maria88 15.07.17, 11:33 Spóźnione , bo to chyba 14go /wczoraj/była rocznica Ich SLUBU. Kochani dalszych wspólnych lat w zdrowiu i radosci zycze z całego serca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xystos Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 15.07.17, 12:57 Dzieki Jagos,ty o rozach niezapomnialas a ja tak zadzwonie zaraz do slubnej i pokajam sie. Pzdr Odpowiedz Link
xystos Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 15.07.17, 12:53 1973 - 2017 to juz 44 lata Kendo gnebie zyczac sobie dobrego zarelko i wielu innych dobroci a w rocznice slubu niemam mozliwosci dac jej buqiet roz calkiem wypadlo mi z glowy ze kolo nich tez jest Interflora z Poczta Kwiatowa. Dzieki za zyczenia Mario Odpowiedz Link
alfredka1 Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 15.07.17, 14:24 Zyczen nigdy za wiele )) Kochani nasi Przyjaciele ... niech się zdrowi niech szczęśliwi !!!! Odpowiedz Link
xystos Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 15.07.17, 14:41 jak sie zdrowi to szczesliwi tez dzieki za zyczenia Alfredko Pzdr Odpowiedz Link
pia.ed Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 17.07.17, 12:10 xystos napisał: > 1973 - 2017 w rocznice slubu nie mam mozliwosci dac jej buqietu roz ... A zoneczka Ci bukiet roz przyslala? . Odpowiedz Link
xystos Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 17.07.17, 19:33 niee,ale eyjezdzajac dala mi kaktusa,mam dbac by nieusechl Odpowiedz Link
pia.ed Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 17.07.17, 22:38 xystos napisał: > wyjezdzajac dala mi kaktusa, mam dbac by nie usechl ... > Kaktus w dowod miłosci? No, no ... . Odpowiedz Link
kendo Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 31.07.17, 12:28 *Mario o jejku,pamietalas?? dziekuje Wam bardzo za zyczenia, oby sie spelnialy i dalej bylo szczesliwie.. ja sobie przypomnialam faktycznie,juz pozno wieczorem o" naszym swiecie",nie chcilalma bydzic slubnego,bo wiem,ze ma trudnosc z zasnieciem ponownym, ale co tam, przy moim powrocie sobie juz "zrobilismy swietowanie" Odpowiedz Link
pia.ed Re: ZYCZENIA dla XYSTOSA I KENDO 31.07.17, 22:26 Wszyscy na Forum pamietali bo Twoj slubny pochwalil sie tym juz pare dni wczesniej. Tak tesknil za Toba, ze w romantyczny sposob opisal Wasz slub, wlacznie z bialym Wartburgiem ... i innymi szczegolami. kendo napisała: > *Mario > o jejku, pamietalas?? ja sobie przypomnialam faktycznie, juz pozno wieczorem o" naszym swiecie" nie chcialam budzic slubnego... > Odpowiedz Link