Dodaj do ulubionych

Pogaduchy on-line II

06.10.08, 12:53
Witam wszystkich miłośników pogaduch i zapraszam do rozmowysmile
Ponieważ poprzedni wątek rozrósł się już za bardzo, zaczynamy go od
nowa. Pozdrawiamsmile)
Obserwuj wątek
    • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 13:01
      jako ciąg dalszy - do Bei - jednak nie do końca sprawdziłam sie jako
      opisywacz sad Ale co się odwlecze to nie uciecze wink
      • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 16:52
        Aga nic się nie stało, widocznie miałam nie dotrzeć do stolika,
        hehehehe i masz rację co się odwlecze to nie uciecze.
        A tak z innej beczki, to dzień pracy dobiega końca i wiecie co
        przeżyłam, ale nie wiem czy jutro dam mi któś głowy nie urwie, ale
        to bedę sie jutro martwić wink.
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 15:34
      No i gdzie są wszyscy??Już pewnie do domu poszlisad(
    • aretah dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego podania 06.10.08, 15:46
      smile
      • dona_76 Re: dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego po 06.10.08, 16:53
        Jasne Łobuzsmile Jesteśmy już w domu. Mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaimy do
        pogaduch IIsmile)
        • mary171 Re: dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego po 06.10.08, 19:09
          Ja już się wczuwam wink Właśnie wróciłam do domciu smile) Miłego wieczorku wszystkim
          • dona_76 Re: dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego po 06.10.08, 19:42
            Miłego wieczoru Marysmile A ja katuję dzisiaj komputer bo na razie mogęsmile)
    • aleco1 Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 22:02
      Na pewno się tu zadomowimy ale i tak będę zaglądał na stary wateksmile)
      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:09
        Witam z ranasmile Za oknem jest szaro i pada. Dzisiaj przez przypadek
        miałam krótszy spacerek, bo autobus którym jechałam miał wypadek. Na
        szczęście nikomu nic się nie stało, chociaż samochód, w który
        wjechaliśmy, trochę ucierpiał. Aleco każdy z nas ma sentyment do
        starego wątku i na pewno będziemy tam od czasu do czasu zaglądać.
        Pozdrawiamsmile)
        • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:17
          Dzień dobrysmile)) Ja już też jestem w pracy.
          Dona, u nas jest tak samo: szaro, mglisto i mokrosad(( Jednym słowem -
          okropnie!!! Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i wciągu dnia
          wyjdzie słońce, chociaż patrząc teraz przez okno ciężko w to
          uwierzyć...
          Ja idę zrobić sobie kawę na dobry dnia począteksmile)
          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:23
            Cześć Zenkasmile Też bym chciała, żeby później wyszło słońce, bo mam
            dzisiaj po pracy sporo chodzenia i nawet wygodne buty założyłam.
            Gdzie jest ta piękna złota jesień??? U mnie rano na dobry początek
            dnia była zielona herbatka, a w pracy już jestem prawie godzinę.
            • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:34
              Mam nadzieję, że złota jesień czeka na weekend. W minioną niedzielę
              tak ładnie świeciło słońce, w poprzednią też. Może i w przyszłą też
              tak będzie??smile))
              Ja na 8 do pracy przychodzę rzadziej, częściej jestem od 10. Teraz u
              nas jest cicho, spokojnie i niemal pusto. Właściwe życie firmy
              rozpocznie się gdzieś tak za godzinę dlatego korzystam z uroków
              samotności aby trochę poklikaćsmile
              • dunka76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:38
                A ja bardzo źle w nocy spałam i teraz jestem nieprzytomna. Wstałam, zrobię
                obchód w Internecie i chyba znowu pójdę spać. Chyba, ze mnie gdzieś wetnie smile
                Dzień dobry smile
                • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:52
                  U mnie dzisiaj niestety pracy jest sporo, ale będę tutaj oczywiście
                  zaglądaćsmile Zenka mam nadzieję, że weekend rzeczywiście będzie ładny,
                  bo znowu jadę na Mazury. Witaj Dunkasmile Kładź się, skoro jeszcze
                  możesz. Ja dłużej poleżeć bedę mogła dopiero w sobotę, a do niej
                  jeszcze daleko.
                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:57
                    Dona, do weekendu daleko ale juz dziś życzę udanego wyjazdu!!!
                    Zazdroszczę Tobie tych jezior... Ja natomiast od jakiegoś czasu dość
                    często zaglądam w "rodzinne" góry. Chyba na starość zrobiłam się
                    sentymentalnasmile)))
                • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:53
                  Cześć Dunkasmile Jak ty masz dobrze z tą alternatywą ponownego
                  przyłożenia głowy do poduszkiwink Tylko pozazdrościćsmile A do pracy się
                  dziś nie wybierasz??
                  • dunka76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 09:19
                    Zwykle chcemy tego czego nie mamy smile
                    Ja mam taką pracę, że nie muszę z domu wychodzić. Rok temu mi się to podobało,
                    teraz już coraz mniej.
                    • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:06
                      dunka76 napisała:

> Zwykle chcemy tego czego nie mamy smile

Oj tak, ja dość często tak mam. Trochę niespokojny ze mnie duchsmile
                      Zawsze mam wrażenie, że gdzieś coś może być lepszego lub ciekawszego
                      i że mija mnie coś bezpowrotnie. Takie niepokojesmile))
                      Ale coraz częściej doceniam to co mamsmile

• dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 09:20
                    Zenka ja też na starość robię się sentymentalna, więc witaj w
                    klubiesmileJa tych gór Tobie też zazdroszczę. A jeziora będą chyba
                    dopiero w przyszłym roku, niestety.
                    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:04
                      Dzień dobrysmile)
                      Widziałem Zenkę na własne oczy i z pewnością nie mógłbym Jej uznać
                      za starąsmile) Dona, nad jeziora można nie tylko latem śmigaćsmile)
                      Dunka, mogę zapytać , co to za praca??
                      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:16
                        Cześć Łobuzsmile Widzę, że Ty też załatwiłeś wszystkich kompleksowosmile I
                        dobrze, bo po co się rozdrabniaćsmile Właśnie wróciłam z pieszej
                        wycieczki z dołu na moje VIII piętro i od razu senność mi przeszłasmile)
                        • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:23
                          Ano kompleksowosmile) Nie powitałem jeszcze Beji a być może jestsmile)No
                          to witam terazsmile) I rzecz jasna Sekii<bukiet>, która już wróciła z
                          Londynu ale jeszcze śpismile))
                          • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:58
                            A witam witam, co prawda smarkata i pociagająca, ale to nic. Fajnie,
                            że wciąż o mnie ktoś tu pamięta smile A teraz wrrrrracam do pracy. Choc
                            chętnie bym sobie poleniuchowała.
                            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:06
                              Ja bym nie powiedział, ze taka smarkatasmile)Skłonny jednak jestem się
                              zgodzić,ze pociągającasmile)))
                              • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:09
                                lobuz5 napisał:

> Ja bym nie powiedział, ze taka smarkatasmile)Skłonny jednak jestem
                                się
                                > zgodzić,ze pociągającasmile)))

No popatrzcie nie widział mnie, a już ma zdanie wyrobione ... wink
                                • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:12
                                  Beja, no wiesz??smile) Przecież nie tylko wygląd jest pociągającysmile)
                                  Pociągać może np. czyjś intelekt albo skromnośćsmile)Hahahaha, znowu
                                  wybrnąłemsmile)
                                  • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:18
                                    lobuz5 napisał:

> Beja, no wiesz??smile) Przecież nie tylko wygląd jest pociągającysmile)
                                    > Pociągać może np. czyjś intelekt albo skromnośćsmile)Hahahaha, znowu
                                    > wybrnąłemsmile)

no ok, jeśli aż tyle widać po tych moich kilku (-nastu, -dziesięciu)
                                    wpisach na forum to wporządku, ale póki co to pociagam nosem wink
                                    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:22
                                      hahahaha, no taksmile)Zauważ, że ja jednak napisałem, że jestem skłonny
                                      się zgodzićsmile) Cóż, wypada zyczyć zdrowiasmile)
                                      • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:38
                                        lobuz5 napisał:

> hahahaha, no taksmile)Zauważ, że ja jednak napisałem, że jestem
                                        skłonny
                                        > się zgodzićsmile) Cóż, wypada zyczyć zdrowiasmile)

Dziękuję, od razu mi lepiej wink nie ma to jak poprawa samopoczucia na
                                        forum, trzeba cześciej tu wpadać
                                        • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:42
                                          Beja, konieczniesmile)
                                          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:58
                                            Jasne Bejasmile Wpadaj do nas konieczniesmile Kiedy ja w końcu zjem
                                            śniadanie? Cały czas ktoś do nas przychodzi. Ruch jak na lotnisku.
    • aretah Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:24
      Prosiłam o oddzielny wątek POgaduchy II, bo w tamtym nie mogłam się
      odnaleźc, ale coś mi się wydaje, ze z tym tez łatwo nie będzie. Nie
      nadążam z czytaniem... smile

Siedzę w pracy i nie bardzo mogę zaglądac. No, tylko od czasu do
      czasu łamię zasadę i czytam...

Miłej reszty dnia.
      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:27
        Ja mam osobny pokój więc mogę zaglądać bez skrępowaniawink)Ech, muszę
        coś zrobić a strasznie nie mam na to ochotysad(( aż mnie odrzuca.
        Niestety jest to nieuniknione bo jeśli tego nie zrobię nie będę mógł
        zabrać się za kolejną część pracysad(( Też tak miewacie???
        • aretah Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:29
          Ja nie miewam. NIe mam wyjscia. Osaczona jestem i muszę pracowac. I
          nawet udawac nie mogę bo się nie da.
          Na szczęście nauczyłam się organizowac czas tak, zeby znaleź kilka
          minut dla siebe smile
      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:30
        Wzajemnie Aretah i dziękismile A ja w końcu zjadłam śniadaniesmile Co za
        ulgasmile)
    • sekia Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:36
      Dzień dobry smile)

Jakie tu zaszły zmiany smile Człowiek wyjedzie na chwilkę i nie poznaje miejsca. Na
      szczęście ludzie jak zawsze mili smile))

Przepraszam, postaram się nadrobić zaległości w czytaniu w najbliższej wolnej
      chwili.

Miłego dnia, niestety obowiązki wzywają smile)
      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:39
        Ech, Śpiąca Królewna wpadła tylko na chwilęsad((
        • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 14:15
          witam,
          czyli na tamtym watku nie piszemy? rozbudowujemy ten?smile... do granic
          mozliwosci????smile)
          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 14:24
            Cześć Kategsmile Zgadza sięsmile Teraz będziemy rozbudowywać ten wątek. Ja
            już się zresztą przyzwyczaiłamsmile Zobaczcie jak ten czas szybko leci.
            Jeszcze trochę i wtorek będzie za nami, a jutro środa i znowu środek
            tygodniasmile)
            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 14:46
              Kateq, proszę tu odwiedzaćsmile)
              • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 15:27
                A ja wszystkim życzę miłego popołudnia, bo już znikamsmile)
                • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 16:11
                  i ja dołaczam do znikającychsmile do jutra
                  • mary171 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 19:35
                    O ja sie pojawiłam a tu pustki. Dziś spełniłam swą babską powinność, byłam u
                    fryzjera i czuję się hmmmmwink
                    • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 19:47
                      To super Marysmile Ja byłam u fryzjera w zeszłym tygodniu i poprawiłam sobie tą
                      wizytą humor. I to zdecydowaniesmile
                      • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 20:24
                        dona_76 napisała:

> To super Marysmile Ja byłam u fryzjera w zeszłym tygodniu i poprawiłam sobie tą
                        > wizytą humor. I to zdecydowaniesmile

Kurcze ja tez chcę do fryzjera ...
                        tylko kiedy ja się wybiorę?
                        • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 20:27
                          A wiesz, że ja czekałam 1,5 miesiąca, żeby się dostać do swojej fryzjerki?
                          Horror i rozbój w biały dzień!!! smile
                          • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 20:28
                            dona_76 napisała:

> A wiesz, że ja czekałam 1,5 miesiąca, żeby się dostać do swojej fryzjerki?
                            > Horror i rozbój w biały dzień!!! smile

ja to się zawsze wciskam tak z ulicy, bez umawiania wink
                            • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 21:02
                              Ja też próbowałam i to kilka razy. Nie wyszłosad Twarda była. Ale dobrze ścina.
                              • mary171 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 21:13
                                Ja się na szczęście umawiam z 1,5 tyg. wyprzedzeniem..inaczej i tak nie mogłabym
                                zaplanować z innym wyprzedzeniem smile
                                • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 21:17
                                  To masz szczęściesmile Chociaż u mnie zazwyczaj i tak prostownica załatwia sprawę
                                  jak coś jest nie tak.
                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 07:52
                                    Witam porannie i w dodatku środowosmile Dzisiaj piękny dzień się
                                    zapowiada. Od rana świeci u mnie słoneczko. Tylko wirus mnie
                                    niestety dopadł i nie wiem co będzie z wyjazdem na Mazurysad
                                    • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 09:04
                                      Dzień Dobry smile)
                                      Dzień rzeczywiście pięknie się zapowiada, słoneczko zagląda przez
                                      okno...
                                      A Ty Dona trzymaj się dzielnie i nie pozwól, aby jakiś tam virus
                                      pokrzyżował Twoje plany... Szybciutko do apteki po Gripex Hot
                                      Active... Pomaga smile))
                                      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 09:09
                                        Witaj Kokirkusmile Bronię się przed tym wirusem jak mogę, ale jak w
                                        domu są chore osoby, to już poważny problem. Teraz jestem na
                                        aspirynie, ale chyba kupię sobie ten Gripex.
                                        • sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 09:30
                                          Cześć smile

Ja dziś od 6 na nogach,a panów, którzy mieli sie pojawić o 7 jak nie było tak
                                          nie ma smile) I ani spać nie można pójść, ani wyjść. I jeszcze na dodatek nie ma
                                          prądu, to się nieźle zaczęło smile
                                          Dona, Kokirek, zazdroszczę słońca u mnie nie ma na nie żadnych szans sad
                                          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 10:05
                                            Cześć Sekiasmile A u mnie słoneczko dalej świeci i podobno jest ciepło,
                                            chociaż rano pod tym względem raczej marnie było. Może panowie na
                                            których czekasz zaraz się pojawią?
                                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 10:21
                                            Witaj Sekia, pewnie to marne pocieszenie, ale ja dzień w dzień
                                            wstaję o 5:00, śpię 3-4 godziny na dobę i żyję... Więc nie masz
                                            najgorzej smile)) A słońce może się jeszcze pojawi... może razem z
                                            panami przyjdzie smile))
                                            • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 12:36
                                              żyjesz żyjesz... ale jak długowink wykonczysz sie!! tak nie mozna!! do
                                              porzadku trzeba przywolacsmile

czesc wszystkim
                                              • ewamag12 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 12:44
                                                Hejka wszystkim!!!
                                                Zgadzam się, że "coś wisi" w powietrzu...ja nistety nie mogę się
                                                skupić wpracy, co mi się później "odbije" pracą po godzinach...ale
                                                jestem trzeba byc dobrej myśli...
                                                • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:07
                                                  Cześć ewamag
                                                  Nie wiem czy coś wisi czy nie. Na mnie nie ma to bezpośredniego
                                                  wpływu za to może mieć pośredni. Efekt jest taki, że się obraziłem i
                                                  nie prędko się do tej osoby odezwę inaczej jak służbowo.
                                          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 10:56
                                            Witam wszystkich
                                            Ja też mam ciężki dzień od rana. Dopiero 11 a mnie tak wymęczył
                                            jeden klient, że w zasadzie powinienem iść do domu położyć się spać.
                                            Masakra.
                                            Słońce na chwilę się pojawiło ale też już znikło za chmurami. To
                                            będzie dłuuuugi dzień. Do domu zwinę około 22 dopiero.
                                            • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 11:07
                                              Cześć Łobuzsmile Będzie aż tak źle? Moje dzisiejsze plany też musiały
                                              ulec zmianie, bo miałam się spotkać z koleżanką, a do tego się
                                              raczej dzisiaj nie nadajęsad
                                              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 11:30
                                                Chyba będzie. Właśnie osoba, z którą pracuję od 5 lat bardzo
                                                nieładnie się do mnie odezwała. Mam taką jedną wadę: jestem
                                                straszliwie pamiętliwy i nic na to nie poradzę. Przeprosiny nie
                                                pomagają. Gdzieś w głowie mi siedzi, że ktoś tak się do mnie odezwał
                                                i już jest u mnie skreślony.
                                                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 12:17
                                                  Witam wszystkich smile

Tak sobie myślę, że chyba coś "siedzi w powietrzu", że wszyscy są
                                                  tacy rozdrażnieni. Co prawda mi dzisiaj jakoś w pracy zaczyna się
                                                  układać, ale wczoraj, to był istny "Sajgon". A najgorsze było to, że
                                                  na koniec pracy usłyszałam:"...to Twoja wina, że nie przypilnowałaś
                                                  kolegi, żeby zrobił raporty…" - jakbym miała na to jakiś wpływ !.
                                                  Oczywiście powiedziałam co o tym myślę, ale złość we mnie jeszcze
                                                  trochę siedzi smile

Kokirku jesteś na najlepszej drodze do pracoholizmu i nie muszę Ci
                                                  chyba mówić, czym to się może skończyć jak tego nie zmienisz -
                                                  posłuchaj dobrej rady wink

A Ty Lobuz "olej" to, są ludzie, których postępowaniem naprawdę nie
                                                  warto się przejmować.

Coś mi się wydaje, że nucenie dzisiaj tej piosenki każdemu się
                                                  przyda wink)

pl.youtube.com/watch?v=_UJIbZxQs0A&feature=related

Pozdrawiam i życzę naprawdę miłego dnia i pracy smile)
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:20
                                                    Oj, widzę, że to trudna środa smile)
                                                    Panów dalej nie ma, mają być o 15 - Zobaczymy? Na szczęście wrócił prąd smile
                                                    Kokirku, Ty jesteś gorszy ode mnie smile Nie wolno tyle pracować. Łobuz wciąż mi to
                                                    powtarza i coś mi mówi, że ma racjęwink

Łobuziaku, co się stało? Mogę jakoś pomóc?

Może nam wszystkim potrzeba nieco dystansu? O i tego nam życzę smile
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:34
                                                    Dziękuję Sekia ale niesmile)Sam sobie z tym poradzę. Zrobiło mi się
                                                    przykro bo się takiego zachowania po tym kimś nie spodziewałem ale
                                                    to wszystko.
                                                    Co do kokirka to nie jestem pewien, ze on tyle pracujesmile)Ona
                                                    napisał, że śpi po 3-4 godziny ale czy na pewno resztę dnia spędza w
                                                    pracy??smile)
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:43
                                                    Łobuziaku, uśmiechnij się smile Ludzie są jacy są i niewiele możemy na to poradzić.
                                                    A wszystko w życiu dzieje się z jakiejś przyczyny. Może wyniknie z tego coś
                                                    pozytywnego?

Co robi Kokirek, gdy nie śpi? - oto jest pytanie? smile)
                                                    Choć mnie bardziej nurtuje - jak można spać TYLKO 3 - 4 godziny? Ja mogłabym 12 smile
                                                    Dona, miałaś rację wyszło słońce!

Chyba próbuję zagłuszyć myśli, nadmiarem słów. Zdarza Wam się tak?
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:54
                                                    Myślę Sekia, że to kwestia przyzwyczajenia. Jeśli ktoś śpi tak mało
                                                    budzi się automatycznie i od nowa musiałby przyzwyczaić się do
                                                    dłuższego snu. Ja śpię jakieś 7 godzin i choć może nie czuję się
                                                    wyspany to nie chcę spać więcejsmile)
                                                    Pozytywnego??No nie wiem. Znam siebie i wiem, że długo nie będę z tą
                                                    osobą rozmawiał tak jak dotychczas. Nic na to nie poradzę. Ale
                                                    spoko, już mi przeszłosmile)Szkoda dnia na smutkismile)
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:03
                                                    Nie jestem przekonana smile Ze mnie straszliwy śpioch i nijak nie umiem się rano
                                                    obudzić, mimo tego, że raczej wstaję o podobnej godzinie to i tak zasypiam
                                                    niemal stale smile) Może taka moja uroda smile)

Lubię ten Twój optymizm smile
                                                    Ja mam tak, że jak mnie ktoś doprowadzi do pasji to nie chce mieć z nią nic
                                                    wspólnego i wiem,że to nie jest najlepsza cecha charakteru, to jakoś nie mogę
                                                    się przełamaćsmile
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:11
                                                    No własniesmile)Czyli masz podobnie jak jasmile)
                                                  • ewamag12 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:07
                                                    Łobuz - powiem tak, ja też jestem osobą pamiętliwa i uparta ale
                                                    czsami warto odpuścić.
                                                    Co prawda sama od 2 lat nie mam kontaktu z koleżanka, ale mówiąc
                                                    krótko "zrobila mnie na szaro" ale tak po całości ...aczkolwiek czas
                                                    zaciera zle wspomnienia....
                                                    w każdym razie nie warto zrywać znajomościz kimś kogo się zna tak
                                                    długo - każdy moze mieć gorszy dzień....
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:12
                                                    Zerwanie znajomości nie wchodzi w rachubęsmile)Ja z tą osoba pracujęsmile)
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:16
                                                    Ciągle Cię zachęcam do zmiany pracy, no ale Ty wolałeś spacery po lesie smile)))

Ok, miłego dnia Wszystkim, lecę zrobić coś pożytecznego, bo bezczynność mnie
                                                    wykańcza smile
                                                  • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 15:41
                                                    Łobuz.... jak wrocławskie spotkanie?? wyszlo?? udalo sie??
                                                    ja wlasnie organizuje kolejne w-wskie spotkanko w najblizsza
                                                    sobotesmile
                                                    a co do sporów w pracy to niestety są one nieuniknione, szkoda ze
                                                    czasem zazebiaja sie sprawy zawodowe z poza-zawodowymisad
                                                  • ewamag12 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 15:45
                                                    Można się 'podpiąć" pod to spotkanie w-wie?
                                                  • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 16:16
                                                    KONIECZNIE, Zapraszamy, watek pojawil sie na "Po przejsciach" i
                                                    na "RICD"smile) takze mozna tam zajrzec jakby co.

Spotkanie w sobote 11.10 godzina 19 pub TABAKA ul. Szkolna
                                                  • magdawaw1 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 21:24
                                                    o kurcze szkoda, że w tę sobotę, bo chętnie bym przyszła, ale już jestem
                                                    umówiona i nie mogę odwołać. Może następnym razemwink
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 07:53
                                                    Witam wszystkich z ranasmile Jak jechałam do pracy, nad łąką unosiła
                                                    się mgła. Widok był przepiękny. A w parku alejki zaścielał dywan z
                                                    liści i pięknie śpiewały ptaki. To nic, że z rana jest chłodno, bo
                                                    świeci słońce, a w dodatku czwartek już mamysmile)
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 08:50
                                                    Ja też witamsmile
                                                    Dona, u nas też ładnie ale jakby z innej bajkismile Mgła zorlała się
                                                    jak mleko i widoczność jest prawie minimalna. Z okna mieszkania
                                                    wygląda to przepięknie ale już zza szyby samochodu trochę mniej
                                                    (choć mijane lasy i łąki były naprawdę bajkowe!!). Ja do pracy
                                                    dotarłam bezpiecznie ale przerażające były komunikaty o wypadkach i
                                                    stłuczkach...
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:01
                                                    Witaj Zenkasmile Ale u mnie mgła była tylko dlatego, że jak jadę
                                                    autobusem, to mijam kawalek bagnistego terenu. Czasem nawet po
                                                    chodniku bażanty chodząsmile A sceneria naprawdę iście bajkowa. Cieszę
                                                    się, ze bezpiecznie dotarłaś do pracysmile)
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:16
                                                    No właśnie, inna bajkasmile))
                                                    Dona, a jak Ty się dziś czujesz?? Minęło choróbsko?
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:27
                                                    Niestety nie. Przycisnęło mocniejsad I nocna randka z cieplutkim
                                                    Gripexem w łóżeczku nie pomogłasad I z planów wyjazdowych niestety
                                                    nici. Oby tylko przetrwać jakoś dzisiejszy dzień i jutrzejszy.
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:34
                                                    Dziewczyno, trzeba było zostać w domu i dalej romansować z
                                                    Gripexem!!! Praca nie zając!!! Dbaj o siebie i trzymaj się ciepłosmile
                                                    Ja niestety muszę już znikać. Może zajrzę tu w ciągu dnia aby
                                                    trochę "posłuchać" co u Was słychaćwink Miłego dniasmile
                                                    Dona, ekspresem pracuj i wracaj szybko do domu!!!
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:39
                                                    Dzięki Zenkasmile Niestety teraz nie mogę wziąć wolnego. Jakoś sobie
                                                    poradzę, a zaraz zrobię kolejna gorącą herbatę.
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 11:59
      Witamsmile)
      Ja dopiero w biurze. Znowu zrobili mi durny egzamin i znowu go
      zdałem. Moja firma jest dziwna. Średnio raz na 2 tyg. mam jakiś
      egzamin. Pracuję tu już 4 lata ale jeszcze nie zdarzyło się, żebym
      jakiegoś nie zdałsmile)Tak się przestałem nimi przejmować, ze i uczyć
      się przestałem ale i tak ciągle zdajęsmile) Śmiesznesmile)
      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 12:28
        No to nieźle Łobuzsmile Nas na szczęście tak nie męczą. Tylko czasami
        nas szkolą. Pozdrawiamsmile)
        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 13:44
          witajcie,
          tak się przysłuchuję, a raczej tylko przyczytuję wink, u mnie nie ma
          egzaminów - w ogóle co to za pomysły, hehehe, ale za to nieźle się
          czepiają, nawet ostatnio trochę zebrałam, ale ... zawsze mam w
          głowie odpowiedź, przepraszam ja tu nowa (pół roku wink).
          • t.drk hej 09.10.08, 13:57
            a mnie też czasem szkolą w biurze i np. co pół roku jakiś egzamin..
            ja podobnie jak kolega... wszystkie egzaminy (testy), odkąd tu
            pracuje (ponad 3 lata),to zaliczyłem za pierwszym podejściem... tak
            wyszło...
            • eb13 Re: hej 09.10.08, 14:25
              Cześć "pracusiom" smile

zdolnych kolegów mamy prawda !? wink))

Beja, ale masz dobrze, ja niestety nie mam takiej wymówki sad(.
              Egzaminów wprawdzie też nie mam, za to ciągle coś zmieniają i są
              rozmowy kwalifikacyjne na nowe-stare (bo często tylko nazwa się
              zmienia) stanowiska. No cóż, dzięki temu nie wpadamy w rutynę i
              nudę wink))
            • ewamag12 Re: hej 09.10.08, 14:26
              mi egzaminów jako takich nie robią - dla mnie egzaminem jest każdy
              dzien pracy...z wiedzy, z orgazizacji, zkontaków z ludźmi..itp....
            • dona_76 Re: hej 09.10.08, 14:46
              T.drk to Ty naprawdę zdolny chłopak jesteśsmile Ja mam szkolenia
              zazwyczaj wyjazdowe i czasem nawet ciekawe. Pracuję tu prawie 3 lata
              i po tych imprezach wyjazdowych kierowniczka bierze mnie na dywanik
              i za każdym razem pyta, czego nowego się nauczyłam, ale na tym
              koniec. Na szczęściesmile)
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:32
      Coś ostatnio ciągle zmęczony jestem. Najchętniej wziąłbym z miesiąc
      wolnegosmile)Też tak macie?? Nie pytam tylko Sekii bo ją bezczynność
      zabijasmile)Z drugiej stronie na wolnym nie trzeba być bezczynnym,
      prawda??smile)
      • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:37
        Zmęczony przy takiej pogodzie jak w tej chwili?? Ja z rana nie do życia byłam,
        ale w słońcu zmartwychwstanę dosłownie big_grin Cudownie jest - może nawet humor mi
        się poprawi wink
      • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:37
        Oj wolne wolne, chętnie. Niedługo będę miała długi weekend, już sie
        doczekać nie mogę.
        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:40
          Ależ dziś piękna mgła była, na Tumskim to już w ogóle piękne
          wrażenie robiła
          • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:01
            No tak, a ja dzisiaj akurat nie musiałam jechać do Wrocka i pięknej
            mgły nie widziałam - buuuuu sad((((.

Żartowałam smile)

Już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że największą korzyścią
            chodzenia do pracy, są poranne zjawiska atmosferyczne, których
            pewnie nie widzielibyśmy, gdyby nie konieczność
            wczesnego "spaceru" smile))
      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:39
        Ja też ostatnio mam wszystkiego dosyć. Od jakiegoś czasu ciut przy
        dużo na mnie w pracy zrzucają, a teraz jak na złość jeszcze ta
        choroba.
        • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:46
          No niestety, zmęczony. W tym roku byłem tylko 6 dni nad morzem a tak
          ciągle praca. Odkąd wróciłem ze Szkocji praktycznie bez wolnego.
          Przed samym wyjazdem też nie miałem urlopu bo oszczędzałem na wyjazd
          no i się skumulowałosmile) ale to chwilowesmile)
          • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:50
            6 dni na wyjeździe - fajnie - ja po moim urlopie byłam w jeszcze gorszym stanie
            niż przed, nawet schudnąć mi się udało ze stresów... coś mnie to lato nie
            popieściło sad A teraz już po ptakach...
            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:57
              Minęło za szybkosmile) To fakt ale Ty schudłaś bo mialaś dodatkowe
              emocjesmile)
              • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:03
                Cześć,
                ja to wiem, kiedy zajrzeć smile) Ja też chcę na urlop, ale taki prawdziwy, gdzie
                można leżeć i nic nie robić smile)
                A że mam zaległy z dwóch lat to chyba mi się w końcu należy smile

Łobuz, ja Cię proszę smile)
                Bezczynność jest fajna, ale nie jak musisz siedzieć i czekać.

Miłego popołudnia, wracam do zajęć smile
              • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:10
                to fakt emocji nie brakowało - tylko ja zwykle zajadam smutki, a tu na odwrót -
                apetyt mi odjęło wink I swoją część czterech ton węgla też zrzuciłam na głodnego
                big_grin Apetyt wrócił... a że zima się zbliża, to jeszcze nadrobię straty
              • emcia05 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:28
                Heja Łobuz - jak tam Szkocja - kiedy się wybierasz?? Pozdrówka, ale
                dawno mnie to nie było heheh
                • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 22:39
                  Cześć wam!
                  Ja jak zwykle jestem spóźniony, no cóż wpadłem sobie tak dla zasady.
                  Ale to nic jutro też jest dzień,nowy dzień i nowe możliwości!
                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 22:43
                    cześć Vidmo,

to śmigaj z odsieczą dla Kokirka do "Dla chcących ....II"
    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:02
      A mi w ogóle to lato minęła niezauważalnie, ale tak jest jak się
      urlopu nie miało
      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:13
        Hahaha, wystarczy dziewczynę zaczepić i zaraz się pojawismile)
        Ja nawet niespecjalnie muszę dbać o figuręsmile)Jak pojadę do Szkocji
        to znowu wrócę szczuplutkismile)
        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:16
          a ja to bym chetnie przytła, a co ... a tu guzik
          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:21
            Beja, taki szczypiorek jesteś??smile)
            • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:26
              U mnie już zaraz koniec pracy, więc miłego popołudnia Wam życzęsmile)
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:31
                I Tobie również Donasmile) Ja jeszcze pół godzinysmile) a jutro weselicho.
                Idę jeszcze za krawatem się rozejrzeć choć w sumie mam już
                odpowiednismile)
            • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:39
              lobuz5 napisał:

> Beja, taki szczypiorek jesteś??smile)

tak szczypiorek w rzeczysamej wink
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:50
                Pozdrawiamy zatem szczypiorka i miłego popołudnia życzymysmile)
                • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 16:05
                  dzięki i wzajemnie
                  • mary171 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 16:29
                    To ja też miłego popołudnia życze a jutro jadę na szkolenie i będę dopiero w
                    niedzielę smile
                    • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 21:16
                      Wieczorem w pogaduchach tylko wiatr hula smile)
                      A może ktoś tu jednak jest?
                      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 21:34
                        Cześć Sekia... Nie jesteś tu sama smile
                        • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:11
                          Witaj Kokirek smile

Miło, że nie tylko ja i duchy, bo jakoś nie za dobrze mi dzisiaj samej ze sobą smile
                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:14
                            Na poprawę humoru proponuję jakiejś dobrej muzyki posłuchać...
                            Czasami to naprawdę działa smile
                            • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:21
                              To nie tak, że mam zły humor, ot jakoś tak mi... nijako smile
                              Słucham sobie miłych dźwiękówsmile
                              • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:22
                                To dobrze, że humorek dopisuje... A miło czasami mieć do kogo kilka
                                słów napisać smile
                                • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:28
                                  Pewnie, że od razu raźniej, tym bardziej, że można tu spotkać niezwykle
                                  sympatyczne osoby smile
                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:32
                                    Masz rację, jak tu zaglądam mam wrażenie, że wszyscy się do mnie
                                    uśmiechają... A na ulicy każdy tylko widzi czubek własnego nosa,
                                    wszystkim się spieszy...
                                    • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:40
                                      Tak, chyba masz rację, przechodnie mijają się na ulicy, unikając wzroku innych?
                                      Jakby mieli coś do ukrycia? A może tylko mi się wydaje?smile
                                      Na szczęście nie wszyscysmile
                                      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:45
                                        Na szczęście nie wszyscy smile Ale to chyba wyjątki potwierdzające
                                        regułę
                                        • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:47
                                          Mnie bardziej zastanawia, dlaczego ludzie na siebie warczą, że o zachowaniach
                                          kierowców w ich limuzynach już nie wspomnę smile)

A uśmiech potrafi rozbroić wiele smile))
                                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:52
                                            Ale nie wszyscy kierowcy są tacy sami... wśród nich jest wielu
                                            uprzejmych i życzliwych ludzi
                                            • sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:55
                                              Oczywiście, że nie wszyscy, to takie spostrzeżenia, zresztą i ja czasem się
                                              złoszczę smile)

Ok, pora się zbierać, dobrej nocy.
                                              • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 23:00
                                                Dziękuję Ci Sekia za miłe pogaduchy smile
                                                Dobrej nocy smile
                                                • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 07:46
                                                  Witam wszystkich porannie i piątkowosmileWłaśnie wyszło u mnie
                                                  słoneczko, a jak szłam do pracy było szaro i deszczowo. W parku
                                                  wiatr strząsał liście z drzew. Opadały na ziemię jak płatki śniegu.
                                                  Pozdrawiamsmile)
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 07:55
                                                    Cześć Dona, fajnie masz z tym słońcem... U mnie jak do tej pory nie
                                                    ma po nim śladu, ale najważniejsze, że jest piątek smile)) Pozdrawiam
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:14
                                                    Witaj Kokirkusmile Dzisiaj też zapowiada się u Ciebie taki ciężki
                                                    dzień? U mnie niestety ruch niedługo się zacznie, więc będę tu
                                                    zaglądać tylko z doskoku. Słoneczko na szczęście świeci dalej, ale i
                                                    tak po pracy jadę prosto do domu kurować się.
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:27
                                                    Dzisiaj Kota nie ma więc Myszy harcują... smile))
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:36
                                                    witam smile

Kokirku, jakoś tak mi trudno uwierzyć w to, żebyś potrzebował "bata"
                                                    nad sobą do wydajnej pracy smile)))
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:41
                                                    Dzień doby
                                                    Jesienny dzień. Jestem dziś w pracy tylko do 13 a potem uciekam na
                                                    wesele. Rany, jak mi się nie chce. Dziś to bym chyba nadgodziny
                                                    wolał....
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:58
                                                    Tak a propos wczorajszej dyskusji nt egzaminów: właśnie się
                                                    dowiedziałam, że znowu muszę pisać aplikacje na swoje stanowisko i
                                                    przechodzić kolejne rozmowy kwalifikacyjne sad
                                                  • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:24
                                                    eb13 napisała:

> Tak a propos wczorajszej dyskusji nt egzaminów: właśnie się
                                                    > dowiedziałam, że znowu muszę pisać aplikacje na swoje stanowisko i
                                                    > przechodzić kolejne rozmowy kwalifikacyjne sad

kurcze eb, gdzie Ty pracujesz???
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:00
                                                    Witaj Eb13smile Cześć Łobuzsmile Jedziesz na wesele i jeszcze narzekasz?
                                                    Wytańczysz się, najesz i rozerwiesz przy okazji. Na pewno będzie
                                                    fajnie, więc nie marudźsmile)
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:15
                                                    Jak się nie chce to się człowiek zwykle świetnie bawi wink Życzę dobrej zabawy !
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:02
                                                    Witaj Eb13, "swoje" i tak trzeba zrobić smile
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:38
                                                    Eb, na Twoim miejscu zacząłbym się rozglądać za inną posadą bo
                                                    postępowanie Twojego pracodawcy sugeruje, ze ciągle szuka kogoś
                                                    lepszego. No to niech sobie szuka i niech się wypcha.
                                                    Dona, ja nie przepadam za weselami.
                                                    Aga, dziękujewink)
                                                    Kokirek, pewnie, ze trzeba. Ja to kombinuje jak szybciej się na
                                                    emeryturę przenieść ale tak mi zrobili dowód osobisty, ze strasznie
                                                    ciężko go sfałszować, wróć, nanieść drobne poprawkismile))
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:14
                                                    Dzień dobry smile
                                                    A u mnie nie ma słońca i złapało mnie przeziębienie czy jakaś inna paskuda sad
                                                    Chcę do domu i do łóżeczka.
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:21
                                                    Cześć Sekiasmile)
                                                    Proszę zebrać do torebki wszystkie zabawki z biurka i natychmiast
                                                    uciekać do domu!!!!!!
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:24
                                                    Cześć Łobuziakusmile
                                                    Chciałabym, niestety mam kilka spotkań, których już nie mogę odwołać i muszę
                                                    jakoś przetrwać, choć nie mam siły buuuuu.
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:40
                                                    Lobuz, też już tak myślałam, żeby "zwiać" z tej firmy, ale żal się
                                                    rozstawać z ludźmi, z którymi pracuję od kilku lat i naprawdę są
                                                    fantastyczni. Nie jest mi łatwo podjąć taką decyzję, bo nie dość, że
                                                    robię to co lubię, to w większości pracuję ze świetną ekipą, z którą
                                                    naprawdę doskonale się dogaduję. Myślę, że dopóki do pracy będę
                                                    przychodziła z chęcią, to nic z tym nie zrobię. Co do pracodawcy, to
                                                    czasem mam wrażenie, że naszej "wierchowce" nie zależy na lepiej
                                                    wykwalifikowanych pracownikach, tylko w ten sposób doprowadzają, do
                                                    naturalnego wykruszenia się pracowników z długoletnim stażem i
                                                    większą kasą. Na ich miejsce przychodzi ktoś, kto ma np. o 1/3
                                                    mniejsze pobory, robiąc dokładnie to samo - bo robota musi być
                                                    zrobiona. W ten sposób firma "schodzi" z kosztów bez większego
                                                    wysiłku.
                                                    W tym wszystkim najbardziej drażni mnie to, że muszę udowadniać
                                                    komuś z W-wy, że jestem dobra w tym co robię, bo sam fakt, że moi
                                                    zwierzchnicy chcą ze mną pracować im nie wystarczy.

Pewnie dam "se" radę, ale mino wszystko proszę: trzymajcie za mnie
                                                    kciuki smile))
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:41
                                                    Ja nie wiem, nic mnie słuchaszsmile)) A ja się tak staram i udzielam
                                                    cennych radsmile)) Mam nadzieję, ze przynajmniej weekend spędzisz
                                                    grzecznie w łóżeczku!!!!
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:53
                                                    Łobuzie, słucham słucham, ale takie życie sadObiecuje spędzić weekend w łóżeczku
                                                    pod kołderką, co najwyżej z książką smile
                                                    Oj, marzy mi się herbata z cytryną ..
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:30
                                                    Trzymam Sekia za słowosmile) a jutro sprawdzę!!!!
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:35
                                                    Jutro to Ty masz się świetnie bawić smile Za siebie i za nassmile)
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:44
                                                    Sekia... na przeziębienie polecam gorącą herbatkę z sokiem
                                                    malinowym, podusię, kołderkę i łóżeczko... Trzymaj się i nie pozwól,
                                                    aby jakieś tam wirusy zaplanowały Ci weekend. Pozdrawiam
                                                  • sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:56
                                                    Kokirek, toż to moje marzenie, sen i łóżeczko smile
                                                    Dobrze, że przynajmniej mam tu wielki fotel, w którym się mogę prawie położyć smile
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:57
                                                    Eb, oczywiście, ze będziemy trzymać kciukismile)) Ale polityka firmy
                                                    jest perfidna. Ja się tylko tak zastanawiam: czy oni nie powinni w
                                                    końcu dać Ci umowy na stałe?? Według KP 3 bodajże umowa do tego ich
                                                    obliguje a w takim przypadku ich polityka jest niezgodna z prawem.
                                                  • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:30
                                                    czesc lobuz, pytalam jakis czas temu jak udalo sie spotkanie
                                                    wroclawskie ale nie doczekalam sie odp... moze nie zauwazyles?? moze
                                                    zapomniales odpisac?? a moze Ci sie nie chcialo.... sad
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:42
                                                    Cześć Kateq. Zdecydowanie nie zauważyłemsmile)Już naprawiam
                                                    przeoczenie. Otóż, przede wszystkim dopisała frekwencja i w zasadzie
                                                    przyszli wszyscy, którzy się deklarowali, że przyjdą. Ja byłem
                                                    ostatni bo wracałem z wieczoru kawalerskiego. Ludzie byli
                                                    sympatyczni ale czuło się spory dystans, prawie jak na randcesmile)
                                                    Każdy był jakiś ostrożny i malowało się to na naszych
                                                    twarzach.Ogólnie było, jeszcze raz powtórzę, sympatycznie ale czy
                                                    spotkamy się znowu???
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:48
                                                    no właśnie... dystans - a co ty oczekiwałeś, że będziemy się czuć komfortowo
                                                    spotykając się po raz pierwszy? Ja szczerze nie - chociaż starałam się jak
                                                    mogłam nie być bardziej spięta niż zwykle wink A czy się jeszcze spotkamy ? - to
                                                    zależy przecież tylko od nas samych smile Może wszyscy czekają na jakiś bodziec...
                                                    jakąś zachętę, chociaż część uczestników tamtego spotkania jakby zniknęła z
                                                    foruma hihi
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:56
                                                    No właśnie, zniknęła a to daje do myślenia, prawda???
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:06
                                                    przyczyny zniknięcia moga być różne wink big_grin niekoniecznie musieli się wystraszyć wink
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:09
                                                    To kiedy znów się spotkamy?? smile)) Kto ma ochotę na kawę w Rynku??
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:12
                                                    kiedy?
                                                    smile
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:15
                                                    jutro?
                                                    smile
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:20
                                                    jutro... hmmm może niedziela?
                                                    ma być piękna pogoda ponoć
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:32
                                                    Czemu nie? A o której? Ja zresztą mam Twój numer telefonusmile)) Możemy
                                                    go wykorzystać ponownie jako kontaktowy???
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:40
                                                    numer w tej chwili jest padło - muszę naładowac baterię - ale spokojnie można
                                                    korzystać smile w niedzielę idę do kina, przypomniało mi się uncertain tak że nie mam
                                                    całego dnia wolnego...
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:49
                                                    może jednak sobota... przepraszam ze taka jestem niezdecydowana ale to wrodzone wink
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:53
                                                    Najwcześniej o 16
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:59
                                                    sobota ok 16 w rynku? jak dla mnie ok Rodzina się nie wścieknie, że zaniedbuję
                                                    obowiązki, a transport mam tak akuratwink To co - spotykamy się na kawiesmile
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 13:08
                                                    Pewniesmile Podtrzymamy tradycję wrocławskich spotkańwink Może ktoś
                                                    jeszcze dołączy?
                                                    Jutro pod Fredrą o 16 - oficjalnie ogłoszonesmile
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:07
                                                    A może najzwyczajniej nie mają czasu?? smile))
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:09
                                                    Ja podobno jestem dobra w odstraszaniu ludzi wink Może rzeczywiście mój
                                                    dar/przekleństwo zadziałało ? Śmiejemy się, ale to poważna sprawa...
                                                  • zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:14
                                                    Aga, a kto Tobie takich bajek naopowiadał?? Mnie jakos nie
                                                    odstraszyłaś. Chyba, że ten dar/przekleństwo działa na kogoś
                                                    innego?? wink))
                                                  • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:15
                                                    to wpadajcie do stolicysmile) w tą sobote my z kolei oranizujemy sie i
                                                    tez wiekszosc z nas bedzie pierwszy raz wiec podejrzewam podobna
                                                    atmosfere... co zrobic, trzeba przelamywac lody...
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:16
                                                    No Aga, teraz to pojechałaśsmile)) Na mnie już niestety pora. Mam
                                                    więcej problemów z tym weselem niż warto. Ech, życie....
                                                    Miłego popołudnia wszystkim życzę!!!!
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:19
                                                    smile POjechałam, ale tylko po sobie więc jest spoko wink Pa Łobuz - miłego weekendu smile
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:20
                                                    również miłego Lobuz i wybaw się za nas wszystkich smile))
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:19
                                                    lobuz5 napisał:

> ...zastanawiam się: czy oni nie powinni w końcu dać Ci umowy na
                                                    stałe?? Według KP 3 bodajże umowa do tego ich obliguje a w takim
                                                    przypadku ich polityka jest niezgodna z prawem.<

Ja mam umowę na stałe, tylko ciągle coś zmieniają w strukturach
                                                    organizacyjnych, co powoduje, że "moja" komórka np. do tej pory w W-
                                                    wie podlegała pod pana X, a teraz podlega pod pana Y. Mój zakres
                                                    czynności się nie zmienił, bezpośredni przełożony też, zmieniła się
                                                    tylko nazwa komórki i przełożony w W-wie. Nie wiem, prawdopodobnie
                                                    tak jest napisane w jakichś przepisach wewnętrznych, że w takich
                                                    sytuacjach należy rozpisywać nabory na stanowiska. Nie mam nic
                                                    przeciwko rozmowom kwalifikacyjnym pod warunkiem, że sama zmieniam
                                                    stanowisko lub w ramach reorganizacji, moje stanowisko "ginie" razem
                                                    z zakresem obowiązków, ale jeśli tylko zmienia się jego nazwa, to wg
                                                    mnie jest to bzdura i nie potrzebne stresowanie ludzi. Zresztą długo
                                                    by o tym mówić, a szkoda na to czasu, bo i tak niczego to nie
                                                    zmieni smile.
                                                    Jestem pewna, że i tym razem mój Anioł Stróż wink nie pozwoli mi
                                                    zrobić krzywdy, a jak jeszcze dodam do tego Wasze wsparcie duchowe,
                                                    to na pewno będzie OK. smile)))

Kateg_7 - pracuję dużej firmie z - prawie już zakończoną -
                                                    centralizacją w W-wie smile
                                                  • kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 14:19
                                                    no widzisz, ja pracuje w małej a zawsze chcialam w duzej bo wydaje
                                                    mi sie ze tam jest lepsza organizacja pracy, wieksze mozliwosci
                                                    rozwoju itd itp - wiadomo wszsytko ma swoje wady i zalety ale
                                                    globalnie rzecz ujmujac chyba z dwoja zlego lepiej pracowac w duzej
                                                    firmie... o ile nie ma w niej regularnych rozmow kwalifikacyjnychsmile
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 17:02
                                                    I tu ma właśnie zastosowanie powiedzenie stare jak
                                                    świat: "...wszędzie dobrze, tam gdzie nas nie ma…" smile)

To prawda.... z dwojga złego - jak nie masz miliona na koncie wink). W
                                                    dużej firmie rzeczywiście jeśli już coś sobą reprezentujesz,
                                                    potrafiłaś się pozytywnie "sprzedać", to łatwiej jest się utrzymać -
                                                    jak nie to stanowisko to inne, zawsze ktoś Cię chce do siebie, więc
                                                    wtedy nawet te rozmowy nie są aż tak groźne smile). Lepsza organizacją
                                                    pracy... ? - tutaj to bym trochę podyskutowała smile)). A większe
                                                    możliwości rozwoju ? - jeśli masz na myśli możliwość pracowania na
                                                    różnych stanowiskach, to tak, masz rację, są większe możliwości, ale
                                                    jeśli myślałaś o inwestowaniu w pracownika, to zapomnij o tym smile))).
                                                    Nie chcę żeby to zabrzmiało, że jest mi niewiadomo jak źle, bo tak
                                                    nie jest - tylko ten ciągły brak spokoju sad.
                                                    Ale co tam, nie przez takie rzeczy już się przechodziło, więc damy
                                                    radę wink)). Poza tym, jak się rodziłam nikt mi nie powiedział, że
                                                    życie jest usłane płatkami róż, więc czego się czepiam: prace mam ? -
                                                    mam; co miesiąc kasa na konto wpada ? - wpada; robię to co lubię? -
                                                    robię. Więc czego chcieć więc? - inni nawet tego nie mają wink))
                                                  • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 18:31
                                                    >Poza tym, jak się rodziłam nikt mi nie powiedział, że
                                                    > życie jest usłane płatkami róż, więc czego się czepiam: prace mam ? -
                                                    > mam; co miesiąc kasa na konto wpada ? - wpada; robię to co lubię? -
                                                    > robię. Więc czego chcieć więc? - inni nawet tego nie mają wink))

Co prawda, to prawda Eb13
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 19:27
                                                    Witam wszystkich smile)
                                                    Eb13 oczywiście masz rację... potwierdzam, popieram... smile
                                                  • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 19:31
                                                    Witaj Kokirku wink
                                                  • t.drk Re: Pogaduchy on-line II 11.10.08, 08:01
                                                    wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 11.10.08, 10:48
                                                    Witam wszystkichsmile T.drk dlaczego zaraz "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..."?
                                                    Na szczęście czasem tam gdzie jesteśmy bywa jednak lepiej, prawda? Miłej soboty
                                                    życzęsmile)
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 10:23
                                                    Cześć ściemniacze! Jak tam co tam?
                                                    Jak tam upłynęła sobota?
                                                    Bo mnie głowa boli po wczorajszym,nie chyba muszę tłumaczyć czemu boli!
                                                    Eb13 dobrze mówi,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 10:44
                                                    cześć Vidmo smile)

wczoraj baaaardzo długo szukałeś tej klawiatury - chyba dobrze się
                                                    schowała wink))
                                                    a może głowa Cię boli, bo świętowałeś jej znalezienie ? wink))

czyli co?, skoro EB dobrze mówi, to wódki jej dać !? wink)) - tylko
                                                    połączenie piwa z wódką, to bomba z niekoniecznie opóźnionym
                                                    zapalnikiem wink)))
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 10:57
                                                    >wczoraj baaaardzo długo szukałeś tej klawiatury - chyba dobrze się
                                                    > schowała wink))
                                                    Nie samo odnalezienie klawiatury nie sprawiło zbyt dużych problemów.
                                                    Z odnalezieniem drogi do domu były pewne problemy!
                                                    A co do piwa i wódki,to patrzę się trochę znasz!
                                                    Ale cóż się dziwić toż ty EB ale nie widziałem tego piwa od dawna.
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:09
                                                    Drogi Kolego, następnym razem jak będziesz się wybierał na zakupy,
                                                    to proponuję wziąć ze sobą kłębek wełny niczym nić Ariadny - to Ci
                                                    pomoże wrócić do domu wink)))

Taaak, teoretycznie znam się wielu rzeczach, a
                                                    praktycznie ?????????????? wink))

EB już zniknęło z rynku, ale za to ja jestem wink))))))))
    • aretah tylko przez chwilę mnie nie było 12.10.08, 11:18
      a watek tak się rozrósł, ze znów nie nadążam...
      • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:23
        Że co Ty Eb_13 mi proponujesz żebym łaził po mieście z jakimiś nićmi?
        Może następnym razem nie będzie tak źle,zresztą zaraz muszę znów na miasto iść!
    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:29
      jak nie chcesz iść z kłębkiem nici, to weź chociaż farbę w puszcze i
      strzałki sobie rysuj, bo znowu nam się zgubisz wink)))

Aretah, bo Ty za długo śpisz zamiast z nami "gaworzyć" wink))). Co mam
      Ci streścić ? smile)))
      • aretah Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:51
        eb13 napisała:
        >
        > Aretah, bo Ty za długo śpisz zamiast z nami "gaworzyć" wink))). Co
        mam
        > Ci streścić ? smile)))

poproszę ostatnie pięcdziesiąt wpisów. Dziekuję smile
        • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 12:12
          Ok.,
          "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" - dotyczyło dyskusji na temat "+"
          i "-" pracy w małej i dużej firmie - ponieważ ja pracuję w dużej, w
          której wiecznie coś się dzieje, natomiast Kateg_7 w małej, a zawsze
          w dużej.

Klawiatura Vidmo .... - w innym wątku Vidmo napisał, że wczoraj
          wylał sok na klawiaturę i musi iść kupić nową. Jak poszedł, to na
          forum pojawił się dopiero dzisiaj i stąd te moje rady dla niego smile))

A dyskusja o "EB" ??, było kiedyś piwo o takiej nazwie smile))

• aretah Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 13:12
            Dziękuję.

Tematyka streszczona. smile
          • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 15:39
            Hmm.A ja myślałem że Ty mi zakupisz na gwiazdkę GPS żebym trafiał zawsze do
            domu,a Ty proponujesz mi farbę,jakieś nici itp.
            • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 18:33
              "Vidmuś", ale nie wiem czy wiesz, że na obrączki też mówią
              GPS wink))))))))))))))))))))))

myślę, że w tej sytuacji już lepsza jest ta farba i nici smile))))
              • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 19:41
                Witajcie smile Eb, troszkę postraszyłaś tymi obrączkami smile
                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 19:51
                  cześć Kolego smile

smile))))

no wiem, ale Vidmo sam się prosił smile)))))
                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:01
                    Witaj Eb, może i Vidmo się prosił, ale żeby tak od razu obrączki
                    wyciągać smile)
                    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:12
                      oj Kokirku, dobrze wiesz, że czasem słowa mają moc "zabijania", więc
                      trzeba brać odpowiedzialność za to co się mówi smile))))

a swoją drogą, to chciałabym zobaczyć wystraszoną minę Vidmo smile))
                      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:16
                        Witam Wszystkichsmile Widzę, że ruch tu dzisiaj mamysmile)
                        • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:24
                          Cześć Dona, miło że wpadłaś smile
                        • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:25
                          cześć Dona smile)

noooo i nawet prawie oświadczyny i groźby były smile)))
                          • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:30
                            taaak, Vidmo mógł się wystraszyć i nawet miałby powód do tego smile),
                            albo liczył na ten GPS i nie wziął ze sobą pojemnika z farbą ani
                            nici i do domu nie może trafić wink)))
                          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:30
                            Pomyślałam, że zobaczę co u Was słychaćsmile Eb widocznie przestraszyłaś Vidmo.
                            Nawet nie wiedziałam, że taki strachliwy jestsmile)
                            • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:33
                              Vidmo aż taki strachliwy nie jest - często zjawia się koło
                              północy... wnioski do wyciągnięcia smile))
                              • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:35
                                Masz rację Kokirkusmile I jeszcze dziwi się, dlaczego nikogo już nie masmile)
                                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:39
                                  Dokładnie, to właśnie nasz Vidmo smile
                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:50
                                    Ten weekend minął zdecydowanie za szybko. Chyba mnie jutro przeklną w pracy za
                                    kaszel, ale trudno. Za to w piątek biorę wolne i w czwartek po pracy na Mazurysmile
                                    • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:54
                                      Za szybko mijający weekend? A co ja mam powiedzieć? Cały weekend
                                      spędzony na wypełnianiu obowiązków sad(
                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:52
                                    czekajcie czekajcie, teraz jak w ukryciu przeczyta co ja napisałam,
                                    to przez najbliższe kilka dni się nie pokarze, bo nie będzie
                                    wiedział co powiedzieć smile)))
                                    • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:58
                                      Eb, a później będziemy się zastanawiać co tak pusto na forum, ale
                                      skoro tak skutecznie straszymy innych, to nie ma się co dziwić smile))
                                      • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:02
                                        no dobra, to już zamknę swój "pyszczek" i nie będę się nic
                                        odzywać wink))
                                        • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:20
                                          Eb, tego ty Ty nam nie rób smile)) Przecież wiesz, co o tym myslę smile
                                          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:24
                                            A ja jednak muszę się już pożegnać i dobrej nocy Wam życzęsmile)
                                            • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:33
                                              Dobranoc Dona smile
                                          • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:26
                                            Kokirku, ale ja powiedziałam, że zamknę pyszczek, a nie zablokuję
                                            klawiaturę wink))),
                                            ale cieszę się, że za wystraszenie niektórych ludzi nie wywieziecie
                                            mnie na taczce z forum wink)))
                                            • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:35
                                              Ok Eb, skoro klawiatura nie dostanie żadnych ograniczeń to
                                              świetnie... Chociaż czasami przydała by się awaria klawiszy, bo jak
                                              człowiek zacznie pisać... to pisze... i pisze... i pisze... A
                                              później inny muszą to czytać... i czytać ... i czytać ... smile))
                                              • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:41
                                                ale awaria też by nic nie pomogła smile. To co masz napisać i tak byś
                                                napisał tylko w dłuższym przedziale czasowym smile))
                                                a czytanie ???, jeśli ktoś pisze coś ciekawego, to aż się chce
                                                czytać, a jeśli bzdury, to lepiej czytać to co napisał niż go
                                                słuchać - czytanie zawsze można przerwać nie sprawiając tej drugiej
                                                osobie przykrości, słuchając go niestety tego nie można zrobić smile)))
                                                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:50
                                                  To ja już przestaję kręcić i zabieram się za pisanie smile Bo jest taki
                                                  ktoś, kto przeczyta... smile
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:53
                                                    pisz pisz, póki chcą "Cię" czytać wink)))

Vidmo wrócił, tylko nie wiem czy się ujawni w tym wątku smile)))
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:59
                                                    Vidmo76 wrócił vidmo żyje jakoś ocalałem i wróciłem na czas.
                                                    A co tęskniliście moi drodzy ?
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:02
                                                    nieeeee, wcale !! - a kto niby miałby za Tobą tęsknić ??? wink))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:42
                                                    To skorzystałem Eb z Twojej rady i napisałem smile)
                                                • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:52
                                                  Nie dość tego Vidmo76 dotarł do domu bez niczyjej pomocy,a co do obrączek to na
                                                  samą myśl aż mnie dreszcz przeszył niema co!!
                                                  Czemu? Posłuchajcie,a może zrozumiecie.
                                                  olowek86.wrzuta.pl/audio/2N7cofDFTb/chlopcy_z_placu_broni_-_kocham_wolnosc
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:58
                                                    tak, ale oni też śpiewali o, Ela wink)))

widzicie, a jednak mówiłam, że biedak się wystraszył wink)))
                                                    Kurcze, po kilka razy dziennie patrzę w lustro i nigdy się siebie
                                                    nie wystaszyłam - no, może z wyjątkiem zerkania w lustro zaraz po
                                                    przebudzeniu wink))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:08
                                                    Vidmo - posłuchałem, zrozumiałem smile
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:46
                                                    Oj nie lubiany ja jestem ?
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:49
                                                    vidmo76 napisał:

> Oj nie lubiany ja jestem ?

Co Ty Vidmo wypisujesz? Przecież my tu kombinujemy co tu zrobić, aby
                                                    Ciebie ściągnąć do nas smile
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:50
                                                    Vidmo: - powiedz mi kto Ci to powiedział, to mu z "liścia"
                                                    wypłacę wink))

Kokirek: - OK, to biorę się za czytanie smile))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:07
                                                    I znowu taka cisza...
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:14
                                                    cisza, bo czytałam i myślała, myślałam i czytałam i sama nie wiem co
                                                    o tym myśleć.

do jutra mam czas, a cała noc przede mną więc przemyślę to jeszcze
                                                    raz - może dojdę do jakiegoś wniosku wink))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:16
                                                    Zabrzmiało bardzo poważnie... W takim razie ja się już będę
                                                    powolutku oddalał od komputera... Dobrej nocy smile))
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:22
                                                    bo ja poważna kobieta jestem wink))

Dobranoc smile))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:29
                                                    Dzień Dobrysmile)
                                                    Nie ma to jak dobrze zacząć tydzień... Więc postarajmy się, aby ten
                                                    poniedziałek był wyjątkowy, pełen radości i uśmiechu... Przecież to
                                                    tylko od nas zależy smile))
                                                    Miłego dnia Wam życzę i serdecznie pozdrawiam smile)
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:32
                                                    Oj Eb13 Ty tak zawsze wszystko na poważnie bierzesz?
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:48
                                                    Witaj Vidmo, już na nóżkach... W środku nocy?
                      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:22
                        Eb, chyba Vidmo na dobre się przestraszył, bo milczy smile)
                        • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:58
                          Wiesz ona milczy bo może śpi jeszcze lub kompa z rana nie odpala.
                          A ja tak siedzę i zastanawiam się czy dziś w domu nie zostać,nie chce mi się iść
                          do pracy.
                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 07:12
                            Jeśli możesz to zostań w domu... jeśli możesz... Co będziesz tak od
                            poniedziałku się za pracę zabierał?
                            • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 07:26
                              A pewnie że zostanę,przecież że komo mam urlop!
                              A podczas tego urlopu tylko sobie dorabiam!
                              • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 07:49
                                Witam wszystkich z zamglonego Białegostokusmile Słoneczko właśnie
                                wyszło, więc może nie będzie tak źle i wszystkim miłego dnia życzęsmile)
                                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 08:05
                                  Witaj Dona, u mnie też mgliście, ale słoneczko się zaczyna przebijać
                                  przez chmury... Będzie dobrze smile))
                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 08:33
                                    Ja też sobie dziś w domu posiedzę,postaram się dom doprowadzić do
                                    porządku jakoś go zaniedbałem ostatnio.
                                    I sobie pofolguję sobie dziś na forum,a by tylko było z kim pogadać.
                                    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 08:49
                                      Witam towarzyszy doli i niedoli smile))

Vidmo, ja tylko czasem jestem poważna - zwłaszcza w rozmowach na
                                      forum smile)). Bardzo lubię łapać za słówka i żartować, a na taką
                                      groźną to tylko wyglądam smile))

Masz fartuszek do sprzątania ? smile) i "Leniwcu" za bardzo sobie nie
                                      folguj, bo w główce Ci się przewróci od tego nadmiaru wolnego
                                      czasu smile))

Pozdrawiam wszystkich słonecznie - szkoda tylko, że poniedziałkowo a
                                      nie np. piątkowo wink
                                      • dorti-one Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:16
                                        smile ja tylko na chwilkę zaglądam powiedzieć Wam miłego dnia i lecę.
                                        U mnie też mglisto ale skoro gdzieś tam słonko się przebija to może i u mnie się
                                        przebije.... obu mu tej siły przebicia starczyło he he he wink
                                      • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:30
                                        Cześć Eb13.
                                        > groźną to tylko wyglądam smile))
                                        Z tym wyglądem to pewne by problemy były,nie wiem czy wiesz ale ja nie wiem jak
                                        ty wyglądasz!
                                        > Masz fartuszek do sprzątania ? smile) i "Leniwcu" za bardzo sobie nie
                                        > folguj, bo w główce Ci się przewróci od tego nadmiaru wolnego
                                        > czasu smile))
                                        Nie no już się do roboty wziąłem i nawet jednego maila napisałem to już jest
                                        sporo prawda jak na mnie.

• lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:18
                                        Dzień dobrysmile Ja na chwilę bo zaraz biorę odbiór godzinsmile)
                                        Wszystkim miłego dnia życzę!!!
                                    • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:33
                                      To ja tu będę zaglądał w przerwach pomiędzy kolejnymi prezentacjami
                                      i raportami smile
                                      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:43
                                        Ja też będę wpadać w przerwach, bo sprawozdanie przygotować muszę.
                                        Pracowicie zapowiada się ten poniedziałek. Niestety.
                                        • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:49
                                          A mnie się zapowiada dość leniwie,jakieś 8 kaw wypiję coś tam zjem w coś tam
                                          pogram no i oczywiście zdam relację z biegu wydarzeń jak mi praca przebiega.
                                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:16
                                            Tyle zajęć na poniedziałek sobie zaplanowałeś? Ale jakie przyjemne
                                            te Twoje plany smile)
                                            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:29
                                              Vidmo, gdzie Ty pracujesz???Pytam, bo chciałbym wysłać swoje CVsmile))
                                              Naprawdę zmykamsmile)Miłego dnia!!!!
                                              • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:39
                                                Vidmo, to uruchom swoją wyobraźnię i będziesz wiedział jak
                                                wyglądam smile)
                                                I nie pij tyle kawy, bo Ci serduszko stanie, a wtedy co będzie z
                                                nami ??, kto będzie nas odwiedzał znienacka ?? wink))

Kokirku, ja już jedną prezentację zrobiłam, a Ty ???? smile))
                                                • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:48
                                                  Wyobraźnie to ja mam,ale jakoś nigdy sobie was nie wyobrażam nie potrafię!
                                                  Ale postaram się,radzę aparat sobie kupić i zrobić zdjęcie i na wizytówce umieścić.
                                                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:59
                                                  Eb, najważniejsza prezentacja już zrobiona, teraz czeka już tylko na
                                                  zatwierdzenie... i raportów już kilka przygotowałem... Ale do końca
                                                  dnia jeszcze daleko smile
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 11:10
                                                    komórkę z aparatem to ja mam, tylko te 169 cm wzrostu nie chce się
                                                    zmieścić wink))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 11:21
                                                    Eb, dziękuję smile
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 11:22
                                                    Oj Ty nie marudź tylko zapodaj to swe foto już ja stwierdzę co jest dobre a co nie!
                                                  • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 12:05
                                                    Vidmo, naprawdę próbowałam i jak wlazł mi łeb, to ręce i nogi nie
                                                    chciały, jak wlazły kończyny, to łeb nie chciał - sam widzisz, że
                                                    jestem za duża wink)))

Kokirku nie ma za co - prawie zawsze do usług smile)))
                                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 12:37
                                                    Eb, "prawie" robi wielką różnicę smile)
                                                  • vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 12:50
                                                    Eb13 nie komplikuj tylko daj po kawałku albo poproś koleżankę to Ci zrobi!
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 09:16
                                                    Witam wszystkich porannie z zamglonego, ale raczej słonecznego
                                                    Białegostoku, chociaż słońce akurat się na chwilę schowało. Dzisiaj
                                                    ucięłam sobie dłuższy spacerek do pracy i od razu poczułam się
                                                    lepiej. Pozdrawiamsmile)
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 12:10
      Dzień dobrysmile)
      Co ja widzę, pustki!!!Cześć Donasmile)
      Ja się pytam: gdzie wszyscy się podziewają?????
      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 12:38
        Cześć Łobuzsmile Ja jestem, ale inni... Dzisiaj jest tu wyjątkowo cicho
        i spokojnie. Nawet nie ma za bardzo co poczytać.
        • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:03
          Witajcie, ciężki dzień dzisiaj w pracy, więc nie ma czasu aby coś
          napisać smile))
          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:16
            Witaj Kokirkusmile Jeszcze trochę, to zapomnę, jak się nazywamsmile Oby
            jakoś przetrwać do końca dnia.
            • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:40
              Hej Dona, swojego nazwiska też już nie pamiętam smile Całe szczęście,
              że jeszcze mój login z forum pamiętam smile)
              • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:51
                To jeszcze nie jest z Tobą tak źlesmile Koniec pracy na szczęście coraz
                bliższy
                • mary171 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 17:48
                  A ja witam po pracy bo w pracy ciezko pracuję a nie siedzę na necie wink
                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:06
                    Cześć Mary, my też ciężko pracujemy w pracy. Chyba w to nie wątpisz,
                    prawda? smile))
                    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:24
                      No i wtorek też przeżyty, nikt mi głowy nie urwał, jeszcze tylko środa i czwartek wink
                      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:28
                        Witaj Beja, jak miło, że do nas dołączyłaś smile) I nadal masz głowę na
                        karku smile)
                        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:38
                          No mam głowę tam gdzie trzeba smile, zobaczymy czy po kolejnym weekendzie jej w
                          końcu nikt nie urwie ... A dołączyłam, bo póki co to mi się nic innego nie chce smile
                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:43
                            Witam w klubie... Też mi się dzisiaj nic nie chce robić, ale
                            niestety muszę... W pracy był dzisiaj istny wyścig z czasem i
                            poprostu sił zabrakło na popołudnie...
                            • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:48
                              Ale siły by palcami po klawiaturze zasuwać, to są ... mam nadzieję? smile
                              • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:58
                                A czy kiedykolwiek było inaczej? Może myśli niezbyt czyste... bo
                                zmęczone, ale paluszki sprawne i chętne smile))
                                • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:04
                                  oj a cóż to za myśli się pojawiają przy zmęczeniu? Mnie to jak już przy
                                  zmęczeniu głupawka łapie, ale z myślami to jeszcze nie eksperymentowałam,
                                  hehehehe wink
                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:11
                                    To pewnie jeszcze wszystko przed Tobą smile))
                                    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:13
                                      ok już nie pytam, hehehehe
    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:14
      A co to tylko My jesteśmy? To dość kameralne grono wink
      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:21
        Czyżby wszyscy byli zajęci? A może nie chcą nam przeszkadzać smile)
        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:24
          raczej są zajęci, bo i inne wątki stanęły
          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:27
            A piosenkę znam... smile))
            • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:29
              hehehe wink
              • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:33
                sam mi się teraz uśmiech na twarz ciska
                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:45
                  Nie ma to jak mieć dobry humor smile)
                  • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:53
                    to skarb bardzo cenny
                    • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:01
                      Tylko tego skarbu nie wolno zamykać w sejfie - trzeba się nim
                      dzielić, rozdawać na prawo i lewo smile
                      • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:05
                        No zdecydowanie, ale akurat nie ma przy mnie nikogo kto by potrzebował i chciał
                        brać, a Ty zdaje się już jesteś w jego posiadaniu wink
                        • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:08
                          "Bo jesteś Ty... " smile))
                          • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:14
                            "Tobą żyję"
                            ... teraz leci akurat wink
                            • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:44
                              Czyżbym został sam?
                              • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:45
                                No a ja? Mnie nie widać?
                                • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:47
                                  Wiem, że ja taka cicha i szara, no ale ... wink
                                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:47
                                  Właśnie Ciebie moja droga nie widziałem i już się zacząłem martwić,
                                  że znowu zostałem sam.
                                • czarodziejka_z_oz Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:49
                                  Hello,
                                  ja też jestem smile Chwilowo smile
                                  • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:51
                                    Witaj Czarodziejko smile
                                  • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:59
                                    Witaj Czarodziejko, jutro też zaczarujesz pogodę?
                                    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:08
                                      Dobra będę znikać moi mili, spokojnej nocy, papa
                                      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:11
                                        Dobrej nocki Beja smile Dziękuję za miłe towarzystwo smile
                                        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:14
                                          Ja również dziękuję smile

cicho coś się zrobiło ... aż żal Cię samego niemal zostawiać, hehehe
                                          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:16
                                            Dziękuję... smile
                                            • i_kozuch Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:24
                                              o czym gadaliśće mam doła moze ktoś mnie pocieszy
                                              • mary171 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 23:06
                                                A jak Cie pocieszyć smile
                                                Nie dołuj si szkoda życia... smile
                                                • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 10:35
                                                  Dzień dobrysmile) U mnie ostatnio pracowicie i nie mam czasu zajrzeć tu
                                                  z samego rana. Widzę jednak, ze wieczorami toczy się dość ożywiona
                                                  dyskusjasmile)
                                                  • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 11:04
                                                    Cześć Łobuzsmile U mnie też pracowicie, ale postaram się tu wpadać.
                                                    Wątek rzeczywiście wieczorami nabiera teraz tempa i bardzo się z
                                                    tego cieszę. Pozdrawiamsmile)
                                                  • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 11:18
                                                    no to dziś jakiś dzień chyba taki... na mnie też czeka masa roboty, do której
                                                    jakoś nie mam serca sad
                                                    Trzymajmy się , ludzie pracujący!
                                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 12:33
                                                    Trzymamy się Aga trzymamysmile) Cóż innego jednak robićsmile)
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 15:36
      No i pora do domu. Kierownik wilkiem na mnie patrzy bo musi zamiast
      mnie na szkolenie jechaćsmile)Strasznie to zabawnesmile) W sumie udany
      dzień, dużo zrobiłem i wychodzę na prostą. Do końca tygodnia z
      większością się wyrobięsmile) Pozdrawiam wszystkichsmile)
      • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 18:57
        A ja wszystkim życzę miłego weekendusmile Wyjazd będzie wcześniej niż planowałamsmile)
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 16.10.08, 09:26
      Dzień dobrysmile)
      Pogoda dziś iście jesienna,niebo zachmurzone, siąpi deszcz i jedyne
      co może cieszyć to temperaturasmile)Od razu mówię: nie dawać się
      jesiennym nastrojom i proszę pisać same radosne postysmile)
      • t.drk hej 16.10.08, 09:42
        ja pracuje sobie grzecznie. kierwonictwa dzis nie ma, wiec jest tzw.
        dzień sexulany. zainstalowałem sobie mp3 w małzowiny uszne i klikam
        i podspiewuję. dostałem ciasteczko od stażystki smile. deszcz nie
        pada,jednakoż chmurzy sie powoli...
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:21
      Nikt tu wczoraj nie zajrzał!!!<szok>
      • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:35
        Łobuz - wrocławska frakcja wieczorem stała w korkach wink, kto wie, może nie tylko
        nasze miasto przeżywało komunikacyjną katastrofę ?
        • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:41
          To prawda, wczoraj był jakiś koszmar. Ja się zastanawiam, jak to
          mozliwe, ze na krótki odcinek drogi przeznacza się 3 lata?? Według
          mnie roboty jest tam na tyg.
          • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:51
            wczoraj miałam to nieszczęście poruszać się po Wrocku samochodem, na szczęście
            jako pasażer. Wspólnie z kierowcą doszłyśmy do wniosku, że jest na drodze więcej
            samochodów i że widocznie rozmnożyły się jak gremliny - przez pączkowanie pod
            wpływem wilgoci wink
            Podobno znów mają pozamykać jakieś kawałki dróg, znów będziemy objeżdżać objazdy
            objazdami i tak przez niebotycznie długi czas - cały urok naszego miasta !
            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 11:14
              Nie bądźmy takimi czarnowidzami. Na Euro wszystko powinno już być
              oksmile))
              • mary171 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 16:06
                Witam smile
                Łobuz u nas też na Euro robia i przez to cały Poznań i okolice w
                remontach...masakra.
                Mnie wieczorkiem nie bedzie bo idę na imprezke i oczywiście wypiję Wasze zdrówko smile)
    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 08:58
      Dzień dobry pracusie, jak tam po weekendzie? Minął zbyt szybko, no nie?
      Ja tak tylko na chwilkę tutaj wpadłam się przywitać, bo zaraz i tak muszę zabrać
      się za domowe obowiązki, trzeba wykorzystać ten wolny dzień smile
      Zatem trzymajcie się, czas szybko upłynie. Pozdrawiam
      • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:09
        Dzień dobry leniuszku smile)) Ty to masz dzisiaj dobrze, siedzisz sobie
        w domku, a ja od 3 godzin ciężko pracuję smile)) Ale widzę, że jakieś
        prace domowe sobie szykujesz... Czyli jednak z tego lnistwa chyba
        nic nie będzie... To miłego dnia Beja smile))

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia smile)
        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:10
          Tak tak wszystko się zgadza Kokirku, ale lepsze to niż siedzenie w pracy smile
          • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:41
            Witam wszyskich poniedziałkowosmile Beja masz rację, że weekend minął
            zdecydowanie za szybko i jak zwykle był bardzo przyjemny, ale tak
            jest zawsze, jak jadę do rodziców. Kokirku ja też pracuję i to dosyć
            intensywnie i na pewno będę musiała zostać dłużej w pracy.
            Pozdrawiamsmile)
            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:51
              Dzień dobrysmile)
              No i po weekendzie. Jak znowu spędziłem go remontowo. Położyłem w
              końcu panele w jednym z pokoi. Widziałem kiedyś, jak robili to
              fachowcy i wydawało mi się to bardzo proste. Nie chciałem zatem
              niepotrzebnie wydawać kasy i sam się za to wziąłem. Było troszkę
              trudniej niż początkowo sądziłem ale nie za trudno i dałem radęwink)
              Ma to dwie zalety: jestem z siebie dumny i nie wydałem niepotrzebnie
              około 400 złsmile)W ogóle takie remonty sprawiają mi frajdęsmile)
          • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 10:02
            Oj tak, to mam do Ciebie prośbę: może napiszesz mi usprawiedliwienie
            na dzisiejszy dzień, zrobię sobie wolne, a w zamian pomogę Ci w
            pracach domowych? Co ty na to?
            • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 10:36
              Dzień dobry.
              Hmmm, nie wiem sama co powiedzieć na przywitanie. Widzę, że Łobuziak szykuje
              mieszkanko dla ukochanej (przywiezie ją z Irlandii big_grinD), Kokirkowi nie chce się
              pracować, a Beja i Dona zajęte. A ja w sumie też....
              • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 10:49
                Witajcie Ci z którymi się jeszcze nie przywitałam.
                Gapuchna, tak tak zajęta jestem, ale tak między gotowaniem, praniem i
                sprzątaniem chyba sobie pozaglądam tu smile
                Tobie Kokirku mogę napisać to usprawiedliwienie, ale nie wiem jaką moc prawną
                ono będzie mieć.
                Łobuzie, układanie paneli rzeczywiście wydaje się nie zbyt skomplikowane,
                problemy zaczynają się na krzywiznach.
                Witaj Dona smile
                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:31
                  Bej, to bardzo się cieszę z tego usprawiedliwienia i serdecznie
                  dziękuję, a mocą prawną nie będziemy się przejmować smile))
                • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:32
                  No wreszcie Gapuchnasmile)Ja nie wiem, zaniedbałaś nas ostatnio
                  okrutnie!!!!
                  Beja, na szczęście obyło się bez większych trudnoścismile)ręką trochę
                  boli od dobijania ale to pryszczsmile)
                  Gapuchna z Irlandii?? Myślisz, że mają tam sklepy, gdzie można
                  takową zakupić?? Nie orientujesz się jaki mają wybór modeli i jak to
                  się cenowo przedstawia?? Bo jak jest okazyjnie to nawet tam na
                  chwilę wpadnę ze Szkocji i kupiuę sobie takąsmile) Od razu jednak
                  mówię, ze żywa ma być a nie dmuchanasmile)
                  • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:35
                    Łobuz, ja tylko słyszałam, ze na wyspach nasi panowie i nasze panie bija pod
                    względem urody tubylców na głowę! Więc.....

Hihihi, też macie takie piękne słońce? U mnie wprost oślepia.
                    • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:38
                      O kurcze, nie załapałam - ty będziesz w Szkocji. Łobuziaczku, please, rób
                      zdjęcia i podeślij mi na pocztę. Szkocja jest taka piękna!!!!!!
                      • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:39
                        Tak słońce jest oślepiające ...
                        • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:43
                          U ciebie też?
                          A gdzie to jest tak mniej więcej, Bejka?
                          • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:46
                            gapuchna napisała:

> U ciebie też?
                            > A gdzie to jest tak mniej więcej, Bejka?

Gapuchna samo centrum Wrocławia smile
                            • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:04
                              A u mnie w Toruniu,....
                              • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:06
                                Więc słoneczka nie poskąpiono nam, trzeba oczy cieszyć póki jest smile
                        • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:43
                          Gapuchna, już trochę w zeszłym roku narobiłemsmile)Nawet delfina
                          sfotografowałemsmile) Jedyną wadą fotki, jest to, że delfin dość
                          nieżywy byłsmile)
                          • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:13
                            A to dlaczego mi nic nie podsyłasz????
                            poproszę!
                            • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:24
                              Gapuchna, kiedyś podałem Ci linka na mój blog. Mam tam w galerii
                              trochę zdjęć ze Szkocji więc zapraszamsmile)
                              • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:40
                                Dobra znikam na dobre dziś, miło było, ale teraz muszę iść, bo zaraz mi do domu
                                nowożeńcy wparują wink
                                Udanego słonecznego dnia ...
                                • kokirek Re: Pogaduchy on-line II 21.10.08, 08:30
                                  Witajcie, słoneczny dzień się u mnie zaczął smile) A jak u Was?
                              • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:44
                                To machnij jeszcze raz, dobrzesmile Ty leniwcze pospolity!
                                big_grinDDD
                                • t.drk przymrozek 21.10.08, 08:52
                                  a u mnie był przymrozek... szyby w aucie z lekka zlodowaciały.. i
                                  kurde skrobaczki nie mogłem znaleźć... ale dojechałem
                                  • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 09:44
                                    To ja mam chyba trochę więcej szczęścia... Auto skrobaczki w tym
                                    roku jeszcze nie widziało smile)
                                    • dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 10:24
                                      Witam wszystkichsmile U mnie na razie jest słonecznie, ale chłodno.
                                      Mimo to poranny spacerek do pracy był ciekawy i tylko dzięki niemu
                                      jeszcze nie zasnęłam. Postaram się czasem tu zajrzeć, ale będzie
                                      ciężko, bo dzień jest jeszcze gorszy niż wczoraj. Pozdrawiamsmile)
                                      • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 19:57
                                        Dona, ciężki dzień? Ja w pracy spędziłem dzisiaj kilkanaście godzin
                                        i aż się dziwię, że po całym dniu znalazłem jeszcze siłę na godzinny
                                        spacer. Ale pogoda jest tak piękna, że nie mogłem sobie odmówić smile)
                                        • dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 20:07
                                          Cześć KokirkusmileDzień ciężki, chociaż w pracy tylko 10 godzin, ale komputer i
                                          cyferki mogą naprawdę obrzydnąć. Ja wczoraj zafundowałam sobie dłuższy spacerek,
                                          a dzisiaj tylko dwa krótsze: do pracy i z pracy, ale warto byłosmile)
                                          • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 20:13
                                            Oj taki spacerek to naprawdę fajna sprawa smile) A cyferki...
                                            uwielbiam smile
                                            • dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 20:34
                                              Ale ja typowa humanistka jestem i za cyferkami akurat nie przepadam, ale co do
                                              spacerków, to jutro na pewno też będzie i raczej więcej niż jedensmile)
                                              • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 20:38
                                                Ja niestety ledwo na ten jeden czas znajduję sad(
                                                • mary171 Re: przymrozek 21.10.08, 20:54
                                                  Ja też ledwo znajduję czas na spacerki, ale jutrzejszy wieczór mam tylko dla
                                                  siebie smile
                                                  • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 21:00
                                                    Tylko dla siebie? I z nikim się nie podzielisz?
                                                  • aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 21:11
                                                    tylko dla siebie? i dobrze Ci z tym? - podziwiam i zazdroszczę smile ja
                                                    mam w zasadzie prawie każdy wieczór tylko dla siebie i jest mi z tym
                                                    baardzo źle sad ale Ty Mary już chyba o tym wiesz smile) z innych mych
                                                    postów wink
                                                  • mary171 ;) 21.10.08, 21:20
                                                    no dla siebie ale nie sama wink
                                                    z koleżankami sie podzielę wink
                                                    dziś jestem sama w domku i chyba przytulę się do książeczki smile
                                                  • aniab1311 Re: ;) 21.10.08, 21:28
                                                    aaa to zmienia postać rzeczy smile
                                                    ja jutro jadę do mej ciężarnej przyjaciółki, która czuje się
                                                    zaniedbana przez swojego mężczyznę, więc będzie mi sie żalić i
                                                    płakać a ja będę ją pocieszać jak zwykle smile
                                                  • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 21:37
                                                    Ale trzeba odrózniać "tylko dla siebie" od "tylko ze sobą" smile)
                                                  • dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 21:41
                                                    Ja na szczęście jutro mam wieczór nie tylko dla siebie, ale i dla znajomych, o
                                                    ile im znowu coś nie wypadnie, a że dawno nie mieliśmy dla siebie czasu, to w
                                                    końcu spotkać się trzebasmile)
                                                  • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 21:48
                                                    To mi się podoba, że "samotni" nie są sami smile)
                                                  • aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 21:56
                                                    A mi by się bardziej podobało gdybym nie była samotna i nie sama....
                                                    hahahahaha - jestem monotematyczna!!!!!! Co sie ze mną porobiło,
                                                    no... tongue_out
                                                    wink)
                                                  • aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 21:45
                                                    ja chyba nie odróżniam bo ani jednego ani drugiego nie lubię smile
                                                  • mary171 Re: przymrozek 21.10.08, 21:48
                                                    No to mam dla siebie nie tylko sama wink
                                                    A ktoś ma ochotę na grzane piwko z sokiem malinowym i przyprawami smile
                                                  • dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 21:58
                                                    Oj Mary chętnie bym skosztowałasmile A tak mogę Ci tylko życzyć "na zdrowie"smile)
                                                  • aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 22:05
                                                    dona_76 napisała:

