dona_76 06.10.08, 12:53 Witam wszystkich miłośników pogaduch i zapraszam do rozmowy Ponieważ poprzedni wątek rozrósł się już za bardzo, zaczynamy go od nowa. Pozdrawiam) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 13:01 jako ciąg dalszy - do Bei - jednak nie do końca sprawdziłam sie jako opisywacz Ale co się odwlecze to nie uciecze Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 16:52 Aga nic się nie stało, widocznie miałam nie dotrzeć do stolika, hehehehe i masz rację co się odwlecze to nie uciecze. A tak z innej beczki, to dzień pracy dobiega końca i wiecie co przeżyłam, ale nie wiem czy jutro dam mi któś głowy nie urwie, ale to bedę sie jutro martwić . Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 15:34 No i gdzie są wszyscy??Już pewnie do domu poszli( Odpowiedz Link
dona_76 Re: dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego po 06.10.08, 16:53 Jasne Łobuz Jesteśmy już w domu. Mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaimy do pogaduch II) Odpowiedz Link
mary171 Re: dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego po 06.10.08, 19:09 Ja już się wczuwam Właśnie wróciłam do domciu ) Miłego wieczorku wszystkim Odpowiedz Link
dona_76 Re: dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojego po 06.10.08, 19:42 Miłego wieczoru Mary A ja katuję dzisiaj komputer bo na razie mogę) Odpowiedz Link
aleco1 Re: Pogaduchy on-line II 06.10.08, 22:02 Na pewno się tu zadomowimy ale i tak będę zaglądał na stary watek) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:09 Witam z rana Za oknem jest szaro i pada. Dzisiaj przez przypadek miałam krótszy spacerek, bo autobus którym jechałam miał wypadek. Na szczęście nikomu nic się nie stało, chociaż samochód, w który wjechaliśmy, trochę ucierpiał. Aleco każdy z nas ma sentyment do starego wątku i na pewno będziemy tam od czasu do czasu zaglądać. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:17 Dzień dobry)) Ja już też jestem w pracy. Dona, u nas jest tak samo: szaro, mglisto i mokro(( Jednym słowem - okropnie!!! Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i wciągu dnia wyjdzie słońce, chociaż patrząc teraz przez okno ciężko w to uwierzyć... Ja idę zrobić sobie kawę na dobry dnia początek) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:23 Cześć Zenka Też bym chciała, żeby później wyszło słońce, bo mam dzisiaj po pracy sporo chodzenia i nawet wygodne buty założyłam. Gdzie jest ta piękna złota jesień??? U mnie rano na dobry początek dnia była zielona herbatka, a w pracy już jestem prawie godzinę. Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:34 Mam nadzieję, że złota jesień czeka na weekend. W minioną niedzielę tak ładnie świeciło słońce, w poprzednią też. Może i w przyszłą też tak będzie??)) Ja na 8 do pracy przychodzę rzadziej, częściej jestem od 10. Teraz u nas jest cicho, spokojnie i niemal pusto. Właściwe życie firmy rozpocznie się gdzieś tak za godzinę dlatego korzystam z uroków samotności aby trochę poklikać Odpowiedz Link
dunka76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:38 A ja bardzo źle w nocy spałam i teraz jestem nieprzytomna. Wstałam, zrobię obchód w Internecie i chyba znowu pójdę spać. Chyba, ze mnie gdzieś wetnie Dzień dobry Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:52 U mnie dzisiaj niestety pracy jest sporo, ale będę tutaj oczywiście zaglądać Zenka mam nadzieję, że weekend rzeczywiście będzie ładny, bo znowu jadę na Mazury. Witaj Dunka Kładź się, skoro jeszcze możesz. Ja dłużej poleżeć bedę mogła dopiero w sobotę, a do niej jeszcze daleko. Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:57 Dona, do weekendu daleko ale juz dziś życzę udanego wyjazdu!!! Zazdroszczę Tobie tych jezior... Ja natomiast od jakiegoś czasu dość często zaglądam w "rodzinne" góry. Chyba na starość zrobiłam się sentymentalna))) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 08:53 Cześć Dunka Jak ty masz dobrze z tą alternatywą ponownego przyłożenia głowy do poduszki Tylko pozazdrościć A do pracy się dziś nie wybierasz?? Odpowiedz Link
dunka76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 09:19 Zwykle chcemy tego czego nie mamy Ja mam taką pracę, że nie muszę z domu wychodzić. Rok temu mi się to podobało, teraz już coraz mniej. Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:06 dunka76 napisała: > Zwykle chcemy tego czego nie mamy Oj tak, ja dość często tak mam. Trochę niespokojny ze mnie duch Zawsze mam wrażenie, że gdzieś coś może być lepszego lub ciekawszego i że mija mnie coś bezpowrotnie. Takie niepokoje)) Ale coraz częściej doceniam to co mam Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 09:20 Zenka ja też na starość robię się sentymentalna, więc witaj w klubieJa tych gór Tobie też zazdroszczę. A jeziora będą chyba dopiero w przyszłym roku, niestety. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:04 Dzień dobry) Widziałem Zenkę na własne oczy i z pewnością nie mógłbym Jej uznać za starą) Dona, nad jeziora można nie tylko latem śmigać) Dunka, mogę zapytać , co to za praca?? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:16 Cześć Łobuz Widzę, że Ty też załatwiłeś wszystkich kompleksowo I dobrze, bo po co się rozdrabniać Właśnie wróciłam z pieszej wycieczki z dołu na moje VIII piętro i od razu senność mi przeszła) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:23 Ano kompleksowo) Nie powitałem jeszcze Beji a być może jest)No to witam teraz) I rzecz jasna Sekii<bukiet>, która już wróciła z Londynu ale jeszcze śpi)) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 10:58 A witam witam, co prawda smarkata i pociagająca, ale to nic. Fajnie, że wciąż o mnie ktoś tu pamięta A teraz wrrrrracam do pracy. Choc chętnie bym sobie poleniuchowała. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:06 Ja bym nie powiedział, ze taka smarkata)Skłonny jednak jestem się zgodzić,ze pociągająca))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:09 lobuz5 napisał: > Ja bym nie powiedział, ze taka smarkata)Skłonny jednak jestem się > zgodzić,ze pociągająca))) No popatrzcie nie widział mnie, a już ma zdanie wyrobione ... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:12 Beja, no wiesz??) Przecież nie tylko wygląd jest pociągający) Pociągać może np. czyjś intelekt albo skromność)Hahahaha, znowu wybrnąłem) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:18 lobuz5 napisał: > Beja, no wiesz??) Przecież nie tylko wygląd jest pociągający) > Pociągać może np. czyjś intelekt albo skromność)Hahahaha, znowu > wybrnąłem) no ok, jeśli aż tyle widać po tych moich kilku (-nastu, -dziesięciu) wpisach na forum to wporządku, ale póki co to pociagam nosem Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:22 hahahaha, no tak)Zauważ, że ja jednak napisałem, że jestem skłonny się zgodzić) Cóż, wypada zyczyć zdrowia) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:38 lobuz5 napisał: > hahahaha, no tak)Zauważ, że ja jednak napisałem, że jestem skłonny > się zgodzić) Cóż, wypada zyczyć zdrowia) Dziękuję, od razu mi lepiej nie ma to jak poprawa samopoczucia na forum, trzeba cześciej tu wpadać Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 11:58 Jasne Beja Wpadaj do nas koniecznie Kiedy ja w końcu zjem śniadanie? Cały czas ktoś do nas przychodzi. Ruch jak na lotnisku. Odpowiedz Link
aretah Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:24 Prosiłam o oddzielny wątek POgaduchy II, bo w tamtym nie mogłam się odnaleźc, ale coś mi się wydaje, ze z tym tez łatwo nie będzie. Nie nadążam z czytaniem... Siedzę w pracy i nie bardzo mogę zaglądac. No, tylko od czasu do czasu łamię zasadę i czytam... Miłej reszty dnia. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:27 Ja mam osobny pokój więc mogę zaglądać bez skrępowania)Ech, muszę coś zrobić a strasznie nie mam na to ochoty(( aż mnie odrzuca. Niestety jest to nieuniknione bo jeśli tego nie zrobię nie będę mógł zabrać się za kolejną część pracy(( Też tak miewacie??? Odpowiedz Link
aretah Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:29 Ja nie miewam. NIe mam wyjscia. Osaczona jestem i muszę pracowac. I nawet udawac nie mogę bo się nie da. Na szczęście nauczyłam się organizowac czas tak, zeby znaleź kilka minut dla siebe Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:30 Wzajemnie Aretah i dzięki A ja w końcu zjadłam śniadanie Co za ulga) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:36 Dzień dobry ) Jakie tu zaszły zmiany Człowiek wyjedzie na chwilkę i nie poznaje miejsca. Na szczęście ludzie jak zawsze mili )) Przepraszam, postaram się nadrobić zaległości w czytaniu w najbliższej wolnej chwili. Miłego dnia, niestety obowiązki wzywają ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 12:39 Ech, Śpiąca Królewna wpadła tylko na chwilę(( Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 14:15 witam, czyli na tamtym watku nie piszemy? rozbudowujemy ten?... do granic mozliwosci????) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 14:24 Cześć Kateg Zgadza się Teraz będziemy rozbudowywać ten wątek. Ja już się zresztą przyzwyczaiłam Zobaczcie jak ten czas szybko leci. Jeszcze trochę i wtorek będzie za nami, a jutro środa i znowu środek tygodnia) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 15:27 A ja wszystkim życzę miłego popołudnia, bo już znikam) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 16:11 i ja dołaczam do znikających do jutra Odpowiedz Link
mary171 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 19:35 O ja sie pojawiłam a tu pustki. Dziś spełniłam swą babską powinność, byłam u fryzjera i czuję się hmmmm Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 19:47 To super Mary Ja byłam u fryzjera w zeszłym tygodniu i poprawiłam sobie tą wizytą humor. I to zdecydowanie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 20:24 dona_76 napisała: > To super Mary Ja byłam u fryzjera w zeszłym tygodniu i poprawiłam sobie tą > wizytą humor. I to zdecydowanie Kurcze ja tez chcę do fryzjera ... tylko kiedy ja się wybiorę? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 20:27 A wiesz, że ja czekałam 1,5 miesiąca, żeby się dostać do swojej fryzjerki? Horror i rozbój w biały dzień!!! Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 20:28 dona_76 napisała: > A wiesz, że ja czekałam 1,5 miesiąca, żeby się dostać do swojej fryzjerki? > Horror i rozbój w biały dzień!!! ja to się zawsze wciskam tak z ulicy, bez umawiania Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 21:02 Ja też próbowałam i to kilka razy. Nie wyszło Twarda była. Ale dobrze ścina. Odpowiedz Link
mary171 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 21:13 Ja się na szczęście umawiam z 1,5 tyg. wyprzedzeniem..inaczej i tak nie mogłabym zaplanować z innym wyprzedzeniem Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 07.10.08, 21:17 To masz szczęście Chociaż u mnie zazwyczaj i tak prostownica załatwia sprawę jak coś jest nie tak. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 07:52 Witam porannie i w dodatku środowo Dzisiaj piękny dzień się zapowiada. Od rana świeci u mnie słoneczko. Tylko wirus mnie niestety dopadł i nie wiem co będzie z wyjazdem na Mazury Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 09:04 Dzień Dobry ) Dzień rzeczywiście pięknie się zapowiada, słoneczko zagląda przez okno... A Ty Dona trzymaj się dzielnie i nie pozwól, aby jakiś tam virus pokrzyżował Twoje plany... Szybciutko do apteki po Gripex Hot Active... Pomaga )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 09:09 Witaj Kokirku Bronię się przed tym wirusem jak mogę, ale jak w domu są chore osoby, to już poważny problem. Teraz jestem na aspirynie, ale chyba kupię sobie ten Gripex. Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 09:30 Cześć Ja dziś od 6 na nogach,a panów, którzy mieli sie pojawić o 7 jak nie było tak nie ma ) I ani spać nie można pójść, ani wyjść. I jeszcze na dodatek nie ma prądu, to się nieźle zaczęło Dona, Kokirek, zazdroszczę słońca u mnie nie ma na nie żadnych szans Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 10:05 Cześć Sekia A u mnie słoneczko dalej świeci i podobno jest ciepło, chociaż rano pod tym względem raczej marnie było. Może panowie na których czekasz zaraz się pojawią? Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 10:21 Witaj Sekia, pewnie to marne pocieszenie, ale ja dzień w dzień wstaję o 5:00, śpię 3-4 godziny na dobę i żyję... Więc nie masz najgorzej )) A słońce może się jeszcze pojawi... może razem z panami przyjdzie )) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 12:36 żyjesz żyjesz... ale jak długo wykonczysz sie!! tak nie mozna!! do porzadku trzeba przywolac czesc wszystkim Odpowiedz Link
ewamag12 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 12:44 Hejka wszystkim!!! Zgadzam się, że "coś wisi" w powietrzu...ja nistety nie mogę się skupić wpracy, co mi się później "odbije" pracą po godzinach...ale jestem trzeba byc dobrej myśli... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:07 Cześć ewamag Nie wiem czy coś wisi czy nie. Na mnie nie ma to bezpośredniego wpływu za to może mieć pośredni. Efekt jest taki, że się obraziłem i nie prędko się do tej osoby odezwę inaczej jak służbowo. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 10:56 Witam wszystkich Ja też mam ciężki dzień od rana. Dopiero 11 a mnie tak wymęczył jeden klient, że w zasadzie powinienem iść do domu położyć się spać. Masakra. Słońce na chwilę się pojawiło ale też już znikło za chmurami. To będzie dłuuuugi dzień. Do domu zwinę około 22 dopiero. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 11:07 Cześć Łobuz Będzie aż tak źle? Moje dzisiejsze plany też musiały ulec zmianie, bo miałam się spotkać z koleżanką, a do tego się raczej dzisiaj nie nadaję Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 11:30 Chyba będzie. Właśnie osoba, z którą pracuję od 5 lat bardzo nieładnie się do mnie odezwała. Mam taką jedną wadę: jestem straszliwie pamiętliwy i nic na to nie poradzę. Przeprosiny nie pomagają. Gdzieś w głowie mi siedzi, że ktoś tak się do mnie odezwał i już jest u mnie skreślony. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 12:17 Witam wszystkich Tak sobie myślę, że chyba coś "siedzi w powietrzu", że wszyscy są tacy rozdrażnieni. Co prawda mi dzisiaj jakoś w pracy zaczyna się układać, ale wczoraj, to był istny "Sajgon". A najgorsze było to, że na koniec pracy usłyszałam:"...to Twoja wina, że nie przypilnowałaś kolegi, żeby zrobił raporty…" - jakbym miała na to jakiś wpływ !. Oczywiście powiedziałam co o tym myślę, ale złość we mnie jeszcze trochę siedzi Kokirku jesteś na najlepszej drodze do pracoholizmu i nie muszę Ci chyba mówić, czym to się może skończyć jak tego nie zmienisz - posłuchaj dobrej rady A Ty Lobuz "olej" to, są ludzie, których postępowaniem naprawdę nie warto się przejmować. Coś mi się wydaje, że nucenie dzisiaj tej piosenki każdemu się przyda ) pl.youtube.com/watch?v=_UJIbZxQs0A&feature=related Pozdrawiam i życzę naprawdę miłego dnia i pracy ) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:20 Oj, widzę, że to trudna środa ) Panów dalej nie ma, mają być o 15 - Zobaczymy? Na szczęście wrócił prąd Kokirku, Ty jesteś gorszy ode mnie Nie wolno tyle pracować. Łobuz wciąż mi to powtarza i coś mi mówi, że ma rację Łobuziaku, co się stało? Mogę jakoś pomóc? Może nam wszystkim potrzeba nieco dystansu? O i tego nam życzę Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:34 Dziękuję Sekia ale nie)Sam sobie z tym poradzę. Zrobiło mi się przykro bo się takiego zachowania po tym kimś nie spodziewałem ale to wszystko. Co do kokirka to nie jestem pewien, ze on tyle pracuje)Ona napisał, że śpi po 3-4 godziny ale czy na pewno resztę dnia spędza w pracy??) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:43 Łobuziaku, uśmiechnij się Ludzie są jacy są i niewiele możemy na to poradzić. A wszystko w życiu dzieje się z jakiejś przyczyny. Może wyniknie z tego coś pozytywnego? Co robi Kokirek, gdy nie śpi? - oto jest pytanie? ) Choć mnie bardziej nurtuje - jak można spać TYLKO 3 - 4 godziny? Ja mogłabym 12 Dona, miałaś rację wyszło słońce! Chyba próbuję zagłuszyć myśli, nadmiarem słów. Zdarza Wam się tak? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 13:54 Myślę Sekia, że to kwestia przyzwyczajenia. Jeśli ktoś śpi tak mało budzi się automatycznie i od nowa musiałby przyzwyczaić się do dłuższego snu. Ja śpię jakieś 7 godzin i choć może nie czuję się wyspany to nie chcę spać więcej) Pozytywnego??No nie wiem. Znam siebie i wiem, że długo nie będę z tą osobą rozmawiał tak jak dotychczas. Nic na to nie poradzę. Ale spoko, już mi przeszło)Szkoda dnia na smutki) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:03 Nie jestem przekonana Ze mnie straszliwy śpioch i nijak nie umiem się rano obudzić, mimo tego, że raczej wstaję o podobnej godzinie to i tak zasypiam niemal stale ) Może taka moja uroda ) Lubię ten Twój optymizm Ja mam tak, że jak mnie ktoś doprowadzi do pasji to nie chce mieć z nią nic wspólnego i wiem,że to nie jest najlepsza cecha charakteru, to jakoś nie mogę się przełamać Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:11 No własnie)Czyli masz podobnie jak ja) Odpowiedz Link
ewamag12 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:07 Łobuz - powiem tak, ja też jestem osobą pamiętliwa i uparta ale czsami warto odpuścić. Co prawda sama od 2 lat nie mam kontaktu z koleżanka, ale mówiąc krótko "zrobila mnie na szaro" ale tak po całości ...aczkolwiek czas zaciera zle wspomnienia.... w każdym razie nie warto zrywać znajomościz kimś kogo się zna tak długo - każdy moze mieć gorszy dzień.... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:12 Zerwanie znajomości nie wchodzi w rachubę)Ja z tą osoba pracuję) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 14:16 Ciągle Cię zachęcam do zmiany pracy, no ale Ty wolałeś spacery po lesie ))) Ok, miłego dnia Wszystkim, lecę zrobić coś pożytecznego, bo bezczynność mnie wykańcza Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 15:41 Łobuz.... jak wrocławskie spotkanie?? wyszlo?? udalo sie?? ja wlasnie organizuje kolejne w-wskie spotkanko w najblizsza sobote a co do sporów w pracy to niestety są one nieuniknione, szkoda ze czasem zazebiaja sie sprawy zawodowe z poza-zawodowymi Odpowiedz Link
ewamag12 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 15:45 Można się 'podpiąć" pod to spotkanie w-wie? Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 16:16 KONIECZNIE, Zapraszamy, watek pojawil sie na "Po przejsciach" i na "RICD") takze mozna tam zajrzec jakby co. Spotkanie w sobote 11.10 godzina 19 pub TABAKA ul. Szkolna Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Pogaduchy on-line II 08.10.08, 21:24 o kurcze szkoda, że w tę sobotę, bo chętnie bym przyszła, ale już jestem umówiona i nie mogę odwołać. Może następnym razem Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 07:53 Witam wszystkich z rana Jak jechałam do pracy, nad łąką unosiła się mgła. Widok był przepiękny. A w parku alejki zaścielał dywan z liści i pięknie śpiewały ptaki. To nic, że z rana jest chłodno, bo świeci słońce, a w dodatku czwartek już mamy) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 08:50 Ja też witam Dona, u nas też ładnie ale jakby z innej bajki Mgła zorlała się jak mleko i widoczność jest prawie minimalna. Z okna mieszkania wygląda to przepięknie ale już zza szyby samochodu trochę mniej (choć mijane lasy i łąki były naprawdę bajkowe!!). Ja do pracy dotarłam bezpiecznie ale przerażające były komunikaty o wypadkach i stłuczkach... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:01 Witaj Zenka Ale u mnie mgła była tylko dlatego, że jak jadę autobusem, to mijam kawalek bagnistego terenu. Czasem nawet po chodniku bażanty chodzą A sceneria naprawdę iście bajkowa. Cieszę się, ze bezpiecznie dotarłaś do pracy) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:16 No właśnie, inna bajka)) Dona, a jak Ty się dziś czujesz?? Minęło choróbsko? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:27 Niestety nie. Przycisnęło mocniej I nocna randka z cieplutkim Gripexem w łóżeczku nie pomogła I z planów wyjazdowych niestety nici. Oby tylko przetrwać jakoś dzisiejszy dzień i jutrzejszy. Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:34 Dziewczyno, trzeba było zostać w domu i dalej romansować z Gripexem!!! Praca nie zając!!! Dbaj o siebie i trzymaj się ciepło Ja niestety muszę już znikać. Może zajrzę tu w ciągu dnia aby trochę "posłuchać" co u Was słychać Miłego dnia Dona, ekspresem pracuj i wracaj szybko do domu!!! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 09:39 Dzięki Zenka Niestety teraz nie mogę wziąć wolnego. Jakoś sobie poradzę, a zaraz zrobię kolejna gorącą herbatę. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 11:59 Witam) Ja dopiero w biurze. Znowu zrobili mi durny egzamin i znowu go zdałem. Moja firma jest dziwna. Średnio raz na 2 tyg. mam jakiś egzamin. Pracuję tu już 4 lata ale jeszcze nie zdarzyło się, żebym jakiegoś nie zdał)Tak się przestałem nimi przejmować, ze i uczyć się przestałem ale i tak ciągle zdaję) Śmieszne) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 12:28 No to nieźle Łobuz Nas na szczęście tak nie męczą. Tylko czasami nas szkolą. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 13:44 witajcie, tak się przysłuchuję, a raczej tylko przyczytuję , u mnie nie ma egzaminów - w ogóle co to za pomysły, hehehe, ale za to nieźle się czepiają, nawet ostatnio trochę zebrałam, ale ... zawsze mam w głowie odpowiedź, przepraszam ja tu nowa (pół roku ). Odpowiedz Link
t.drk hej 09.10.08, 13:57 a mnie też czasem szkolą w biurze i np. co pół roku jakiś egzamin.. ja podobnie jak kolega... wszystkie egzaminy (testy), odkąd tu pracuje (ponad 3 lata),to zaliczyłem za pierwszym podejściem... tak wyszło... Odpowiedz Link
eb13 Re: hej 09.10.08, 14:25 Cześć "pracusiom" zdolnych kolegów mamy prawda !? )) Beja, ale masz dobrze, ja niestety nie mam takiej wymówki (. Egzaminów wprawdzie też nie mam, za to ciągle coś zmieniają i są rozmowy kwalifikacyjne na nowe-stare (bo często tylko nazwa się zmienia) stanowiska. No cóż, dzięki temu nie wpadamy w rutynę i nudę )) Odpowiedz Link
ewamag12 Re: hej 09.10.08, 14:26 mi egzaminów jako takich nie robią - dla mnie egzaminem jest każdy dzien pracy...z wiedzy, z orgazizacji, zkontaków z ludźmi..itp.... Odpowiedz Link
dona_76 Re: hej 09.10.08, 14:46 T.drk to Ty naprawdę zdolny chłopak jesteś Ja mam szkolenia zazwyczaj wyjazdowe i czasem nawet ciekawe. Pracuję tu prawie 3 lata i po tych imprezach wyjazdowych kierowniczka bierze mnie na dywanik i za każdym razem pyta, czego nowego się nauczyłam, ale na tym koniec. Na szczęście) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:32 Coś ostatnio ciągle zmęczony jestem. Najchętniej wziąłbym z miesiąc wolnego)Też tak macie?? Nie pytam tylko Sekii bo ją bezczynność zabija)Z drugiej stronie na wolnym nie trzeba być bezczynnym, prawda??) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:37 Zmęczony przy takiej pogodzie jak w tej chwili?? Ja z rana nie do życia byłam, ale w słońcu zmartwychwstanę dosłownie Cudownie jest - może nawet humor mi się poprawi Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:37 Oj wolne wolne, chętnie. Niedługo będę miała długi weekend, już sie doczekać nie mogę. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:40 Ależ dziś piękna mgła była, na Tumskim to już w ogóle piękne wrażenie robiła Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:01 No tak, a ja dzisiaj akurat nie musiałam jechać do Wrocka i pięknej mgły nie widziałam - buuuuu ((((. Żartowałam ) Już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że największą korzyścią chodzenia do pracy, są poranne zjawiska atmosferyczne, których pewnie nie widzielibyśmy, gdyby nie konieczność wczesnego "spaceru" )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:39 Ja też ostatnio mam wszystkiego dosyć. Od jakiegoś czasu ciut przy dużo na mnie w pracy zrzucają, a teraz jak na złość jeszcze ta choroba. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:46 No niestety, zmęczony. W tym roku byłem tylko 6 dni nad morzem a tak ciągle praca. Odkąd wróciłem ze Szkocji praktycznie bez wolnego. Przed samym wyjazdem też nie miałem urlopu bo oszczędzałem na wyjazd no i się skumulowało) ale to chwilowe) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:50 6 dni na wyjeździe - fajnie - ja po moim urlopie byłam w jeszcze gorszym stanie niż przed, nawet schudnąć mi się udało ze stresów... coś mnie to lato nie popieściło A teraz już po ptakach... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 14:57 Minęło za szybko) To fakt ale Ty schudłaś bo mialaś dodatkowe emocje) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:03 Cześć, ja to wiem, kiedy zajrzeć ) Ja też chcę na urlop, ale taki prawdziwy, gdzie można leżeć i nic nie robić ) A że mam zaległy z dwóch lat to chyba mi się w końcu należy Łobuz, ja Cię proszę ) Bezczynność jest fajna, ale nie jak musisz siedzieć i czekać. Miłego popołudnia, wracam do zajęć Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:10 to fakt emocji nie brakowało - tylko ja zwykle zajadam smutki, a tu na odwrót - apetyt mi odjęło I swoją część czterech ton węgla też zrzuciłam na głodnego Apetyt wrócił... a że zima się zbliża, to jeszcze nadrobię straty Odpowiedz Link
emcia05 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:28 Heja Łobuz - jak tam Szkocja - kiedy się wybierasz?? Pozdrówka, ale dawno mnie to nie było heheh Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 22:39 Cześć wam! Ja jak zwykle jestem spóźniony, no cóż wpadłem sobie tak dla zasady. Ale to nic jutro też jest dzień,nowy dzień i nowe możliwości! Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 22:43 cześć Vidmo, to śmigaj z odsieczą dla Kokirka do "Dla chcących ....II" Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:02 A mi w ogóle to lato minęła niezauważalnie, ale tak jest jak się urlopu nie miało Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:13 Hahaha, wystarczy dziewczynę zaczepić i zaraz się pojawi) Ja nawet niespecjalnie muszę dbać o figurę)Jak pojadę do Szkocji to znowu wrócę szczuplutki) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:16 a ja to bym chetnie przytła, a co ... a tu guzik Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:26 U mnie już zaraz koniec pracy, więc miłego popołudnia Wam życzę) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:31 I Tobie również Dona) Ja jeszcze pół godziny) a jutro weselicho. Idę jeszcze za krawatem się rozejrzeć choć w sumie mam już odpowiedni) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:39 lobuz5 napisał: > Beja, taki szczypiorek jesteś??) tak szczypiorek w rzeczysamej Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 15:50 Pozdrawiamy zatem szczypiorka i miłego popołudnia życzymy) Odpowiedz Link
mary171 Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 16:29 To ja też miłego popołudnia życze a jutro jadę na szkolenie i będę dopiero w niedzielę Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 21:16 Wieczorem w pogaduchach tylko wiatr hula ) A może ktoś tu jednak jest? Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:11 Witaj Kokirek Miło, że nie tylko ja i duchy, bo jakoś nie za dobrze mi dzisiaj samej ze sobą Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:14 Na poprawę humoru proponuję jakiejś dobrej muzyki posłuchać... Czasami to naprawdę działa Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:21 To nie tak, że mam zły humor, ot jakoś tak mi... nijako Słucham sobie miłych dźwięków Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:22 To dobrze, że humorek dopisuje... A miło czasami mieć do kogo kilka słów napisać Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:28 Pewnie, że od razu raźniej, tym bardziej, że można tu spotkać niezwykle sympatyczne osoby Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:32 Masz rację, jak tu zaglądam mam wrażenie, że wszyscy się do mnie uśmiechają... A na ulicy każdy tylko widzi czubek własnego nosa, wszystkim się spieszy... Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:40 Tak, chyba masz rację, przechodnie mijają się na ulicy, unikając wzroku innych? Jakby mieli coś do ukrycia? A może tylko mi się wydaje? Na szczęście nie wszyscy Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:45 Na szczęście nie wszyscy Ale to chyba wyjątki potwierdzające regułę Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:47 Mnie bardziej zastanawia, dlaczego ludzie na siebie warczą, że o zachowaniach kierowców w ich limuzynach już nie wspomnę ) A uśmiech potrafi rozbroić wiele )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:52 Ale nie wszyscy kierowcy są tacy sami... wśród nich jest wielu uprzejmych i życzliwych ludzi Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 22:55 Oczywiście, że nie wszyscy, to takie spostrzeżenia, zresztą i ja czasem się złoszczę ) Ok, pora się zbierać, dobrej nocy. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 09.10.08, 23:00 Dziękuję Ci Sekia za miłe pogaduchy Dobrej nocy Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 07:46 Witam wszystkich porannie i piątkowoWłaśnie wyszło u mnie słoneczko, a jak szłam do pracy było szaro i deszczowo. W parku wiatr strząsał liście z drzew. Opadały na ziemię jak płatki śniegu. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 07:55 Cześć Dona, fajnie masz z tym słońcem... U mnie jak do tej pory nie ma po nim śladu, ale najważniejsze, że jest piątek )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:14 Witaj Kokirku Dzisiaj też zapowiada się u Ciebie taki ciężki dzień? U mnie niestety ruch niedługo się zacznie, więc będę tu zaglądać tylko z doskoku. Słoneczko na szczęście świeci dalej, ale i tak po pracy jadę prosto do domu kurować się. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:27 Dzisiaj Kota nie ma więc Myszy harcują... )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:36 witam Kokirku, jakoś tak mi trudno uwierzyć w to, żebyś potrzebował "bata" nad sobą do wydajnej pracy ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:41 Dzień doby Jesienny dzień. Jestem dziś w pracy tylko do 13 a potem uciekam na wesele. Rany, jak mi się nie chce. Dziś to bym chyba nadgodziny wolał.... Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 08:58 Tak a propos wczorajszej dyskusji nt egzaminów: właśnie się dowiedziałam, że znowu muszę pisać aplikacje na swoje stanowisko i przechodzić kolejne rozmowy kwalifikacyjne Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:24 eb13 napisała: > Tak a propos wczorajszej dyskusji nt egzaminów: właśnie się > dowiedziałam, że znowu muszę pisać aplikacje na swoje stanowisko i > przechodzić kolejne rozmowy kwalifikacyjne kurcze eb, gdzie Ty pracujesz??? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:00 Witaj Eb13 Cześć Łobuz Jedziesz na wesele i jeszcze narzekasz? Wytańczysz się, najesz i rozerwiesz przy okazji. Na pewno będzie fajnie, więc nie marudź) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:15 Jak się nie chce to się człowiek zwykle świetnie bawi Życzę dobrej zabawy ! Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:02 Witaj Eb13, "swoje" i tak trzeba zrobić Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 09:38 Eb, na Twoim miejscu zacząłbym się rozglądać za inną posadą bo postępowanie Twojego pracodawcy sugeruje, ze ciągle szuka kogoś lepszego. No to niech sobie szuka i niech się wypcha. Dona, ja nie przepadam za weselami. Aga, dziękuje) Kokirek, pewnie, ze trzeba. Ja to kombinuje jak szybciej się na emeryturę przenieść ale tak mi zrobili dowód osobisty, ze strasznie ciężko go sfałszować, wróć, nanieść drobne poprawki)) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:14 Dzień dobry A u mnie nie ma słońca i złapało mnie przeziębienie czy jakaś inna paskuda Chcę do domu i do łóżeczka. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:21 Cześć Sekia) Proszę zebrać do torebki wszystkie zabawki z biurka i natychmiast uciekać do domu!!!!!! Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:24 Cześć Łobuziaku Chciałabym, niestety mam kilka spotkań, których już nie mogę odwołać i muszę jakoś przetrwać, choć nie mam siły buuuuu. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:40 Lobuz, też już tak myślałam, żeby "zwiać" z tej firmy, ale żal się rozstawać z ludźmi, z którymi pracuję od kilku lat i naprawdę są fantastyczni. Nie jest mi łatwo podjąć taką decyzję, bo nie dość, że robię to co lubię, to w większości pracuję ze świetną ekipą, z którą naprawdę doskonale się dogaduję. Myślę, że dopóki do pracy będę przychodziła z chęcią, to nic z tym nie zrobię. Co do pracodawcy, to czasem mam wrażenie, że naszej "wierchowce" nie zależy na lepiej wykwalifikowanych pracownikach, tylko w ten sposób doprowadzają, do naturalnego wykruszenia się pracowników z długoletnim stażem i większą kasą. Na ich miejsce przychodzi ktoś, kto ma np. o 1/3 mniejsze pobory, robiąc dokładnie to samo - bo robota musi być zrobiona. W ten sposób firma "schodzi" z kosztów bez większego wysiłku. W tym wszystkim najbardziej drażni mnie to, że muszę udowadniać komuś z W-wy, że jestem dobra w tym co robię, bo sam fakt, że moi zwierzchnicy chcą ze mną pracować im nie wystarczy. Pewnie dam "se" radę, ale mino wszystko proszę: trzymajcie za mnie kciuki )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:41 Ja nie wiem, nic mnie słuchasz)) A ja się tak staram i udzielam cennych rad)) Mam nadzieję, ze przynajmniej weekend spędzisz grzecznie w łóżeczku!!!! Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:53 Łobuzie, słucham słucham, ale takie życie Obiecuje spędzić weekend w łóżeczku pod kołderką, co najwyżej z książką Oj, marzy mi się herbata z cytryną .. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:30 Trzymam Sekia za słowo) a jutro sprawdzę!!!! Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:35 Jutro to Ty masz się świetnie bawić Za siebie i za nas) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:44 Sekia... na przeziębienie polecam gorącą herbatkę z sokiem malinowym, podusię, kołderkę i łóżeczko... Trzymaj się i nie pozwól, aby jakieś tam wirusy zaplanowały Ci weekend. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:56 Kokirek, toż to moje marzenie, sen i łóżeczko Dobrze, że przynajmniej mam tu wielki fotel, w którym się mogę prawie położyć Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 10:57 Eb, oczywiście, ze będziemy trzymać kciuki)) Ale polityka firmy jest perfidna. Ja się tylko tak zastanawiam: czy oni nie powinni w końcu dać Ci umowy na stałe?? Według KP 3 bodajże umowa do tego ich obliguje a w takim przypadku ich polityka jest niezgodna z prawem. Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:30 czesc lobuz, pytalam jakis czas temu jak udalo sie spotkanie wroclawskie ale nie doczekalam sie odp... moze nie zauwazyles?? moze zapomniales odpisac?? a moze Ci sie nie chcialo.... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:42 Cześć Kateq. Zdecydowanie nie zauważyłem)Już naprawiam przeoczenie. Otóż, przede wszystkim dopisała frekwencja i w zasadzie przyszli wszyscy, którzy się deklarowali, że przyjdą. Ja byłem ostatni bo wracałem z wieczoru kawalerskiego. Ludzie byli sympatyczni ale czuło się spory dystans, prawie jak na randce) Każdy był jakiś ostrożny i malowało się to na naszych twarzach.Ogólnie było, jeszcze raz powtórzę, sympatycznie ale czy spotkamy się znowu??? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:48 no właśnie... dystans - a co ty oczekiwałeś, że będziemy się czuć komfortowo spotykając się po raz pierwszy? Ja szczerze nie - chociaż starałam się jak mogłam nie być bardziej spięta niż zwykle A czy się jeszcze spotkamy ? - to zależy przecież tylko od nas samych Może wszyscy czekają na jakiś bodziec... jakąś zachętę, chociaż część uczestników tamtego spotkania jakby zniknęła z foruma hihi Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 11:56 No właśnie, zniknęła a to daje do myślenia, prawda??? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:06 przyczyny zniknięcia moga być różne niekoniecznie musieli się wystraszyć Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:09 To kiedy znów się spotkamy?? )) Kto ma ochotę na kawę w Rynku?? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:20 jutro... hmmm może niedziela? ma być piękna pogoda ponoć Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:32 Czemu nie? A o której? Ja zresztą mam Twój numer telefonu)) Możemy go wykorzystać ponownie jako kontaktowy??? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:40 numer w tej chwili jest padło - muszę naładowac baterię - ale spokojnie można korzystać w niedzielę idę do kina, przypomniało mi się tak że nie mam całego dnia wolnego... Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:49 może jednak sobota... przepraszam ze taka jestem niezdecydowana ale to wrodzone Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:59 sobota ok 16 w rynku? jak dla mnie ok Rodzina się nie wścieknie, że zaniedbuję obowiązki, a transport mam tak akurat To co - spotykamy się na kawie Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 13:08 Pewnie Podtrzymamy tradycję wrocławskich spotkań Może ktoś jeszcze dołączy? Jutro pod Fredrą o 16 - oficjalnie ogłoszone Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:07 A może najzwyczajniej nie mają czasu?? )) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:09 Ja podobno jestem dobra w odstraszaniu ludzi Może rzeczywiście mój dar/przekleństwo zadziałało ? Śmiejemy się, ale to poważna sprawa... Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:14 Aga, a kto Tobie takich bajek naopowiadał?? Mnie jakos nie odstraszyłaś. Chyba, że ten dar/przekleństwo działa na kogoś innego?? )) Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:15 to wpadajcie do stolicy) w tą sobote my z kolei oranizujemy sie i tez wiekszosc z nas bedzie pierwszy raz wiec podejrzewam podobna atmosfere... co zrobic, trzeba przelamywac lody... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:16 No Aga, teraz to pojechałaś)) Na mnie już niestety pora. Mam więcej problemów z tym weselem niż warto. Ech, życie.... Miłego popołudnia wszystkim życzę!!!! Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:19 POjechałam, ale tylko po sobie więc jest spoko Pa Łobuz - miłego weekendu Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:20 również miłego Lobuz i wybaw się za nas wszystkich )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 12:19 lobuz5 napisał: > ...zastanawiam się: czy oni nie powinni w końcu dać Ci umowy na stałe?? Według KP 3 bodajże umowa do tego ich obliguje a w takim przypadku ich polityka jest niezgodna z prawem.< Ja mam umowę na stałe, tylko ciągle coś zmieniają w strukturach organizacyjnych, co powoduje, że "moja" komórka np. do tej pory w W- wie podlegała pod pana X, a teraz podlega pod pana Y. Mój zakres czynności się nie zmienił, bezpośredni przełożony też, zmieniła się tylko nazwa komórki i przełożony w W-wie. Nie wiem, prawdopodobnie tak jest napisane w jakichś przepisach wewnętrznych, że w takich sytuacjach należy rozpisywać nabory na stanowiska. Nie mam nic przeciwko rozmowom kwalifikacyjnym pod warunkiem, że sama zmieniam stanowisko lub w ramach reorganizacji, moje stanowisko "ginie" razem z zakresem obowiązków, ale jeśli tylko zmienia się jego nazwa, to wg mnie jest to bzdura i nie potrzebne stresowanie ludzi. Zresztą długo by o tym mówić, a szkoda na to czasu, bo i tak niczego to nie zmieni . Jestem pewna, że i tym razem mój Anioł Stróż nie pozwoli mi zrobić krzywdy, a jak jeszcze dodam do tego Wasze wsparcie duchowe, to na pewno będzie OK. ))) Kateg_7 - pracuję dużej firmie z - prawie już zakończoną - centralizacją w W-wie Odpowiedz Link
kateg_7 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 14:19 no widzisz, ja pracuje w małej a zawsze chcialam w duzej bo wydaje mi sie ze tam jest lepsza organizacja pracy, wieksze mozliwosci rozwoju itd itp - wiadomo wszsytko ma swoje wady i zalety ale globalnie rzecz ujmujac chyba z dwoja zlego lepiej pracowac w duzej firmie... o ile nie ma w niej regularnych rozmow kwalifikacyjnych Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 17:02 I tu ma właśnie zastosowanie powiedzenie stare jak świat: "...wszędzie dobrze, tam gdzie nas nie ma…" ) To prawda.... z dwojga złego - jak nie masz miliona na koncie ). W dużej firmie rzeczywiście jeśli już coś sobą reprezentujesz, potrafiłaś się pozytywnie "sprzedać", to łatwiej jest się utrzymać - jak nie to stanowisko to inne, zawsze ktoś Cię chce do siebie, więc wtedy nawet te rozmowy nie są aż tak groźne ). Lepsza organizacją pracy... ? - tutaj to bym trochę podyskutowała )). A większe możliwości rozwoju ? - jeśli masz na myśli możliwość pracowania na różnych stanowiskach, to tak, masz rację, są większe możliwości, ale jeśli myślałaś o inwestowaniu w pracownika, to zapomnij o tym ))). Nie chcę żeby to zabrzmiało, że jest mi niewiadomo jak źle, bo tak nie jest - tylko ten ciągły brak spokoju . Ale co tam, nie przez takie rzeczy już się przechodziło, więc damy radę )). Poza tym, jak się rodziłam nikt mi nie powiedział, że życie jest usłane płatkami róż, więc czego się czepiam: prace mam ? - mam; co miesiąc kasa na konto wpada ? - wpada; robię to co lubię? - robię. Więc czego chcieć więc? - inni nawet tego nie mają )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 18:31 >Poza tym, jak się rodziłam nikt mi nie powiedział, że > życie jest usłane płatkami róż, więc czego się czepiam: prace mam ? - > mam; co miesiąc kasa na konto wpada ? - wpada; robię to co lubię? - > robię. Więc czego chcieć więc? - inni nawet tego nie mają )) Co prawda, to prawda Eb13 Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 10.10.08, 19:27 Witam wszystkich ) Eb13 oczywiście masz rację... potwierdzam, popieram... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 11.10.08, 10:48 Witam wszystkich T.drk dlaczego zaraz "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..."? Na szczęście czasem tam gdzie jesteśmy bywa jednak lepiej, prawda? Miłej soboty życzę) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 10:23 Cześć ściemniacze! Jak tam co tam? Jak tam upłynęła sobota? Bo mnie głowa boli po wczorajszym,nie chyba muszę tłumaczyć czemu boli! Eb13 dobrze mówi,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma! Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 10:44 cześć Vidmo ) wczoraj baaaardzo długo szukałeś tej klawiatury - chyba dobrze się schowała )) a może głowa Cię boli, bo świętowałeś jej znalezienie ? )) czyli co?, skoro EB dobrze mówi, to wódki jej dać !? )) - tylko połączenie piwa z wódką, to bomba z niekoniecznie opóźnionym zapalnikiem ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 10:57 >wczoraj baaaardzo długo szukałeś tej klawiatury - chyba dobrze się > schowała )) Nie samo odnalezienie klawiatury nie sprawiło zbyt dużych problemów. Z odnalezieniem drogi do domu były pewne problemy! A co do piwa i wódki,to patrzę się trochę znasz! Ale cóż się dziwić toż ty EB ale nie widziałem tego piwa od dawna. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:09 Drogi Kolego, następnym razem jak będziesz się wybierał na zakupy, to proponuję wziąć ze sobą kłębek wełny niczym nić Ariadny - to Ci pomoże wrócić do domu ))) Taaak, teoretycznie znam się wielu rzeczach, a praktycznie ?????????????? )) EB już zniknęło z rynku, ale za to ja jestem )))))))) Odpowiedz Link
aretah tylko przez chwilę mnie nie było 12.10.08, 11:18 a watek tak się rozrósł, ze znów nie nadążam... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:23 Że co Ty Eb_13 mi proponujesz żebym łaził po mieście z jakimiś nićmi? Może następnym razem nie będzie tak źle,zresztą zaraz muszę znów na miasto iść! Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:29 jak nie chcesz iść z kłębkiem nici, to weź chociaż farbę w puszcze i strzałki sobie rysuj, bo znowu nam się zgubisz ))) Aretah, bo Ty za długo śpisz zamiast z nami "gaworzyć" ))). Co mam Ci streścić ? ))) Odpowiedz Link
aretah Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 11:51 eb13 napisała: > > Aretah, bo Ty za długo śpisz zamiast z nami "gaworzyć" ))). Co mam > Ci streścić ? ))) poproszę ostatnie pięcdziesiąt wpisów. Dziekuję Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 12:12 Ok., "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" - dotyczyło dyskusji na temat "+" i "-" pracy w małej i dużej firmie - ponieważ ja pracuję w dużej, w której wiecznie coś się dzieje, natomiast Kateg_7 w małej, a zawsze w dużej. Klawiatura Vidmo .... - w innym wątku Vidmo napisał, że wczoraj wylał sok na klawiaturę i musi iść kupić nową. Jak poszedł, to na forum pojawił się dopiero dzisiaj i stąd te moje rady dla niego )) A dyskusja o "EB" ??, było kiedyś piwo o takiej nazwie )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 15:39 Hmm.A ja myślałem że Ty mi zakupisz na gwiazdkę GPS żebym trafiał zawsze do domu,a Ty proponujesz mi farbę,jakieś nici itp. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 18:33 "Vidmuś", ale nie wiem czy wiesz, że na obrączki też mówią GPS )))))))))))))))))))))) myślę, że w tej sytuacji już lepsza jest ta farba i nici )))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 19:41 Witajcie Eb, troszkę postraszyłaś tymi obrączkami Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 19:51 cześć Kolego )))) no wiem, ale Vidmo sam się prosił ))))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:01 Witaj Eb, może i Vidmo się prosił, ale żeby tak od razu obrączki wyciągać ) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:12 oj Kokirku, dobrze wiesz, że czasem słowa mają moc "zabijania", więc trzeba brać odpowiedzialność za to co się mówi )))) a swoją drogą, to chciałabym zobaczyć wystraszoną minę Vidmo )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:16 Witam Wszystkich Widzę, że ruch tu dzisiaj mamy) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:25 cześć Dona ) noooo i nawet prawie oświadczyny i groźby były ))) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:30 taaak, Vidmo mógł się wystraszyć i nawet miałby powód do tego ), albo liczył na ten GPS i nie wziął ze sobą pojemnika z farbą ani nici i do domu nie może trafić ))) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:30 Pomyślałam, że zobaczę co u Was słychać Eb widocznie przestraszyłaś Vidmo. Nawet nie wiedziałam, że taki strachliwy jest) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:33 Vidmo aż taki strachliwy nie jest - często zjawia się koło północy... wnioski do wyciągnięcia )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:35 Masz rację Kokirku I jeszcze dziwi się, dlaczego nikogo już nie ma) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:50 Ten weekend minął zdecydowanie za szybko. Chyba mnie jutro przeklną w pracy za kaszel, ale trudno. Za to w piątek biorę wolne i w czwartek po pracy na Mazury Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:54 Za szybko mijający weekend? A co ja mam powiedzieć? Cały weekend spędzony na wypełnianiu obowiązków ( Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:52 czekajcie czekajcie, teraz jak w ukryciu przeczyta co ja napisałam, to przez najbliższe kilka dni się nie pokarze, bo nie będzie wiedział co powiedzieć ))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:58 Eb, a później będziemy się zastanawiać co tak pusto na forum, ale skoro tak skutecznie straszymy innych, to nie ma się co dziwić )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:02 no dobra, to już zamknę swój "pyszczek" i nie będę się nic odzywać )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:20 Eb, tego ty Ty nam nie rób )) Przecież wiesz, co o tym myslę Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:24 A ja jednak muszę się już pożegnać i dobrej nocy Wam życzę) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:26 Kokirku, ale ja powiedziałam, że zamknę pyszczek, a nie zablokuję klawiaturę ))), ale cieszę się, że za wystraszenie niektórych ludzi nie wywieziecie mnie na taczce z forum ))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:35 Ok Eb, skoro klawiatura nie dostanie żadnych ograniczeń to świetnie... Chociaż czasami przydała by się awaria klawiszy, bo jak człowiek zacznie pisać... to pisze... i pisze... i pisze... A później inny muszą to czytać... i czytać ... i czytać ... )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:41 ale awaria też by nic nie pomogła . To co masz napisać i tak byś napisał tylko w dłuższym przedziale czasowym )) a czytanie ???, jeśli ktoś pisze coś ciekawego, to aż się chce czytać, a jeśli bzdury, to lepiej czytać to co napisał niż go słuchać - czytanie zawsze można przerwać nie sprawiając tej drugiej osobie przykrości, słuchając go niestety tego nie można zrobić ))) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:50 To ja już przestaję kręcić i zabieram się za pisanie Bo jest taki ktoś, kto przeczyta... Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:53 pisz pisz, póki chcą "Cię" czytać ))) Vidmo wrócił, tylko nie wiem czy się ujawni w tym wątku ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:59 Vidmo76 wrócił vidmo żyje jakoś ocalałem i wróciłem na czas. A co tęskniliście moi drodzy ? Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:02 nieeeee, wcale !! - a kto niby miałby za Tobą tęsknić ??? )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:42 To skorzystałem Eb z Twojej rady i napisałem ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:52 Nie dość tego Vidmo76 dotarł do domu bez niczyjej pomocy,a co do obrączek to na samą myśl aż mnie dreszcz przeszył niema co!! Czemu? Posłuchajcie,a może zrozumiecie. olowek86.wrzuta.pl/audio/2N7cofDFTb/chlopcy_z_placu_broni_-_kocham_wolnosc Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 21:58 tak, ale oni też śpiewali o, Ela ))) widzicie, a jednak mówiłam, że biedak się wystraszył ))) Kurcze, po kilka razy dziennie patrzę w lustro i nigdy się siebie nie wystaszyłam - no, może z wyjątkiem zerkania w lustro zaraz po przebudzeniu )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:49 vidmo76 napisał: > Oj nie lubiany ja jestem ? Co Ty Vidmo wypisujesz? Przecież my tu kombinujemy co tu zrobić, aby Ciebie ściągnąć do nas Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 22:50 Vidmo: - powiedz mi kto Ci to powiedział, to mu z "liścia" wypłacę )) Kokirek: - OK, to biorę się za czytanie )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:14 cisza, bo czytałam i myślała, myślałam i czytałam i sama nie wiem co o tym myśleć. do jutra mam czas, a cała noc przede mną więc przemyślę to jeszcze raz - może dojdę do jakiegoś wniosku )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:16 Zabrzmiało bardzo poważnie... W takim razie ja się już będę powolutku oddalał od komputera... Dobrej nocy )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 23:22 bo ja poważna kobieta jestem )) Dobranoc )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:29 Dzień Dobry) Nie ma to jak dobrze zacząć tydzień... Więc postarajmy się, aby ten poniedziałek był wyjątkowy, pełen radości i uśmiechu... Przecież to tylko od nas zależy )) Miłego dnia Wam życzę i serdecznie pozdrawiam ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:32 Oj Eb13 Ty tak zawsze wszystko na poważnie bierzesz? Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:48 Witaj Vidmo, już na nóżkach... W środku nocy? Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 12.10.08, 20:22 Eb, chyba Vidmo na dobre się przestraszył, bo milczy ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 06:58 Wiesz ona milczy bo może śpi jeszcze lub kompa z rana nie odpala. A ja tak siedzę i zastanawiam się czy dziś w domu nie zostać,nie chce mi się iść do pracy. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 07:12 Jeśli możesz to zostań w domu... jeśli możesz... Co będziesz tak od poniedziałku się za pracę zabierał? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 07:26 A pewnie że zostanę,przecież że komo mam urlop! A podczas tego urlopu tylko sobie dorabiam! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 07:49 Witam wszystkich z zamglonego Białegostoku Słoneczko właśnie wyszło, więc może nie będzie tak źle i wszystkim miłego dnia życzę) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 08:05 Witaj Dona, u mnie też mgliście, ale słoneczko się zaczyna przebijać przez chmury... Będzie dobrze )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 08:33 Ja też sobie dziś w domu posiedzę,postaram się dom doprowadzić do porządku jakoś go zaniedbałem ostatnio. I sobie pofolguję sobie dziś na forum,a by tylko było z kim pogadać. Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 08:49 Witam towarzyszy doli i niedoli )) Vidmo, ja tylko czasem jestem poważna - zwłaszcza w rozmowach na forum )). Bardzo lubię łapać za słówka i żartować, a na taką groźną to tylko wyglądam )) Masz fartuszek do sprzątania ? ) i "Leniwcu" za bardzo sobie nie folguj, bo w główce Ci się przewróci od tego nadmiaru wolnego czasu )) Pozdrawiam wszystkich słonecznie - szkoda tylko, że poniedziałkowo a nie np. piątkowo Odpowiedz Link
dorti-one Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:16 ja tylko na chwilkę zaglądam powiedzieć Wam miłego dnia i lecę. U mnie też mglisto ale skoro gdzieś tam słonko się przebija to może i u mnie się przebije.... obu mu tej siły przebicia starczyło he he he Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:30 Cześć Eb13. > groźną to tylko wyglądam )) Z tym wyglądem to pewne by problemy były,nie wiem czy wiesz ale ja nie wiem jak ty wyglądasz! > Masz fartuszek do sprzątania ? ) i "Leniwcu" za bardzo sobie nie > folguj, bo w główce Ci się przewróci od tego nadmiaru wolnego > czasu )) Nie no już się do roboty wziąłem i nawet jednego maila napisałem to już jest sporo prawda jak na mnie. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:18 Dzień dobry Ja na chwilę bo zaraz biorę odbiór godzin) Wszystkim miłego dnia życzę!!! Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:33 To ja tu będę zaglądał w przerwach pomiędzy kolejnymi prezentacjami i raportami Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:43 Ja też będę wpadać w przerwach, bo sprawozdanie przygotować muszę. Pracowicie zapowiada się ten poniedziałek. Niestety. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 09:49 A mnie się zapowiada dość leniwie,jakieś 8 kaw wypiję coś tam zjem w coś tam pogram no i oczywiście zdam relację z biegu wydarzeń jak mi praca przebiega. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:16 Tyle zajęć na poniedziałek sobie zaplanowałeś? Ale jakie przyjemne te Twoje plany ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:29 Vidmo, gdzie Ty pracujesz???Pytam, bo chciałbym wysłać swoje CV)) Naprawdę zmykam)Miłego dnia!!!! Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:39 Vidmo, to uruchom swoją wyobraźnię i będziesz wiedział jak wyglądam ) I nie pij tyle kawy, bo Ci serduszko stanie, a wtedy co będzie z nami ??, kto będzie nas odwiedzał znienacka ?? )) Kokirku, ja już jedną prezentację zrobiłam, a Ty ???? )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:48 Wyobraźnie to ja mam,ale jakoś nigdy sobie was nie wyobrażam nie potrafię! Ale postaram się,radzę aparat sobie kupić i zrobić zdjęcie i na wizytówce umieścić. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 10:59 Eb, najważniejsza prezentacja już zrobiona, teraz czeka już tylko na zatwierdzenie... i raportów już kilka przygotowałem... Ale do końca dnia jeszcze daleko Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 11:10 komórkę z aparatem to ja mam, tylko te 169 cm wzrostu nie chce się zmieścić )) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 11:22 Oj Ty nie marudź tylko zapodaj to swe foto już ja stwierdzę co jest dobre a co nie! Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 12:05 Vidmo, naprawdę próbowałam i jak wlazł mi łeb, to ręce i nogi nie chciały, jak wlazły kończyny, to łeb nie chciał - sam widzisz, że jestem za duża ))) Kokirku nie ma za co - prawie zawsze do usług ))) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Pogaduchy on-line II 13.10.08, 12:50 Eb13 nie komplikuj tylko daj po kawałku albo poproś koleżankę to Ci zrobi! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 09:16 Witam wszystkich porannie z zamglonego, ale raczej słonecznego Białegostoku, chociaż słońce akurat się na chwilę schowało. Dzisiaj ucięłam sobie dłuższy spacerek do pracy i od razu poczułam się lepiej. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 12:10 Dzień dobry) Co ja widzę, pustki!!!Cześć Dona) Ja się pytam: gdzie wszyscy się podziewają????? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 12:38 Cześć Łobuz Ja jestem, ale inni... Dzisiaj jest tu wyjątkowo cicho i spokojnie. Nawet nie ma za bardzo co poczytać. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:03 Witajcie, ciężki dzień dzisiaj w pracy, więc nie ma czasu aby coś napisać )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:16 Witaj Kokirku Jeszcze trochę, to zapomnę, jak się nazywam Oby jakoś przetrwać do końca dnia. Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:40 Hej Dona, swojego nazwiska też już nie pamiętam Całe szczęście, że jeszcze mój login z forum pamiętam ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 13:51 To jeszcze nie jest z Tobą tak źle Koniec pracy na szczęście coraz bliższy Odpowiedz Link
mary171 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 17:48 A ja witam po pracy bo w pracy ciezko pracuję a nie siedzę na necie Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:06 Cześć Mary, my też ciężko pracujemy w pracy. Chyba w to nie wątpisz, prawda? )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:24 No i wtorek też przeżyty, nikt mi głowy nie urwał, jeszcze tylko środa i czwartek Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:28 Witaj Beja, jak miło, że do nas dołączyłaś ) I nadal masz głowę na karku ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:38 No mam głowę tam gdzie trzeba , zobaczymy czy po kolejnym weekendzie jej w końcu nikt nie urwie ... A dołączyłam, bo póki co to mi się nic innego nie chce Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:43 Witam w klubie... Też mi się dzisiaj nic nie chce robić, ale niestety muszę... W pracy był dzisiaj istny wyścig z czasem i poprostu sił zabrakło na popołudnie... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:48 Ale siły by palcami po klawiaturze zasuwać, to są ... mam nadzieję? Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 18:58 A czy kiedykolwiek było inaczej? Może myśli niezbyt czyste... bo zmęczone, ale paluszki sprawne i chętne )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:04 oj a cóż to za myśli się pojawiają przy zmęczeniu? Mnie to jak już przy zmęczeniu głupawka łapie, ale z myślami to jeszcze nie eksperymentowałam, hehehehe Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:11 To pewnie jeszcze wszystko przed Tobą )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:14 A co to tylko My jesteśmy? To dość kameralne grono Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:21 Czyżby wszyscy byli zajęci? A może nie chcą nam przeszkadzać ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:24 raczej są zajęci, bo i inne wątki stanęły Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 19:33 sam mi się teraz uśmiech na twarz ciska Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:01 Tylko tego skarbu nie wolno zamykać w sejfie - trzeba się nim dzielić, rozdawać na prawo i lewo Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:05 No zdecydowanie, ale akurat nie ma przy mnie nikogo kto by potrzebował i chciał brać, a Ty zdaje się już jesteś w jego posiadaniu Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:47 Wiem, że ja taka cicha i szara, no ale ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:47 Właśnie Ciebie moja droga nie widziałem i już się zacząłem martwić, że znowu zostałem sam. Odpowiedz Link
czarodziejka_z_oz Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:49 Hello, ja też jestem Chwilowo Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 20:59 Witaj Czarodziejko, jutro też zaczarujesz pogodę? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:08 Dobra będę znikać moi mili, spokojnej nocy, papa Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:11 Dobrej nocki Beja Dziękuję za miłe towarzystwo Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:14 Ja również dziękuję cicho coś się zrobiło ... aż żal Cię samego niemal zostawiać, hehehe Odpowiedz Link
i_kozuch Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 21:24 o czym gadaliśće mam doła moze ktoś mnie pocieszy Odpowiedz Link
mary171 Re: Pogaduchy on-line II 14.10.08, 23:06 A jak Cie pocieszyć Nie dołuj si szkoda życia... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 10:35 Dzień dobry) U mnie ostatnio pracowicie i nie mam czasu zajrzeć tu z samego rana. Widzę jednak, ze wieczorami toczy się dość ożywiona dyskusja) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 11:04 Cześć Łobuz U mnie też pracowicie, ale postaram się tu wpadać. Wątek rzeczywiście wieczorami nabiera teraz tempa i bardzo się z tego cieszę. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 11:18 no to dziś jakiś dzień chyba taki... na mnie też czeka masa roboty, do której jakoś nie mam serca Trzymajmy się , ludzie pracujący! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 12:33 Trzymamy się Aga trzymamy) Cóż innego jednak robić) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 15:36 No i pora do domu. Kierownik wilkiem na mnie patrzy bo musi zamiast mnie na szkolenie jechać)Strasznie to zabawne) W sumie udany dzień, dużo zrobiłem i wychodzę na prostą. Do końca tygodnia z większością się wyrobię) Pozdrawiam wszystkich) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 15.10.08, 18:57 A ja wszystkim życzę miłego weekendu Wyjazd będzie wcześniej niż planowałam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 16.10.08, 09:26 Dzień dobry) Pogoda dziś iście jesienna,niebo zachmurzone, siąpi deszcz i jedyne co może cieszyć to temperatura)Od razu mówię: nie dawać się jesiennym nastrojom i proszę pisać same radosne posty) Odpowiedz Link
t.drk hej 16.10.08, 09:42 ja pracuje sobie grzecznie. kierwonictwa dzis nie ma, wiec jest tzw. dzień sexulany. zainstalowałem sobie mp3 w małzowiny uszne i klikam i podspiewuję. dostałem ciasteczko od stażystki . deszcz nie pada,jednakoż chmurzy sie powoli... Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:35 Łobuz - wrocławska frakcja wieczorem stała w korkach , kto wie, może nie tylko nasze miasto przeżywało komunikacyjną katastrofę ? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:41 To prawda, wczoraj był jakiś koszmar. Ja się zastanawiam, jak to mozliwe, ze na krótki odcinek drogi przeznacza się 3 lata?? Według mnie roboty jest tam na tyg. Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 10:51 wczoraj miałam to nieszczęście poruszać się po Wrocku samochodem, na szczęście jako pasażer. Wspólnie z kierowcą doszłyśmy do wniosku, że jest na drodze więcej samochodów i że widocznie rozmnożyły się jak gremliny - przez pączkowanie pod wpływem wilgoci Podobno znów mają pozamykać jakieś kawałki dróg, znów będziemy objeżdżać objazdy objazdami i tak przez niebotycznie długi czas - cały urok naszego miasta ! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 11:14 Nie bądźmy takimi czarnowidzami. Na Euro wszystko powinno już być ok)) Odpowiedz Link
mary171 Re: Pogaduchy on-line II 17.10.08, 16:06 Witam Łobuz u nas też na Euro robia i przez to cały Poznań i okolice w remontach...masakra. Mnie wieczorkiem nie bedzie bo idę na imprezke i oczywiście wypiję Wasze zdrówko ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 08:58 Dzień dobry pracusie, jak tam po weekendzie? Minął zbyt szybko, no nie? Ja tak tylko na chwilkę tutaj wpadłam się przywitać, bo zaraz i tak muszę zabrać się za domowe obowiązki, trzeba wykorzystać ten wolny dzień Zatem trzymajcie się, czas szybko upłynie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:09 Dzień dobry leniuszku )) Ty to masz dzisiaj dobrze, siedzisz sobie w domku, a ja od 3 godzin ciężko pracuję )) Ale widzę, że jakieś prace domowe sobie szykujesz... Czyli jednak z tego lnistwa chyba nic nie będzie... To miłego dnia Beja )) Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:10 Tak tak wszystko się zgadza Kokirku, ale lepsze to niż siedzenie w pracy Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:41 Witam wszyskich poniedziałkowo Beja masz rację, że weekend minął zdecydowanie za szybko i jak zwykle był bardzo przyjemny, ale tak jest zawsze, jak jadę do rodziców. Kokirku ja też pracuję i to dosyć intensywnie i na pewno będę musiała zostać dłużej w pracy. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 09:51 Dzień dobry) No i po weekendzie. Jak znowu spędziłem go remontowo. Położyłem w końcu panele w jednym z pokoi. Widziałem kiedyś, jak robili to fachowcy i wydawało mi się to bardzo proste. Nie chciałem zatem niepotrzebnie wydawać kasy i sam się za to wziąłem. Było troszkę trudniej niż początkowo sądziłem ale nie za trudno i dałem radę) Ma to dwie zalety: jestem z siebie dumny i nie wydałem niepotrzebnie około 400 zł)W ogóle takie remonty sprawiają mi frajdę) Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 10:02 Oj tak, to mam do Ciebie prośbę: może napiszesz mi usprawiedliwienie na dzisiejszy dzień, zrobię sobie wolne, a w zamian pomogę Ci w pracach domowych? Co ty na to? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 10:36 Dzień dobry. Hmmm, nie wiem sama co powiedzieć na przywitanie. Widzę, że Łobuziak szykuje mieszkanko dla ukochanej (przywiezie ją z Irlandii D), Kokirkowi nie chce się pracować, a Beja i Dona zajęte. A ja w sumie też.... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 10:49 Witajcie Ci z którymi się jeszcze nie przywitałam. Gapuchna, tak tak zajęta jestem, ale tak między gotowaniem, praniem i sprzątaniem chyba sobie pozaglądam tu Tobie Kokirku mogę napisać to usprawiedliwienie, ale nie wiem jaką moc prawną ono będzie mieć. Łobuzie, układanie paneli rzeczywiście wydaje się nie zbyt skomplikowane, problemy zaczynają się na krzywiznach. Witaj Dona Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:31 Bej, to bardzo się cieszę z tego usprawiedliwienia i serdecznie dziękuję, a mocą prawną nie będziemy się przejmować )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:32 No wreszcie Gapuchna)Ja nie wiem, zaniedbałaś nas ostatnio okrutnie!!!! Beja, na szczęście obyło się bez większych trudności)ręką trochę boli od dobijania ale to pryszcz) Gapuchna z Irlandii?? Myślisz, że mają tam sklepy, gdzie można takową zakupić?? Nie orientujesz się jaki mają wybór modeli i jak to się cenowo przedstawia?? Bo jak jest okazyjnie to nawet tam na chwilę wpadnę ze Szkocji i kupiuę sobie taką) Od razu jednak mówię, ze żywa ma być a nie dmuchana) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:35 Łobuz, ja tylko słyszałam, ze na wyspach nasi panowie i nasze panie bija pod względem urody tubylców na głowę! Więc..... Hihihi, też macie takie piękne słońce? U mnie wprost oślepia. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:38 O kurcze, nie załapałam - ty będziesz w Szkocji. Łobuziaczku, please, rób zdjęcia i podeślij mi na pocztę. Szkocja jest taka piękna!!!!!! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:43 U ciebie też? A gdzie to jest tak mniej więcej, Bejka? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:46 gapuchna napisała: > U ciebie też? > A gdzie to jest tak mniej więcej, Bejka? Gapuchna samo centrum Wrocławia Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:06 Więc słoneczka nie poskąpiono nam, trzeba oczy cieszyć póki jest Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 11:43 Gapuchna, już trochę w zeszłym roku narobiłem)Nawet delfina sfotografowałem) Jedyną wadą fotki, jest to, że delfin dość nieżywy był) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:13 A to dlaczego mi nic nie podsyłasz???? poproszę! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:24 Gapuchna, kiedyś podałem Ci linka na mój blog. Mam tam w galerii trochę zdjęć ze Szkocji więc zapraszam) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:40 Dobra znikam na dobre dziś, miło było, ale teraz muszę iść, bo zaraz mi do domu nowożeńcy wparują Udanego słonecznego dnia ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Pogaduchy on-line II 21.10.08, 08:30 Witajcie, słoneczny dzień się u mnie zaczął ) A jak u Was? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 20.10.08, 12:44 To machnij jeszcze raz, dobrze Ty leniwcze pospolity! DDD Odpowiedz Link
