nie może sprzedać. Dziwne, ale dowiedz się.Ogólnie-szkoda obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do anexxa 05.06.05, 15:28 Czesiula, czy to jest ta taka duża szkoła po lewej, jak się jedzie do Siemiatycz? bo nie jestem pewna, czy mówimy o tym samym. gdybyś dała radę pstryknąć fotkę i wysłać mi mailem, byłoby superb. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: do anexxa 05.06.05, 21:11 Tak, to jest ta szkoła. Z fotką będzie gorzej, ale wybaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do anexxa 06.06.05, 11:18 jeśli to ta, to przeżyję bez fotki. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś