lezka_z_posen 07.09.11, 20:45 luklaliscie "pierwszy sezon".ja nie i nie wiem, czy warto "sie wciagac".tych ciot wolinskiego i tyszki nie dzierze, ale moze do pierwszego odcinka sie przymierze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 20:57 Ja nie widzialam i wiedzieć nie zamierzam, wychudzone modelki o męskich twarzach mnie nie obchodzo Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 21:06 w zajawkach widzialam, ze jedna "z boczkami" byla, luknij Odpowiedz Link
anna_geras Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 21:10 lezka_z_posen napisała: > w zajawkach widzialam, ze jedna "z boczkami" byla, luknij może sama sie zgłoszę do nastepnej edycji? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 21:11 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > w zajawkach widzialam, ze jedna "z boczkami" byla, luknij > > może sama sie zgłoszę do nastepnej edycji? esy na Twojo osobe wysle bez dwoch zdan Odpowiedz Link
kred-ka Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 21:21 Luknę dziś jednym ślepiem. Pierwszą edyszyn w kratkę lukałam, przestałam po tym jak panny zaczęły sesję z wężami, pąjąkami i inną gadziną. Nie na moje nerwy takie widoki brrrrrr Odpowiedz Link
anna_geras Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 21:28 Wrzucam do nagrywarki Rezydencję i idę spać jutro przy porannej kawce będzie jak znalazł Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 21:32 anna_geras napisała: > Wrzucam do nagrywarki Rezydencję i idę spać jutro przy porannej kawce będzie > jak znalazł rezydencja dzis startuje??w pompie mam top model w zwiazku z powyzszym, przelaczam na jedynkie-dzieki gieras za cynk Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 22:05 "Jesteś zajebysta" rzekł juror. Ta Rezydencja nim się na dobre zaczęła to już się skonczyła. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 07.09.11, 22:09 felek_flaszka napisał: > "Jesteś zajebysta" rzekł juror. Ta Rezydencja nim się na dobre zaczęła to już > się skonczyła. > dokldnie, w "rezydencji" nie zdarzylo sie nic, porazka. Odpowiedz Link
kazzol Re: Top-Dżoana-Model:) 08.09.11, 07:22 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteśmy w MeeeeeeeeeeeeeeeedioaLANIE!! Odpowiedz Link
anna_geras Re: Top-Dżoana-Model:) 08.09.11, 08:47 lezka_z_posen napisała: > felek_flaszka napisał: > > > "Jesteś zajebysta" rzekł juror. Ta Rezydencja nim się na dobre zaczęła t > o już > > się skonczyła. > > > dokldnie, w "rezydencji" nie zdarzylo sie nic, porazka. no jak nic? wypadek był, ona wjechala rowerem pod jego samochod i pewnie sie zakochajo, a potem sie okaze,ze to jej brat Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Top-Dżoana-Model:) 08.09.11, 09:52 Kurde nadal grywa młodych zdolnych a już mu 4 krzyżyk stuknął. Żurek Leszek (Piesek Leszek) też ma jeszcze z 10 lat grania studentów i absolwentów. Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: Top-Dżoana-Model:) 14.09.11, 22:47 Ania co "jest barwnom postaciom" i uczęszcza do szkoły technikum ale nie pamięta numeru jest boska. A narzeczony Janusz jest jeszcze lepszy. Odpowiedz Link
kred-ka Re: Top-Dżoana-Model:) 15.09.11, 22:53 felek_flaszka napisał: > A narzeczony Janusz jest jeszcze lepszy I szósty krzyżyk stuknął mu na bank ! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 15.09.11, 23:04 ja taka nienawiscia do cioty tyszki palam, ze nie jestem w stanie tegol ukac Odpowiedz Link
kred-ka Re: Top-Dżoana-Model:) 15.09.11, 23:08 ezka_z_posen napisała: > ja taka nienawiscia do cioty tyszki palam, ze nie jestem w stanie tegol ukac Mega hipokryta z Tyszki jest. Drze ryja do dziewuchy: " Ale z Ciebie jest sex bomba !", a przecież mu tylko na taką sex bombę z lontem z przodu staje Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 29.09.11, 14:34 ma nadzieje, ze dobiora sie tym pajacom z jury do dupy: www.pudelek.pl/artykul/35374/top_model_to_obrzydliwa_audycja_mobbing_zastraszanie_upokarzanie/ akurat fragment, kiedy ten oblech wolinski rzucvil sie z lapami do kandydatki, aby sprawdzic, czy piersi sa prawdziwe widzialam - i tez mnie to mocno zniesmaczylo.ze laska mu nie dala w pysk, to sie dziwie.glupie te dziewuchy, zero poczucia godnosci.i obciachu. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 09.10.11, 12:15 ten program jest obrzydliwy.pozowanie z rozneglizowana ciota i wspinanie sie na jej zad - no ludzie.. www.lansik.pl/25674/wolinski-zalatwil-swojemu-partnerowi-prace-w-top-model-zdjecia/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Top-Dżoana-Model:) 07.12.11, 22:09 Ogląda ktoś finał? Piróg to prawdzwie 1,50m w kapelusie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 09.12.11, 09:54 prezentowanie mody meskiej - wreszcie pan michal trafil na swoje miejsce.dla mnie ciagle wyglada i zachowuje sie jak chlop, i ten meski glos do tego: www.lansik.pl/26485/michalina-bedzie-prezentowac-meska-mode/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Top-Dżoana-Model:) 09.12.11, 15:47 panu michalowi testosteron zaczyna buzowac i sie ciska www.pudelek.pl/artykul/36876/michalina_olga_nie_jest_pelnowartosciowa_modelka/ Odpowiedz Link