penicylina81 05.02.08, 08:36 Mrozu nima, śniegu nima Gdzie ta popaprana zima??? Sanki prawie zardzewiały, Narty też sie rozleciały... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siemiatycze Re: Poszukiwana 05.02.08, 10:15 Coby tylko penicyliny nie zabrakło.Mrozy jeszcze wrócą... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Poszukiwana 08.02.08, 18:02 Zawsze chcialem miec opony zimowe,ale nigdy niebylo mnie stac.Teraz je mam tylko po co? Gdybym wiedzial ze zima taka bedzie to kupil bym sobie jakis lichy komputer w to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 cierpliwości drodzy moi ;) 11.02.08, 19:49 na Wielkanoc będzie śniegu po kolana, coś tak czuję w starych piszczelach i kolanach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: cierpliwości drodzy moi ;) 12.02.08, 00:40 Mówiłem - Ludwiku nie sprzedawaj jeszcze opon zimowych... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: cierpliwości drodzy moi ;) 14.02.08, 08:46 Czy dzisiaj będzie padał śnieg..? Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: cierpliwości drodzy moi ;) 15.02.08, 09:59 Odp brzmi:TAK! 14.02.08 spadł śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: cierpliwości drodzy moi ;) 15.02.08, 11:18 Jednak w naturze coś się dzieje i te zmiany z pewnoscia pozytywne nie są: nie mamy normalnego lata ani zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: cierpliwości drodzy moi ;) 16.02.08, 11:57 Czy nadal szukacie zimy? Na calym swiecie dzieja sie anomalia pogodowe, to dlaczego mialoby to ominac Siemiatycze i forum? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: cierpliwości drodzy moi ;) 16.02.08, 12:01 Oj nasypało i nawiało - podobno bo jestem poza Siemiatyczami... Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: cierpliwości drodzy moi ;) 16.02.08, 12:25 Ja tez, ale dzieki Wam mam katakt ze swiatem... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Poszukiwana 17.02.08, 14:39 Odnalazła się sypiąc nam śniegiem w oczy i mrożąc nawet dwunastoma stopniami na minusie.Wcale nie cieszę się z jej powrotu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Poszukiwana 19.02.08, 09:09 Deszcz ją wczoraj przegonił.Znowu czuć wiosnę, nawet słońce co chwilę wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Poszukiwana 19.02.08, 10:05 To tak jak Ty co chwilę TYLKO zaglądasz tu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Poszukiwana 19.02.08, 11:36 siemiatycze napisał: > To tak jak Ty co chwilę TYLKO zaglądasz tu... :( > co chwilę to dość często:-) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Poszukiwana 19.02.08, 12:01 Przybrałaś krytykowaną przez siebie rolę biernej czytelniczki..? Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Poszukiwana 19.02.08, 12:54 siemiatycze napisał: > Przybrałaś krytykowaną przez siebie rolę biernej czytelniczki..? > Eeee, co Ty tu świrujesz??Jeżeli o moje poczynania na tym forum chodzi, to jeszcze tak zle nie jest, w porównaniu z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Poszukiwana 20.02.08, 19:40 Nie zapominaj o mnie, tez sie staram jak umiem.Co robia inni obywatele naszego miasta? Duzo z nich wylecialo za wielka wode i do innych stron swiata, ale na forum nie chca lub nie maja czasu byc aktywni.Moze poprostu uwazaja to pisanie za dziecinade?(chociaz pomny na moj wiek uwazam, ze to fajna sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Poszukiwana 21.02.08, 08:03 Niestety... W naszym kraju nie wystarczy,że robisz coś dobrze.Trzeba jeszcze zamanifestować pozę "Prawdziwego Polaka"... A pisanie na forum gazeta.pl dla niektórych jest gorsze niż śmierć... Taka jest Polska właśnie a my potem narzekamy,że w innych krajach jest normalnie tylko nie u nas... :( Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Poszukiwana 23.02.08, 05:57 Nic dodac i nic ujac... Tak jest z nami wszedzie niezaleznie gdzie mieszkamy, a mieszkalem w kilku krajach i na trzech kontynentach i cos wiem na ten temat. Polacy mieszkajacy w Australi, Nowej Zelandii zazdroszcza tym z RPA. Ci z RPA zazdroscza tym z USA i odwrotnie.Mieszkajacy w Polsce mysla o wyjazdach do innych "lepszych" krajow.Ci co mieszkaja na emigracji mysla o wyjazdach...ale gdzie? Kazdy mowi, ze gdzies indziej jest lepiej...ale gdzie?Odpowiedzi nie umiem znalesc.Ale tacy jestesmy, ciagle niezadowoleni.Czy zgadzacie sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś