Dodaj do ulubionych

Sierpień mamy....Witajcie

02.08.10, 12:02
http://i30.tinypic.com/21l8uc4.gif

Palące słoneczko,ale jeszcze nie najgorzej.http://i28.tinypic.com/24119w6.gif
Obserwuj wątek
    • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 12:44
      pozdrawiam, a od polowy miesiaczka ja urlopujesmilesmile
      • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 12:52
        dzieki Jagus za "sierpniowy temacik"

ja sobie poweekendowalamwink
        nawet dobre uczucie bez netuwink

tutaj pochmurnie /duszno/
        a ja urlopik"opiekunczy we wrzesniu zaczynam tz.po polowie miesiaca.

zycze udanego dnia w cieniu i z parasolemwink
      • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 13:40
        Witam wszystkich i życzę miłego popołudnia smile Greis, udanego urlopu
        życzę. Ładuj swoje akumulatorki i wracaj zadowolona do nas smile
        • uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 19:25
          Za 5 m-cy Sylwester. Czas leci. wink Witam piękne Panie wink
          • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 08:58
            Witam pięknie.Pogoda w sam raz.

https://www.wondercliparts.com/miss_you/miss_you_graphics_8.gif
            • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 09:02
              tez sie witam unizeniewink

no i prosze,Uzur mysli juz o sylwestrze,
              z tym wiaze sie zima i mrozy....
              az mi sie chlodno zrobilo na momecikwink

zycze udanego dnia.
              • na.co.chora.terpsychora Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 10:06
                Potem będzie miał trudności z kierunkiem w stronę domu. Pisał o tym w Zajeździe wink Proponowałam psa przewodnika smile U mnie słoneczko raz jest, a raz się chowa. Nie za gorąco. Mam jeszcze labe, bo małż z małolatami na wakacjach, ale nie wiem co z sobą mam zrobic. Nudzi mi się chociaż w domu roboty nie brakuje. Nie mam weny wink Miłego dnia Dziewczyny. wink
                • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 10:46
                  Trepsy witaj,
                  no szkoda by bylo Uzura by gdzie w zaspie chcial spoczacwink

zycze milego dnia
                  i zmus sie do czegos prackowegowink
                  • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 11:41
                    jak sierpien mamy to i jesien za pasem
                    udanego dnia Wam zycze!
                    • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 12:10
                      zbliza sie niublaganie,
                      w niedziele poczulam juz zapach kopru z ogrodu,
                      to znak zapowiedzi nadchodzacej jesieni.
                      • mycha Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 13:02
                        witajcie robaczki
                        ja właśnie usiłuję wrócić do rzeczywistości po urlopie. idzie
                        kiepsko. człowiek za bardzo się rozleniwiłwink
                        u mnie słonko, ale chmury dobitnie sugerują, że może popadać.
                        trzymajcie się cieplutko i miłego dnia!
                        • uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 13:48
                          Dopiero wstałem. Jajecznicę z cebulą zrobie i poczytam. Najważniejsze sniadanie. wink Witam.
                          • mycha Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 15:52
                            niektórym to dobrze... smile
                            • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 16:35
                              *Uzur,
                              tak pozno sniadania nigdy nie jadlam,
                              ale mysle,ze smakowalo i do obiadu sie przygotowujeszwink

*Mycha,
                              no nareszcie,
                              wyurlopowana/wypoczeta,
                              zakasuj rekawki i za pracke sie lap,
                              rozkrecisz sie szybciutkosmile

milego popoludnia.
                              • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 08:17
                                oooooooooooooooooo...
                                to ja dzis pierwsza liste podpisuje?wink
                                poranek chlodnawy,moze bedzie pozniej cieplej,
                                z wczorajszych planow tylko polowa zostala zrealizowana,
                                moze dzis sie za uszy podciagnewink

zycze udanego dnia.
                                • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 08:44
                                  udanego srodka tygodnia!
                                  u mnie juz przestalo padac
                                  i weekend coraz blizejsmile
                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 11:16
                                    http://i34.tinypic.com/iq8sc8.png

Wieczorem była ulewa,dzisiaj bez słoneczka,ale jest ciepło.
                                    • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 17:03
                                      *Jagus,
                                      jaki romantyczny bukiecik na "dziendoberek" zalaczylas.

