maria88 06.08.15, 17:46 UWAGA! Mogą wystąpić problemy z logowaniem. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Do poczty @gazeta.pl możesz zalogować się na stronie Gmail.com Wyskakuje mi cos takiego i nie mogę wejść na pocztę. Nie chce logowac sie gmailu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Czy macie problem z pocztą? 06.08.15, 17:54 Ech,bawią się.Weszłam nie tak dawno,nawet napisałam,a teraz już nie mogę,Napisane to samo co u Ciebie. Mam Gmaila,owszem weszłam,ale na gazetę wcale wejść nie ma jak. Odpowiedz Link
maria88 Re: Czy macie problem z pocztą? 06.08.15, 18:02 Od 15go ma ktos inny przejąc poczte na gazecie, nie wiem co robic. Trzeba poszukac co piszą na innych forach na ten temat Teraz wymuszaja przejscie na gmaila. Odpowiedz Link
kendo Re: Czy macie problem z pocztą? 06.08.15, 18:28 mam wlasnie to samo co Maria czekam co bedzie dalej, mysle,ze nie utracimy poczty mimo,ze nie wyrazilismy jakiejs zgody?? na forum "Forum" duzo podobnych pytan, i nic nie wiadomo Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Czy macie problem z pocztą? 06.08.15, 20:01 Podstawili mi pod nos, to co pierw logowalam do gazety, Mi w poczcie podali regulamin do zatwierdzenia i co mam kliknac ze wyrazam na przejscie do Agory, (chyba tak sie nowi nazywaja?) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czy macie problem z pocztą? 06.08.15, 20:40 Wchodzę na pocztę gazety przez Gmaila,na ten sam adres. Odpowiedz Link
bogdanp2 Re: Czy macie problem z pocztą? 06.08.15, 21:54 ciekawe , bo ja nie , od wczoraj brak poczty Odpowiedz Link
slo-miana Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 07:58 a ja nie korzystam z gazetowej poczty. nie lubie jej, jest mało przejrzysta i pelno spamow się laduje. Odpowiedz Link
maria88 Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 09:28 W dalszym ciagu kazą aby logować się przez gmail, a ja nie chce przenosic sie do gmaila. Ludzie na innych forach są wściekli. Jeszcze czekam do wieczora. Musze popytać dziecię ono bardziej uświadomione. Odpowiedz Link
kendo Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 09:46 jeszcze dzis nie zagladalm do niej, ponoc wlasnie przez Gmail mozna wejsc, a czy sie nie "sworzy nowej poczty na innym portalu w ten sposob? nie chcial bym miec tyle poczt wszedzie, jak mi ta zgnie,mam Yahoo wiec ja bede uzywac Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 09:55 Dziś dalej tylko z Gmaila weszłam. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 14:38 Tzn, jak Gmailam nic z tego nie rozumien, w tej kwesti jestem niepismienna, chyba bede musiala popytac siostrzenca, albo z niej zrezygnuje. Zawsze cos, przeinaczaja, jak sie juz czlowiek nauczy i przyzwyczaji, to nastepna zmiana?. Odpowiedz Link
kendo Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 15:38 taka info podaja na forum "O FORUM" Re: nadal kłopot z dostępem do poczty kasi.aa 07.08.15, 11:32 Odpowiedz Mamy awarię, nadal ją usuwamy. Aby zalogować się do poczty należy: 1. Wejść na Gmail.com i zalogować się pełnym adresem e-mail (@gazeta.pl) i hasłem Gazeta.pl 2. Jeżeli wyświetlany jest komunikat o błędnym haśle należy a) wejść na stronę konto.gazeta.pl b) zalogować się odpowiednim kontem gazetowym c) zmienić hasło d) hasło musi mieć przynajmniej 8 znaków (optymalnie również wielkie litery i cyfry) e) ponowić próbę logowania na Gmail.com Problemy z zalogowaniem przez Gmail.com wynikają z hasłem niezgodnym z wymogami bezpieczeństwa Google. nic na razie nie robie,czekam az naprawia awarie Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Czy macie problem z pocztą? 07.08.15, 15:48 *Kendo, ja te, w sumie to najmniej ta poczte uzywam, Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czy macie problem z pocztą? 08.08.15, 10:36 U mnie poczta dziś już normalnie działa Odpowiedz Link
kendo Re: zalatwilam poczte 11.08.15, 13:59 nareszcie moglam wejsc do niej, skasowalam duzo "spamu i innosci" i natrawilam na info.z 27 lipca, wlasnie ,by potwierdzic czy chce zatrzymac obecna skrzynke pocztowa" Odpowiedz Link
kendo Re: znikly ikonki 11.08.15, 19:17 ktore mozna bylo uzywac do roznego stylu pisma i znikly strony tz.numerowane strony przy dlugasnych wpisach watku, teraz trzba przewijac od pierwszej strony, tez tak macie????????????????????? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: znikly ikonki 11.08.15, 20:14 Dopisz się Kendo będzie nas więcej. forum.gazeta.pl/forum/w,299,158418095,158418095,Brak_paska_tagow.html Odpowiedz Link
kendo Re: nowy wyglad poczty 16.10.15, 10:01 *Pia wpadlam na swa skrzynke i faktycznie inaczej sie patrzy , moze sie przyzwyczaje, stare wiadomosci,ktore chcialam zatrzymac sa ,nic nie zniknelo Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: nowy wyglad poczty 16.10.15, 20:49 Bardzo rzadko tam zagladam, nie wiem jak wyglada, ale zaraz chyba sprawdze. Odpowiedz Link