jaga_22 02.08.10, 12:02 Palące słoneczko,ale jeszcze nie najgorzej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 12:44 pozdrawiam, a od polowy miesiaczka ja urlopuje Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 12:52 dzieki Jagus za "sierpniowy temacik" ja sobie poweekendowalam nawet dobre uczucie bez netu tutaj pochmurnie /duszno/ a ja urlopik"opiekunczy we wrzesniu zaczynam tz.po polowie miesiaca. zycze udanego dnia w cieniu i z parasolem Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 13:40 Witam wszystkich i życzę miłego popołudnia Greis, udanego urlopu życzę. Ładuj swoje akumulatorki i wracaj zadowolona do nas Odpowiedz Link
uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 02.08.10, 19:25 Za 5 m-cy Sylwester. Czas leci. Witam piękne Panie Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 09:02 tez sie witam unizenie no i prosze,Uzur mysli juz o sylwestrze, z tym wiaze sie zima i mrozy.... az mi sie chlodno zrobilo na momecik zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
na.co.chora.terpsychora Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 10:06 Potem będzie miał trudności z kierunkiem w stronę domu. Pisał o tym w Zajeździe Proponowałam psa przewodnika U mnie słoneczko raz jest, a raz się chowa. Nie za gorąco. Mam jeszcze labe, bo małż z małolatami na wakacjach, ale nie wiem co z sobą mam zrobic. Nudzi mi się chociaż w domu roboty nie brakuje. Nie mam weny Miłego dnia Dziewczyny. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 10:46 Trepsy witaj, no szkoda by bylo Uzura by gdzie w zaspie chcial spoczac zycze milego dnia i zmus sie do czegos prackowego Odpowiedz Link
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 11:41 jak sierpien mamy to i jesien za pasem udanego dnia Wam zycze! Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 12:10 zbliza sie niublaganie, w niedziele poczulam juz zapach kopru z ogrodu, to znak zapowiedzi nadchodzacej jesieni. Odpowiedz Link
mycha Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 13:02 witajcie robaczki ja właśnie usiłuję wrócić do rzeczywistości po urlopie. idzie kiepsko. człowiek za bardzo się rozleniwił u mnie słonko, ale chmury dobitnie sugerują, że może popadać. trzymajcie się cieplutko i miłego dnia! Odpowiedz Link
uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 13:48 Dopiero wstałem. Jajecznicę z cebulą zrobie i poczytam. Najważniejsze sniadanie. Witam. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 03.08.10, 16:35 *Uzur, tak pozno sniadania nigdy nie jadlam, ale mysle,ze smakowalo i do obiadu sie przygotowujesz *Mycha, no nareszcie, wyurlopowana/wypoczeta, zakasuj rekawki i za pracke sie lap, rozkrecisz sie szybciutko milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 08:17 oooooooooooooooooo... to ja dzis pierwsza liste podpisuje? poranek chlodnawy,moze bedzie pozniej cieplej, z wczorajszych planow tylko polowa zostala zrealizowana, moze dzis sie za uszy podciagne zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 08:44 udanego srodka tygodnia! u mnie juz przestalo padac i weekend coraz blizej Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 11:16 Wieczorem była ulewa,dzisiaj bez słoneczka,ale jest ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 17:03 *Jagus, jaki romantyczny bukiecik na "dziendoberek" zalaczylas. miej sobie udane popoludnie i reszta Zalogi tez, ide sie legnac ,coby kostusie wyprostowac Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: Sierpień mamy....Witajcie 04.08.10, 20:10 Witam. / brunet wieczorową porą / Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 08:28 nooo,,poranki juz nie takie gorace, powiedzialabym,ze chlodne, miejcie sobie udany dzionek, dzis musze do siostry podjechac i mieszkanie przewietrzyc, znowu ja ponioslo,tym razem do corki do Geteborg Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 09:49 Witajcie......U mnie od rana prażonko,ale w nocy było fajnie, jesień za pasem. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 09:53 *Greis/Jagus tak,jesien juz czuc zwlaszcza wieczorami,kiedy koper juz pachnie zycze udanego dnia Zalodze. Odpowiedz Link
na.co.chora.terpsychora Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 10:00 Witajcie Dziewczyny. A u mnie piekna pogoda i chyba jeszcze wystawię sie do słońca. Małż dalej z małolatami na wakacjach, ale w sobote wracaja i żegnaj labo, chociaż tak po prawdzie, to mi ich już brakuje. Ciekawa jestem jak wygladają dzieciaki, czy podrosły, czy nie schudły No i co tu kryć, małża mi też wieczorem brakuje. Może tam nabrał sił i sie spisze ? ))))) Leniwy jest. Jak tak dalej będzie to zapomne na co to i po co to Dziewczyny, miłego dnia, Kendo szerokiej drogi. Odpowiedz Link
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 10:05 udanego dnia! teskniacym szybkiego powrotu rodzinki i niezapomnianych wrazeń Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 05.08.10, 10:16 *Trepsiu ja Ci radze,zrob wykwintne powitanie rodzinki, na stole / pokojowe/na sobie, a zaobaczysz,jak slubny bedzie mial ochte na smakowanie wszystkiego zycze bogatej fantazji i powodzenia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 06.08.10, 08:28 Hej,hej!...pooobudkaaaa! Zaczyna u mnie padać. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 06.08.10, 10:24 he...Jagus, dzis wczesnie wstala, OK,juz wstalam kartofle/kwiatki podlalam, wiadomosci przy sniadanku wysluchalam i az humor sie zepsul, tyle nieszczesc na swiecie sie dzieje zycze milego dnia a zwlaszcza dla Greis, od popoludnia upragniony weekendzik zaczyna. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 08:10 poranki juz nie takie cieple niemniej w srodku dnia slonecznie witajcie Zalogo i miejcie sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 08:40 dzieki i wzajemnie niech nam sie uda ten wtorek i przyniesie radosne chwile! Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 08:49 witaj Greis, mam nadzieje,ze obiecane wylanie rzeki Cie ominie. Odpowiedz Link
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 10:02 ja jestem bezpieczna, gorzej z okolica mamy alarm przeciwpowodziowy ogloszony przez wojewode serce sciska jak sie widzi tragedie zalanych ludzi... Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 11:33 Witam forumeczki Kenduś jutro zajrzyj do skrzynki Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 12:18 Witajcie.Jest pochmurno,ale bardzo ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 10.08.10, 19:09 ach wpadlam wieczorowa pora, grzebalam sie zas w ogrodzie i padlam z lapcietami, a duzo nie zrobilam, pare kwiatow wysadzilam na komunalna czesc,jak na razie nic tam niema i mamy ja do dyspozycji, jak sie namysle,to tylko lopata i juz kwiaty w nowym miejscu beda zycze milego wieczornego odpoczynku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 11.08.10, 08:41 Nie szalej Kenduś,nie szalej,jutro też jest dzień, Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 11.08.10, 09:31 To prawda co pisze Jaga, oszczędzaj się trochę Kenduś. Witam wszystkich i udanego dnia życzę Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 11.08.10, 11:19 ech...ja juz tak mam dziewczyny, dzis tez dzien mnie pogania, powroce troszke pozniej. zycze bezstresowego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 08:46 polowa sierpnia,coraz wilgotniej porankami, jesien duzymi krokami sie zbliza, oby byla ciepla i sloneczna. zycze udanego zakonczenia tygodnia dla pracujacych i normalnie "siedzacych" w domciach Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 09:51 Witajcie,słonko pali niemiłosiernie,w półcieniu jest 35st. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 10:06 Witajcie Klikam w przerwie śniadaniowej, a potem dalszy ciąg porządków domowych. Udanego dnia wszystkim życzę Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 10:46 o widze Zaloga sie "schodzi" *Jagus, u mnie tez cos slonko zaczyna prazyc, *Irene to wiec rekawki w gore i za pracke sie lapiemy, wlanczam "piaty bieg" juz wieczorkiem bede sie martwic,jak przetrwalam dzionek miejcie sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
greis52 Re: Sierpień mamy....Witajcie 13.08.10, 21:03 pozdrawiam i do uslyszenia juz we wrzesniu mam zasluzony odpoczynek trzymajcie sie zdrowo i wesoło! Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 14.08.10, 09:46 Udanego wypoczynku i miłych wrażeń Greis Witajcie sobotnio Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 14.08.10, 10:21 Witajcie.Pogoda doskwiera już od rana. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 14.08.10, 10:48 no,niektorzy juz urlopuja, niektorzy maja ciepelko, tu bardzo pochmurnie/wilgotno, wczoraj udalo mi sie z trzema oknami,umyc pod katem zimy rozkrecajac je/omiatajac od kokonow cmowych/zaluzje omiesc/fieranki zdjac/wyprac/zlozyc w szafe/nowe nalozyc, dzis odpoczynek zasluzony bo ledwo sie z wyrka dzwignela zycze udanego weekendu. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 09:52 *Jagus, gdziesz tam upaly, tu zachmurzenie z bardzo wilgotnym powietrzem, az slodko sie robi oddychajac. zycze milego odpoczynku. Odpowiedz Link
uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 10:28 Dzień deszczowy, ponury, ale ja życzę usmiechu i dobrego dnia. Co tam pogoda. Pogoda ducha wazniejsza. Witam. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 15.08.10, 11:09 *Uzur ja tez mam takie podejscie do dzisiejszego dnia zycze udanego w takim razie. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 09:55 hej,hej..... alez nocka nam nagrzmialo/nabylyskalo/napadalo/nawialo obecnie nieciekawie za oknem, ale checi do wszystkiego jeszcze pozostaly po odpoczynku weekendowym, zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 09:57 Oj,u mnie nie spada poniżej 30st.wczoraj przekroczyło 32. Mówią,że za 2 tyg,pogoda będzie raczej już jesienna. Odpowiedz Link
uzurpator.dyktator Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 10:33 Kiedyś to bywały piękne jesienie. Wskakiwałem w górę liści i uśmodruchany kurzem zadowolony byłem ,że miękko lądowałem. To były czasy. Miłego dnia pięknym Paniom . Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 10:50 *Jagus/Uzur witajcie, chcialbym jeszcze "chwile" sloneczka... a w lisciach tez lubialam sie tak bawic Uzurze, sam szelest/kolory i zapach ich od razu nastrajaly jakos tak weselej, wtedy jakos nie zwracalo sie uwagi na wszelakie robactwo w nich bywajace, teraz kurz z nich o wielkie katarzysko mnie przyprawia, ale spaceru po alejach dywanowych nigdy sobie nie zaluje milego zycze Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 16.08.10, 17:17 Witajcie gorąc, duchota - zaczynam tęsknić do jesieni. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 17.08.10, 10:31 Dzisiaj już się wychłodziło po nocnej ulewie,jest 26st.to w sam raz jak dla mnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 17.08.10, 11:03 Zalogo i co mam dzis robic, pospalam dluzej,chyba ze wzgledu na deszczowa pogode, synoptycy pogodowi ostrzegaja nas dzis, ze maja byc bardzo obfite opady przy +17 stopnia, do sklepu tez chcialam po drozdze wskoczyc, pogoda kaurat "piekarnicza",bo bulki/chlebek mi sie koncza. zycze milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 18.08.10, 10:58 na dzis poggoda w "kratke"+18 stopni moze nie zmokne ,wlosieta podcinam,coby na uroczystosc nie wygladac "spod nozyczek" a tak pozatem zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 18.08.10, 19:19 no dzieki Jagus, psiun mnie poznal, pancio nic nie skometowal, co nie znaczy,ze zle, siostra pochwalila,ze nareszcie fryzurka wyrownana,powlasnym cieciu eksperymentalnym w tamtym roku milego wieczoru . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 08:36 Chłopy nie są spostrzegawczy,a przynajmniej mój.Pamiętam jak zmieniłam kolor włosów,a mój zauważył na trzeci dzień....powiedział...chyba sobie włosy zmieniłaś. Pochmurno,ale jest 21 st.to może być.Jak na zawołanie troszkę przebiło się promyczka przez chmurkę i tym bardziej może być. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 10:03 *jagus, cudowne myszki karmiace sie pamietam kiedy tez wlosy podcielam z dlugich na krotrze, zadzwonilam do drzwi i slubne niemal mnie do chaty nie wposcilo,bo niepoznal mnie mamy tylko +17 stopn/wiatr/sloneczko. zycze udanego dnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 10:34 Nie poznałaś się na żartach?,chyba,że potrzebował okularów. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 11:42 Dzień dobry Nie jestem szczęśliwa, coś wysiada mi kręgosłup i jestem zmęczona. Odechciewa mi się wszystkiego. Jestem ciekawka Kenduś Twojej fryzurki Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 19.08.10, 13:20 witajcie dziewczynki wysle zdjecie Wam na priva,troche oklapla bo pokropilo na mnie prosta/nie wymagajac duzo modelowania. *Irene, a nie jest to powodem, ze ostatnio duzo sil na "gniazdko domowe" poswiecilas i czasu? tez nieraz mam takie przypadlosci,"wypalenia" bedzie jutro dobrze. milego samopoczucia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 20.08.10, 09:56 i juz koniec tygodnia, szybko tydzien mi "uciekl" w ramach relaxu do miasta sie dzis wybiore, zawijajac najpierw na smietnisko wywiezc telewizor....cale szczescie,ze zostawilam ten ktory na plazmowke podmienilam, inaczej slubne "ogon by sobie odgryzl" bez telewizora. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 20.08.10, 10:26 Witajcie Kenduś, starość nie radość Przepracowałam się i klops! Myślę, że najbardziej szkodzi mi skakanie po parapetach Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 20.08.10, 10:49 Witajcie...ja ciągle kombinuję,jak sobie poradzić z oknami bez wchodzenia na drabinkę,ale chyba wyjścia nie ma. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 21.08.10, 08:53 Witam...śliczna dzisiaj pogoda,piękne słoneczko. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 21.08.10, 10:17 *Jagus witaj i zaocznie reszte Zalogi tez musze miec drabinke/krzeslo do swoich okien a zostalo mi jeszcze 8szt do obmycia mysle,ze do przyjazdu gosci sie uporam zycze milego dnia na plaze sie wybieramy z siostra, +23 stopnia juz mamy Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 22.08.10, 07:32 Piękne słonko za oknem nie pozwoliło mi dłużej się wylegiwać,idę podlać kwiatki. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 23.08.10, 08:24 Kenduś i co tam słychać???.Miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 23.08.10, 17:24 witajcie Kochani... juz doczlapalam do kompa, w sobote siopstra bawila u mnie, bylysmy nad morzem w sklepiku "chlopa" zakupili wszystko ekologiczne, jablko na prube zjadlam i cierpialam acha i malego bursztynika znalazlam,(zdjecie bedzie potem); w niedziele obijalam sie od "sciany do sciany" nie majac ochoty nawet oddychac dzis prad co rusz odcinali, u dentysty myslalam,ze znowu nowy czas dostane,ale jakos zdazyla kamien pozrywac runda po miescie, podgladanie jesiennej kolekcji bo juz niektore sklepy maja.... zycze milego popoludnia i wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 10:39 nieciekawie tydzien sie zaczal, na nic ochotna nie jestem, mam nadzieje,ze u was checi do wszystkiego sa miejcie sobie dobrze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 12:45 Kenduś,mi też nie idzie robota,teraz to tylko czekam,a odżyję jak będzie już po. Idę teraz robić pulpeciki w marchewce.Córka będzie miała na 2 dni. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 17:40 ech Jagus, ja to sie wyspalam na pilocie czyt, telewizyjny pilot wszystkie kanaly poszly w nicosc, a ze niekumata w technicznym ustawianiu,to myslalam,ze z rana sufit "rogami "podniosenie moglam wiadomosci obejzec usmazylam soebie tez mielone z kurczaka, po powrocie z miasta przed chwila od placuszkow slodkich z jablkiem odeszlama, musze gdzie ta zlosc zostawic ale telewizornie ustawilam,niemal niewiem jak, kanaly wrocily na cale szczescie,bo cos i tak sobie ustawilam,ze dziecie w sobote nie dalo roady mojego bledu poprawic Jagus,bedzie dobrze, zaraz polece poczytac co i jak tam u "Ciebie", miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 24.08.10, 19:34 Kenduś,a masz instrukcję,to poczytaj,może coś pokapujesz. Ja mam dobrze,bo u mnie wszystko dzieciaki dostrajają, sprawy techniczne,nie mają dla nich tajemnic. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 08:56 o jejaaaaaa,strasznie wieje u mnie jeszcze *Jagus, usiadlam po obiedzie wczoraj i zaczelam na dwoch pilotach" tanczyc"naprzemianz guziczkami i jakos zaskoczylo instrukcje mam,alem niekumata z tego,odbija sie to odemnie jak pinpongowa pileczka...,slubne skwitowal tylko, ..tak sie ma,jak sie na pilocie spi pozatem zycze udanego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 09:21 ....to niech mężuś sam nastroi,a nie docina. U mnie pogoda przepiękna,w nocy lało,jest czym oddychać,a słonko cudnie świeci.Zapowiadali na dzisiaj ochłodzenie,jak na razie pogoda rządzi się po swojemu. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 09:34 Witajcie U mnie pogoda dokładnie taka jak u Jagi, wiaterek wieje, a słońce pięknie świeci. Nie jest za gorąco. Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 25.08.10, 09:47 jakie cudne kwiaty, bardzo lubie je jesienia a w wazonie te grube zlociste od razu przypomina mi sie pisenka M.Foga "chryzantemy zlociste" ,stoja na fortepianie, kryjac smutek i zal........... przykazalam slubnemu by wylanczal tevi,kiedy usne Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 08:25 Jagus/Irene sloneczko jest, ale co z tego jak wieje trawnik rosa udekorowany, jakby sznur perel rozerwany, nawet biedronka na zdzble trawy przyglada sie w kropli liczac swe kropki przemilego piatku zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 08:48 taz to dzisiaj czwartek bozeszzzzzzzzzzzz,jeszcze spie w srodku zatem milego czwartku Zalodze zycze Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 09:35 Dzień dobry Kenduś, pięknie i poetycko do nas przemawiasz o tych kroplach rosy przypominających sznur pereł, biedronce na źdźble trawy - cudownie Miłego dnia Kochani Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 09:58 *Irene, chyba bede musiala wczesniej wstawac i na altanie wystawac, obserwowac trawnik, wtedy mnie zawsze cos nawiedzi zycze dobrego dnia juz zmykam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 26.08.10, 10:18 Witajcie dziewczyny,bo chłopów nie widać ostatnio. Pogoda piękna.Posiedziałam troszkę na balkonie wystawiwszy się na słoneczko,żeby trochę witaminy D3 złapać. A siadaj sobie Kenduś na altanie,bo z rana jest najpiękniej i pisz co Ci na myśl twórczego przyjdzie. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 27.08.10, 09:15 Dzień dobry Dzisiaj pochmurno i deszczowo i jak widać wszyscy w łóżeczkach No to miłego spanka Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 27.08.10, 09:40 A...witam,witam...już nie śpię,czekam aż trochę przestanie padać. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 27.08.10, 09:46 faktycznie pospalam sobie dzisiaj z rana, siostra obudzila telefonem, witajcie Dziewczyny, tylko +14 stopni, komacha(komar)wielgasna szczudlowata pod listkiem schowana, tylko jedna noge/lape/szczudlo wystawila, jak sprawdzala czy warto wyfrunac z altany miejcie sobie udany dzionek, moj bedzie nader "ruchliwy" w niedziele gosci na obiad prosze Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 08:38 tylko +15 stopni, czuje sie juz jesien porankami, len mnie ogarnal na calego a tu tyle pracki krzyczy za mna zycze milego weekendowania. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 08:57 Witajcie, pada drobny deszczyk, ale jest ciepło. Nie zazdroszczę Kenduś Ci tej pracki, rób sobie przerwy. Udanej soboty Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 09:57 Witajcie.Irene ciepło,gorąca dziewczyna ,a mi jest zimno.Nawet przestało padać,ale 16st. i wiatr dosyć mocny,to ciepło mi nie jest. Kenduś jeszcze tylko 2 dni i po robocie,po kłopocie. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 28.08.10, 10:03 witajcie Dziewczatka, gosci juz na jutro zaprosilam na 14 godz. slubne juz rekawy zakasal, wiec musze i ja stanac na stanowisko pracy miejcie sobie dobry dzien.... acha jeszcze znalazlam fajne przepisy na dzemy/marmolady/syropy z dzikiej rozy - z owocow planuje gosci zabrac nad morze by sobie pochodzily po plazy a ja owocow rozy nazbierala trzeba zapasy zimowe porobic Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 08:51 Witaj Kenduś,witajcie nieobecni.Oj masz dzisiaj dzień napięty. Na pewno wszystko będzie udane,ku wspólnemu zadowoleniu. Jesień za pasem,pracy trochę więcej. Odpowiedz Link
kendo Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 21:34 ale fajna myszka Jagus,) Dobry wieczor usch...obrobilam sie po goscinie i czlapie do lozeczka, jutro zdam relacje. milego wieczoru. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Sierpień mamy....Witajcie 29.08.10, 22:14 Myślałam dzisiaj o Tobie Kenduś jak sobie radzisz. Spokojnej nocy Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 30.08.10, 09:31 Obódź się Kenduś,choć zimno,ale słonko wstało. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Sierpień mamy....Witajcie 31.08.10, 09:18 Kogucik nie obudził,może myszka da radę. Odpowiedz Link