miej sobie udane popoludnie i reszta Zalogi tez,
                                      ide sie legnac ,coby kostusie wyprostowacwink
                                      • tylko.udaje.magnata Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 20:10

https://katimoor.za.pl/gg/buzki/gitara1.gif Witam. / brunet wieczorową porą /https://www.gifyzosi.friko.pl/kwiaty/k54.gif
                                        • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 08:28
                                          nooo,,poranki juz nie takie gorace,
                                          powiedzialabym,ze chlodne,

miejcie sobie udany dzionek,
                                          dzis musze do siostry podjechac i mieszkanie przewietrzyc,
                                          znowu ja ponioslo,tym razem do corki do Geteborg
                                          • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 09:49
                                            Witajcie......U mnie od rana prażonko,ale w nocy było fajnie,
                                            jesień za pasem.wink

https://wroclawski.blog-ogrodniczy.pl/wp-content/uploads/2009/08/astry.jpg
                                            • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 09:53
                                              *Greis/Jagus
                                              tak,jesien juz czuc zwlaszcza wieczorami,kiedy koper juz pachniewink

zycze udanego dnia Zalodze.
                                              • na.co.chora.terpsychora Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 10:00
                                                Witajcie Dziewczyny. A u mnie piekna pogoda i chyba jeszcze wystawię sie do słońca. Małż dalej z małolatami na wakacjach, ale w sobote wracaja i żegnaj labo, chociaż tak po prawdzie, to mi ich już brakuje. Ciekawa jestem jak wygladają dzieciaki, czy podrosły, czy nie schudły wink No i co tu kryć, małża mi też wieczorem brakuje. Może tam nabrał sił i sie spisze ? wink))))) Leniwy jest.wink Jak tak dalej będzie to zapomne na co to i po co to wink Dziewczyny, miłego dnia, Kendo szerokiej drogi. smile
                                                • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 10:05
                                                  udanego dnia!
                                                  teskniacym szybkiego powrotu rodzinkismile
                                                  i niezapomnianych wrazeńsmile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 10:16
                                                    *Trepsiu
                                                    ja Ci radze,zrob wykwintne powitanie rodzinki,
                                                    na stole / pokojowe/na sobie,
                                                    a zaobaczysz,jak slubny bedzie mial ochte na smakowanie wszystkiegosmile

zycze bogatej fantazji i powodzenia.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 06.08.10, 08:28
                                                    Hej,hej!...pooobudkaaaa!https://www.emotka.pl/emotikony/emocje/91.gif
                                                    Zaczyna u mnie padać.wink

https://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_u_01_10576_01_03.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 06.08.10, 10:24
                                                    he...Jagus,
                                                    dzis wczesnie wstala,

OK,juz wstalam kartofle/kwiatki podlalam,
                                                    wiadomosci przy sniadanku wysluchalam
                                                    i az humor sie zepsul,
                                                    tyle nieszczesc na swiecie sie dziejesad

zycze milego dnia
                                                    a zwlaszcza dla Greis,
                                                    od popoludnia upragniony weekendzik zaczyna.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 08:10
                                                    poranki juz nie takie cieplesad
                                                    niemniej w srodku dnia slonecznie

witajcie Zalogo i miejcie sobie udany dzionek.
                                                  • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 08:40
                                                    dzieki i wzajemnie niech nam sie uda ten wtoreksmile
                                                    i przyniesie radosne chwile!
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 08:49
                                                    witaj Greis,
                                                    mam nadzieje,ze obiecane wylanie rzeki
                                                    Cie ominie.
                                                  • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 10:02
                                                    ja jestem bezpieczna, gorzej z okolica
                                                    mamy alarm przeciwpowodziowy ogloszony przez wojewode
                                                    serce sciska jak sie widzi tragedie zalanych ludzi...
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 11:33
                                                    Witam forumeczkismile Kenduś jutro zajrzyj do skrzynki wink
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 12:18
                                                    Witajcie.Jest pochmurno,ale bardzo ciepło.

https://www.chorecharts.com/images/thumbnails/have_a_nice_day-3782.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 19:09
                                                    ach wpadlam wieczorowa pora,
                                                    grzebalam sie zas w ogrodzie i padlam z lapcietami,
                                                    a duzo nie zrobilam,
                                                    pare kwiatow wysadzilam na komunalna czesc,jak na razie nic tam niema i
                                                    mamy ja do dyspozycji,
                                                    jak sie namysle,to tylko lopata i juz kwiaty w nowym miejscu bedawink

zycze milego wieczornego odpoczynku.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 11.08.10, 08:41

http://i34.tinypic.com/bfjjh3.gif

Nie szalej Kenduś,nie szalej,jutro też jest dzień,big_grinbig_grin
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 11.08.10, 09:31
                                                    To prawda co pisze Jaga, oszczędzaj się trochę Kenduś.
                                                    Witam wszystkich i udanego dnia życzę smile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 11.08.10, 11:19
                                                    ech...ja juz tak mam dziewczyny,
                                                    dzis tez dzien mnie pogania,
                                                    powroce troszke pozniej.

zycze bezstresowego dnia.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 08:46
                                                    polowa sierpnia,coraz wilgotniej porankami,
                                                    jesien duzymi krokami sie zbliza,
                                                    oby byla ciepla i sloneczna.

zycze udanego zakonczenia tygodnia dla pracujacych i
                                                    normalnie "siedzacych" w domciachwink
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 09:51
                                                    Witajcie,słonko pali niemiłosiernie,w półcieniu jest 35st.

https://www.powiat-chrzanowski.pl/pmdk/aktualnosci/gif/sloneczko.gif
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 10:06
                                                    Witajcie smile Klikam w przerwie śniadaniowej, a potem dalszy ciąg
                                                    porządków domowych. Udanego dnia wszystkim życzę smile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 10:46
                                                    o widze Zaloga sie "schodzi"wink

*Jagus,
                                                    u mnie tez cos slonko zaczyna prazyc,

*Irene
                                                    to wiec rekawki w gore i za pracke sie lapiemy,
                                                    wlanczam "piaty bieg" juzwink
                                                    wieczorkiem bede sie martwic,jak przetrwalam dzionekwink

miejcie sobie udany dzionek.
                                                  • greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 21:03
                                                    pozdrawiam i do uslyszenia juz we wrzesniu
                                                    mam zasluzony odpoczyneksmile
                                                    trzymajcie sie zdrowo i wesoło!
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 14.08.10, 09:46
                                                    Udanego wypoczynku i miłych wrażeń Greis smile Witajcie sobotnio smile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 14.08.10, 10:21
                                                    Witajcie.Pogoda doskwiera już od rana.https://i28.tinypic.com/24119w6.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 14.08.10, 10:48
                                                    no,niektorzy juz urlopuja,
                                                    niektorzy maja ciepelko,
                                                    tu bardzo pochmurnie/wilgotno,

wczoraj udalo mi sie z trzema oknami,umyc pod katem zimy rozkrecajac
                                                    je/omiatajac od kokonow cmowych/zaluzje omiesc/fieranki
                                                    zdjac/wyprac/zlozyc w szafe/nowe nalozyc,
                                                    dzis odpoczynek zasluzony bo ledwo sie z wyrka dzwignelasad

zycze udanego weekendu.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 08:22
                                                    Kolejny dzień upału.

http://i36.tinypic.com/2mfyrv8.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 09:52
                                                    *Jagus,
                                                    gdziesz tam upaly,
                                                    tu zachmurzenie z bardzo wilgotnym powietrzem,
                                                    az slodko sie robi oddychajac.

zycze milego odpoczynku.
                                                  • uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 10:28

https://www.gifyzosi.friko.pl/smiles3/goofy.gifDzień deszczowy, ponury, ale ja życzę usmiechu i dobrego dnia. Co tam pogoda. Pogoda ducha wazniejsza. wink Witam. wink
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 11:09
                                                    *Uzur
                                                    ja tez mam takie podejscie do dzisiejszego dniasmile

zycze udanego w takim razie.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 09:55
                                                    hej,hej.....

alez nocka nam nagrzmialo/nabylyskalo/napadalo/nawialo

obecnie nieciekawie za oknem,
                                                    ale checi do wszystkiego jeszcze pozostaly po odpoczynku weekendowym,

zycze udanego dnia.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 09:57
                                                    Oj,u mnie nie spada poniżej 30st.wczoraj przekroczyło 32.
                                                    Mówią,że za 2 tyg,pogoda będzie raczej już jesienna.

https://www.menaar.com/Community_Calendar/big-aster.jpg
                                                  • uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 10:33

https://www.gifyzosi.friko.pl/smiles3/goofy.gif Kiedyś to bywały piękne jesienie. Wskakiwałem w górę liści i uśmodruchany kurzem zadowolony byłem ,że miękko lądowałem. To były czasy. wink Miłego dnia pięknym Paniom . wink
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 10:50
                                                    *Jagus/Uzur
                                                    witajcie,
                                                    chcialbym jeszcze "chwile" sloneczka...

a w lisciach tez lubialam sie tak bawic Uzurze,
                                                    sam szelest/kolory i zapach ich od razu nastrajaly jakos tak weselej,
                                                    wtedy jakos nie zwracalo sie uwagi na wszelakie robactwo w nich bywajace,
                                                    teraz kurz z nich o wielkie katarzysko mnie przyprawia,
                                                    ale spaceru po alejach dywanowych nigdy sobie nie zalujesmile

milego zyczesmile
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 17:17
                                                    Witajcie smile gorąc, duchota - zaczynam tęsknić do jesieni.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 17.08.10, 10:31
                                                    http://i34.tinypic.com/m97hja.gif

Dzisiaj już się wychłodziło po nocnej ulewie,jest 26st.to
                                                    w sam raz jak dla mnie.smile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 17.08.10, 11:03
                                                    Zalogo

i co mam dzis robic,
                                                    pospalam dluzej,chyba ze wzgledu na deszczowa pogode,
                                                    synoptycy pogodowi ostrzegaja nas dzis,
                                                    ze maja byc bardzo obfite opady przy +17 stopnia,

do sklepu tez chcialam po drozdze wskoczyc,
                                                    pogoda kaurat "piekarnicza",bo bulki/chlebek mi sie koncza.

zycze milego dnia.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 18.08.10, 10:58
                                                    na dzis poggoda w "kratke"+18 stopni
                                                    moze nie zmokne ,wlosieta podcinam,coby na uroczystosc nie wygladac "spod
                                                    nozyczek"wink

a tak pozatem zycze udanego dnia.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 18.08.10, 14:15

https://img198.imageshack.us/img198/778/mpiw.gif

Jak włoski po nowemu Kenduś??? big_grin
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 18.08.10, 19:19
                                                    no dzieki Jagus,
                                                    psiun mnie poznal,
                                                    pancio nic nie skometowal,
                                                    co nie znaczy,ze zle,
                                                    siostra pochwalila,ze nareszcie fryzurka wyrownana,powlasnym cieciu
                                                    eksperymentalnym w tamtym rokuwink

milego wieczoru .
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 08:36

Chłopy nie są spostrzegawczy,a przynajmniej mój.Pamiętam jak zmieniłam kolor włosów,a mój zauważył na trzeci dzień.big_grin...powiedział...chyba sobie włosy zmieniłaś.wink big_grin tongue_out
                                                    Pochmurno,ale jest 21 st.to może być.Jak na zawołanie troszkę przebiło się promyczka przez chmurkę i tym bardziej może być.big_grin

http://i36.tinypic.com/bhg6t1.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 10:03
                                                    *jagus,
                                                    cudowne myszki karmiace siesmile

pamietam kiedy tez wlosy podcielam z dlugich na krotrze,
                                                    zadzwonilam do drzwi i slubne niemal mnie do chaty nie wposcilo,bo
                                                    niepoznal mniewink

mamy tylko +17 stopn/wiatr/sloneczko.

zycze udanego dnia
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 10:34

Nie poznałaś się na żartach?,chyba,że potrzebował okularów.big_grin
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 11:42
                                                    Dzień dobry smile Nie jestem szczęśliwa, coś wysiada mi kręgosłup i
                                                    jestem zmęczona. Odechciewa mi się wszystkiego. Jestem ciekawka
                                                    Kenduś Twojej fryzurki smile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 13:20
                                                    witajcie dziewczynkiwink

wysle zdjecie Wam na priva,troche oklapla bo pokropilo na mniewink
                                                    prosta/nie wymagajac duzo modelowania.

*Irene,
                                                    a nie jest to powodem,
                                                    ze ostatnio duzo sil na "gniazdko domowe" poswiecilas i czasu?
                                                    tez nieraz mam takie przypadlosci,"wypalenia"
                                                    bedzie jutro dobrze.

milego samopoczucia zycze.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 20.08.10, 09:56
                                                    i juz koniec tygodnia,
                                                    szybko tydzien mi "uciekl"

w ramach relaxu do miasta sie dzis wybiore,
                                                    zawijajac najpierw na smietnisko wywiezc telewizor....cale szczescie,ze
                                                    zostawilam ten ktory na plazmowke podmienilam,
                                                    inaczej slubne "ogon by sobie odgryzl" bez telewizora.

milego dnia zycze.
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 20.08.10, 10:26
                                                    Witajcie smile Kenduś, starość nie radość wink Przepracowałam się i
                                                    klops! Myślę, że najbardziej szkodzi mi skakanie po parapetach big_grin
                                                    Miłego dnia wszystkim.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 20.08.10, 10:49
                                                    Witajcie...ja ciągle kombinuję,jak sobie poradzić z oknami bez wchodzenia na drabinkę,ale chyba wyjścia nie ma.wink

https://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/finefleur.musique.com/images/gd/1224188026/Bon-vendredi-a-tous.gif
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 21.08.10, 08:53
                                                    Witam...śliczna dzisiaj pogoda,piękne słoneczko.big_grin

https://img221.imageshack.us/img221/3161/hallo00093ub3.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 21.08.10, 10:17
                                                    *Jagus witaj
                                                    i zaocznie reszte Zalogismile

tez musze miec drabinke/krzeslo do swoich okien
                                                    a zostalo mi jeszcze 8szt do obmyciasad
                                                    mysle,ze do przyjazdu gosci sie uporamwink

zycze milego dnia
                                                    na plaze sie wybieramy z siostra,
                                                    +23 stopnia juz mamywink
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 22.08.10, 07:32

Piękne słonko za oknem nie pozwoliło mi dłużej się wylegiwać,idę podlać kwiatki.https://dodatkii.net/emotki/21.gif

https://i41.tinypic.com/az84mb.jpg
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 23.08.10, 08:24
                                                    Kenduś i co tam słychać???.Miłego dnia.big_grin

http://i34.tinypic.com/qoj6fq.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 23.08.10, 17:24
                                                    witajcie Kochani...
                                                    juz doczlapalam do kompa,
                                                    w sobote siopstra bawila u mnie,
                                                    bylysmy nad morzem
                                                    w sklepiku "chlopa" zakupili wszystko ekologiczne,
                                                    jablko na prube zjadlam i cierpialamsad
                                                    acha i malego bursztynika znalazlam,(zdjecie bedzie potem);

w niedziele obijalam sie od "sciany do sciany" nie majac ochoty nawet
                                                    oddychacwink

dzis prad co rusz odcinali,
                                                    u dentysty myslalam,ze znowu nowy czas dostane,ale jakos zdazyla kamien
                                                    pozrywacwink
                                                    runda po miescie,
                                                    podgladanie jesiennej kolekcji bo juz niektore sklepy maja....

zycze milego popoludnia i wieczoru.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 10:39
                                                    nieciekawie tydzien sie zaczal,
                                                    na nic ochotna nie jestem,
                                                    mam nadzieje,ze u was checi do wszystkiego sawink

miejcie sobie dobrze.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 11:12
                                                    Witam...miłego dnia Vistulanie.https://img17.imageshack.us/img17/2118/blumenschmetterling.gif

https://i34.tinypic.com/24cbqrs.jpg
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 12:45
                                                    Kenduś,mi też nie idzie robota,teraz to tylko czekam,a odżyję jak będzie już po.wink
                                                    Idę teraz robić pulpeciki w marchewce.Córka będzie miała na 2 dni.big_grin
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 17:40
                                                    ech Jagus,
                                                    ja to sie wyspalam na pilocie czyt, telewizyjny pilot wink
                                                    wszystkie kanaly poszly w nicosc,
                                                    a ze niekumata w technicznym ustawianiu,to myslalam,ze z rana
                                                    sufit "rogami "podniosewinknie moglam wiadomosci obejzecsad
                                                    usmazylam soebie tez mielone z kurczaka,
                                                    po powrocie z miasta przed chwila od placuszkow slodkich z jablkiem
                                                    odeszlama,
                                                    musze gdzie ta zlosc zostawicwink
                                                    ale telewizornie ustawilam,niemal niewiem jak,
                                                    kanaly wrocily na cale szczescie,bo cos i tak sobie ustawilam,ze dziecie w
                                                    sobote nie dalo roady mojego bledu poprawicwink

Jagus,bedzie dobrze,
                                                    zaraz polece poczytac co i jak tam u "Ciebie",
                                                    miej sobie dobrze.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 19:34
                                                    Kenduś,a masz instrukcję,to poczytaj,może coś pokapujesz.big_grin
                                                    Ja mam dobrze,bo u mnie wszystko dzieciaki dostrajają,
                                                    sprawy techniczne,nie mają dla nich tajemnic.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 08:56
                                                    o jejaaaaaa,strasznie wieje u mnie jeszczesad

*Jagus,
                                                    usiadlam po obiedzie wczoraj i zaczelam na dwoch pilotach"
                                                    tanczyc"naprzemianz guziczkamiwink
                                                    i jakos zaskoczylowink
                                                    instrukcje mam,alem niekumata z tego,odbija sie to odemnie jak pinpongowa
                                                    pileczka...,slubne skwitowal tylko,
                                                    ..tak sie ma,jak sie na pilocie spiwink

pozatem zycze udanego dnia Wszystkim.
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 09:21
                                                    big_grin....to niech mężuś sam nastroi,a nie docina.wink

U mnie pogoda przepiękna,w nocy lało,jest czym oddychać,a słonko
                                                    cudnie świeci.Zapowiadali na dzisiaj ochłodzenie,jak na razie pogoda rządzi się po swojemu.big_grin

https://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/kwiaty.jpg
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 09:34
                                                    Witajcie smile U mnie pogoda dokładnie taka jak u Jagi, wiaterek wieje,
                                                    a słońce pięknie świeci. Nie jest za gorąco. Miłego dnia wszystkim smile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 09:47
                                                    jakie cudne kwiaty,
                                                    bardzo lubie je jesienia
                                                    a w wazonie te grube zlociste
                                                    od razu przypomina mi sie pisenka M.Foga "chryzantemy zlociste" ,stoja na
                                                    fortepianie,
                                                    kryjac smutek i zal...........
                                                    przykazalam slubnemu by wylanczal tevi,kiedy usnewink
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 08:25
                                                    Jagus/Irene

sloneczko jest,
                                                    ale co z tego jak wiejesad
                                                    trawnik rosa udekorowany,
                                                    jakby sznur perel rozerwany,
                                                    nawet biedronka na zdzble trawy
                                                    przyglada sie w kropli
                                                    liczac swe kropkiwink

przemilego piatku zycze.
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 08:48
                                                    taz to dzisiaj czwartekwink
                                                    bozeszzzzzzzzzzzz,jeszcze spie w srodkuwink

zatem milego czwartku Zalodze zyczesmile
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 09:35
                                                    Dzień dobry smile Kenduś, pięknie i poetycko do nas przemawiasz o tych
                                                    kroplach rosy przypominających sznur pereł, biedronce na źdźble
                                                    trawy - cudownie smile
                                                    Miłego dnia Kochani smile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 09:58
                                                    *Irene,
                                                    chyba bede musiala wczesniej wstawac i na altanie wystawac,
                                                    obserwowac trawnik,
                                                    wtedy mnie zawsze cos nawiedziwink

zycze dobrego dnia

juz zmykamsmile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 10:18
                                                    Witajcie dziewczyny,bo chłopów nie widać ostatnio.wink
                                                    Pogoda piękna.Posiedziałam troszkę na balkonie wystawiwszy się
                                                    na słoneczko,żeby trochę witaminy D3 złapać.big_grin
                                                    A siadaj sobie Kenduś na altanie,bo z rana jest najpiękniej
                                                    i pisz co Ci na myśl twórczego przyjdzie.big_grin

https://2.bp.blogspot.com/_CqQ1phR2z4k/SWWhtX-9UWI/AAAAAAAAAAM/qqX5RXRcvV8/s400/desenhos+fofos.png
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 27.08.10, 09:15
                                                    Dzień dobry smile Dzisiaj pochmurno i deszczowo i jak widać wszyscy w
                                                    łóżeczkach wink big_grin No to miłego spanka smile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 27.08.10, 09:40
                                                    A...witam,witam...już nie śpię,czekam aż trochę przestanie padać.

http://i34.tinypic.com/33lp6x4.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 27.08.10, 09:46
                                                    faktycznie pospalam sobie dzisiaj z rana,
                                                    siostra obudzila telefonem,

witajcie Dziewczyny,
                                                    tylko +14 stopni,
                                                    komacha(komar)wielgasna szczudlowata pod listkiem schowana,
                                                    tylko jedna noge/lape/szczudlo wystawila,
                                                    jak sprawdzala czy warto wyfrunac z altanywink

miejcie sobie udany dzionek,
                                                    moj bedzie nader "ruchliwy"
                                                    w niedziele gosci na obiad proszesmile
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 08:38
                                                    tylko +15 stopni,
                                                    czuje sie juz jesien porankami,

len mnie ogarnal na calego a tu tyle pracki krzyczy za mnawink

zycze milego weekendowania.
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 08:57
                                                    Witajcie, pada drobny deszczyk, ale jest ciepło. Nie zazdroszczę
                                                    Kenduś Ci tej pracki, rób sobie przerwy. Udanej soboty smile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 09:57
                                                    http://i35.tinypic.com/2rc2yiu.jpg

Witajcie.Irene ciepło,gorąca dziewczyna big_grin,a mi jest zimno.Nawet przestało
                                                    padać,ale 16st. i wiatr dosyć mocny,to ciepło mi nie jest.

Kenduś jeszcze tylko 2 dni i po robocie,po kłopocie.wink
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 10:03
                                                    witajcie Dziewczatka,

gosci juz na jutro zaprosilam na 14 godz.
                                                    slubne juz rekawy zakasal,
                                                    wiec musze i ja stanac na stanowisko pracywink
                                                    miejcie sobie dobry dzien....

acha jeszcze znalazlam fajne przepisy na dzemy/marmolady/syropy z dzikiej
                                                    rozy - z owocow
                                                    planuje gosci zabrac nad morze by sobie pochodzily po plazy a ja owocow
                                                    rozy nazbieralawink
                                                    trzeba zapasy zimowe porobicsmile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 08:51
                                                    Witaj Kenduś,witajcie nieobecni.Oj masz dzisiaj dzień napięty.
                                                    Na pewno wszystko będzie udane,ku wspólnemu zadowoleniu.smile
                                                    Jesień za pasem,pracy trochę więcej.wink

http://i34.tinypic.com/2whe5uc.gif
                                                  • kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 21:34
                                                    ale fajna myszka Jagus,)

Dobry wieczor
                                                    usch...obrobilam sie po goscinie i czlapie do lozeczka,
                                                    jutro zdam relacje.

milego wieczoru.
                                                  • irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 22:14
                                                    Myślałam dzisiaj o Tobie Kenduś jak sobie radzisz. Spokojnej nocy smile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 22:18
                                                    Dobranoc,śpijcie smacznie.smile
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 30.08.10, 09:31
                                                    Obódź się Kenduś,choć zimno,ale słonko wstało.big_grin
                                                    https://image.dromadaire.com/dromacartes/15862g.gif
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 31.08.10, 09:18
                                                    Kogucik nie obudził,może myszka da radę.big_grin

https://www.wondercomments.com/good_day/good_day_comment_04.gif
                                                  • jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 01.09.10, 08:43
                                                    Witam...Kenduś co z Tobą???http://i55.tinypic.com/10n9kqe.jpg

http://i52.tinypic.com/2jwtpd.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka