kendo 22.09.16, 08:27 w takie dni wszyscy gratuluja zyczac ,to co najepsze niech i tak dzis bedzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: maria88 urodziny 22.09.16, 08:30 wszystkiego co najlepsze w zyciu, zdrowia i zadowolenia osobistego duzo przyjaciol/pelnego kufereczka pociechy z psiunki i niech szybko zdrowieje Odpowiedz Link
jaga_22 Re: maria88 urodziny 22.09.16, 10:35 Wszystkiego Najlepszego Mario Zdrówka życzę Odpowiedz Link
xystos Re: maria88 urodziny 22.09.16, 10:50 Mario w dniu Twych Urodzin I na kazdy nastepny dzien Zdrowia I usmiechu Fortuny I wszelakiej Radosci Zycia Zyczy Ci Henryk Xystos Odpowiedz Link
maria88 Re: maria88 urodziny 22.09.16, 11:52 Zrobiliście mi miłą niespodziankę tym wątkiem. Wszystkim bardzo dziękuje za piękne Życzenia i Kwiaty. Myślę ,że kiedyś się spotkamy gdy wybierzecie się na wycieczkę w moje strony a wtedy wypijemy szampana. Jeszcze raz dziękuję i całuje Was - Maria Odpowiedz Link
kendo Re: maria88 urodziny-od Lusi 22.09.16, 22:17 od Lusi ,rozmawialysmy dzis sobie telefonicznie i prosila przekazac dla Ciebie przyjmij najszczersze zyczenia, samych slonecznych dni dla Ciebie i psiunka Odpowiedz Link
maria88 Re: maria88 urodziny-od Lusi 23.09.16, 12:15 LUSI tez dziekuję za pamięć,życzenia i piękną różyczkę. Odpowiedz Link
kendo Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 22.09.20, 10:43 piekny dzien urodzinowy, niech zostawi niezapomniane wspomnienia zycze Tobie Mario duzo zdrowia/zadowolenia z prozy zycia /i duzo pieknych chwil Odpowiedz Link
kallisto Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 22.09.20, 17:15 Przylaczam sie do serdecznych zyczen dla Marii . niech Ci droga kobietko kazdy dzien przynosil radosc i zadowolenie 🌺🌺🍰🍰 Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 23.09.20, 09:06 Mario, Z okazji urodzin, które są raz w roku, Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku. Składam Tobie szczere urodzinowe życzenia, Aby się spełniły najskrytsze marzenia. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 22.09.22, 10:50 Mario88, W DZIEN TWOICH URODZIN Z dumą przyznaj się do wieku, bo wiek świadczy o człowieku: ogrom wiedzy, doświadczenia, godny jest pozazdroszczenia. Każdy dzień witaj z radością, darz swych bliskich szczerą miłością. Przez życie idź z uśmiechem szerokim, stawiaj czoła górom wysokim. Najserdeczniejsze życzenia przesyła lusia_janusia. Odpowiedz Link
maria88 Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 22.09.22, 11:08 LUSIU Droga b.dziekuje . Wierszyk życzeniowy jest piekny bo nadaje sens długiego zycia. Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link
kendo Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 22.09.22, 16:01 wooow,sliczne zyczenia otrzymujesz dzisiaj Mario, dolacze i ja ze swoimi, przyjmij roze z zyczeniami OBY SLONCE SWIECILO CALY CZAS NA TWOJEJ DRODZE ZYCIA OBY JAK NAJWIECEJ PRZYJACIOL BYLO WOKOLO CIEBIE OCZYWISCIE I ZDROWKO NIEGDY NIE OPUSZCZALO ** 100 LAT ** Odpowiedz Link
maria88 Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 22.09.22, 21:23 O jejku!!! Dziękuję serdecznie KENDO za dobre życzenia i śliczna różyczkę. W zasadzie do stu lat to nie wiele mi brakuje ale nie jestem królową ha, ha, ha.... Odpowiedz Link
kendo Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 23.09.22, 09:04 Mario,najwzaniejsze,jest to,jak w "srodeczku sie czujemy" niech zdrowko dopisuje i duzy optymizm Odpowiedz Link
kallisto Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 25.09.22, 11:03 Mario, z opóźnieniem ale najserdeczniejsze jak potrafię zycze Ci samych szczęśliwych dni i jak najwięcej zdrowka!. Niech ida precz wszystkie przypadlosci ! Bądź usmiechnieta i radosna🌹🌹🌹🌹 Odpowiedz Link
maria88 Re: maria88 swietuje dzis swoje urodziny 25.09.22, 17:45 Dziękuje bardzo KALISTO. Przyjmuję wszystkie zyczenia ,które są szczere. Odpowiedz Link