arizona13 25.02.06, 22:03 Podobno krąży po Siemiatyczach jakiś regulamin od burmistrza ... O co chodzi z tym regulaminem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizona13 Re: Regulamin ... 25.02.06, 22:07 Jakieś problemy ekologiczne,czy coś takiego ... Tylko słyszałem,a i to słabo ... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Regulamin ... 25.02.06, 22:13 Chyba znowu coś "wydumali" ... Pewnie jakaś płatność się szykuje ... I po co ja głosowałem na tą Europę hie hie ... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Regulamin ... 25.02.06, 22:28 "Regulamin utrzymania czystości i porządku na terenie miasta Siemiatycze". Przynieśli mi coś takiego do domu razem z nakazem płatniczym ale jeszcze nie czytałam. Dopiero wzięłam do reki jak przeczytałam ten post. Zawiera około 20 stron. Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Regulamin ... 25.02.06, 22:37 Pewnie dotrze i do mnie wraz z nakazem płatniczym ... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Regulamin ... 25.02.06, 22:45 Wyrwany przykład: Minimalna pojemność urządzeń przeznaczonych do zbierania odpadów komunalnych z terenu niechuchomości: 1)jeden szczelny worek foliowy na odpady komunalne o pojemności 120 l- w przypadku gopodarstwa domowego do 2 osób; 2)jeden pojemnik na odpady komunalne o pojemności 110 l- w przypadku gospodarstwa domowego od 3 do 4 osób itd A ja chcę jeden worek na 4 osoby. To już nie mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Regulamin ... 26.02.06, 17:36 margeritka61 napisała: > A ja chcę jeden worek na 4 osoby. To już nie mogę? Pewnie nie... Teraz łatwo nakazywać,bo i tak wszystko na "kaczki" pójdzie ... A swoją drogą ciekawe,czy w tym regulaminie znaleziono sposób na "pałacową ruderę" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Regulamin ... 26.02.06, 20:50 Raczej nie...jak przeleciałam wzrokiem to tylko odpady, nieczystosci.... odpady zielone, odpady opakowaniowe, odpady budowlane....acha: psy należy prowadzać na uwięzi i w kagańcu... Odpowiedz Link Zgłoś