czesiula 22.02.06, 18:56 Czy lubicie teleturnieje? Ja, tak...najbardziej te "wiedzowe"... Jeden z dziesięciu, na przykład... Mam sentyment do Wielkiej gry... Dobrze bawię się podczas spotkania z Robertem Janowskim podczas programu "Jaka to melodia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizona13 Re: Teleturnieje 23.02.06, 18:56 Teleturnieje jak teleturnieje,ale łapu capu na canal plus,to muszę zaliczyć obowiązkowo. Wielka Gra była jednym z pierwszych teleturnieji.Potem przepadła w gąszczu nowych,które masowo zaczęły pojawiać się na naszych ekranach ... PS. Czy pani Ryster nadal prowadzi ten teleturniej? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Teleturnieje 23.02.06, 18:58 Tak, nadal prowadzi ten teleturniej Stanisława Ryster. I robi to, jak zawsze, z wielką klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Teleturnieje 23.02.06, 21:40 Dla mnie pani Ryster to połowa sukcesu w tym programie. Jak dawniej Irena Dziedzic,tak teraz Stanisława Ryster kojarzona jest ze swoim programem ... Rzeczywiście,to jest kobieta z klasą ... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Teleturnieje 25.02.06, 08:19 Irenę Dziedzic też widzialam dwa lata temu, w ślicznej drogerii na Francuskiej w Wielkim Mieście...Nic się nie zmieniła...i ten głos... Odpowiedz Link Zgłoś
high_level Re: Teleturnieje 25.02.06, 11:50 Na olimpijskim szlaku. Jak bylem mlodszy, to nawet startowalem. I to z powodzeniem - 2. miejsce w wojewodztwie warszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś