broneknotgeld 10.04.06, 22:03 Kroszonka łod kury jest wyrszo Podobnoś zowdy nojpiyrszo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizona13 Re: Z Wielkanocom 11.04.06, 06:42 Witaj Bronku przyjacielu Całe szczęście ze Cię mamy Twoich wielkanocnych fraszek Z wielką chęcią posłuchamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 11.04.06, 09:00 Toż witom Wielkanocne rymowanki Majom już łosobny kontek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=39668680 Trza se kliknońć na tyn wontek Dyć dołonczyć tam tyż idzie Wiyncy z tym radości bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 12.04.06, 08:19 Tako witom w Wielko Środa Coś starego spolić szkoda? Dzisioj skończy sie sprzontanie Wnet ciyrpiynio rozwożanie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 12.04.06, 08:50 Jajco w piontek malowane Ze niym szczyńście w życiu dane. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Z Wielkanocom 12.04.06, 16:32 Pisanki, pisanki, jajka malowane, nie ma Wielkanocy bez barwnych pisanek... Pisanki, pisanki, jajka kolorowe, na każdej pisance, bajki pisankowe... Na pierwszej kogucik, a na drugiej słońce, śmieją się na trzeciej laleczki tańczące. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Z Wielkanocom 12.04.06, 21:38 Cd. Na czwartej kwiatuszki, a na piątej gwiazdki, na każdej pisance śliczne opowiastki Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 13.04.06, 17:08 Łostatnio Wieczerzo Ze Łostatniom już Wieczerzom Som przi Chryście kierzy wierzom Dyć spokopić coś niy idzie Jako teroz wszysko bydzie? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 14.04.06, 14:46 Gyry kijym wychlastane? Gymby wodom myte z rzyki? Z Wielkim Piontkym tako dane Jak niy to trza na wos kryki! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 14.04.06, 21:59 Pisanki dzisioj wyrychtowane Ze Wielkanocom bydom rozdane Niyjedyn karlus czeko już na nie Dyć czy łod gryfny frelki dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 15.04.06, 10:08 Do Bożego Grobu niyjedyn z nos idzie Polsko tradycyjo już łod downa tako Rany Krystusowe całować ci przidzie Możno ktosik nawet przi tymu zapłako. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 16.04.06, 07:43 Alleluja! Dzwony ze rankym dzwoniyły wiela Jezus zmartwychwstoł - szkryfna tu tela Toż grob był pusty - w niym całun yno Co już na wieki cud przipomino. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Z Wielkanocom 16.04.06, 16:09 Szukałem Szukałem Boga w książkach przez cud niedomówienia o samym sobie przez cnoty gorące i zimne w ciemnym oknie gdzie księżyc udaje niewinnego a tylu pożenił głuptasów w znajomy sposób w ogrodzie gdzie chodził gawron czyli gapa w polu gdzie w lipcu zboże twardnieje i żółknie przez protekcję ascety który nie jadł więc się modlił tylko przed zmartwieniem i po zmartwieniu w kościele kiedy nikogo nie było i nagle przyszedł nieoczekiwany jak żurawiny po pierwszym mrozie z sercem pomiędzy jedną ręką a drugą i powiedział dlaczego mnie szukasz na mnie trzeba czasem poczekać ks. Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 16.04.06, 22:28 Dyngus gryfność frelce darzy Toż być mokro kożdo marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z Wielkanocom 17.04.06, 10:56 Śmigus-dyngus zimny momy A tu dziołchy loć nom trza Rady przeca jakoś domy Parfin tyż se przido - ja Dyć nojlepszo czysto woda Ponoć nigdy jyj za wiela Ciuchy mokre - toż niy szkoda Jak szczyńśliwszo naszo frela. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Z Wielkanocom 17.04.06, 12:36 W Siemiatyczach pada z nieba i nikt się nie oblewa... Odpowiedz Link Zgłoś