ludwik_xv 19.03.09, 21:17 Co wy beze mnie narobiliscie? Zanudziliscie nawet najnowszego czlona,tak ze chyba dostal uwiadu bo nie smedzi nad kaluza swoich rzygow. Pewnie z tego wszystkiego w nia wpadl :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkaja Re: Czesc patalachy 19.03.09, 21:18 he he heeee ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czesc patalachy 19.03.09, 21:24 Niestety akcji ratunkowej nie będzieee - kryzys mamy i wystąpił brak funduszy na ratowanie członów,nawet tych największych... :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Czesc patalachy 19.03.09, 21:39 W sumie to sie zrobil zarzygany temat.Moze skorzystamy z okzaji i sie poobrażamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czesc patalachy 19.03.09, 21:52 Czemu niee deklu :D :D :D Ale jutro,bo już mam dość tego... No wiesz... ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Czesc patalachy 19.03.09, 22:08 A skad mam wiedziec polglowku rozmiejacy posty tylko od dolnej polowy? ;) Spadaj i ja tez I pamietaj ze tylko jeden czlon cie przerasta :D Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 06:20 Witam was-z malej litery- w swoiskim gronie, kto chce niech sie obraza albo obnaza. Zwisa mi to i nie tylko...czy wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 07:11 Nas to wali z jakiej litery nas witasz,więc witamy cię jeszcze mniejszą literą ;) :D :D Wisi nam to,czy tobie zwisa czy dynda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 08:10 udalo sie i o to chyba w tym watku chodzi... a tak naprawde nie chcialem nikogo obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 10:18 Ani Ty,ani nikt inny nie obraził się,bo na tym forum prawie nie ma wariatów... ;) :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 14:19 Te zetnij go,bedzie smiesznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 15:52 Normalnie @=|może mieć tu miejsce ;) :-D normalnie Ludwiku seee po bandzie pojechałeś ;) Masz V za tooo :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 20:31 ludwik_xv napisał: > Te zetnij go,bedzie smiesznie I po co? Właśnie teraz jest śmiesznie,bo jedyna przyjaźń na jaką on może liczyć,to silny uścisk kaftana bezpieczeństwa.Chcesz się pozbyć tej rozrywki..? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: CD "obraźliwośc"i 21.03.09, 21:19 Obraźliwościii... Obraźliwości... ;) Echhh, przemieszczę się jednak wątkowo ... ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Czesc patalachy 10.04.09, 08:24 Raczej lachy czerstwe :( Pa pa w takim razie ludziom malego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Czesc patalachy 11.04.09, 22:12 ludwiku, chyba jesteś biskupem, że tak się wynosisz? ja tez już się wynoszę Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czesc patalachy 14.04.09, 14:10 ludwik_xv napisał: > Raczej lachy czerstwe :( Ejj! Ludwiku! czerstwe są podobno najzdrowsze do spożywania ;) ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś