jaga_22 01.02.11, 10:07 Witajcie ...Kenduś nie martw się,kiedyś ten śnieg przestanie padać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Luty...podkuj buty... 01.02.11, 10:24 witaj Jago i pozostala Zalogo mam nadzieje,ze przestanie sniezyc tu pewnie sypnie od 6 lutego, przewaznie tak jest kiedy dzieci maja ferie zimowe milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 01.02.11, 10:41 U nas mają ferie zimowe województwami. Moje wnuki będą się cieszyć od 14 do 27 lutego.To dobrze się składa,bo teraz przez 2 tyg. ma być ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 01.02.11, 10:51 tu tez wojewodztwami robia, na miescie gwarno/tloczno od mlodziezy, rozniaste aktywitety sa organizowane i duzo premier filmowych w kininach.... kawiarenki/jadlodajnie zapelnione, najgorszy czas dla emeryta,ktory pragnie w tym czasie gdzies sie "rozplaszczyc" w kawiarence Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 01.02.11, 13:51 witajcie w nowym miesiącu mnie dzisiaj nieźle mróz wyszczypał u nas ferie się już zaczęły ale dzieciaczków na podwórku nie widać miłego początku miesiąca życzę... Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 01.02.11, 16:45 witaj Greis, mi wiatr "oszczypal mroznie rece" nasypywalam ptaszom ziarenka bez rekawic milego wieczoru Zalodze zycze Odpowiedz Link
greis52 Dzień Świstaka 02.02.11, 07:57 czyli kiedy nadejdzie wiosna?????????? czy najsłynniejszy świstak na świecie Phil z Punxsutawney w Pensylwanii zobaczy dziś swój cień i wrócił do norki, co przepowiada jeszcze co najmniej sześć tygodni zimy miłego środka tygodnia! Odpowiedz Link
kendo Re: Dzień Świstaka 02.02.11, 08:54 oby zadnych cieni swistak niezobaczyl, pragnie mi sie juz wiosna a narazie bardzo wilgotno i choc na + to jakos wszedzie to zimno wlazi milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dzień Świstaka 02.02.11, 10:16 Niby nie jest tak mroźno,tylko -4,ale wielka wilgoć w powietrzu.Kto to widział,żeby przy mrozie leciała mżawka,pozabijamy się. Odpowiedz Link
kendo Re: 3 luty 03.02.11, 10:02 jestesmy na + i tak az do soboty, prawie wiosennie sie czuje, wilgoc jednak paskudna o tej porze..... *Jagus, my juz po takich slizgawkach mzawkowych,bylo bardzo duzo stluczek i wypadkow samochodowych. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 3 luty 03.02.11, 10:17 Pięknie dzień się zapowiada,widno na dworze,słonko przebija +2st. Zamarzyłam o wiośnie. to chyba wiśnie tak kwitną? Odpowiedz Link
kendo Re: 3 luty 03.02.11, 10:52 tez wiosna mi sie marzy Jagus, kwiat do wisni podobny, choc moze tez byc i od jednego gatunku sliwy,taka mamy przed domem,ze wzgledu wlasnie na dekoracyjny kwiat,liscie sa caly czas buraczkowe. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: 3 luty 03.02.11, 11:25 U mnie mało ze pochmurno to jeszcze wieje jak diabli. Jestem juz w domu (ostatnio strasznie sie szwendam) potem troche popatrze co nowego na forum a poki co ide jakis obiad gotowac. Odpowiedz Link
kendo Re: 3 luty 03.02.11, 11:59 a witaj Irysko, ja tez uwielbiam sie szwedac milo sie czyta Ciebie ponownie, obiadek juz mam sos miesny,ugotuje spagetti/sorowka z kiszonej kapuchy i OK miej sobie udany dzien. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 3 luty 03.02.11, 12:39 Została mi ogórkowa,to tylko dla córki zrobię białą kiełbaskę U mnie słonko już gdzieś się zapodziało,ale widniej jest niż zwykle. Odpowiedz Link
kendo Re: 3 luty 03.02.11, 14:02 *Jagus i to pocieszajace,ze mimo braku sniegu widniej mamynawet przy pochmurnym niebie "jasnosc "jest inna zarobilam bulki grachamowe i juz milego popoludnia Zalodze, Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 4 luty 04.02.11, 09:43 Kenduś,została jeszcze jaka bułeczka??? zawsze ją sobie wyobrażam jak piszesz. Dzisiaj też jest dosyć widno,nawet słonko próbowało swoich sił,ale poległo. miłego dnia Wszystkim) Odpowiedz Link
kendo Re: 4 luty 04.02.11, 10:25 *Jagus, a no zostala i dla Was buleczka,panciowi tez "dzialke" dalam jednak z grachamowej maki jakos nie badzo mi smakuja, musze poszukac innej recepty, pozatem okropnie wieje niemal stormowe porywy przy +4 stopniach /slonce swieci.... mam zamiar do miasta podjechac po 2st.domkow dla ptaszko, przyczepimy do drzew i latem bedziemy cieszyc sie ptaszkami"wlasnymi" milego dnia zycze. Greis,oby jak najszybciej dzionek w pracy sie skonczyl Odpowiedz Link
greis52 5 luty... 05.02.11, 10:28 pozdrawiam weekendowo pada i wieje brrrr barowa pogoda... Kendo ja dopiero od poniedzialku po dlugim zwolnieniu będe pracować oj cieżko bedzie wstawac o 5 rano jak przyzwyczaiłam się do dlugiego wylegiwania pod kolderka udanego dnia życzę!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 5 luty... 05.02.11, 10:46 Witam serdecznie i zdrowia życzę. Pogoda nieciekawa,ni to zima,ni to co. Odpowiedz Link
kendo Re: 5 luty... 05.02.11, 11:38 *Greis zapomnialam , zycze "mocnego zatem zdrowka" *Jagus, tutaj zdecydowanie wieje sztormowo ,+9 stopni, no prawdziwa zima do ktorej jestem przyzwyczajona po tylu latach tu mieszkania milego dnia Wszystkim zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 6 luty... 06.02.11, 09:46 Witam,u mnie dzisiaj spokój i cisza na każdym froncie,+5st. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: 6 luty... 06.02.11, 16:22 U mnie dalej dmucha,juz nie mogę słuchać tego wycia,Na termometrze 10 na plusie ale jak sie wyjdzie to nieciekawie.Gdzie ta wiosna??? Odpowiedz Link
kendo Re: 6 luty... 06.02.11, 22:12 ech i tu tez nieciekawie za oknem, choc ja mialam ciekawy dzien z siostra cynamonowe "buly" pieklysmy i ledwo co ostygly z kakalem zaczelismy smakowac odwiozlam do domu, spacer szybki przez miasto by troszeke krokow nalapc by pokazac sie przed instruktorka milego/cichego wieczoru Odpowiedz Link
kendo Re: 7 luty... 07.02.11, 10:19 + 4 stopnie, z przelotnymi opadami, sloncem, milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 7 luty... 07.02.11, 10:42 Witam...u mnie nieco więcej,bo +9,ale pochmurno,jak ja nie lubię takiej pogody. Odpowiedz Link
kendo Re: 7 luty... 07.02.11, 11:32 *Jagus, masz kocia,przytulaj sie do niego, zaraz na spacerek "polece"sloneczko ladnie swieci, wiec moze "lapy" rekawiczkami nie bede okrywac,to nalapie troche witaminki Odpowiedz Link
iryska2604 Re: 7 luty... 07.02.11, 18:47 Zaświeciło dopiero po południu i od razu zrobiło sie wiosennie.Jakos butów nie ma do czego podkuwac - no i dobrze. Odpowiedz Link
kendo Re: 7 luty... 07.02.11, 18:50 *Irysko i oby tak dalej bylo bez podkuwania, ale to poczatek,wiec moze sypnac sniegiem, oby nie mrozilo,podczas dnia stopnieje, tu dzis noca nas ostrzegaja przed iscie sztormowymi wiatrami II stopnia milego wieczoru Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 7 luty... 07.02.11, 21:18 No to dobranoc kochani,pójdę trochę pooglądać,co na świecie się dzieje. Odpowiedz Link
kendo Re: 7 luty... 08.02.11, 09:01 witam, przezylismy sztorm, chwilami myslalam,ze dachu nad glowa sie pozbedziemy, studentom zmiotlo dach na w poblizu zaparkowane samochody, wiele domow niema pradu/telefonicznego polaczenia drzewa obalone na drogach pociagi wstrzymane wielkie most pozamykane do wieczora ma wiatrzysko zmalec, dobrze ze slonecznie. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 8 luty... 08.02.11, 09:52 Ojejej...Kenduś,toś przeżyła tej nocy.Najważniejsze,że na strachu się skończyło. Trochę u mnie miącha drzewkiem wigilijnym za oknem ,ale słonko od czasu do czasu przyświeca. Odpowiedz Link
kendo Re: 8 luty... 08.02.11, 10:35 *Jagus, choinkek jakos niepolamalo,(stanowia granice od strony "gospodarzarskich pol") co sobie tak zyczylam skrycie, za duzo igliwia opada na trawe Odpowiedz Link
greis52 9 luty... 09.02.11, 06:56 niech Wam się uda dzionek w kazdej dziedzinie oj ciezko mi sie wstaje rano kłoce sie z dzwonkami alarmujacymi ze czas wstawac pozdrawiam! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 9 luty... 09.02.11, 08:50 Również witam i pozdrawiam.Ucichło na dworze,tylko te chmury ciężkie wiszą. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: 9 luty... 09.02.11, 11:43 Tu na razie nic nie wisi ale rano było -3 i zapowiadają od soboty powrót zimy.Wcale mi sie to nie podoba. Odpowiedz Link
kendo Re: 9 luty... 09.02.11, 12:57 witajcie Zalogo, napisze,ze tutaj bardzo slonecznie /+10 stopnia i tez pod koniec tygodnia strasza ochlodzeniem nawet minusowym chce juz by wiosna byla milego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: 10 luty... 10.02.11, 10:41 niewiem czemu tak dlugo spie? witajcie Zalogo, zaczynaja straszyc zima nowa, na polnocy juz -20 a i wiecej miejscami, fala mrozow obniza sie sukcesynie na poludnie ale poki co pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 10 luty... 10.02.11, 12:25 Witajcie,pojutrze i u nas ma przyjść spore ochłodzenie,czyli przysłowie pasuje. dzisiaj nawet ładnie i słonko przyświeca. Odpowiedz Link
kendo Re: 10 luty... 10.02.11, 15:06 wzglednie cieplo dzis ale resztki wiatru sloneczko sie juz schowalo....i z ukosa po szybach deszczy, a chcialam je dzis myc od zewnatrz, dobrze,ze za obiady sie wzielam milego popoludnia...ide na fotel "pol godzinki dla sloninki" Odpowiedz Link
greis52 Re: 10 luty... 10.02.11, 18:55 jakie z was pracowite mróweczki a ja czekam piątku, spokojnego wieczoru życzę!!!!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 10 luty... 10.02.11, 19:04 Jakoś ten piątek szybko nadszedł,może nie dla wszystkich. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 11.02.11, 09:02 snieg do rzadkosci nalezy u Malej tu na razie slonecznie +3 stopnie, tez szybko do piatku zlecialo.... zycze milego zakonczenia tygodnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 11.02.11, 09:06 Witajcie,u mnie trochę pada Myśląłam ,że Mala jest z Twoich stron Kenduś. Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 11.02.11, 09:54 suchego dnia zyczę, na szczescie u mnie ciepło i weekend przed..... pozdrawiam! Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 11.02.11, 10:04 dziekuje Greis,i wzajemnie. wlasnie siedze i mysle, czy spacer najpierw czy sklep po wcczorajszych wyczynach przypiecowych jakos nie moge sie "pozbierac " dzisiaj Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Luty...podkuj buty... 11.02.11, 14:40 Dziewczyny - jak na razie to nie buty podkuwać a kalosze wyciagac.Pada dzis u mnie, moje psie panny dwa razy nosy wychylały z domu i z powrotem.Dopiero o 9 -tej juz nie wytrzymały i poszły sie wysikac. Teraz spią na kanapie i nawet chrapie któras. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 11.02.11, 14:43 pogoda podobna do tutejszej Irysko, madre psiuny nasz tez niezabardzo deszczowa pogode lubi, po prostu skraca spacer i pedzi do domu..... milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 12.02.11, 09:50 Hej...hej pooobudka !!! U mnie piekne słonko,trochę i Wam posyłam. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 12.02.11, 11:08 lapie juz promyczki by bylo ich wiecej umnie, tez cudownie mamy +5 stopni, noca -9 bylo, i tak ma byc caly nastepny tydzien oby sie im sprawdzilo milego odpoczynku zycze. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Luty...podkuj buty... 12.02.11, 16:07 U mnie tez pięknie swieci.Przed chwila ganiałam bo Saba znow znalazła sposób aby uciec z kojca -ta cholerka mnie wykończy a męża to chyba uduszę.Dzis nie ma go po południu,zabezpieczyłam jakos ale ona jest tak cwana! Kendus w czwartek pomacham od ciebie Śnieżce bo jade w gory.Agnieszka sobie przypomniała że ją wujek zapraszał no i tylko babcia jest dyspozycyjna .Tak na tydzień wyskoczymy do Karpnik.Juz sie cieszę. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 12.02.11, 16:14 oczywiscie Irysko, pozdrow Sniezke odemnie.... ha...to "wesolo" z Saba jest a nie mozna na line ja uwiazac` my naszego na dlugasna line czepimy a i tak kiedys 2 razy sie "odgryzl z liny" ale masz fajnie...Iryska" wedrowniczka", zycze milego pobytu u stop gorskich i na gardelko uwazaj tylko Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 13.02.11, 10:17 udanej niedzieli! ma być wszędzie słoneczko i wyciągać wędrowniczków z domu przyjemności niedzielnych życzę Wam... Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 13.02.11, 10:20 prawda Greis, tu tez sie rozswiecilo, ale na minusie jest z przypudrowanym sniegiem, oby tylko wiecej nie dopadalospacer po miescie planowany/a moze nawet od parku do nowo otwartego "domu" milego odpoczynku zycze Zalodze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 13.02.11, 13:23 Ja jeszcze się kuruję,ale miło popatrzeć na słonko choćby przez okno. Mimo słonka jest -1. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Luty...podkuj buty... 13.02.11, 16:55 Buuuu...a u mnie szaro ,ponuro i w ogóle paskudnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 13.02.11, 18:01 No to paskudniej będzie dzisiaj u mnie w nocy,zapowiadają -12. a już tak fajnie było. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 14.02.11, 09:24 Witajcie,jeszcze rano było -11,a teraz cudne słoneczko. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 14.02.11, 10:52 choc skromnie sniegu morz za nosy lapie, czyli sparwdza sie pogoda z podkutumi butami milego dnia dzisiejszego zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 15.02.11, 08:05 mrozi oj mrozi!!! cieplego dnia Wam zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 15.02.11, 10:08 Dzień dobry Wszystkim.U mnie -14,ale cudne słoneczko.Miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 15.02.11, 16:21 zeby tylko mrozilo,byloby OK, ale tu jerszcze wieje i pogarsza sytuacje, ludziska pootulani na miescie..... dobrze ,ze nie snieguje,bo juz tego "balego" nie lubie milego /cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 16.02.11, 08:58 Witam jeszcze słonecznie ale od jutra ma padać śnieg przez 3 dni. a już tak było fajnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 16.02.11, 09:45 tylko nie snieg zaczyna on dzialac na mnie ,jak "plachta na byka" minusowo i wietrznie, oby tak bylo . milego dzionka zycze-to juz srodek tygodnia Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Luty...podkuj buty... 16.02.11, 18:43 Ciekawe czym nas jutro Jelenia Góra przywita.Chyba za zimno nie będzie.Odezwę sie Kenduś od Danki,troche poeżdzimy.Mamy w planie też Mysłakowice (Dana musi do gminy)Na razie! Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 17.02.11, 06:56 pozdrawiam i udanego końca tygodnia zyczę, i nareszcie przestało wiac za oknem Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 17.02.11, 09:15 *Irysko, ale zazdroszcze odwiedzin" powiatowych" szkoda ze Fleur u wnuczka zdaje sie juz jest,byscie mogly sie przeciez spotkac a pozatem to na minusie,ale nie snieguje milego dnia. a zauwazylyscie, ze jest "prostokacik" do FACEBOOK? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 17.02.11, 09:37 Witam,jeszcze mroźno -7st i bardzo pochmurno,ja widzę dalej u siebie wietrzysko,bo mi choineczką za oknem potrząsa. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 18.02.11, 11:12 wzajemnie Jagus, oczywiscie sniezy tutaj, jest na minusie.... milusinskiego dnia acha, lubicie niezapowiedziane wizyty? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..alem sie zezloscila Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 19.02.11, 09:51 Niezapowiedziane wizyty,to tylko ze strony dzieci,ale już kiedy ma przyjechać syn z synową i Martynką,to mówię,żeby dzień przedtem powiadomili.Nie lubię być zaskakiwana,lubię być przygotowana. Dzień pochmurniasty,śnieżek pada,ale płatek od płatka daleko. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 19.02.11, 12:39 witaj Jagus, no tak od rodziny nie wymagam meldowan, ale od obcych /znajomych tak, nie poczestowalam kawa ani mufinka i juz wredota wczoraj bylam tutaj przepiekne slonce,oczywiscie przy -5 stopniach, zastanawiam sie na plaze podjechac, tylko ze obiad dzis pracochlony zaplanowalam moze jutro.. milego dnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 19.02.11, 12:50 U mnie jest -4,czyli pogoda podobna,czekam na córkę,bo robi zakupy w Realu, to gdzieś za godzinkę przyjedzie i przywiezie.Wczoraj nareszcie doczekałam się wizyty księdza po kolędzie.Będę miała z głowy 2 lata. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 19.02.11, 14:40 o?, to przerywnik wieczorny Jagus mialas z ksiedzem, ja chyba na plaze skocze,bo cudownie za oknem, az mnie cle cialo meczy siedzac w domu Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 20.02.11, 10:17 Jak tam Kenduś byłaś na plaży??? U mnie z rana było -11.Jeszcze parę dni będzie tak ostrzej. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 20.02.11, 21:47 witaj Jagus, oczywiscie, wczoraj bylam na plazy zrobilam 3 zdjecia, morze zamarzniete,jakby tu wytlumaczyc, patrzac na horyzont ,do polowy jest masa sniegu,ucisnietego jak gory conajmniej Tatry ** fala lekko kolyska "gory" do polowy...ciekawie sie patrzylo, kazdy grzbiet "gorki" zlocil sie w promieniach slonca, piasek zamarzniety,mieniacy sie duzymi krysztalami zamarznietej "fali", po prostu majestatycznie wygladalo morze, . milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 21.02.11, 08:39 mrozi mrozi.... udanych dni poniedzielnych Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 21.02.11, 10:02 witaj Greis i pozostali tu tez mrozi i jeszcze snieguje.... udanego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 21.02.11, 10:53 Kenduś jakbyś nie napisała,że to morze,to bym się nie domyśliła Rano mieliśmy -18,jeszcze jest -10,ale ładnie słonko świeci. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 21.02.11, 11:32 *Jagus, mialam troche "piertra" bylam samiutenika na plazy,kiedy wjechalam na parkiering,odjezdzal jakis gosc, w takich przypadkach ciezko sie skoncentrowac nad lepszym ujeciem... sama plaza sie zmniejszyla przez te biale zwaly sniegu, kawaleczek podeszlam po sliskim piachu i zawrocilam do domu, wtedy podjechal jakis osobnik z dwoma psiunami pitbulterierami...byly bez smyczy,ale przygladaly mi sie tylko,nastepnym razem siostre zabiore z soba. zdrowiej Jagus. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 09:52 zaczelo leniwie sniegowac, teraz juz swiata niewidac z za platkow sniegowych... milego dnia zycze a zwlaszcza Jadze w Jej urodziny Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 10:34 ciepełka i za oknem i tego domowego Wam zycze!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 10:56 witaj Greis, no hartowac sie tez trzeba, wiec zaraz na spacerek sie wybieram,licznik kroczki policzy.... staram sie byc conajmniej pol godziny na spacerze szybko maszerujac.. milego dnia zycze i zapraszma na spacer Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 10:59 milego dotleniania, ja niestety 8 godzin musze d.... plaszczyc na krzesełku a dzis dluzy sie bardzo czas Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 14:57 *Greis, spotkalam dawna znajoma polke, umowilysmy sie na nastepny spacer,,,fajnie bedzie,mozna dlugasny zrobic na wisne planujemy rowerowe eskapady robic, fajnie sniezek pruszyl i przestawal,mrozik nos zlapal a Jaga to gdzie?????????? cos oby nie chora byla? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 16:06 Jestem już Kenduś,nie miałam internetu. Fajnie,że będziesz miała towarzyszkę do robienia kroków Trzymajcie się dziewczynki,bo mrozik tęgi na dworze,dzisiaj w nocy ma być jeszcze mroźniej. Greis,jutro już środek tygodnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 22.02.11, 16:17 witaj Jagus, cale szczescie,ze niedomagania netu a nie zdrowka Jagus towarzyszka na poczatku wsi mieszka zobacze jak bedzie sie chodzic, wprawe ma bo nieras spotkalysmy sie na rowerowej bonie maszerowala z wnukiem,wiec mozemy zrobic dluzsza runde i wypelnie kalendarz "gimnastyka"a jej sie przyda bo che pare kilo zgubic miej sobie Jagus I pozostali mile popoludnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 23.02.11, 10:48 Trzymajcie się zdrowo dziewczęta,bo ja akurat zamiast polepszenia zachorowałam w nocy na grypę jelitową.A tak się cieszyłam kiedyś,że mnie nie bierze. Myślałam,że mi herbata wieczorna zaszkodziła.,bo nawet nie jadłam kolacji,już mi się nie chciało. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 23.02.11, 11:41 o swiecie Jagus, alez Cie zlapalo...... trzymaj sie jakos, popijaj duzo cobys sie nieodwodniala, tez sie boje teraz,kiedy wiecej miedzy ludzimi przebywam coby mnie sie cos nie doczepilo..... a pozatem bardzo slonecznie i mrozikowo zdrowka wszystkim zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 23.02.11, 11:57 zdrowiejcie i goncie wirusy, przed mimi chyba nie ma silnych dlatego najlepiej spacerować po odludziu! do poludnia bylam pewna ze dzisiaj jest czwartek bedzie mi sie pewnie tydzień dłuzył przyjemnosci popoludniowych zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 23.02.11, 12:26 *greis dzis juz srodek tygodnia, tylko dwa dni do jego konca, szybko zleca, wlasnie z dala od ludzi sie trzymac, a Jaga od kogo mogla podlapac wiruska? chyba od jakiegos artykulu spozywczego przyniesionego do domu, dzis zakupie "spirytus" do rak,pomaga "moze " na takie przypadki, po umyciu rak naciera sie dlonie. milego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 23.02.11, 14:42 Jest już prawie dobrze,szybko przechodzi zjadłam już drugie lekkie śniadanie,tylko trochę głowa boli. Mąż mówi że to nie on przyniósł wirusa,córka to samo. no to może sam przyszedł? Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 24.02.11, 07:01 zbliza sie luty do końca. do wiosny coraz bliżej.... to udanego końca zyczę Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Luty...podkuj buty... 24.02.11, 20:47 Nie mogę dotrzec do domu.Dopiero jutro.Dzis Izunia tak płakała że nie chce do niani tylko z babcia że nie moglam poprostu.Jutro maż po mnie przyjedzie,jak od razu sie nie odezwę to znaczy ze sobie jeszcze nie radzę bo mam nowy laptop i muszę go rozpracowac,powgrywac programy itp.Ale za to potem nawet z ogrodu będę pisać albo z łóżka w środku nocy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 25.02.11, 11:20 Witajcie dziewczyny,gdzieś nam Adminka znikła. Hej,hej Kenduś co tam u Ciebie ??? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 26.02.11, 10:14 Witam i o zdrowie pytam??? Coś cicho sza............ Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 26.02.11, 10:44 ech ludziki, juz jestem, wrocilam ze szpitala, nic nowanego nie znalezli.. kazali za tydzien do swego lekarza sie udac zycze udanego dnia w zdrowiu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 26.02.11, 11:31 No nie!!!....Kenduś,to Ty jeździsz do szpitala,żeby coś Ci znaleźli??? I całe szczęście,że nic,no to pozdrawiam i miłej soboty. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 27.02.11, 08:23 Dzień dobry,życzę miłej niedzieli i zdrówka.!!! Odpowiedz Link
greis52 Re: Luty...podkuj buty... 27.02.11, 10:18 dołączam do życzeń Jagi! udanej niedzieli! Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 27.02.11, 10:21 o? Greis w tym samym czasie jest co ja? tez zycze Wam udanego dnia.. wieje zimnym polnocnym wiatrem,az obchod po chacie zrobilam czy wszystkie kaloryfery pootwirane na maxa albo mi tylko tak zimno Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 28.02.11, 12:58 ostatni dzien lutego, pochmurny/chlodny, jednak nie wszyscy swiadomi,ze to ostani dzien miesiaca, u siostry w kamienicy ludzie pozapisywali sie na pranie we wspolnej pralni az do 30 lutego zycze zdrowka i pogody w sercu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Luty...podkuj buty... 28.02.11, 13:30 Witam,niezbyt udana była niedziela,bo nie miałam internetu ,ale zaczęłam czytać ksiażkę Grocholi "Kryształowy Anioł" Pogoda ładna,słonko świeci +2st. Odpowiedz Link
kendo Re: Luty...podkuj buty... 28.02.11, 13:46 witaj Jagus tytul ksiazki bardzo mi sie podoba. zycze milej lektury,tez zaraz sie klade i czytam o "chinszczyznie"strasznie grube tomiszcze ponad 700 stron Odpowiedz Link