t.drk przymrozek 21.10.08, 08:52 a u mnie był przymrozek... szyby w aucie z lekka zlodowaciały.. i kurde skrobaczki nie mogłem znaleźć... ale dojechałem Odpowiedz Link
kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 09:44 To ja mam chyba trochę więcej szczęścia... Auto skrobaczki w tym roku jeszcze nie widziało ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 10:24 Witam wszystkich U mnie na razie jest słonecznie, ale chłodno. Mimo to poranny spacerek do pracy był ciekawy i tylko dzięki niemu jeszcze nie zasnęłam. Postaram się czasem tu zajrzeć, ale będzie ciężko, bo dzień jest jeszcze gorszy niż wczoraj. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 19:57 Dona, ciężki dzień? Ja w pracy spędziłem dzisiaj kilkanaście godzin i aż się dziwię, że po całym dniu znalazłem jeszcze siłę na godzinny spacer. Ale pogoda jest tak piękna, że nie mogłem sobie odmówić ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 20:07 Cześć KokirkuDzień ciężki, chociaż w pracy tylko 10 godzin, ale komputer i cyferki mogą naprawdę obrzydnąć. Ja wczoraj zafundowałam sobie dłuższy spacerek, a dzisiaj tylko dwa krótsze: do pracy i z pracy, ale warto było) Odpowiedz Link
kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 20:13 Oj taki spacerek to naprawdę fajna sprawa ) A cyferki... uwielbiam Odpowiedz Link
dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 20:34 Ale ja typowa humanistka jestem i za cyferkami akurat nie przepadam, ale co do spacerków, to jutro na pewno też będzie i raczej więcej niż jeden) Odpowiedz Link
mary171 Re: przymrozek 21.10.08, 20:54 Ja też ledwo znajduję czas na spacerki, ale jutrzejszy wieczór mam tylko dla siebie Odpowiedz Link
kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 21:00 Tylko dla siebie? I z nikim się nie podzielisz? Odpowiedz Link
aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 21:11 tylko dla siebie? i dobrze Ci z tym? - podziwiam i zazdroszczę ja mam w zasadzie prawie każdy wieczór tylko dla siebie i jest mi z tym baardzo źle ale Ty Mary już chyba o tym wiesz ) z innych mych postów Odpowiedz Link
mary171 ;) 21.10.08, 21:20 no dla siebie ale nie sama z koleżankami sie podzielę dziś jestem sama w domku i chyba przytulę się do książeczki Odpowiedz Link
aniab1311 Re: ;) 21.10.08, 21:28 aaa to zmienia postać rzeczy ja jutro jadę do mej ciężarnej przyjaciółki, która czuje się zaniedbana przez swojego mężczyznę, więc będzie mi sie żalić i płakać a ja będę ją pocieszać jak zwykle Odpowiedz Link
kokirek Re: przymrozek 21.10.08, 21:37 Ale trzeba odrózniać "tylko dla siebie" od "tylko ze sobą" ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 21:41 Ja na szczęście jutro mam wieczór nie tylko dla siebie, ale i dla znajomych, o ile im znowu coś nie wypadnie, a że dawno nie mieliśmy dla siebie czasu, to w końcu spotkać się trzeba) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 21:56 A mi by się bardziej podobało gdybym nie była samotna i nie sama.... hahahahaha - jestem monotematyczna!!!!!! Co sie ze mną porobiło, no... ) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 21:45 ja chyba nie odróżniam bo ani jednego ani drugiego nie lubię Odpowiedz Link
mary171 Re: przymrozek 21.10.08, 21:48 No to mam dla siebie nie tylko sama A ktoś ma ochotę na grzane piwko z sokiem malinowym i przyprawami Odpowiedz Link
dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 21:58 Oj Mary chętnie bym skosztowała A tak mogę Ci tylko życzyć "na zdrowie") Odpowiedz Link
aniab1311 Re: przymrozek 21.10.08, 22:05 dona_76 napisała: > Oj Mary chętnie bym skosztowała A tak mogę Ci tylko życzyć "na zdrowie") Dołączam się do przedmówczyni ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: przymrozek 21.10.08, 22:08 A ja niestety muszę już kończyć, więc wszystkim dobrej nocy życzę) Odpowiedz Link
dona_76 Środa:) 22.10.08, 08:13 Witam wszystkich porannie i środowo U mnie zapowiada się piękny dzień. Miasto co prawda jest zamglone, ale już od jakiegoś czasu świeci słońce i jest zdecydowanie cieplej niż wczoraj, więc tym bardziej poranny spacerek do pracy był udany, a herbata smakowała lepiej. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Środa:) 22.10.08, 08:48 Ja również wszystkich witam Sroda dla mnie jest bardzo ciężkim dniem - dziś jadę (zaraz musze się zbierać) załatwić pewną ważną sprawę i strasznie się stresuję -od wczoraj o tym trabię Trzymajcie za mnie kciuki, za powodzenie tej sprawy - jak to dzisiaj przeżyję to będę bardzo szczęśliwa, ale jak sprawy nie załatwię pomyślnie, to... przyjadę do domu i będę Wam tu ryczeć... Pozdrawiam Wszystkich ciepło Odpowiedz Link
mary171 Re: Środa:) 22.10.08, 08:52 Siemka Ja dziś urlopuję i też jadę załatwiać pewne rzeczy, a potem może jakieś porządki w domciu U nas brzdko i pada ble Odpowiedz Link
dona_76 Re: Środa:) 22.10.08, 09:06 Witajcie Aniab mam nadzieję, że uda Ci się wszystko pozytywnie załatwić. Trzymam kciuki! A Ty Mary nie przemęczaj się za bardzo na tym urlopie Może pogoda jeszcze się poprawi? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Środa:) 22.10.08, 10:20 Cześć) Ania, Ty nam powiedz co jedziesz załatwiać bo może się wybrałaś kogoś zlikwidować a my kciuki trzymamy) Mary, urlop??Na urlopie to się nie siedzi przed kompem tylko bierze się jakiegoś łobuza pod pachę i jedzie się na łono naturyDD U mnie nie pada ale jest pochmurno. Jesiennie) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Środa:) 22.10.08, 10:37 Cześć Łobuz U mnie też jest teraz jesiennie, bo słoneczko się chyba przestraszyło i schowało za chmurami. A z mojego wieczornego wyjścia nie wiem co wyjdzie, bo towarzystwo wręcz topnieje w oczach, ale kilka osób na pewo się zbierze Odpowiedz Link
t.drk Środa:) 22.10.08, 10:37 Czesc Dona!! czesc reszta towarzystwa!! u mnie też słonecznie, przymrozku dziś nie było. jakis zamotany jestem, troche czaszka mnie boli. Odpowiedz Link
mary171 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 10:51 Łobuz na jakie łono.. Pada i brzydko..a ja urlop na swoje sprawy i sprztanie przeznaczam...a łobuzy...pouciekały od takiej łobuziary Odpowiedz Link
mary171 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 11:03 No jasne, że sa..ale te najlepsze zostawiam sobie na później Odpowiedz Link
dona_76 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 11:39 Cześć T.drk Nie tylko Ciebie czaszka boli. Mi głowa pęka już od wczoraj, a w nocy śnią się cyferki. Te nadgodziny wychodzą mi bokiem. Wiecie, wykrakałam chyba, te problemy z dzisiejszym wyjściem, bo grypa szaleje i kolejne osoby odpadły, ale to nic, bo nie poddajemy się i idziemy we dwie. Mówi się trudno. Mam tylko nadzieję, że mimo to będzie fajnie. Zresztą Odeon jeszcze mnie nie zawiódł) Odpowiedz Link
t.drk Środa:) ;) 22.10.08, 11:46 Dona, szkoda ze daleko mam do Was...tez bym poszedł na piwo Odpowiedz Link
sekia Re: Środa:) ;) 22.10.08, 11:47 Witam, Jak miło Was zobaczyć ) Tak dawno tu nie zaglądałam, że aż mi wstyd ) U mnie jest dzisiaj pięknie Wszystkim obecnym i nieobecnym miłego dnia ) Udanych wieczornych wyjść, powodzenia w tym, co ważne (trzymanie kciuków podczas pisania nie jest łatwe) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:04 Witaj Sekia Coś w tym jest To może będziemy trzymać obie po jednym kciuku? Może zadziała U mnie znowu pomału się przejaśnia, a na dworze jest dosyć ciepło. T.drk jak byś się postarał, to jeszcze byś zdążył, bo jak sam kiedyś pisałeś, w sumie nie jest aż tak daleko) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:21 No nareszcie Sekia)Zastanawiałem się, kiedy w końcu zajrzysz) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Środa:) ;) 22.10.08, 12:34 A ja chyba pojadę na szkolenie do Poznania i to dwudniowe. Chyba, bo dopiero jutro się dowiem, czy są jeszcze miejsca. Szczerze mówiąc chciałabym jechać, bo w pracy bym była tylko w piątek Wyjątkowo krótki tydzień roboczy) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dona ;) 22.10.08, 12:46 Jesteś z Poznania? Super Naprawdę miło byłoby się spotkać na przykład na kawie) Odpowiedz Link
mary171 Re: Dona ;) 22.10.08, 12:53 Jestem z pyrlandi Jak bedziesz pewna na 100% daj znac na forum wyślę Ci namiary na priva Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dona ;) 22.10.08, 12:56 Ależ oczywiście Jak będę wiedziała coś więcej, to dam znać) Odpowiedz Link
t.drk Dona ;) 22.10.08, 13:08 Dona, to fajnie masz, jak szkolenie w Poznaniu. ja tez znow jade na szkolenie 2 dniowe w piatek, jednakoz w moim województwie..ale zawsze to cos nowego Odpowiedz Link
dona_76 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 13:50 No zobacz Mary jak kolegę rozbawiłyśmy A nad tymi fotkami musimy się zastanowić T.drk to będziemy się oboje szkolić, tylko o ile wszystko dobrze pójdzie, to ja troszkę później. Żeby nas tylko nie wyszkolili aż za bardzo Na razie najmilej wspominam wyjazd na szkoleniowy do Krakowa, bo naprawdę fajnie wtedy było) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:11 Oj jak mnie dawno tu za dnia nie było, ale taka praca Odpowiedz Link
dona_76 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:27 Cześć Beja Ja akurat dzisiaj mam trochę spokojniejszy dzień, ale jutro znowu się zacznie i wolę o tym nawet nie myśleć. Kolejne nadgodziny na mnie czekają. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:43 O nie ja dziekuję nadgodzinom, kiedyś siedziałam w pracy od 8:00 - 22:00 i dziękuje, nigdy więcej ... Odpowiedz Link
mary171 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 14:57 Oj ja nigdy tak długo w pracy nie siedziałam...ale braałm pracę do domciu za to Odpowiedz Link
mary171 Dona :) 22.10.08, 15:18 jasne zrobimy specjalne ujęcia dla Łobuza...a niech się chłopak cieszy Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 15:35 Mary, koniecznie) ale i i przed spotkaniem też możesz wysłać) Odpowiedz Link
mary171 Re: Łobuz ;-) 22.10.08, 17:01 Tia...juz sie rozpędziłam.. a moze galerie zrobić Odpowiedz Link
dona_76 Czwartek:) 23.10.08, 07:46 Witam wszystkichU mnie niestety jest szaro, brzydko i mokro, bo cały czas pada, ale cieszyć się trzeba, bo czwartek już mamy Pozdrawiam) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 08:27 Hej hej hej przezyłam dzien wczorajszy to dziś musi być lepiej Pozdrawiam wszystkich i buziam w ten cudofffny dżdżysty poranek Odpowiedz Link
dona_76 Re: Czwartek:) 23.10.08, 08:33 Hej Czyli jednak wczoraj nie było tak tragicznie? Dzisiaj zdecydowanie musi być lepiej niż wczoraj, a że poranek dżdżysty, to fakt) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 08:47 Oj wierz mi - to był koszmarny dzień (ten wczorajszy) - jak wróciłam do domku po 22 to prawie padłam na pysio - dużo biegania (czasem dosłownego) i mnóstwo (negatywnych) emocji, ale... prawie wszystko jakoś udało mi się załatwić, stąd dziś moje dobre samopoczucie Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:04 Dzień dobry Siedzę sobie w pracy i jestem chory. Ciężko przeżyć jesień bez choróbska) Ale hummor mi dopisuje bo choroba a raczej przeziębienie to nie powód do smutków) Mary, moze być galeria) Aniab, co Ty takiego załatwiałaś?? Dona, najważniejsze, ze weekend za pasem i będzie mozna odpocząć) Chociaż ja średnio bo w sobotę mam się zjawić w biurze) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:27 Aaaa - mam takie tam kłopoty zdrowotne i walczyłam wczoraj o przyjęcie do "dobrego" szpitala - było ciężko, ale... się udało Odpowiedz Link
dona_76 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:45 Najważniejsze, że udało Ci się wszystko załatwić, a ten niezbyt przyjemny dzień szybko pójdzie w niepamięć, bo liczy się końcowy efekt A Ty Łobuz kuruj się, chociaż jak nawet w sobotę musisz być w pracy, to może być z tym problem, a więc zdrowia życzę) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Czwartek:) 23.10.08, 11:47 Łobuzie - co to za tyrada??? - praca w sobotę???? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Czwartek:) 23.10.08, 12:27 Witaj Gapuchna Wpadłam tu tylko na chwilę, bo do pracy wracać trzeba. Ładnie Ci się inny wątek rozwija) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czwartek:) 23.10.08, 12:37 Hahahah Donka, dobrze to ujęłaś: wątek. Bohater znany jest ze swoich podbojów, a ja to tylko do garów...DD Odpowiedz Link
lobuz5 Do Gapuchny 23.10.08, 12:37 Hej Gapuchna) Nie podałem linka to podaję teraz choć może na ogóle nie powinienem: www.mojageneracja.pl/6973171/ Odpowiedz Link
gapuchna Re: Do Gapuchny 23.10.08, 14:05 Wiesz, czasem "tempota" człowieka dopadnie A to ja ciebie kiedyś zahaczę)) Odpowiedz Link
sekia prawie piątkowo :) 23.10.08, 15:25 Cześć, jak Was tu dużo dzisiaj, od razu raźniej się robi Mary, Dona, Gapuchna, Łobuz Miło mi poznać nową Anię. Dona, pogodę mamy podobną U mnie leje Żyć się odechciewa, ale przecież my się nie poddamy. Łobuz przeziębiony i w pracy? No wiesz! Bierzesz zły przykład) I od kogo Ty się zaraziłeś? No to na teraz tyle... raporty czekają Odpowiedz Link
lobuz5 Re: prawie piątkowo :) 23.10.08, 15:43 Sekia, pojęcia nie mam, dopadło mnie nagle i z nienacka;0) Czekaj, z kim to ja ostnio miałem kontakt <myśli> coś mi świta, był taki ktoś kto chory do pracy chodził, to na pewno sprawka tej osoby)) Odpowiedz Link
mary171 Re: prawie piątkowo :) 23.10.08, 18:27 Łobuz a co Ty tak łapiesz od wszystkich świństwa Mleczko z miodem polecam i pod kołderkę SA co to za namiar dajesz na ogóle (wiem wiem wścibska jestem Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:04 Dzień dobry) Ja nadal chory i nadal w świetnym humorze) i to pomimo pracującej soboty)Przyda się dzień do odbioru w związku ze szkockimi wojażami)Coś się nie zanosi na urlop bezpłatny więc muszę szanować to co mi zostało) Miłego dnia życzę wszystkim) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:22 Witam wszystkich słonecznie )) No tak, teraz przyszła pora na Lobuza z chorobą - ciekawe kto następny ? Ja w poniedziałek wyglądałam jak Rudolf czerwononosy i Upiór w operze w jednym, teraz już chyba tylko jak Upiór ))) Lobuz, podziwiam Cię za ten dobry humor pomimo choroby - jedyna rzecz jaka mnie rozśmiesza w czasie choroby, to oglądanie siebie w lustrze )) życzę szybkiego powrotu do zdrowia )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:41 Ja też witam wszystkich, ale niestety nie słonecznie Łobuz dobry humor przy przeziębieniu to naprawdę jest coś Eb dobrze, że chociaż Ty czujesz się już lepiej Okazuje się, że jadę jednak na szkolenie do Poznania, więc niedługo edukować się będę) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:53 Eb, ja mogę się pośmiać ze swojego widoku w lustrze nie tylko w czasie choroby) Dona no i dobrze, wybierzesz się z Mary na kawę, ja dostanę fotki i wszyscy będziemy zadowoleni) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:13 to ja dlatego rano wolę się oglądać w przyciemnionym świetle - przeżywam wtedy mniejszy wstrząs )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:18 Eb, ja zawsze doceniałem poczucie humoru)nawet jeśli to poczucie humoru Matki Natury) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:44 Ale Wy mężczyźni i tak macie lepiej, bo Pan Bóg Was stworzył pierwszych i wyczerpał prawie cały "materiał budowlany", więc chociaż niczego poprawiać nie musicie. A my - biedne kobietki - same musimy poprawiać to, na co już nie wystarczyło "środków" i dlatego jesteśmy zmuszone się malować - wyobraź sobie jakie to dopiero musi być poczucie humoru Matki Natury ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 11:54 Wyobraź sobie mężczyznę, ponieważ ma to być nagi mężczyzna proszę natychmiast go rozebrać. Teraz cofnij się trzy kroki i co?? I pękasz ze smiechu) Ale masz rację, coś w tym jest. Kiedyś koleżanka o mało nie spowodowała mojego zejścia z ziemskiego padołu, gdy oświadczyła, że jeszcze musi sobie namalować twarz. Oj cierpałem strasznie ze śmiechu) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:20 Oj, każdy musi mieć jakiś mankament !!! Wam Natura przez przypadek (lub z gapiostwa) zostawiła taki "malutki" ogonek, który jednak da się ukryć )). A my co ?!?!? - tej usterki nie da się czymś zakryć ((((. A koleżanka, po prostu zadbała o Twoje mięśnie brzucha, żeby wszystkie pracowały ))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:21 Dzień dobry. Dziwnie mi się jakoś układa, ze mam o tej porze dostęp do kompa.... Lobuz, szkoda mi ciebie, nieboraku. Ja nie dałam rady i byłam na zwolnieniu, mówić nie mogłam. No, ale to już czas przeszły. Podczytuję inny wątek - macie dobrze z tym swoim Wrocławiem)). Tak, to i mnie by się podobało! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:34 Ale ludzie się wykruszają Gapuchna) Witaj<kwiatki> Eb, bardzo podobają mi się podtsksty) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 12:43 Jak to się wykruszają? Tacy zakamieniali???? Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:13 dwie osoby mogę usprawiedliwić - mają ważne wcześniejsze zobowiązania Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:15 Cześć, Niestety dziś tylko się przywitam i tyle mnie tu będzie Miłego weekendu wszystkim Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:16 a dzięki dzięki, drogi Kolego )) - to jest tylko efekt długiej pracy z "chłopakami" ))) pewnie sam wiesz po sobie, że przy Was inaczej się nie da )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 10:59 Dona, trochę Ci zazdroszczę tego pobytu w Poznaniu. Bardzo lubię to miasto i zawsze z przyjemnością odwiedzam ten zakątek Polski ). Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 13:51 witam, ja jeszcze bez 2 śniadania, ale zaraz sobie odbiję przerwę 30 minutową, a co ... Pozdrawiam, a o 18:00 ... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:45 Czesć Beja) Sekia, Ty znowu zarobiona??<szok> Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:46 Tutaj to tylko chyba ja mam totalny luzik w pracy ) choć nie zawsze, ale baaardzo często ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:53 U mnie to bardzo róznie bywa, czasem nie mam kiedy tu zajrzeć a czasem robiąc coś mogę wrzucać po kilka zdań) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:56 Ja dziś wariuję od cyferek Niech mnie ktoś stąd zabierze ) A jeszcze program chodzi jakby był na wakacjach Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:04 Sekia, ja bym Cię chętnie zabrał do siebie)Przydałby Ci się taki mały odwyk) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:10 obuz5 napisał: > Sekia, ja bym Cię chętnie zabrał do siebie)Przydałby Ci się taki > mały odwyk) Tak, poproszę na odwyk, to może i ten obiecany spacer ..? )) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:28 Łobuz - to podwójną dawkę poproszę tej rehabilitacji ) Dona, miłego weekendu, okropna koordynatorka, żeby w piątek? A jakby tak wyrzucić wszystkie cyferki? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:38 Podoba mi się, gdy tak mówisz. To oznacza, że jest jeszcze szansa) I zamiast cyferek uszczęśliwisz jakiegoś fajnego faceta) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:42 Łobuz, szansę ponoć są zawsze Może i dla mnie )) Bawcie się w weekend Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:53 A Ty co zamierzasz robić??Bo ja mam zamiar zajrzeć do Ciebie wieczorem) Odpowiedz Link
sekia Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 16:02 O, to proszę zrobić zakupy i coś ugotować Ja jestem umówiona na pogaduchy nie on -line ) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 14:56 lobuz5 napisał: > U mnie to bardzo róznie bywa, czasem nie mam kiedy tu zajrzeć a > czasem robiąc coś mogę wrzucać po kilka zdań) Tak tak - nawet bardzo ciekawych zdań Miłego weekendu - no chyba że mnie najdzie i... zajrzę ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:17 Ja dzisiaj też już mam dosyć cyferek. Myślałam, że chociaż dzisiaj wrócę normalnie do domu, ale zaraz ma przyjść koordynatorka jednego z projektów. Telefonicznie się zapowiedziała i wcześniejszy powrót do domu trafił szlag. Mimo wszystko dobrego weekendu wszystkim życzę) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 24.10.08, 15:26 Dona, musisz pogadać z tymi koordynatorami i to niezwłocznie!!!! I Tobie także życzę udanego weekendu)Ja tu jutro z pewnością zajrzę) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 27.10.08, 09:35 Dzień dobry) Jak mnie wczoraj rozbolał ząb tak mnie trzyma aż do dziś. Muszę koniecznie do dentysty. Ból zęba jest jednak okropny, człowiek dosłownie przestaje myśleć. Nie obejrzałem nawet magazynu piłkarskiego bo nie mogłem wysiedzieć a to oznacza, ze kiepsko było) a jak u Was?? Mam zaraz egzamin w łaściwie chyba nie będę miał bo zapomniałem się zalogować) Ciekawe, czy mi się upiecze) Odpowiedz Link
t.drk hej lobuz 27.10.08, 09:57 LOBUZ!!! idź do dentysty, nie lękaj sie!! dentysta nie jest Twoim wrogiem!! a z czego masz egzamin? to jak sie nie zalogowałes, to nie poczytają tego jako niezaliczenie egzaminu?? Odpowiedz Link
dona_76 Re: hej lobuz 27.10.08, 10:24 Witajcie. Super poniedziałek. Niech to szlag. Lepiej dzisiaj nie będę tu pisać. Łobuz ty naprawdę idź do tego dentysty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
beja_81 Re: hej lobuz 27.10.08, 10:37 Dzień dobry, nie wiem jak Wam ale mi się jakoś ciężko dziś zabrać za pracę. Na ból zęba dobry dentysta Odpowiedz Link
aniab1311 Re: hej lobuz 27.10.08, 10:45 Albo zdenerwuj kogoś niemożebnie to pomoże Ci się pozbyć bolącego zęba ))) Pozdrawiam - wszystkich Odpowiedz Link
lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 11:24 Oj pójdę do dentysty, na pewno pójdę)Nie ma głupich) Rany, pierwszy raz widzę Donę w takim nastroju) Odpowiedz Link
sekia Re: hej lobuz 27.10.08, 12:15 Cześć Wszystkim, Zaczynam myśleć, że dziś to szewski poniedziałek. Udało się komuś wyprowadzić mnie z równowagi, a dzień w samym środku, boję się myśleć, co będzie dalej ) Dona, niech to.... Łobuz do dentysty! Beja, niekiedy trzeba się poobijać A mnie może ktoś jakieś melisy, albo coś zaparzy? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 12:31 Sekia, zaczełaś zniżać głos???!!!! Masakra, chyba coś wisi w powietrzu) Odpowiedz Link
eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:26 Witam wszystkich radośnie ))) A ja dzisiejszy poniedziałek mogę zapisać w kalendarzu zielonym pisakiem )). Już dawno nie miałam takiego udanego początku tygodnia, robota prawie mi się w rękach pali )) - dopiero godz. 14, a ja już mam prawie wszystko zrobione. I co najważniejsze, nie muszę już w tym tygodniu przyjeżdżać do Wrocka - ale mam radochę ( jak mi mało potrzeba do szczęścia ))). Sekinia, jak chcesz, to mogę się z Tobą podzielić tym "poniedziałkowym szczęściem" - tylko jak to zrobić ? Lobuz, tylko jak już będzie u dentysty, to nie krzycz za głośno, bo to wstyd ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:37 Co Ty Eb)Trza być twardym a nie miętkim) Kiedyś dałem sobie praktycznie na zywca rękę pociąć bo nie chciałem zostać w szpitalu z powodu imprezy, która by mnie ominęła) Ale spociłem się strasznie) Jaszcze gafę trzasnęłąłem bo lekarz mówi, ze słyszał, ze na mojej ulicy piękne kobiety mieszkają no to mu powiedziałem, zeby nie wierzył w plotki i co??Pielęgniarka, która mu asystowała mieszka na mojej ulicy) a miało nie boleć) Odpowiedz Link
eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:52 To dopiero trzeba mieć pechozola, żeby tak trafić ))))) A widzisz, jak to trzeba uważać co do kogo mówisz ? - to prawie tak jak z plotkami )))) Całe szczęście, że dzisiaj idziesz do dentysty, to raczej mówić nie będziesz mógł ) - chociaż zależy na kogo trafisz )). Ja mam takiego dentystę, że siedzę sobie u niego na fotelu z rozdziawioną paszczą - bo akurat coś borował - , a on jak gdyby nigdy nic zaczyna kawał opowiadać. Takie strzelałam miny, żeby buzi nie zamknąć, że Monty Python przy mnie wysiadał )) No i co z Twoim egzaminem ? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 14:59 Przestało boleć więc nigdzie dziś nie idę) tylko co mi sił zabrało to moje)Ledwie się na nogach trzymam) chyba jest ze mną dobrze skoro jeszcze mogę się śmiać) A egzamin przeszed koło nosa)Kierownik bardzo się ucieszył bo pojedziemy razem i będzie miał od kogo zrzynać) No dentysta niezłY)rozśmieszać pacjenta na fotelu) Odpowiedz Link
eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 15:18 Lobuz, Ciebie ze strachu przestało boleć ))))) - ale jesteś cykor )))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: hej lobuz 27.10.08, 15:47 Hahahaha, chcesz mnie podpuścić)Nic z tego, nie pójdę) ale nie ze strachu, ja się niczego nie boję) Odpowiedz Link
eb13 Re: hej lobuz 27.10.08, 15:58 ))) Drogi Kolego, Ty chyba powinieneś zmienić swój logina na "Stefek ..." )) Odpowiedz Link
sekia Wtorek 28.10.08, 09:41 Dzień dobry Chyba jestem tu dzisiaj pierwsza Jeszcze dwa dni i weekend ) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Wtorek 28.10.08, 09:52 Cześć Sekia Dlaczego jeszcze dwa dni i weekend? Masz w piątek wolne? Ja też się będę o to starać, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:07 Cześć) A ja byłem pierwszy)Tylko nie wiem, czemu nie zapisało mojego pytania: czy wszyscy śpią???) Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:23 Dona, tak mam piątek wolny I bardzo mnie to cieszy, co więcej następny też, więc zapowiada się przyjemny długi weekend Łobuzie Ty zawsze przede mną ? Czy Ty byłeś u dentysty? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:27 No nie byłem ale jutro mam zamiar się wybrać. Nie ma co żartować z zębami bo szczerbaty zostanę) Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:30 Tak, to rozbrajająco wygląda u ... trzylatka, potem już mniej ) Jejku, jaką mam ochotę na coś słodkiego ... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:45 Sekia, ja jestem słodki)) Zazdroszczę weekendu ale ja dostanę wolne za sobotę)Kolejny dzień zachomikowany na wyjazd) Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:47 Ale że niby taki do schrupania? )) Wiesz, ja mogłabym Ci pożyczyć kilka dni urlopu ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 10:51 Nawet do schrupania) Oj, to jeśli byłabyś tak dobra to ja bym chętnie pożyczył)Oddam jak Cię kiedyś odwiedzę) Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 28.10.08, 10:54 hm.. ok. Ile chcesz? Czy ktoś mógłby za mnie zrobić te cyferki? Ileż ich może być? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 11:17 Hmm, może być 5 dni) Pożyczysz?? Myśl, ze tyle by wystarczyło) Odpowiedz Link
sekia Re: Wtorek 28.10.08, 11:21 Spokojnie, są Twoje ) Mogę dorzucić jeszcze z 15 zaległego Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Wtorek 28.10.08, 12:23 No co ja mogę powiedzieć??)Jesteś po prostu kochana)) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 11:17 witam serdecznie sekia napisała: > Tak, to rozbrajająco wygląda u ... trzylatka, potem już mniej ) < U starszego wtedy jest miejsce na papierosa, a przy dwóch zębach brakujących obok siebie, to i nawet cygaro się zmieści )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 11:20 Kobiecie cygaro nie przystoi Eb) A taka szpara wygląda hmm, ciekawie)Wyobrażasz sobie??Kochanie, śliczna jesteś tylko się nie uśmiechaj)może i też nie odzywaj)) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 12:06 Oj tam nie przystoi - kurcze RÓWNOUPRAWNIENIE w końcu mamy nie !!!!! ))) P.S. Jest takie powiedzenie: "...mniej zębów w buzi, większa swoboda języka..." )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 12:28 Ha, równouprawnienie powiadasz?? U mnie w biurze własnie trwa kłótnia bo dyro zażyczył sobie, zeby częśc osób odebrała dzień wolny 24 grudnia a pozostała 29. I co?? Nikt nie chce odbierać 24 bo i tak dyrektor puszcza panie do domu bo przeciez musza wigilię szykować. Nikt się nie pyta, czy może facet jest sam i musi sam sobie ją przygotrować tylko z góry puszcza się same panie) Jam mam w nosie takie równouprawnienie) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 12:56 To masz dwie możliwości: 1. powiedzieć, że Ty też jesteś kucharzem 2. zrobić mały szantaż i powiedzieć, że za karę (dla koleżanek) mają Tobie też przygotować "żarełko", bo inaczej wprosisz się do którejś na wigilię - zobaczysz od razu się zgodzą żebyś wziął wolne )) No dobra, jest jeszcze trzecia możliwość: przyjedziesz biedaku do mnie, ja mam wolne )))) - prawdopodobnie w tym dniu, trzeba przyjąć w gościnę "zbłąkane owieczki" )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:00 Jej, mam zaproszenie na wigilię)) A dobrze gotujesz??) I gdzie Cię szukać??)No i jest mały problem: na swięta będę w Szkocji) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:10 no ba, co za pytanie ?!?!?!, gotuję, piekę, sprzątam, zmywam .... ful serwis ))) "... I gdzie Cię szukać??)..." - we Wrocku "mój" drogi, we Wrocku - prawie zawsze )) "...na święta będę w Szkocji)..." - to już wiesz dlaczego koleżanki nie chcą "dać" Ci wolnego ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:21 Jesteś wrocławianką?? <zdumienie> I czemu jeszcze nie zjawiłaś się na forumowym spotkaniu?? No widzę, normalnie lepiej niż robot wielofunkcyjny) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:29 no, może nie typową wrocławianką, ale jestem w nim zawsze kilka razy w tygodniu )) "...> No widzę, normalnie lepiej niż robot wielofunkcyjny)..." - bo z duchem czasu "trza" iść !!!! ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:35 To w sumie tak jak ja, mieszkam pod Wrocławiem) Z duchem czasu?? Dziewczyny idące z duchem czasu kupuja gotowe dania, oddają ciuchy do pralni i najchętniej wynajęłyby panie do sprzątania) Ty jesteś wręcz konserwatywna) Co się zresztą ceni) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 13:53 "...To w sumie tak jak ja, mieszkam pod Wrocławiem)...", ale u Ciebie nie jest tak, jak u "Ruskich" ???, że mieszkają 200 km od Moskwy, a na pytanie: "...gdzie mieszkasz...", odpowiadają: "...pod Moskwą..." )) No to chyb mój czas jest bardzo chaotyczny, bo raz idzie zdecydowanie do przodu, a za chwilę zmierza zdecydowanie w jakimś innym kierunku - co nie znaczy, że się cofa ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 14:02 No nie)Ja mam 20 minut pociągiem) dokładnie 24 km)Mogę więc pisać, ze pod Wrocławiem) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 14:14 Acha, czyli to w moim przypadku jest prawie jak u naszych sąsiadów, bo mam jakieś 70 - 80 km do Wrocka - tylko na szczęście nie pisałam, że mieszkam pod Wrocławiem ))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 14:24 Faktycznie, to już poważniejsza odległość) ja jadę krócej niż mieszkańcy niektórych dzielnic)do rynku jedzie się chyba dłużej z Kozanowa niż ode mnie) Odpowiedz Link
t.drk lobuz 28.10.08, 14:27 lobuz!! czy przypadkiem...pracujesz w firmie, której nazwa zaczyna sie na A..? Odpowiedz Link
t.drk LOBUZ !! 28.10.08, 14:29 lobuz!! czy przypadkiem...pracujesz w firmie, której nazwa zaczyna sie na A..? Odpowiedz Link
t.drk Re: LOBUZ !! 28.10.08, 14:52 bo cos mi ise skojarzyło ...egzaminy...do odebrania wolne 29-12 lub 24-12..jak u mnie. pracujesz w BP czy OR? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:00 w BP) Jak zapytałeś to już wiedziałem, że też tu pracujesz) Odpowiedz Link
t.drk Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:02 NO TO ŁADNIE widzę pracujesz...co system tez świruje u was? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: LOBUZ !! 28.10.08, 15:10 E tam świryje) po prostu chodzi tak szybko, że mam czas tu zaglądać))) Odpowiedz Link
dona_76 :) 28.10.08, 15:17 No to nieźle panowie T.drk gratuluję spostrzegawczości Góra z górą się nie zejdzie...)) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:19 ja czasem też jadę krócej od siebie do granic miasta, niż później w samym Wrocku - chociaż wcale nie pracuję w centrum Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:33 noooooooooo )))) a po co miałabym co dziennie tu przyjeżdżać ? )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:37 Rany, dojeżdżać każdego dnia, masakra) Ale nie odpowiedziałaś, czem nie miałaś ochoty na forumowe spotkanie) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:58 Nie jest tak źle )), to wszystko zależy od tego co robisz i z kim pracujesz. Ja mam to szczęście, że robię to co lubię i pracuję ze świetną ekipą - z dyrektorami i kierownikami na czele Dlaczego nie byłam na spotkaniu ??? - chyba dlatego, że dopiero teraz trochę więcej zaczęłam dyskutować na forum. Przedtem było tak, że powiedziałam to co miałam do powiedzenia i zmykałam, więc siłą rzeczy nie "znało" się tu obecnych. Poza tym chyba jednak należę do tych ludzi odważnych inaczej )) - choć może nie koniecznie, bo są osoby z forum, z którymi mailuje prywatnie, wiemy o sobie trochę więcej, wiemy jak wyglądamy, co lubimy a czego nie. Taka fajna forumowa "przyjaźń" )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 28.10.08, 15:52 Powoli trzeba się zbierać) Życzę wszystkim miłego popołudnia)a sam uciekam. Ech, w domu dziś dopiero ok. 22 będę) Pozdrawiam Odpowiedz Link
t.drk :) 28.10.08, 17:23 kurde, a jam juz w domku i musze poczytać i pouczyc sie na egzamin w czwartek... cięzkie tym razem i zakorbione nieźle..LOBUZ, jesli zdajesz też, to wiesz o czym pisżę.. pozdrawiam Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 09:56 Dzień dobry) Proszę się szybciutko meldować z rana, żebym wiedział kto jest i kogo nie ma) Zaznaczam, że jeśli kogoś nie ma to sprawdzę, czy ma powód ku takiej nieobecności. Zaznaczam, ze będzie to musiał być poważny powód)) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:08 cisza w eterze... ludzie jak muchy - śpią w deszcz Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:16 Kto śpi ten śpi - ja nie śpię i melduję się posłusznie )))) Nowa ja - zaznaczam ) Wesoła, niemarudna i... ciesząca sie życiem - a co!! )))) Odpowiedz Link
aga.andro Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:20 Ania - odrodzona jak feniks a ja wciąż się przymierzam do Wielkiej Zmiany Mojego Życia - myślę, planuję i powoli powoli... Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:27 aga.andro napisała: > Ania - odrodzona jak feniks a ja wciąż się przymierzam do Wielkiej Zmiany > Mojego Życia - myślę, planuję i powoli powoli... Bo to trzeba sie porządnie załamać (tak jak ja wczoraj - gały jeszcze spuchnięte od płaczu ) ) później się z tym przespać (jak chłopa nie ma to i problem dobry w łóżku ) a później to już z górki )) Odpowiedz Link
dona_76 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 10:49 Witam wszystkich To i ja się melduję. Środę w końcu mamy Szaleństwa ciąg dalszy, ale mówi się trudno. Jakoś trzeba to przetrwać. A Ty Aniu trzymaj się, bo na pewno będzie lepiej Pozdrawiam) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 11:32 No, wystarczyło trochę postraszyć i już większość się melduje) Witam wszystkich serdecznie)Nie mogłem wcześniej napisać bo net mi się zaciął( Aniab, co się stało, ze poszłaś do łóżka z problemem??Myślałem raczej, że już dobrze jest) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 11:50 a krzycz sobie Lobuz krzycz i tak nikt się Ciebie nie boi )) witam wszystkich ) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:09 Ha, niby się nie boją ale się zgłaszają)Nawet Ty) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:17 KURCZE !!!, co to znaczy, że nawet ja !!!!!! my się zgłaszamy tylko tak z grzeczności, żeby Ci smutno nie było )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:23 AKURAT!!! Jestem zbyt inteligentny, żeby uwierzyć w takie tłumaczenie. Zgłaszacie się bo mnie lubicie))))) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:26 lobuz5 napisał: > AKURAT!!! Jestem zbyt inteligentny, żeby uwierzyć w takie > tłumaczenie. Zgłaszacie się bo mnie lubicie))))) No nie powiem że nie - pocieszny jesteś )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:30 a tłumacz sobie tak, tłumacz )) Nie będę Cię uświadamiać - ludzie w nieświadomości żyją dłużej )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:37 Moja Droga, czyż podstawą dobrego nastroju nie jest pozytywne nastawienie??)A kto nie lubi i tak polubi bo mnie nie można nie lubić) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:47 )))))))))))))) znasz to powiedzenie: "...stryju chwalą nas..." ? )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:58 No znam znam) ale nie ufam powiedzeniom bo zobacz: mój wychowca Opowiadał mi dwie bajki: pierwsza pt Jaś nie doczekał a drugiej nie pamiętam tytułu ale była o juhasie i kończyła się zawsze tak samo: a chcecie wy juhasie w mordę?? No i co?? Jaki porządny człowiek ze mnie wyrósł??) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:14 Oczywiście, ze są)Łobuz to przecież nie jest drań, psotnik raczej) z fantazją i poczuciem humoru) Odpowiedz Link
eb13 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:30 z poczuciem humoru - ooooo, to na pewno )), czy z fantazją ??? - tego jeszcze nie wiem ))) OK., muszę już zmykać, może odezwę się wieczorem ) Na razie Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:21 lobuz5 napisał: >> Aniab, co się stało, ze poszłaś do łóżka z problemem??Myślałem > raczej, że już dobrze jest) No... przespałam se z problemem i teraz jest ok )) Baaardzo ok ))) baardzo baaardzo ok ))) PS - dywan już kupiłam Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:32 Dywan??Nie wiedziałem, ze przymierzasz się do dywanu)ale jak jest ok to chyba dobrze, nie?? Panu wybaczyłaś chwilowy brak kontaktu?? Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:36 lobuz5 napisał: > Dywan??Nie wiedziałem, ze przymierzasz się do dywanu)ale jak jest > ok to chyba dobrze, nie?? Panu wybaczyłaś chwilowy brak kontaktu?? Dywan czerwony dla CIEBIE! Nie pamiętasz??? A Pan się odzywa, ale .... nieważne )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 12:46 Aaaa, ten dywan) No tak, zupełnie uleciało mi to z głowy ale to tylko potwierdza skromność mą niebywałą (wrodzoną dodam, podobnie jak i inne liczne talenta)) ....ale posłałaś go na drzewo) I słusznie, nie każdy zasługuje na czerwony dywan) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:06 lobuz5 napisał: > Aaaa, ten dywan) No tak, zupełnie uleciało mi to z głowy ale to > tylko potwierdza skromność mą niebywałą (wrodzoną dodam, podobnie > jak i inne liczne talenta)) ....ale posłałaś go na drzewo) I > słusznie, nie każdy zasługuje na czerwony dywan) No może nie na drzewo, ale ... nie zamierzam się tym wszystkim już podniecać nadmiernie, bo nie ma czym )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:15 Masz rację!!! Myślę, ze powinnaś się skoncentrować na romansie ze mną)) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:23 lobuz5 napisał: > Masz rację!!! Myślę, ze powinnaś się skoncentrować na romansie ze > mną)) hahaha to która ja już w haremie będę????? )))))))))))) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:34 No wiesz?? facte Ci proponuje romans a Ty hahahaha?? Ty wiesz, ze takie coś może na psychikę wpłynąć i jak osioł ze Shreka mogę się w sobie zamknąć??) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 13:59 lobuz5 napisał: > No wiesz?? facte Ci proponuje romans a Ty hahahaha?? Ty wiesz, ze > takie coś może na psychikę wpłynąć i jak osioł ze Shreka mogę się w > sobie zamknąć??) Oj nieeeee!!!! No tego to byśmy nie chcieli ) Dobrze - przystaję zatem na Twą propozycję goroncego romancu )) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 14:38 No widzisz??Słuszna decyzja pod koniec dnia) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Pogaduchy on-line II 29.10.08, 14:40 lobuz5 napisał: > No widzisz??Słuszna decyzja pod koniec dnia) O - widzę że Ty też porannie pracujesz ) czekam na 15 jak na zmiłowanie ) Odpowiedz Link
t.drk hmm.... 29.10.08, 19:26 no tak cały dzień tu dyskutowali niektorzy...a ja musiałem w pracy dane do raportu poprawiać i szlag mnie trafiał, ale juz wyszedłem na prostą. teraz wieczór, czaszka mnie boli, a ja musze sie uczyć do testu... ehhh Odpowiedz Link
dona_76 Re: hmm.... 29.10.08, 20:06 Hej Ja też już wyszłam na prostą. Prawie A czaszka to mnie boli od poniedziałku i nie wiem, kiedy przestanie. T.drk owocnego zakuwania Ci życzę. Nie przemęczaj się tylko za bardzo) Odpowiedz Link