kendo 12.03.04, 10:46 Witaj Rzulwiku w moich skromnych progach, ciesze sie niezmiernie, rozgosc sie wygodnie,napewno znajdziesz cos dla siebie.... pozdrawiam cieplutko zyczac milych dzionkow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: rzulvv 12.03.04, 22:24 a dziękuję , dziękuje )) ps małą prośbę mam tylko. te dwa "v" straszecznie mi się źle kojarzą... (miałem na forum "sobowtóra", który tak się logował i robił papę) Odpowiedz Link
kendo Re: rzulw 12.03.04, 23:08 ojej!!!!!!!!! przepraszam najmocniej , niewiedzialam,a chcialam byc mila... i jak ja to teraz naprawie ???? masz jakis pomysl ??? Odpowiedz Link
rzulw Re: rzulw 12.03.04, 23:15 no nic sięnie stało Kenduś)) tak tylko wspomniałem (mam alergię na to"VV") nic naprawiać nie musisz. Odpowiedz Link
kendo Re: Wielkanocne zyczenia 10.04.04, 21:16 Rzulwiku zycze Tobie milych,spokojnych,smacznych Swiat Wielkanocnych....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Wielkanocne zyczenia 24.07.04, 22:46 **rzulwiku a mozesz mi powiedziec czemu mam teraz jeszcze jedno okienko "przesun" nie widzialam go przedtem pod nim jest napisane "forum P¤duchy d¤ P¤duchy (tu cyferki) Odpowiedz Link
kszysio Re: Wielkanocne zyczenia 25.07.04, 13:00 Będąc opem na Poduchach, masz możliwość przesuwania wątków z Vistuli na Poduszki. (tak jak się wczoraj stało). A doszły Tobie dwa okienka: Pogaduchy i Śmieciarka. Odpowiedz Link
kendo Re:Niespodzianka 26.07.04, 15:13 kszysio napisał: > Będąc opem na Poduchach, masz możliwość przesuwania wątków z Vistuli na > Poduszki. (tak jak się wczoraj stało). A doszły Tobie dwa okienka: Pogaduchy i > Śmieciarka. > cos Ty rzulwiku ???? czy dobrze rozumie,ze moge sie porzadzic na Poduchach,jak na Vistuli jako Admin?? Odpowiedz Link
kendo Re:zaproszenie 27.08.04, 17:52 Rzulwiku nie chowaj sie ... mam nadziej,ze zdazysz przyczlapac do "Kasikowe odliczanie" 13:15 pijemy szampana za pomyslnosc mlodej pary.... Odpowiedz Link
kendo Re: rzulvv 12.03.25, 10:18 o jak sie ciesze za odwiedziny i dziekuje za pozdrowienia, pobadz z Nami milych dni zycze. Odpowiedz Link
rzulw Re: rzulvv 15.03.25, 01:11 lusia_janusia napisała: > A co to za persona? > una brava persona Odpowiedz Link
kallisto Re: rzulvv 16.03.25, 18:31 Ciekawe co słychać u Rzulwia, dzieci pewnie porosły? Odpowiedz Link
rzulw Re: rzulvv 16.03.25, 22:05 kallisto napisała: > Ciekawe co słychać u Rzulwia, dzieci pewnie porosły? Rzulw jak rzulw, pociska do przodu pomalutku. Ale dzieciaki jak byki urosły. Odpowiedz Link
rzulw Re: rzulvv 16.03.25, 22:06 rzulw napisał: > kallisto napisała: > > > Ciekawe co słychać u Rzulwia, dzieci pewnie porosły? > > Rzulw jak rzulw, pociska do przodu pomalutku. Ale dzieciaki jak byki urosły. > A co u Was drogie forumowiczki? Bo ja to tak wpadłem na momencik, posprawdzać stare kąty. Teraz to ja jużtyle czasu nie mam co kiedyś. Odpowiedz Link
kendo Re: rzulvv 17.03.25, 11:34 u mnie wszystko po staremu, czasu mam duzo tylko czasami checi na net nie za bardzo sa. milo,ze wpadles w odwiedziny, czesciej wpadaj,jak czas Ci pozwoli. Odpowiedz Link
rzulw Re: rzulvv 17.03.25, 15:28 kendo napisała: > u mnie wszystko po staremu, > czasu mam duzo tylko czasami checi na net nie za bardzo sa. > > milo,ze wpadles w odwiedziny, > czesciej wpadaj,jak czas Ci pozwoli. > Odwykłem od tego rodzaju komunikacji Masz "lajka" Odpowiedz Link
kendo Re: rzulvv 17.03.25, 17:38 "mowisz" ze wydoroslales? no ja juz emerytkam wiec czasu ma sporo miedzy moimi innymi zainteresowaniami miej sobie mile chwilki Odpowiedz Link