iryska2604 10.01.11, 20:11 Ten boski klarnet... www.youtube.com/watch?v=IhNPswAR7Zg&feature=fvst Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 10.01.11, 20:26 Oj znane,znane i dawno nie słyszane,dzięki Irysko. Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 11.01.11, 16:05 www.youtube.com/watch?v=weoGpyvIqP8 a to znacie Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 11.01.11, 19:03 No pewnie,wspaniała muzyka,radia oduczyłam się słuchać,ale tych melodii się nie zapomina. Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 14.01.11, 17:16 no pewnie,ze znamy ech wzdychalo sie kiedys przy tych "rytmach"muzycznych do ukochanego a jak swietnie sie tanczylo Odpowiedz Link
greis52 No to posłuchajcie 27.03.11, 20:48 www.youtube.com/watch?v=QzERk0W5zco "Jak tam jest" - piosenka z najnowszej płyty Seweryna Krajewskiego Jak tam jest? W tym niebie, siódmym niebie Jak tam jest? Już nie wiem, czy chcę wiedzieć... Odpowiedz Link
kendo Re: dla Was dziewczyny bo go lubie 28.03.11, 09:38 www.youtube.com/watch?v=cd9KVt92pb0 *Greis, mila ballada Krajewskiego, strasznie sie zmienil. Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 22.10.11, 09:34 Słoneczko późno dzisiaj wstało I w takim bardzo złym humorze, I świecić też mu się nie chciało, Bo mówi, że zimno na dworze. elizabethd.wrzuta.pl/audio/92EcPLl2cw5/radiowe_nuty_-_sloneczko_pozno_dzisiaj_wstalo słonecznej soboty życzę!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 22.10.11, 10:04 faktycznie nie znalam tego ale milo sie posluchalo. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 22.10.11, 10:59 Znam to, ale dawno nie słuchałam. Miło było sobie przypomnieć Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...Sade 07.11.11, 10:28 www.youtube.com/watch?v=nW17oECl7fo lubie jej sluchac jak sobie dziergamwtedy mam mile mysli Odpowiedz Link
irene.jg Re: Znacie? Znacie...Sade 07.11.11, 10:36 Miło się słucha Planuję sobie właśnie dzisiejszy dzień przy kawce. Muszę umówić się z fryzjerką, no i chyba pójśc do biblioteki. Odpowiedz Link
greis52 Światowy Dzień Pluszowego Misia! 25.11.11, 08:40 www.youtube.com/watch?v=sZYXmT6PWFs Odpowiedz Link
greis52 No to posłuchajcie... 14.01.12, 20:27 www.youtube.com/watch?v=2TPa_D3MMKc&feature=player_embedded muzyka.interia.pl/pop/news/krzysztof-klenczon-zbuntowany-aniol,1745990,50 "Polskim odpowiednikiem Johna Lennona nazywany był Krzysztof Klenczon, wraz z Sewerynem Krajewskim współtwórca ogromnego sukcesu Czerwonych Gitar. Co ciekawe, obaj muzycy obchodzili urodziny w odstępie niespełna dwóch tygodni. 14 stycznia przypada 70. rocznica przyjścia na świat nieżyjącego od 1981 roku Klenczona." Odpowiedz Link
kendo Re: No to posłuchajcie... 15.01.12, 13:24 o jeja?? a ja jakos nie widze podobienstwa miedzy nimi, choc muzyka/slowa Klenczona milo sie slucha "odnawiajac mlodosci" Odpowiedz Link
kendo Re: Eurovizja.eliminacje 09.03.12, 12:23 www.expressen.se/tv/noje/melodifestivalen/ryssland-skickar-farmor-till-eurovision/ pewnie juz slyszeliscie, Rosja bedzie miec prawdziwne babuszki na koncercie, przecietny wiek 70 lat,nigdy nie spiewaly publicznie, pieniadze zbieraja na odbudowe kosiola w swojej wiosce. Odpowiedz Link
kendo Re: Eurovizja.eliminacje 11.03.12, 10:46 www.youtube.com/watch?v=ZYRfVaxEP04&feature=related jako pierwsze miejsce, a rowno niemal punktacja byla z polskim wykonawca tutaj mieszkajacym Dany, www.youtube.com/watch?v=_apTLKrfCts&feature=related ojciec polak,mama z brazylji chyba, ale mysle,ze dziecko jest wylacznie z polskimi genami Odpowiedz Link
kendo Re: Eurovizja.eliminacje 11.03.12, 11:57 Dlaczego Dlaczego nie można w tej chwili trwają wiecznie więcej dzisiaj wieczorem Wieczność Dzisiejszy otwarte drzwi nie Nigdy nie przestać robić to co robisz Nie idź W każdym oddechem biorę oddycham Ciebie euforia Zawsze, aż do końca czasu Od teraz, tylko ty i ja Będziemy u-u-u-u-u-u-up euforia Wieczne dzieło sztuki Pokonując miłość w moim sercu Będziemy u-u-u-u-u-u-up Jesteśmy tu Jesteśmy sami we wszechświecie Jesteśmy wolni Gdzie wszystko jest dozwolone, a miłość jest na pierwszym miejscu Teraz i na zawsze razem Płyniemy w nieskończoność Jesteśmy coraz wyżej i wyżej i wyżej Jesteśmy dotarcia do boskości euforia Zawsze, aż do końca czasu Od teraz, tylko ty i ja Będziemy u-u-u-u-u-u-up euforia Wieczne dzieło sztuki Pokonując miłość w moim sercu Będziemy u-u-u-u-u-u-up na zawsze Płyniemy w nieskończoność Jesteśmy wyższa Jesteśmy dotarcia do boskości euforia euforia Będziemy u-u-u-u-u-u-up euforia Wieczne dzieło sztuki Pokonując miłość w moim sercu Będziemy u-u-u-u-u-u-up euforia euforia Będziemy u-u-u-u-u-u-up google przetlumaczylo slowa, 'mozna je jednak co nieco zmienic.... koreografie miala dobra , koncowka kiedy wylonil sie mezczyna"mam rozumiec jej euforia".... zobaczymy jak bedzie w Baku. Odpowiedz Link
greis52 Babuszki podbijają świat! 11.03.12, 13:01 muzyka.interia.pl/pop/news/eurowizja-babuszki-podbijaja-swiat,1770062,50 Odpowiedz Link
kendo Re: Babuszki podbijają świat! 11.03.12, 13:21 ciekawam na jakim miejscu sie uplacuja, muzykalnie wpada w ucho... osobiscie bym nie glosowala na nie... Odpowiedz Link
kendo Re:The Phantom 07.02.13, 13:50 www.youtube.com/watch?v=MwialGRHXqU myslalam,ze Antonio Banderas bedzie mial bardziej "ciemniejsza barwe tonu" Odpowiedz Link
slo-onko Panda z mam talentu 07.02.13, 14:36 Kenduś ta kobieta jest niesamowita !! Ile w niej radości, spontaniczności, wspaniale usposobienie i ten głos !!! Duza kobieta, duze płuca, duża przepona, mocny głos. Szukalam w necie jakichs informacji na jej temat,ale nic nie znalazlam,szkoda. warto,by o niej poczytac. Odpowiedz Link
kendo Re: Panda 07.02.13, 14:47 ogladalam ja w telewizji, kiedy mieli wlasnie pobor na "mlode talenty"choc ona ma 42 lata wiec chyba jeszcze nie zakonczyla sie edycja i niewiadomo czy ona tez wygrala, Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Panda 07.02.13, 15:06 Sary z Bandera nie widzialam tego duetu, nawet nie podejrzewalam, ze Bandera potrafi spiewac. wg. moie on przezywal cala ta arie soba, natomiast Sara grala dla samej siebie, tak to odebralam,ale kunszt spiewu pokazali obydwoje. A moje paczki juz rosna. Odpowiedz Link
kendo Re: duet 07.02.13, 16:16 podobnie ja tak odebralam, bedziemy musialy kiedy wybrac sie na opere czy operetke do Malmö Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: duet 07.02.13, 21:33 No trzeba by Pie zahaczyc o program, cos jest noweego tych co stworzyli Abbe, skomponowali nowa opere, nawet pokazywali na regionalych wiadomosciach. Odpowiedz Link
slo-onko Znacie? 08.02.13, 10:50 wyczytalamw necie taki zwrot : Kocham cię jak cholera jasna. jak to rozumiec,wypowiedziane z czuloscia czy zlosliwoscia? Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? 08.02.13, 10:58 a moze nawet wypowiedziane z ironia?? chociaz para,ktora sie zna dobrze i uzywa tych slow na codzien, to moze byl komplement???????? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Znacie? 08.02.13, 13:14 Sa chyba przyzwyczajeni do takich czulych wyznan.??? Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? 08.02.13, 14:21 przypomniał mi się wiersz o wróbelku Wróbelek jest mała ptaszyna Wróbelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie popiera wróbelka Więc wołam: czyż nikt nie pamięta, że wróbelek jest druh nasz szczery?! ....................................... Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery! ta cholera to w wyznaniu jakieś mocne podkreślenie uczuć Odpowiedz Link
kendo Re:pamietacie Charles Aznavour/Mireille Mathieu 08.02.13, 15:16 www.youtube.com/watch?v=1Kl6u6rIbPo www.youtube.com/watch?v=A40OnNRWuKc&list=PL0F5331CE9A131D58 akurat zaczal snieg leniwie padac i wzielo mnie na wspominania... Odpowiedz Link
kendo Re:kto spiewal ja w orginale, 09.02.13, 09:23 wiem ,ze po francusku www.youtube.com/watch?v=K5IG1blsdKk Odpowiedz Link
kendo Re:kto spiewal ja w orginale?????????????? 09.02.13, 09:29 www.youtube.com/watch?v=37qeZ02rJlQ pasuje do dzisiejszego sniegowania... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:kto spiewal ja w orginale?????????????? 09.02.13, 10:23 Kendo, Kendo. Faktycznie Cie wzielo na wspominki z tymi piosenkami, a zime mielismy wlasnie taka jak na videoklipach, to chyba byly koniec latt60 o ile sie nie myle, mi tez duzo przypomnialo. - dziekuje- Odpowiedz Link
kendo Re:kto spiewal ja w orginale?????????????? 09.02.13, 10:35 od wczoraj szukalam tej pisenki, prywatki z lat 60-siatych sie przypominaja i faktycznie w takie zimy chodzilysmy na nie.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:kto spiewal ja w orginale?????????????? 09.02.13, 10:54 I ze nam sie chcialo www.youtube.com/watch?v=s2GOFhG2xNk Odpowiedz Link
kendo Re:kto spiewal ja w orginale?????????????? 09.02.13, 11:27 no pomysl Lusia, ale fajnie bylo, teraz mile sie wspomina te dawne czasy, trzeba zebrac sie moze kiedy w "kupe" i powspominac... ale same tylko "baby", chlopaki zonate i pewnie ich nie pusza.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:ostatnie prywatki?????????????? 09.02.13, 11:32 Ostanie prywatki spiewa Gassowski, A pada snieg orginalnie spiewal Salvatore Adamo. Oj,,oj,,, te wspomnienia, to wlasnie bylo o tej porze. www.youtube.com/watch?v=_64nc_NLE_I&list=AL94UKMTqg-9A4j3CsjOVwx3lzai9kMhQD Odpowiedz Link
kendo Re:ostatnie prywatki?????????????? 09.02.13, 11:47 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... alez natlok mysli w glowizne wszedl... Odpowiedz Link
kendo Re:Edyta Geppert 20.02.13, 10:26 www.youtube.com/watch?v=GzEkdjiKZDw bardzo wymowne slowa Odpowiedz Link
kendo Re:Sade 21.02.13, 09:15 www.youtube.com/watch?v=L-6OMf1bTGs muzycznie na zwolnienie z rana..... z odrobina milosci Odpowiedz Link
kendo Re:na festiwal piosenki 10.03.13, 12:38 www.youtube.com/watch?v=4sa9C_G_GdY juz wybrany ze szwecji,piosenka "Jou" av Robin Stjernberg nawet mi sie podoba... Odpowiedz Link
kendo Re:slowa piosenki 10.03.13, 12:54 Robin,napisal sam slowa pieoneki w podziekowaniu ojcu i przyjaciololm za wsparcie i doping w karierze, zostal wylowiony w Idolu 2010 roku Hey, do you remember How we would stay up all night Talking about our destiny And I played the piano And you would strum on your guitar Those were the days If only you could see me now I live my dream I owe it all to you..u I owe it to you..u Isn´t it crazy..y Isn´t it crazy..y It´s all because of You..u.u..u..u All because of You..u.u..u..u It´s all because of You..u..u..u - Oho All because of You..u..u..u - Oho I know that if the sky would fall I´d survive it all Because of You..u..u..u - Oho I reach for the horizon Whenever I´ve got days of doubt Bringing me down So even if disaster strikes I close my eyes And then I´m next to you I´m right there with you..u Hey Isn´t it crazy..y Isn´t it crazy..y It´s all because of You.u.u..u..u All because of You.u.u..u..u It´ s all because of You..u..u..u - Oho All because of You..u..u..u - Oho I know that if the sky would fall I´d survive it all Becuase of You..u..u..u - Oho Kort mellansp. (0,03” It´s all cause of you Because of you Hey – ey Hey – ey Because of you tlumaczenie z google Hej, pamiętasz Jak my zatrzymamy się całą noc Mówiąc o naszym przeznaczeniu I grał na fortepianie I byś brzdąkać na Twoja gitara To były czasy Gdybyś tylko mógł mnie teraz zobaczyć Żyję moje marzenie I zawdzięczam to wszystko tobie .. u Zawdzięczam to do ciebie .. u Czy to nie jest szalone .. y Czy to nie jest szalone .. y To wszystko z powodu Ty .. u.u.. U. .. u Wszystko z powodu Ty .. u.u.. U. .. u To wszystko z powodu Ty .. u .. u .. u - Oho Wszystko z powodu Ty .. u .. u .. u - Oho Wiem, że jeśli niebo spadnie Chciałbym przeżyć to wszystko z powodu Ty .. u .. u .. u - Oho Sięgam horyzoncie Ilekroć mam dzień wątpliwości Bringing Me Down Więc nawet jeśli katastrofy Zamykam oczy I to ja jestem obok ciebie Jestem tam z tobą .. u Hey Czy to nie jest szalone .. y Czy to nie jest szalone .. y To wszystko z powodu You.u.u.. U. .. u Wszystko z powodu You.u.u.. U. .. u To wszystko z powodu Ty .. u .. u .. u - Oho Wszystko z powodu Ty .. u .. u .. u - Oho Wiem, że jeśli niebo spadnie Chciałbym przeżyć to wszystko becuase z Ty .. u .. u .. u - Oho Kort mellansp. (0,03 ") To wszystko jest przyczyną Ciebie Dzięki tobie Hey - ey Hey - ey Dzięki tobie Tłumacz Google dla Firm:Narzędzia dla tłumaczyTłumacz witrynNarzędzie analizy rynków Odpowiedz Link
kendo Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 11.03.13, 16:53 po 9-wiedziciu lata wydaje album, lansowac go bedzie w angli www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16396613.ab miedzy innymi mozna zobaczyc jaki duzy dom posiada klikajac pod zdjeciami w strzalke www.youtube.com/watch?v=yZnMHLnTbpw Odpowiedz Link
slo-onko Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 11.03.13, 20:53 nie wiem co napisane w artykule,ale na dom sobie zapracowala przebojami sprzed lat. fajna babka ogolnie,ladnie sie starzeje. Odpowiedz Link
kendo Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 12.03.13, 09:03 *Sloo, a niestac ja na najlepsze zabiegi kosmetyczne i kremy i diete wspomagajaca mlodosci, ma kasy pod dostatkiem... pilnie strzeze swojej prywatnosci, miala jeden incydent, fan,ktory ja dlugo przesladowal... ma konkubina po rozwodzie.... Odpowiedz Link
slo-onko Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 12.03.13, 09:13 życie gwiazd czasami jest bardzo trudne i wcale nie takie kolorowe jakby sie wydawalo. wciaz sa na swieczniku podczas kariery i nawet wtedy keidy kariera juz sie skonczyla. w zamian za to zyja w luksusie, czyli jak to w zyciu coś za cos. za mna nie chodza fotoreporterzy,nikt mnie nie przesladuje z aparatem,a zamiast pałacu mam zwyczajne mieszkanko. Odpowiedz Link
kendo Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 12.03.13, 09:19 www.expressen.se/noje/recensioner/musik/jag-faller-forvanat-pladask-for-laten/ kariere zaczela majac 17 lat, 7-dem lat pozniej wygrali z zespolem ABBA Eurovision ... kariera sie potoczyla, mieli wtedy Stikan Andersson,co "prowadzil ich do kariery" caly czas... obecnie ma 62 lata i po 9-wieciu latach wydaje nowa plyte.... dobrze wyglada na te lata....moja rowiesnica. Odpowiedz Link
slo-onko Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 12.03.13, 09:25 czyli zdolna nieslychanie pewnie po muzycznym przygotowaniu? bardzo lubilam ich zespol i do dzisiaj z przyjemnoscia slucham i bawie sie przy tym na tanecznych imprezach. zaskarbili sobie nie jednego fana. Odpowiedz Link
kendo Re:Agnetha Fältskog z zespolu ABBA 12.03.13, 09:32 dokladnie Sloo, maja pretensje do szwedow,ze ich nie zabardzo uznawali na poczatku kariery, Stickan, lansowal ich w anglii Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 04.04.13, 08:45 The Rolling Stones ogłosili trasę koncertową. muzyka.onet.pl/newsy/rock/the-rolling-stones-oglosili-trase-koncertowa,1,5459203,wiadomosc.html www.youtube.com/watch?v=YBmvQ3lBkdA są faktycznie nie do zdarcia Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 04.04.13, 08:49 no a czym mieliby sie "zedrzec" nie pracowali fizycznie nigdy problemy finansowe chyba ich nie "gryzlli" dbaja o siebie pewnie by dac rade "skakac na scenie" nie wszystkie ich piosenki lubialam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 04.04.13, 09:04 Prawdziwi Dinasaurowie, w tym wieku i chce sie im jeszcze tak spiewac, nie przepadam za ich stylem, wolalam zawsze Beatles. Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 04.04.13, 09:06 sa zawsze na czasie, "mloda generacja" ich lubi Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 04.04.13, 09:10 ale faktem jest, ze to już starzy dziadkowie i łapią ostatnie fale.... Odpowiedz Link
kendo Re: 85 lat Burt Bacharach w Malmö 15.06.13, 15:46 www.youtube.com/watch?v=oJ40RIVLlnc ma zamiar dajej tworzyc, fajnie sie slucha juz po obiedzie.... Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 23.06.13, 19:38 www.youtube.com/watch?v=SNKzf8jwj2U oj jak ja lubiłam te ludziki oglądać... Z okazji urodzin twórcy Smerfów, co roku odbywają się specjalne imprezy w państwach na całym świecie. Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 23.06.13, 19:43 no mile dla ucha.. nie mialam okazj sledzic ich,mieszkalam juz tu goscie opowiadali mi o nich rozne anegdoty i zargon ich... Odpowiedz Link
kendo Re: Magda Umer z groszkami... 14.07.13, 13:06 www.youtube.com/watch?v=3sLyftMUgr8 z dziesiejszego spaceru Odpowiedz Link
greis52 Duet Al Bano i Romina Power 18.07.13, 09:09 muzyka.interia.pl/pop/news/duet-al-bano-i-romina-power-powraca,1936758,50 bardzo lubiłam ich słuchać i oglądać... Odpowiedz Link
kendo Re: Duet Al Bano i Romina Power 18.07.13, 09:48 ja tez, alez sie zmienili, zwlaszcza on przytyl okropnie... Odpowiedz Link
kendo Re:jesien w piosence 20.10.13, 12:41 www.youtube.com/watch?v=r6d67k3XRg8 www.youtube.com/watch?v=FFbfm4Wyojs www.youtube.com/watch?v=DLr1oWjIC44 Odpowiedz Link
greis52 Urszula Dudziak 22.10.13, 08:40 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Urszula-Dudziak-obchodzi-70-urodziny,wid,16093417,wiadomosc.html#czytajdalej www.youtube.com/watch?v=zWSfiVp0vYA Odpowiedz Link
kendo Re: Urszula Dudziak 22.10.13, 08:50 oj,nawet radia sobie do sniadania zapomnialam wlaczyc, a teraz "szok budzenie" dobre na dzisiejsza mgielna pogode, szybciej "zaskoczy sie w dzien" Odpowiedz Link
kendo Re: Urszula Dudziak 22.10.13, 08:52 kendo napisała: > oj,nawet radia sobie do sniadania zapomnialam wlaczyc, > a teraz "szok budzenie" > dobre na dzisiejsza mgielna pogode, > szybciej "zaskoczy sie w dzien" zapomnialam dopisac, ze nie wyglada na 70 lat, chyba cos w metryce ma pokrecone,bo duzo mlodziej,w kazdym razie na zdjeciu wyglada. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Urszula Dudziak 22.10.13, 20:01 Za jazz muzyka zbytnio nie przepadam,ale pani Urszula dala sie poznac jako bardzo sympatyczna i ciepla osoba,a ja takich wlasnie ludzi bardzo cenie i bardzo lubie Odpowiedz Link
greis52 .No to posłuchajcie 01.08.14, 10:27 Piosenek z Powstania Warszawskiego www.7digital.com/artist/various-artists/release/piosenki-powstania-warszawskiego Odpowiedz Link
xystos Re: Znacie? Znacie...No to poczytajcie 11.08.14, 15:18 laura-56.blogujaca.pl/2014/08/01/ojcowska-milosc/ ZEN Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 25.09.14, 12:58 www.youtube.com/watch?v=afYPH08-BwQ Wrzosy -Maria Warzyńska - moja fotografia i wiersz. Odpowiedz Link
greis52 No to posłuchajcie:) 13.11.14, 13:29 www.popularnie.pl/piosenka-taty-i-corki/?ad Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: No to posłuchajcie:*ile masz laat - qvis* 13.11.14, 14:05 *Greis, posluchalam piate przez dziesiate zrozumialam a reszte wydedukowalam. Jednak fb ma przyszlos, na calej lini. Ale odpowiedzialam na qvis, ktory okreslil ile mam lat, niezalezne od metryki i zaskoczyl mnie,bo prawie o 20 lat zrobil mnie mlodsza. www.popularnie.pl/czy-zgadniemy-twoj-wiek/ Odpowiedz Link
slo-onko Re: No to posłuchajcie:*ile masz laat - qvis* 13.11.14, 16:39 a ja nie moge wziac udzialu, bo nie wpisalam sie w fb. szkoda,moze tez by mi odjal co bym sie lepiej poczula? Odpowiedz Link
slo-onko Re: No to posłuchajcie:) 13.11.14, 16:51 sliczna dziewuszka, pieknie wygladaja i widac,ze to zasluga taty ten spiew dziecka. Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 13.05.15, 16:13 www.youtube.com/watch?v=ba9vLao3fgE na szczęscie dziś nie piątek Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 13.05.15, 16:48 ja na FB,ale nie wpuszcza mnie choc haslo dobre wpisuje, nie bylam tam chyba juz ze trzy lata i moze dlatego, moga sie tam okreslac jak chca, najwazniejsze,jak ja sama sie czuje w duszy o. Odpowiedz Link
kendo Re:zamartwiona Celine Dion 25.08.15, 11:54 www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article21304076.ab maz chce urzec w jej ramionach, juz karmiony przez rurke w krtani, walczy z rakiem ,ktory przez dwie operacje nie moze sie pozbyc, stan jest juz niemal krytyczny.. podoba mi sie je glos i ich milosc,jak sie wypowiadala w roznych reportarzach,ze nawet spiewajac na koncertach daje umowione znaki dla meza. maja blizniaki i zdaje sie zamrozone meza plemniki-nie pamietam dokladnie,ale mieli taki program,zeby miec wiecej dzieci Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 12.09.15, 10:55 www.cda.pl/video/1833383 to dopiero mistrzostwo wydobyc z kieliszków takie dzwięki... Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 12.09.15, 11:09 greis52 napisała: > www.cda.pl/video/1833383 > to dopiero mistrzostwo wydobyc z kieliszków takie dzwięki... ciekawe ile kieliszkow poszlo zanim opanowal tak slicznie Baha? bardzo mi sie ten utwor podoba Odpowiedz Link
greis52 Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 08.12.15, 18:22 8 grudnia przypada rocznica śmierci Johna Lennona. Legendarny muzyk został zastrzelony pod swoim domem w Nowym Jorku przez niezrównoważonego psychicznie fana. www.youtube.com/watch?v=XLgYAHHkPFs Odpowiedz Link
slo-miana Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 08.12.15, 19:23 smutne i takie tzw. chichoty losu niektorym sie przytrafiaja......... dzisiaj w hurtowni z ozdobami byla pani,starsza, ubrana w przedziwna czape ze swiecacego materialu jak zloto, ze swisajacymi szarfami,wielkie, narciarskie okulary, zimowy plaszcz i goralskie klapki. znana byla jako klienta,bo personel zwracal sie do pani Trudo. nie tylko w tym sklepie jest znana, w innym rowniez. zazwyczaj kupuje towar na grube pieniadze. pewnie sprzedaje,bo skad bierze kase na nastepne rzeczy? z jednej strony byla bardzo bardzo irytujaca w swoim zachowaniu i bardzo rzadajaca i roszczeniowa,ale z drugiej czy to nie chichot losu napisal jej scenariusz zycia? Odpowiedz Link
kendo Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 09.12.15, 09:45 *Greis, w dalszym coagu zespol ma popularnosc,tz ich wykonania,zdaje sie perkusista tez juz nie zyje,zmarl na raka, *Slomko, no coz,kazdy z nas ma "swoj hichot losu" nieraz sie wydaje,ze to normalne..niektorzy maja jeszcze gorzej od nas... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Znacie? Znacie...No to posłuchajcie 09.12.15, 10:05 Wydaje mi sie, ze w obecnej dobie ludzie staja sie odwazniejs co do swojego zewnetrznego "EGO", jawie go pokazuja, nie zwracajac uwagi co inni o tym mysla. Odpowiedz Link