> Oj Mary chętnie bym skosztowałasmile A tak mogę Ci tylko życzyć "na
                                                    zdrowie"smile)

Dołączam się do przedmówczyni smile)
                                                  • mary171 Re: przymrozek 21.10.08, 22:07
                                                    Co by ten "przymrozek" rozmrozić wink
                                                    "Zdrówko" wink
                                                  • dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 22:08
                                                    A ja niestety muszę już kończyć, więc wszystkim dobrej nocy życzęsmile)
                                                  • kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 22:10
                                                    Dobranoc smile
                                                  • mary171 Re: przymrozek 21.10.08, 22:11
                                                    Dobranoc smile
                                                  • dona_76 Środa:) 22.10.08, 08:13
                                                    Witam wszystkich porannie i środowosmile U mnie zapowiada się piękny
                                                    dzień. Miasto co prawda jest zamglone, ale już od jakiegoś czasu
                                                    świeci słońce i jest zdecydowanie cieplej niż wczoraj, więc tym
                                                    bardziej poranny spacerek do pracy był udany, a herbata smakowała
                                                    lepiej. Pozdrawiamsmile)
                                                  • aniab1311 Re: Środa:) 22.10.08, 08:48
                                                    Ja również wszystkich witam smile Sroda dla mnie jest bardzo ciężkim
                                                    dniem - dziś jadę (zaraz musze się zbierać) załatwić pewną ważną
                                                    sprawę i strasznie się stresuję -od wczoraj o tym trabię indifferent
                                                    Trzymajcie za mnie kciuki, za powodzenie tej sprawy - jak to dzisiaj
                                                    przeżyję to będę bardzo szczęśliwa, ale jak sprawy nie załatwię
                                                    pomyślnie, to... przyjadę do domu i będę Wam tu ryczeć...
                                                    Pozdrawiam Wszystkich ciepło wink
                                                  • mary171 Re: Środa:) 22.10.08, 08:52
                                                    Siemka wink
                                                    Ja dziś urlopuję i też jadę załatwiać pewne rzeczy, a potem może jakieś porządki
                                                    w domciu smile
                                                    U nas brzdko i pada ble wink
                                                  • dona_76 Re: Środa:) 22.10.08, 09:06
                                                    Witajciesmile Aniab mam nadzieję, że uda Ci się wszystko pozytywnie
                                                    załatwić. Trzymam kciuki! A Ty Mary nie przemęczaj się za bardzo na
                                                    tym urlopiesmile Może pogoda jeszcze się poprawi?
                                                  • lobuz5 Re: Środa:) 22.10.08, 10:20
                                                    Cześćsmile)
                                                    Ania, Ty nam powiedz co jedziesz załatwiać bo może się wybrałaś
                                                    kogoś zlikwidować a my kciuki trzymamysmile)
                                                    Mary, urlop??Na urlopie to się nie siedzi przed kompem tylko bierze
                                                    się jakiegoś łobuza pod pachę i jedzie się na łono naturybig_grinDD
                                                    U mnie nie pada ale jest pochmurno. Jesienniewink)
                                                  • dona_76 Re: Środa:) 22.10.08, 10:37
                                                    Cześć Łobuzsmile U mnie też jest teraz jesiennie, bo słoneczko się
                                                    chyba przestraszyło i schowało za chmurami. A z mojego wieczornego
                                                    wyjścia nie wiem co wyjdzie, bo towarzystwo wręcz topnieje w oczach,
                                                    ale kilka osób na pewo się zbierzesmile
                                                  • t.drk Środa:) 22.10.08, 10:37
                                                    Czesc Dona!! czesc reszta towarzystwa!!
                                                    u mnie też słonecznie, przymrozku dziś nie było. jakis zamotany
                                                    jestem, troche czaszka mnie boli.
                                                  • mary171 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 10:51
                                                    Łobuz na jakie łono..wink
                                                    Pada i brzydko..a ja urlop na swoje sprawy i sprztanie przeznaczam...a
                                                    łobuzy...pouciekały od takiej łobuziary wink
                                                  • lobuz5 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 10:59
                                                    e tamsmile) są większe przyjemności niż sprzątaniesmile)
                                                  • mary171 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 11:03
                                                    No jasne, że sa..ale te najlepsze zostawiam sobie na później wink
                                                  • dona_76 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 11:39
                                                    Cześć T.drksmile Nie tylko Ciebie czaszka boli. Mi głowa pęka już od
                                                    wczoraj, a w nocy śnią się cyferki. Te nadgodziny wychodzą mi
                                                    bokiem. Wiecie, wykrakałam chyba, te problemy z dzisiejszym
                                                    wyjściem, bo grypa szaleje i kolejne osoby odpadły, ale to nic, bo
                                                    nie poddajemy się i idziemy we dwie. Mówi się trudno. Mam tylko
                                                    nadzieję, że mimo to będzie fajnie. Zresztą Odeon jeszcze mnie nie
                                                    zawiódłsmile)
                                                  • t.drk Środa:) ;) 22.10.08, 11:46
                                                    Dona, szkoda ze daleko mam do Was...tez bym poszedł na piwo
                                                  • sekia Re: Środa:) ;) 22.10.08, 11:47
                                                    Witam,
                                                    Jak miło Was zobaczyć smile)
                                                    Tak dawno tu nie zaglądałam, że aż mi wstyd smile)
                                                    U mnie jest dzisiaj pięknie smile
                                                    Wszystkim obecnym i nieobecnym miłego dnia smile) Udanych wieczornych wyjść,
                                                    powodzenia w tym, co ważne (trzymanie kciuków podczas pisania nie jest łatwe) smile
                                                  • dona_76 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:04
                                                    Witaj Sekiasmile Coś w tym jestsmile To może będziemy trzymać obie po
                                                    jednym kciuku? Może zadziałasmile U mnie znowu pomału się przejaśnia, a
                                                    na dworze jest dosyć ciepło. T.drk jak byś się postarał, to jeszcze
                                                    byś zdążył, bo jak sam kiedyś pisałeś, w sumie nie jest aż tak
                                                    dalekosmile)
                                                  • lobuz5 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:21
                                                    No nareszcie Sekiasmile)Zastanawiałem się, kiedy w końcu zajrzyszsmile)
                                                  • mary171 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:24
                                                    Witak Sekia smile
                                                    A u mnie pada i zimno brrrrr
                                                  • dona_76 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:34
                                                    A ja chyba pojadę na szkolenie do Poznania i to dwudniowe. Chyba, bo
                                                    dopiero jutro się dowiem, czy są jeszcze miejsca. Szczerze mówiąc
                                                    chciałabym jechać, bo w pracy bym była tylko w piąteksmile Wyjątkowo
                                                    krótki tydzień roboczysmile)
                                                  • mary171 Dona ;) 22.10.08, 12:41
                                                    ja bedziesz w Poznaniu to zapraszam na kawkę czy cóś wink
                                                  • dona_76 Re: Dona ;) 22.10.08, 12:46
                                                    Jesteś z Poznania? Supersmile Naprawdę miło byłoby się spotkać na
                                                    przykład na kawiesmile)
                                                  • mary171 Re: Dona ;) 22.10.08, 12:53
                                                    Jestem z pyrlandi smile
                                                    Jak bedziesz pewna na 100% daj znac na forum wyślę Ci namiary na priva smile
                                                  • dona_76 Re: Dona ;) 22.10.08, 12:56
                                                    Ależ oczywiściesmile Jak będę wiedziała coś więcej, to dam znaćsmile)
                                                  • t.drk Dona ;) 22.10.08, 13:08
                                                    Dona, to fajnie masz, jak szkolenie w Poznaniu. ja tez znow jade na
                                                    szkolenie 2 dniowe w piatek, jednakoz w moim województwie..ale
                                                    zawsze to cos nowego
                                                  • lobuz5 Re: Dona ;) 22.10.08, 13:12
                                                    Rany, dziewczyny się umawiająsmile))
                                                  • mary171 Łobuz ;-) 22.10.08, 13:27
                                                    hmm....wysłać Ci fotki ze spotkania wink
                                                  • dona_76 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 13:50
                                                    No zobacz Mary jak kolegę rozbawiłyśmysmile A nad tymi fotkami musimy
                                                    się zastanowićsmile T.drk to będziemy się oboje szkolić, tylko o ile
                                                    wszystko dobrze pójdzie, to ja troszkę później. Żeby nas tylko nie
                                                    wyszkolili aż za bardzosmile Na razie najmilej wspominam wyjazd na
                                                    szkoleniowy do Krakowa, bo naprawdę fajnie wtedy byłosmile)
                                                  • beja_81 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:11
                                                    Oj jak mnie dawno tu za dnia nie było, ale taka praca wink
                                                  • dona_76 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:27
                                                    Cześć Bejasmile Ja akurat dzisiaj mam trochę spokojniejszy dzień, ale
                                                    jutro znowu się zacznie i wolę o tym nawet nie myśleć. Kolejne
                                                    nadgodziny na mnie czekają.
                                                  • beja_81 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:43
                                                    O nie ja dziekuję nadgodzinom, kiedyś siedziałam w pracy od 8:00 -
                                                    22:00 i dziękuje, nigdy więcej ... wink
                                                  • mary171 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:57
                                                    Oj ja nigdy tak długo w pracy nie siedziałam...ale braałm pracę do domciu za to smile
                                                  • mary171 Dona :) 22.10.08, 15:18
                                                    jasne zrobimy specjalne ujęcia dla Łobuza...a niech się chłopak cieszy wink
                                                  • lobuz5 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 15:35
                                                    Mary, konieczniesmile) ale i i przed spotkaniem też możesz wysłaćsmile)
                                                  • mary171 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 17:01
                                                    Tia...juz sie rozpędziłam..wink
                                                    a moze galerie zrobić wink
                                                  • dona_76 Czwartek:) 23.10.08, 07:46
                                                    Witam wszystkichsmileU mnie niestety jest szaro, brzydko i mokro, bo
                                                    cały czas pada, ale cieszyć się trzeba, bo czwartek już mamysmile
                                                    Pozdrawiamsmile)
                                                  • aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 08:27
                                                    Hej hej hej smile przezyłam dzien wczorajszy to dziś musi być lepiej smile
                                                    Pozdrawiam wszystkich i buziam w ten cudofffny dżdżysty poranek wink
                                                  • dona_76 Re: Czwartek:) 23.10.08, 08:33
                                                    Hejsmile Czyli jednak wczoraj nie było tak tragicznie? smile Dzisiaj
                                                    zdecydowanie musi być lepiej niż wczoraj, a że poranek dżdżysty, to
                                                    faktsmile)
                                                  • aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 08:47
                                                    Oj wierz mi - to był koszmarny dzień (ten wczorajszy) - jak wróciłam
                                                    do domku po 22 to prawie padłam na pysio - dużo biegania (czasem
                                                    dosłownego) i mnóstwo (negatywnych) emocji, ale... prawie wszystko
                                                    jakoś udało mi się załatwić, stąd dziś moje dobre samopoczucie smile
                                                    wink
                                                  • lobuz5 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:04
                                                    Dzień dobry
                                                    Siedzę sobie w pracy i jestem chory. Ciężko przeżyć jesień bez
                                                    choróbskasmile) Ale hummor mi dopisuje bo choroba a raczej
                                                    przeziębienie to nie powód do smutkówsmile)
                                                    Mary, moze być galeriasmile)
                                                    Aniab, co Ty takiego załatwiałaś??
                                                    Dona, najważniejsze, ze weekend za pasem i będzie mozna odpocząćwink)
                                                    Chociaż ja średnio bo w sobotę mam się zjawić w biurzewink)
                                                  • aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:27
                                                    Aaaa - mam takie tam kłopoty zdrowotne i walczyłam wczoraj o
                                                    przyjęcie do "dobrego" szpitala - było ciężko, ale... się udało smile
                                                  • dona_76 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:45
                                                    Najważniejsze, że udało Ci się wszystko załatwić, a ten niezbyt
                                                    przyjemny dzień szybko pójdzie w niepamięć, bo liczy się końcowy
                                                    efektsmile A Ty Łobuz kuruj się, chociaż jak nawet w sobotę musisz być
                                                    w pracy, to może być z tym problem, a więc zdrowia życzęsmile)
                                                  • aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:47
                                                    Łobuzie - co to za tyrada??? - praca w sobotę???? smile
                                                  • gapuchna Re: Czwartek:) 23.10.08, 12:25
                                                    Dzień dobry. Właśnie dopadłam komputerasmile
                                                  • aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 12:26
                                                    hello smile i uśmiech dla Ciebie smile
                                                  • dona_76 Re: Czwartek:) 23.10.08, 12:27
                                                    Witaj Gapuchnasmile Wpadłam tu tylko na chwilę, bo do pracy wracać
                                                    trzeba. Ładnie Ci się inny wątek rozwijasmile)
                                                  • gapuchna Re: Czwartek:) 23.10.08, 12:37
                                                    Hahahah Donka, dobrze to ujęłaś: wątek. Bohater znany jest ze swoich podbojów, a
                                                    ja to tylko do garów...big_grinDD
                                                  • lobuz5 Do Gapuchny 23.10.08, 12:37
                                                    Hej Gapuchnasmile) Nie podałem linka to podaję teraz choć może na ogóle
                                                    nie powinienem: www.mojageneracja.pl/6973171/
                                                  • gapuchna Re: Do Gapuchny 23.10.08, 13:38
                                                    a co to są te cyferki?
                                                  • lobuz5 Re: Do Gapuchny 23.10.08, 13:41
                                                    Zgadnijsmile)
                                                  • gapuchna Re: Do Gapuchny 23.10.08, 14:05
                                                    Wiesz, czasem "tempota" człowieka dopadniesmile

A to ja ciebie kiedyś zahaczęsmile))
                                                  • lobuz5 Re: Do Gapuchny 23.10.08, 14:39
                                                    Serdecznie zapraszamsmile)
                                                  • sekia prawie piątkowo :) 23.10.08, 15:25
                                                    Cześć,
                                                    jak Was tu dużo dzisiaj, od razu raźniej się robi smile Mary, Dona, Gapuchna, Łobuz
                                                    smile Miło mi poznać nową Anię.

Dona, pogodę mamy podobną smile U mnie lejesmile Żyć się odechciewa, ale przecież my
                                                    się nie poddamy.

Łobuz przeziębiony i w pracy? No wiesz! Bierzesz zły przykładsmile)
                                                    I od kogo Ty się zaraziłeś?smile

No to na teraz tyle... raporty czekają

• aniab1311 Re: prawie piątkowo :) 23.10.08, 15:28
                                                    A dzień dobry smile Witam i pozdrawiam wink
                                                  • lobuz5 Re: prawie piątkowo :) 23.10.08, 15:43
                                                    Sekia, pojęcia nie mam, dopadło mnie nagle i z nienacka;0) Czekaj, z
                                                    kim to ja ostnio miałem kontakt <myśli> coś mi świta, był taki ktoś
                                                    kto chory do pracy chodził, to na pewno sprawka tej osobysmile))
                                                  • mary171 Re: prawie piątkowo :) 23.10.08, 18:27
                                                    Łobuz a co Ty tak łapiesz od wszystkich świństwa
                                                    Mleczko z miodem polecam i pod kołderkę wink
                                                    SA co to za namiar dajesz na ogóle (wiem wiem wścibska jestem wink
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:04
      Dzień dobrysmile)
      Ja nadal chory i nadal w świetnym humorzesmile) i to pomimo pracującej
      sobotysmile)Przyda się dzień do odbioru w związku ze szkockimi
      wojażamismile)Coś się nie zanosi na urlop bezpłatny więc muszę szanować
      to co mi zostałosmile) Miłego dnia życzę wszystkimsmile)
      • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:22
        Witam wszystkich słonecznie smile))

No tak, teraz przyszła pora na Lobuza z chorobą - ciekawe kto
        następny ? smile

Ja w poniedziałek wyglądałam jak Rudolf czerwononosy i Upiór w
        operze w jednym, teraz już chyba tylko jak Upiór wink)))

Lobuz, podziwiam Cię za ten dobry humor pomimo choroby - jedyna
        rzecz jaka mnie rozśmiesza w czasie choroby, to oglądanie siebie w
        lustrze wink))

życzę szybkiego powrotu do zdrowia smile))
        • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:41
          Ja też witam wszystkich, ale niestety nie słoneczniesmile Łobuz dobry
          humor przy przeziębieniu to naprawdę jest cośsmile Eb dobrze, że
          chociaż Ty czujesz się już lepiejsmile Okazuje się, że jadę jednak na
          szkolenie do Poznania, więc niedługo edukować się będęsmile)
          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:53
            Eb, ja mogę się pośmiać ze swojego widoku w lustrze nie tylko w
            czasie chorobysmile)
            Dona no i dobrze, wybierzesz się z Mary na kawę, ja dostanę fotki i
            wszyscy będziemy zadowolenismile)
            • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:13
              to ja dlatego rano wolę się oglądać w przyciemnionym świetle -
              przeżywam wtedy mniejszy wstrząs wink))
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:18
                Eb, ja zawsze doceniałem poczucie humorusmile)nawet jeśli to poczucie
                humoru Matki Naturysmile)
                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:44
                  Ale Wy mężczyźni i tak macie lepiej, bo Pan Bóg Was stworzył
                  pierwszych i wyczerpał prawie cały "materiał budowlany", więc
                  chociaż niczego poprawiać nie musicie. A my - biedne kobietki - same
                  musimy poprawiać to, na co już nie wystarczyło "środków" i dlatego
                  jesteśmy zmuszone się malować - wyobraź sobie jakie to dopiero musi
                  być poczucie humoru Matki Natury wink)))
                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:54
                    Wyobraź sobie mężczyznę, ponieważ ma to być nagi mężczyzna proszę
                    natychmiast go rozebrać. Teraz cofnij się trzy kroki i co?? I pękasz
                    ze smiechusmile)
                    Ale masz rację, coś w tym jest. Kiedyś koleżanka o mało nie
                    spowodowała mojego zejścia z ziemskiego padołu, gdy oświadczyła, że
                    jeszcze musi sobie namalować twarz. Oj cierpałem strasznie ze
                    śmiechusmile)
                    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:20
                      Oj, każdy musi mieć jakiś mankament !!!
                      Wam Natura przez przypadek (lub z gapiostwa) zostawiła
                      taki "malutki" ogonek, który jednak da się ukryć wink)). A my
                      co ?!?!? - tej usterki nie da się czymś zakryć sad((((.

A koleżanka, po prostu zadbała o Twoje mięśnie brzucha, żeby
                      wszystkie pracowały smile)))
                    • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:21
                      Dzień dobry. Dziwnie mi się jakoś układa, ze mam o tej porze dostęp do kompa....
                      Lobuz, szkoda mi ciebie, nieboraku. Ja nie dałam rady i byłam na zwolnieniu,
                      mówić nie mogłam. No, ale to już czas przeszły.
                      Podczytuję inny wątek - macie dobrze z tym swoim Wrocławiemsmile)). Tak, to i mnie
                      by się podobało!
                      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:34
                        Ale ludzie się wykruszają Gapuchnasmile) Witaj<kwiatki>
                        Eb, bardzo podobają mi się podtskstysmile)
                        • gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:43
                          Jak to się wykruszają? Tacy zakamieniali????
                          • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:13
                            dwie osoby mogę usprawiedliwić - mają ważne wcześniejsze zobowiązania wink
                            • sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:15
                              Cześć,

Niestety dziś tylko się przywitam i tyle mnie tu będzie smile
                              Miłego weekendu wszystkim smile
                          • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:16
                            a dzięki dzięki, drogi Kolego smile)) - to jest tylko efekt długiej
                            pracy z "chłopakami" wink)))

pewnie sam wiesz po sobie, że przy Was inaczej się nie da smile))

• eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:59
            Dona, trochę Ci zazdroszczę tego pobytu w Poznaniu. Bardzo lubię to
            miasto i zawsze z przyjemnością odwiedzam ten zakątek Polski smile).
    • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:51
      witam, ja jeszcze bez 2 śniadania, ale zaraz sobie odbiję przerwę 30
      minutową, a co ... smile Pozdrawiam, a o 18:00 ...
      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:45
        Czesć Bejasmile)
        Sekia, Ty znowu zarobiona??<szok>
        • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:46
          Tutaj to tylko chyba ja mam totalny luzik w pracy smile) choć nie
          zawsze, ale baaardzo często smile)
          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:53
            U mnie to bardzo róznie bywa, czasem nie mam kiedy tu zajrzeć a
            czasem robiąc coś mogę wrzucać po kilka zdańsmile)
            • sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:56
              Ja dziś wariuję od cyferek sad Niech mnie ktoś stąd zabierze smile)
              A jeszcze program chodzi jakby był na wakacjach sad
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:04
                Sekia, ja bym Cię chętnie zabrał do siebiesmile)Przydałby Ci się taki
                mały odwyksmile)
                • sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:10
                  obuz5 napisał:

> Sekia, ja bym Cię chętnie zabrał do siebiesmile)Przydałby Ci się taki
                  > mały odwyksmile)

Tak, poproszę na odwyk, to może i ten obiecany spacer ..? smile))
                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:24
                    Oczywiście, w ramach rehabilitacjismile)
                    • sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:28
                      Łobuz - to podwójną dawkę poproszę tej rehabilitacji smile)
                      Dona, miłego weekendu, okropna koordynatorka, żeby w piątek?
                      A jakby tak wyrzucić wszystkie cyferki?

• lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:38
                        Podoba mi się, gdy tak mówisz. To oznacza, że jest jeszcze szansasmile)
                        I zamiast cyferek uszczęśliwisz jakiegoś fajnego facetasmile)
                        • sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:42
                          Łobuz, szansę ponoć są zawsze smile Może i dla mnie smile))

Bawcie się w weekend smile
                          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:53
                            A Ty co zamierzasz robić??Bo ja mam zamiar zajrzeć do Ciebie
                            wieczoremsmile)
                            • sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 16:02
                              O, to proszę zrobić zakupy i coś ugotować smile
                              Ja jestem umówiona na pogaduchy nie on -line smile)
            • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:56
              lobuz5 napisał:

> U mnie to bardzo róznie bywa, czasem nie mam kiedy tu zajrzeć a
              > czasem robiąc coś mogę wrzucać po kilka zdańsmile)

Tak tak - nawet bardzo ciekawych zdań big_grin
              Miłego weekendu - no chyba że mnie najdzie i... zajrzę smile)
              • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:17
                Ja dzisiaj też już mam dosyć cyferek. Myślałam, że chociaż dzisiaj
                wrócę normalnie do domu, ale zaraz ma przyjść koordynatorka jednego
                z projektów. Telefonicznie się zapowiedziała i wcześniejszy powrót
                do domu trafił szlag. Mimo wszystko dobrego weekendu wszystkim
                życzęsmile)
                • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:26
                  Dona, musisz pogadać z tymi koordynatorami i to niezwłocznie!!!! I
                  Tobie także życzę udanego weekendusmile)Ja tu jutro z pewnością
                  zajrzęsmile)
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 27.10.08, 09:35
      Dzień dobrysmile)
      Jak mnie wczoraj rozbolał ząb tak mnie trzyma aż do dziś. Muszę
      koniecznie do dentysty. Ból zęba jest jednak okropny, człowiek
      dosłownie przestaje myśleć. Nie obejrzałem nawet magazynu
      piłkarskiego bo nie mogłem wysiedzieć a to oznacza, ze kiepsko
      byłosmile) a jak u Was??
      Mam zaraz egzamin w łaściwie chyba nie będę miał bo zapomniałem się
      zalogowaćsmile) Ciekawe, czy mi się upieczesmile)
      • t.drk hej lobuz 27.10.08, 09:57
        LOBUZ!!! idź do dentysty, nie lękaj sie!! dentysta nie jest Twoim
        wrogiem!!
        a z czego masz egzamin? to jak sie nie zalogowałes, to nie poczytają
        tego jako niezaliczenie egzaminu??
        • dona_76 Re: hej lobuz 27.10.08, 10:24
          Witajcie. Super poniedziałek. Niech to szlag. Lepiej dzisiaj nie
          będę tu pisać. Łobuz ty naprawdę idź do tego dentysty. Pozdrawiam
          • beja_81 Re: hej lobuz 27.10.08, 10:37
            Dzień dobry, nie wiem jak Wam ale mi się jakoś ciężko dziś zabrać za
            pracę. Na ból zęba dobry dentysta smile
            • aniab1311 Re: hej lobuz 27.10.08, 10:45
              Albo zdenerwuj kogoś niemożebnie to pomoże Ci się pozbyć bolącego
              zęba wink))) Pozdrawiam - wszystkich smile
        • lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 11:24
          Oj pójdę do dentysty, na pewno pójdęsmile)Nie ma głupichsmile)
          Rany, pierwszy raz widzę Donę w takim nastrojusmile)
          • sekia Re: hej lobuz 27.10.08, 12:15
            Cześć Wszystkim,

Zaczynam myśleć, że dziś to szewski poniedziałek. Udało się komuś wyprowadzić
            mnie z równowagi, a dzień w samym środku, boję się myśleć, co będzie dalej smile)
            Dona, niech to.... smile
            Łobuz do dentysty!
            Beja, niekiedy trzeba się poobijać smile
            A mnie może ktoś jakieś melisy, albo coś zaparzy?
            • lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 12:31
              Sekia, zaczełaś zniżać głos???!!!! Masakra, chyba coś wisi w
              powietrzusmile)
              • sekia Re: hej lobuz 27.10.08, 12:43
                Zamilkłam smile)
                I jakoś nikt nie ma tu odwagi wejść smile)
                • t.drk spokój 27.10.08, 12:59
                  spokój... tylko spokój moze nas uratować!!!
                • lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 13:33
                  Kurcze, chciałbym to zobaczyćsmile))
                  • eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:26
                    Witam wszystkich radośnie smile)))

A ja dzisiejszy poniedziałek mogę zapisać w kalendarzu zielonym
                    pisakiem smile)). Już dawno nie miałam takiego udanego początku
                    tygodnia, robota prawie mi się w rękach pali wink)) - dopiero godz.
                    14, a ja już mam prawie wszystko zrobione. I co najważniejsze, nie
                    muszę już w tym tygodniu przyjeżdżać do Wrocka - ale mam radochę (
                    jak mi mało potrzeba do szczęścia wink))).

Sekinia, jak chcesz, to mogę się z Tobą podzielić
                    tym "poniedziałkowym szczęściem" - tylko jak to zrobić ? crying

Lobuz, tylko jak już będzie u dentysty, to nie krzycz za głośno, bo
                    to wstyd wink)))
                    • lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:37
                      Co Ty Ebsmile)Trza być twardym a nie miętkimsmile) Kiedyś dałem sobie
                      praktycznie na zywca rękę pociąć bo nie chciałem zostać w szpitalu z
                      powodu imprezy, która by mnie ominęłasmile) Ale spociłem się
                      straszniesmile) Jaszcze gafę trzasnęłąłem bo lekarz mówi, ze słyszał,
                      ze na mojej ulicy piękne kobiety mieszkają no to mu powiedziałem,
                      zeby nie wierzył w plotki i co??Pielęgniarka, która mu asystowała
                      mieszka na mojej ulicysmile) a miało nie bolećsmile)
                      • eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:52
                        To dopiero trzeba mieć pechozola, żeby tak trafić smile)))))

A widzisz, jak to trzeba uważać co do kogo mówisz ? - to prawie tak
                        jak z plotkami wink))))

Całe szczęście, że dzisiaj idziesz do dentysty, to raczej mówić nie
                        będziesz mógł smile) - chociaż zależy na kogo trafisz smile)). Ja mam
                        takiego dentystę, że siedzę sobie u niego na fotelu z rozdziawioną
                        paszczą - bo akurat coś borował - , a on jak gdyby nigdy nic zaczyna
                        kawał opowiadać. Takie strzelałam miny, żeby buzi nie zamknąć, że
                        Monty Python przy mnie wysiadał smile))

No i co z Twoim egzaminem ?
                        • lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:59
                          Przestało boleć więc nigdzie dziś nie idęsmile) tylko co mi sił zabrało
                          to mojesmile)Ledwie się na nogach trzymamsmile) chyba jest ze mną dobrze
                          skoro jeszcze mogę się śmiaćsmile)
                          A egzamin przeszed koło nosasmile)Kierownik bardzo się ucieszył bo
                          pojedziemy razem i będzie miał od kogo zrzynaćsmile)
                          No dentysta niezłYsmile)rozśmieszać pacjenta na fotelusmile)
                          • eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 15:18
                            Lobuz, Ciebie ze strachu przestało boleć wink))))) - ale jesteś
                            cykor wink))))
                            • lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 15:47
                              Hahahaha, chcesz mnie podpuścićwink)Nic z tego, nie pójdęwink) ale nie
                              ze strachu, ja się niczego nie bojęsmile)
                              • eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 15:58
                                smile)))

Drogi Kolego, Ty chyba powinieneś zmienić swój logina
                                na "Stefek ..." wink))
    • sekia Wtorek 28.10.08, 09:41
      Dzień dobry smile

Chyba jestem tu dzisiaj pierwsza smile
      Jeszcze dwa dni i weekend smile)
      • dona_76 Re: Wtorek 28.10.08, 09:52
        Cześć Sekiasmile Dlaczego jeszcze dwa dni i weekend? Masz w piątek
        wolne? Ja też się będę o to starać, ale nie wiem, czy coś z tego
        wyjdzie. Pozdrawiamsmile)
      • lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:07
        Cześćsmile)
        A ja byłem pierwszysmile)Tylko nie wiem, czemu nie zapisało mojego
        pytania: czy wszyscy śpią???smile)
        • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:23
          Dona, tak mam piątek wolny smile I bardzo mnie to cieszy, co więcej następny też,
          więc zapowiada się przyjemny długi weekend smile

Łobuzie Ty zawsze przede mną ?
          Czy Ty byłeś u dentysty?

• lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:27
            No nie byłem ale jutro mam zamiar się wybrać. Nie ma co żartować z
            zębami bo szczerbaty zostanęwink)
            • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:30
              smile Tak, to rozbrajająco wygląda u ... trzylatka, potem już mniej smile)
              Jejku, jaką mam ochotę na coś słodkiego ...
              • lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:45
                Sekia, ja jestem słodkismile))
                Zazdroszczę weekendusmile ale ja dostanę wolne za sobotęsmile)Kolejny
                dzień zachomikowany na wyjazdsmile)
                • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:47
                  Ale że niby taki do schrupania? smile))
                  Wiesz, ja mogłabym Ci pożyczyć kilka dni urlopu smile)
                  • lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:51
                    Nawet do schrupaniasmile)
                    Oj, to jeśli byłabyś tak dobra to ja bym chętnie pożyczyłsmile)Oddam
                    jak Cię kiedyś odwiedzęsmile)
                    • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:54
                      hm.. ok. Ile chcesz?
                      Czy ktoś mógłby za mnie zrobić te cyferki? Ileż ich może być?
                      • lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 11:17
                        Hmm, może być 5 dnismile) Pożyczysz?? Myśl, ze tyle by wystarczyłosmile)
                        • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 11:21
                          Spokojnie, są Twoje smile) Mogę dorzucić jeszcze z 15 zaległego smile
                          • lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 12:23
                            No co ja mogę powiedzieć??smile)Jesteś po prostu kochanasmile))
                            • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 12:46
                              Wiem smile))
                              I jaka miła smile

• lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 12:58
                                Nosmile)czyli taka, jaką chciałbym dla siebiesmile)
                                • sekia Re: Wtorek 28.10.08, 13:14
                                  smile)))

Uważaj!
                                  • lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 13:20
                                    Zabrzmiało to mniej więcej jak: zaraz dostanieszsmile)
    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 11:17
      witam serdecznie smile

sekia napisała:

> smile Tak, to rozbrajająco wygląda u ... trzylatka, potem już
      mniej smile) <

U starszego wtedy jest miejsce na papierosa, a przy dwóch zębach
      brakujących obok siebie, to i nawet cygaro się zmieści wink))
      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 11:20
        Kobiecie cygaro nie przystoi Ebsmile) A taka szpara wygląda hmm,
        ciekawiesmile)Wyobrażasz sobie??Kochanie, śliczna jesteś tylko się nie
        uśmiechajsmile)może i też nie odzywajsmile))
        • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 12:06
          Oj tam nie przystoi - kurcze RÓWNOUPRAWNIENIE w końcu mamy
          nie !!!!! wink)))

P.S. Jest takie powiedzenie: "...mniej zębów w buzi, większa swoboda
          języka..." wink))
          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 12:28
            Ha, równouprawnienie powiadasz?? U mnie w biurze własnie trwa
            kłótnia bo dyro zażyczył sobie, zeby częśc osób odebrała dzień wolny
            24 grudnia a pozostała 29. I co?? Nikt nie chce odbierać 24 bo i tak
            dyrektor puszcza panie do domu bo przeciez musza wigilię szykować.
            Nikt się nie pyta, czy może facet jest sam i musi sam sobie ją
            przygotrować tylko z góry puszcza się same paniesmile) Jam mam w nosie
            takie równouprawnieniewink)
            • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 12:56
              To masz dwie możliwości:
              1. powiedzieć, że Ty też jesteś kucharzem
              2. zrobić mały szantaż i powiedzieć, że za karę (dla koleżanek) mają
              Tobie też przygotować "żarełko", bo inaczej wprosisz się do którejś
              na wigilię - zobaczysz od razu się zgodzą żebyś wziął wolne smile))

No dobra, jest jeszcze trzecia możliwość: przyjedziesz biedaku do
              mnie, ja mam wolne wink)))) - prawdopodobnie w tym dniu, trzeba
              przyjąć w gościnę "zbłąkane owieczki" smile))
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:00
                Jej, mam zaproszenie na wigilięwink)) A dobrze gotujesz??smile) I gdzie
                Cię szukać??smile)No i jest mały problem: na swięta będę w Szkocjismile)
                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:10
                  no ba, co za pytanie ?!?!?!, gotuję, piekę, sprzątam, zmywam ....
                  ful serwis wink)))

"... I gdzie Cię szukać??smile)..." - we Wrocku "mój" drogi, we Wrocku -
                  prawie zawsze wink))
                  "...na święta będę w Szkocjismile)..." - to już wiesz dlaczego
                  koleżanki nie chcą "dać" Ci wolnego smile)))
                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:21
                    Jesteś wrocławianką?? <zdumienie> I czemu jeszcze nie zjawiłaś się
                    na forumowym spotkaniu??
                    No widzę, normalnie lepiej niż robot wielofunkcyjnysmile)
                    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:29
                      no, może nie typową wrocławianką, ale jestem w nim zawsze kilka razy
                      w tygodniu smile))

"...> No widzę, normalnie lepiej niż robot wielofunkcyjnysmile)..." -
                      bo z duchem czasu "trza" iść !!!! wink)))

• lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:35
                        To w sumie tak jak ja, mieszkam pod Wrocławiemsmile)
                        Z duchem czasu?? Dziewczyny idące z duchem czasu kupuja gotowe
                        dania, oddają ciuchy do pralni i najchętniej wynajęłyby panie do
                        sprzątaniasmile) Ty jesteś wręcz konserwatywnasmile) Co się zresztą cenismile)
                        • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:53
                          "...To w sumie tak jak ja, mieszkam pod Wrocławiemsmile)...", ale u
                          Ciebie nie jest tak, jak u "Ruskich" ???, że mieszkają 200 km od
                          Moskwy, a na pytanie: "...gdzie mieszkasz...", odpowiadają: "...pod
                          Moskwą..." wink))

No to chyb mój czas jest bardzo chaotyczny, bo raz idzie
                          zdecydowanie do przodu, a za chwilę zmierza zdecydowanie w jakimś
                          innym kierunku - co nie znaczy, że się cofa wink)))
                          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 14:02
                            No niesmile)Ja mam 20 minut pociągiemsmile) dokładnie 24 kmsmile)Mogę więc
                            pisać, ze pod Wrocławiemsmile)
                            • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 14:14
                              Acha, czyli to w moim przypadku jest prawie jak u naszych sąsiadów,
                              bo mam jakieś 70 - 80 km do Wrocka - tylko na szczęście nie pisałam,
                              że mieszkam pod Wrocławiem wink)))
                              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 14:24
                                Faktycznie, to już poważniejsza odległośćsmile) ja jadę krócej niż
                                mieszkańcy niektórych dzielnicsmile)do rynku jedzie się chyba dłużej z
                                Kozanowa niż ode mniesmile)
                                • t.drk lobuz 28.10.08, 14:27
                                  lobuz!! czy przypadkiem...pracujesz w firmie, której nazwa zaczyna
                                  sie na A..?
                                • t.drk LOBUZ !! 28.10.08, 14:29
                                  lobuz!! czy przypadkiem...pracujesz w firmie, której nazwa zaczyna
                                  sie na A..?
                                  • lobuz5 Re: LOBUZ !! 28.10.08, 14:39
                                    zgadza sięsmile)
                                    • t.drk Re: LOBUZ !! 28.10.08, 14:52
                                      bo cos mi ise skojarzyło ...egzaminy...do odebrania wolne 29-12 lub
                                      24-12..jak u mnie. pracujesz w BP czy OR?
                                      • lobuz5 Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:00
                                        w BPsmile) Jak zapytałeś to już wiedziałem, że też tu pracujeszsmile)
                                        • t.drk Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:02
                                          NO TO ŁADNIE widzę pracujesz...co system tez świruje u was?
                                          • lobuz5 Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:10
                                            E tam świryjesmile) po prostu chodzi tak szybko, że mam czas tu
                                            zaglądaćsmile)))
                                            • t.drk Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:14
                                              no szybki jesteś...
                                          • dona_76 :) 28.10.08, 15:17
                                            No to nieźle panowiesmile T.drk gratuluję spostrzegawczoścismile Góra z
                                            górą się nie zejdzie...smile))
                                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:19
                                  ja czasem też jadę krócej od siebie do granic miasta, niż później w
                                  samym Wrocku - chociaż wcale nie pracuję w centrum smile
                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:28
                                    Eb, to pracujesz we Wrocławiu??
                                    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:33
                                      noooooooooo smile))))

a po co miałabym co dziennie tu przyjeżdżać ? smile))
                                      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:37
                                        Rany, dojeżdżać każdego dnia, masakrasmile) Ale nie odpowiedziałaś,
                                        czem nie miałaś ochoty na forumowe spotkaniesmile)
                                        • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:58
                                          Nie jest tak źle smile)), to wszystko zależy od tego co robisz i z kim
                                          pracujesz. Ja mam to szczęście, że robię to co lubię i pracuję ze
                                          świetną ekipą - z dyrektorami i kierownikami na czele smile

Dlaczego nie byłam na spotkaniu ??? - chyba dlatego, że dopiero
                                          teraz trochę więcej zaczęłam dyskutować na forum. Przedtem było tak,
                                          że powiedziałam to co miałam do powiedzenia i zmykałam, więc siłą
                                          rzeczy nie "znało" się tu obecnych. Poza tym chyba jednak należę do
                                          tych ludzi odważnych inaczej wink)) - choć może nie koniecznie, bo są
                                          osoby z forum, z którymi mailuje prywatnie, wiemy o sobie trochę
                                          więcej, wiemy jak wyglądamy, co lubimy a czego nie. Taka fajna
                                          forumowa "przyjaźń" smile))
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:52
      Powoli trzeba się zbieraćsmile) Życzę wszystkim miłego popołudniasmile)a
      sam uciekam. Ech, w domu dziś dopiero ok. 22 będęsmile) Pozdrawiam
      • t.drk :) 28.10.08, 17:23
        kurde, a jam juz w domku i musze poczytać i pouczyc sie na egzamin w czwartek...
        cięzkie tym razem i zakorbione nieźle..LOBUZ, jesli zdajesz też, to wiesz o czym
        pisżę.. pozdrawiam
    • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 09:56
      Dzień dobrysmile)
      Proszę się szybciutko meldować z rana, żebym wiedział kto jest i
      kogo nie masmile) Zaznaczam, że jeśli kogoś nie ma to sprawdzę, czy ma
      powód ku takiej nieobecności. Zaznaczam, ze będzie to musiał być
      poważny powódsmile))
      • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:08
        cisza w eterze... ludzie jak muchy - śpią w deszcz smile
        • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:16
          Kto śpi ten śpi - ja nie śpię i melduję się posłusznie smile))))
          Nowa ja - zaznaczam smile) Wesoła, niemarudna i... ciesząca sie życiem -
          a co!! wink))))
          • aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:20
            Ania - odrodzona jak feniks smile a ja wciąż się przymierzam do Wielkiej Zmiany
            Mojego Życia - myślę, planuję i powoli powoli...
            • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:27
              aga.andro napisała:

> Ania - odrodzona jak feniks smile a ja wciąż się przymierzam do
              Wielkiej Zmiany
              > Mojego Życia - myślę, planuję i powoli powoli...

Bo to trzeba sie porządnie załamać (tak jak ja wczoraj - gały
              jeszcze spuchnięte od płaczu smile) ) później się z tym przespać (jak
              chłopa nie ma to i problem dobry w łóżku big_grin ) a później to już z
              górki wink))
              • t.drk jestem 29.10.08, 10:40
                CZESC WITAM !!!!
                pozdrawiam kolege z "branzy"
              • dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:49
                Witam wszystkichsmile To i ja się melduję. Środę w końcu mamysmile
                Szaleństwa ciąg dalszy, ale mówi się trudno. Jakoś trzeba to
                przetrwać. A Ty Aniu trzymaj się, bo na pewno będzie lepiejsmile
                Pozdrawiamsmile)
        • beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:41
          Ja jestem ... na szkoleniu smile
          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 11:32
            No, wystarczyło trochę postraszyć i już większość się meldujesmile)
            Witam wszystkich serdeczniesmile)Nie mogłem wcześniej napisać bo net mi
            się zaciąłsad(
            Aniab, co się stało, ze poszłaś do łóżka z problemem??Myślałem
            raczej, że już dobrze jestsmile)
            • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 11:50
              a krzycz sobie Lobuz krzycz i tak nikt się Ciebie nie boi smile))

witam wszystkich smile)
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:09
                Ha, niby się nie boją ale się zgłaszająsmile)Nawet Tysmile)
                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:17
                  KURCZE !!!, co to znaczy, że nawet ja !!!!!!

my się zgłaszamy tylko tak z grzeczności, żeby Ci smutno nie
                  było smile))
                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:23
                    AKURAT!!! Jestem zbyt inteligentny, żeby uwierzyć w takie
                    tłumaczenie. Zgłaszacie się bo mnie lubiciesmile)))))
                    • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:26
                      lobuz5 napisał:

> AKURAT!!! Jestem zbyt inteligentny, żeby uwierzyć w takie
                      > tłumaczenie. Zgłaszacie się bo mnie lubiciesmile)))))

No nie powiem że nie - pocieszny jesteś smile))
                    • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:30
                      a tłumacz sobie tak, tłumacz smile))

Nie będę Cię uświadamiać - ludzie w nieświadomości żyją dłużej wink))
                      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:37
                        Moja Droga, czyż podstawą dobrego nastroju nie jest pozytywne
                        nastawienie??smile)A kto nie lubi i tak polubi bo mnie nie można nie
                        lubićwink)
                        • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:47
                          smile))))))))))))))

znasz to powiedzenie: "...stryju chwalą nas..." ? smile))
                          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:58
                            No znam znamsmile) ale nie ufam powiedzeniom bo zobacz: mój wychowca
                            Opowiadał mi dwie bajki: pierwsza pt Jaś nie doczekał a drugiej nie
                            pamiętam tytułu ale była o juhasie i kończyła się zawsze tak samo: a
                            chcecie wy juhasie w mordę?? No i co?? Jaki porządny człowiek ze
                            mnie wyrósł??smile)
                            • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:09
                              a od kiedy to urwisy są porządne ?? wink)))
                              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:14
                                Oczywiście, ze sąsmile)Łobuz to przecież nie jest drań, psotnik
                                raczejsmile) z fantazją i poczuciem humorusmile)
                                • eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:30
                                  z poczuciem humoru - ooooo, to na pewno smile)),
                                  czy z fantazją ??? - tego jeszcze nie wiem wink)))

OK., muszę już zmykać, może odezwę się wieczorem smile)

Na razie smile
                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:42
                                    Do zobaczenia zatem wieczoremsmile))
            • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:21
              lobuz5 napisał:

>> Aniab, co się stało, ze poszłaś do łóżka z problemem??Myślałem
              > raczej, że już dobrze jestsmile)

No... przespałam se z problemem i teraz jest ok smile)) Baaardzo
              ok smile))) baardzo baaardzo ok smile)))
              PS - dywan już kupiłam big_grin
              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:32
                Dywan??Nie wiedziałem, ze przymierzasz się do dywanusmile)ale jak jest
                ok to chyba dobrze, nie?? Panu wybaczyłaś chwilowy brak kontaktu??
                • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:36
                  lobuz5 napisał:

> Dywan??Nie wiedziałem, ze przymierzasz się do dywanusmile)ale jak
                  jest
                  > ok to chyba dobrze, nie?? Panu wybaczyłaś chwilowy brak kontaktu??

Dywan czerwony dla CIEBIE! Nie pamiętasz??? big_grin
                  A Pan się odzywa, ale .... nieważne wink))
                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:46
                    Aaaa, ten dywansmile) No tak, zupełnie uleciało mi to z głowy ale to
                    tylko potwierdza skromność mą niebywałą (wrodzoną dodam, podobnie
                    jak i inne liczne talentasmile)) ....ale posłałaś go na drzewosmile) I
                    słusznie, nie każdy zasługuje na czerwony dywansmile)
                    • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:06
                      lobuz5 napisał:

> Aaaa, ten dywansmile) No tak, zupełnie uleciało mi to z głowy ale to
                      > tylko potwierdza skromność mą niebywałą (wrodzoną dodam, podobnie
                      > jak i inne liczne talentasmile)) ....ale posłałaś go na drzewosmile) I
                      > słusznie, nie każdy zasługuje na czerwony dywansmile)

No może nie na drzewo, ale ... nie zamierzam się tym wszystkim już
                      podniecać nadmiernie, bo nie ma czym smile))
                      • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:15
                        Masz rację!!! Myślę, ze powinnaś się skoncentrować na romansie ze
                        mnąsmile))
                        • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:23
                          lobuz5 napisał:

> Masz rację!!! Myślę, ze powinnaś się skoncentrować na romansie ze
                          > mnąsmile))

big_grin hahaha to która ja już w haremie będę????? smile))))))))))))
                          • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:34
                            No wiesz?? facte Ci proponuje romans a Ty hahahaha?? Ty wiesz, ze
                            takie coś może na psychikę wpłynąć i jak osioł ze Shreka mogę się w
                            sobie zamknąć??smile)
                            • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:59
                              lobuz5 napisał:

> No wiesz?? facte Ci proponuje romans a Ty hahahaha?? Ty wiesz, ze
                              > takie coś może na psychikę wpłynąć i jak osioł ze Shreka mogę się
                              w
                              > sobie zamknąć??smile)

Oj nieeeee!!!! No tego to byśmy nie chcieli wink) Dobrze - przystaję
                              zatem na Twą propozycję goroncego romancu wink))
                              • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 14:38
                                No widzisz??Słuszna decyzja pod koniec dniasmile)
                                • aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 14:40
                                  lobuz5 napisał:

> No widzisz??Słuszna decyzja pod koniec dniasmile)

O - widzę że Ty też porannie pracujesz smile) czekam na 15 jak na
                                  zmiłowanie wink)
                                  • lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 15:05
                                    Ja niestety do 16sad((
                                    • t.drk hmm.... 29.10.08, 19:26
                                      no tak cały dzień tu dyskutowali niektorzy...a ja musiałem w pracy dane do
                                      raportu poprawiać i szlag mnie trafiał, ale juz wyszedłem na prostą. teraz
                                      wieczór, czaszka mnie boli, a ja musze sie uczyć do testu... ehhh
                                      • dona_76 Re: hmm.... 29.10.08, 20:06
                                        Hejsmile Ja też już wyszłam na prostą. Prawiesmile A czaszka to mnie boli od
                                        poniedziałku i nie wiem, kiedy przestanie. T.drk owocnego zakuwania Ci życzę.
                                        Nie przemęczaj się tylko za bardzosmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka