akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 01.05.08, 17:44 jako dalszy ciąg powitalnego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 01.05.08, 17:56 To w takim razie ja wpiszę się tutaj dopiero jutro hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 02.05.08, 07:50 Salve!!! Dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 02.05.08, 10:20 Śródziemnomorskie klimaty - lubię,lubię he he... Salve... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 03.05.08, 08:50 Dzisiaj to mamy tylko deszczowe klimaty... Witam... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 03.05.08, 10:01 A ja słonecznie mam klimaty :))) Witam więc słonecznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 04.05.08, 09:12 Witam dzisiaj z nieśmiałym słońcem... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 04.05.08, 10:33 Słonecznym Was witam .. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... 05.05.08, 07:28 Miły i słoneczny dzień - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... 05.05.08, 08:57 Bardzo słoneczny ...... i takim Was witam... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... 06.05.08, 09:41 Czeeee Akka.... Witam też pozostałych,jeśli jacyś w ogóle się tu raczą zjawić... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... 08.05.08, 22:08 No wiecieeeee!!! takie puchy ... wowww. No to ja zasereuję: AVE IMPETRATOR, morituri te salutant! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... 09.05.08, 08:29 Czeee Akka... Jak miło Ciebie "widzieć"... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 09.05.08, 14:59 Nie ma to przypadkiem podtekstu faszystowskiego ? Pozdrowienie Rzymian skopiował niejaki Adolf i na kiepsko mu to wyszło . Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 09.05.08, 15:24 Kolejny... he he... Przeczytaj uważnie i bardzo powoli to co sam napisałeś i powiedz gdzie w pozdrowieniu Rzymian występuje podtekst faszystowski..?? hehhehehehehe.... Coś mi się widzi,że masz kolosalne i niezdrowe uprzedzenia do wszystkiego co rzymskie... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 09.05.08, 16:43 Wyjaśniam z przyjemnością: Nie ma tu przypadkiem, ani nawet podprzypadkiem, ani nawet podpodprzypadkiem takiego skojarzenia. :-o Jak można łaczyć dziedzictwo historii starożytnej z chorą ideologią?:-l To raczej na skutek takich obłąkańczych skojarzeń rodziły się wypaczenia ludzi i społeczeństw.:-((( Mam nadzieję Ballu, że swoich skojarzeń w podobny sposob nie upraszczasz, tylko traktujesz te dwa zagadnienia rozdzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 09.05.08, 16:59 Poza tym ... nawet po dwóch nieprzespanych nocach, nie przyszłoby mi do głowy takie skojarzenie. Miewam choroby ... ale zdecydowanie innej natury np. zbyt późno się kładę spać i za wcześnie wstaję, albo: dbam za bardzo o swoje uzębienie i regularnie odwiedzam dentystę itp., aleeee to przecież choroby dotykające większości współczesnych społeczeństw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 10.05.08, 07:54 Pora na coś przyjemnego... Słoneczne witam! PS.miłego urlopu Akka... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 11.05.08, 23:40 Mądrala, czy jasnowidz??? Kaszpirowski drugi czy co??? Urlopik wyczuwa zdalnie chyba :))) Urlopu nastapił dziś kres ... niestety:((( Pozdro Wszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 12.05.08, 07:33 Udanego i słonecznego dnia Wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 12.05.08, 08:52 Czeee Akkaa.... Ja jasnowidzem..? Eee nieee hehehe,bo jeszcze zaraz ktoś pomyśli,że na miotle tu przylatuję i czary rzucam.Raczej gdzieś wspomniałaś o zbliżającym się urlopie... Witam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 13.05.08, 07:58 Udanego i słonecznego dnia Wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 13.05.08, 08:00 Oooo powtórka wyszła, więc: Radosnego samopoczucia na cały dzisiejszy dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 13.05.08, 10:33 Eee tam,zaraz musisz się chwalić... Zwykły replay i tyle ;) Witaam... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 14.05.08, 07:41 A tam zaraz chwalić ;) Dobrego dnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 14.05.08, 11:15 Witam i pozdrawiam słonecznie i serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 28.05.08, 07:45 Dobrego, słonecznego i w pełni udanego dnia dzisiejszego, wszystkim obecnym, bywającym i błądzącym czasem po tym forumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 28.05.08, 22:07 Przepraszam, ale chyba pomylilem watki...to chyba jakies prywatne forum:akkaja,moderator? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 29.05.08, 18:00 Noo proszę - wystarczy napisać Ave dodać Forumowicze i ewentualnie Moder .... i zaraz prywata ludziom na myśli. Kapitaliści!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Ave Forumowicze .... Ave Moder !!!! 29.05.08, 18:02 A tak w ogóle, to czeeavee Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś