nick000 21.10.04, 06:42 nie da się ukryć, że pozostanie nam tylko piątek, dnia dzisiejszego nie liczę bo jeśli się człowiek do pracy przyczołgał to tak jakby dniówka była zaliczona. Miłej pracy i pogodnego dnia wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 07:37 Witam wszystkich a mi jakoś do weekendu nie spieszno, bo mam szkołę od rana do wieczora (( miłego dzionka Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 07:48 orzeszek_rania napisała: > Witam wszystkich > a mi jakoś do weekendu nie spieszno, bo mam szkołę od rana do wieczora (( > miłego dzionka jak ja chcialbym wrócić do szkoły i tamtych czasów nawet w każdy weekend do końca swiata. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 07:50 o rany czy TY wiesz co piszesz.... człowieku...... w tygodniu praca a w weekendy od rana do nocy szkoła.... chcesz się zamienic??? z przyjemnością )) Odpowiedz Link
1sowa Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 07:53 A ja dzisiaj zaczynam dłuuugi weekend. Sama sobie zazdroszczę. A do szkoły też bym wróciła, ale uczyć się w soboty i niedziele to zbrodnia i powinno być to zakazane. Współczuję Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 07:57 1sowa napisała: > A ja dzisiaj zaczynam dłuuugi weekend. Sama sobie zazdroszczę. A do szkoły też > bym wróciła, ale uczyć się w soboty i niedziele to zbrodnia i powinno być to > zakazane. Współczuję ale perpektywa tego że w lutym już zakonczę edukację trzyma mnie mocno przy zyciu )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 08:14 Witajcie turlajace sie orzeszki, zNIKajacy faceci i nocne sowki Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 08:20 Witaj Sloneczka Sloooo Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 09:07 jejku... weekendem...a ja dziś do oporu w pracy ( a innym miłej pracki życzę Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 09:09 kasikk napisała: > jejku... weekendem...a ja dziś do oporu w pracy ( > a innym miłej pracki życzę eajny zbieg okoliczności, napisaliśmy w jednej chwili, witaj kasikk i miłego dnia Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 09:07 orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 09:58 oj Wy rannne skrzaty.... witam Was milunio jak zawsze szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka nas odwieca...to cieszy) zimno,zimno i wieje.... zeby tylko nie wialo w sobote( ** milego poranka....i usciski) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 10:05 kendo napisała: > oj Wy rannne skrzaty.... > witam Was milunio jak zawsze > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka nas odwieca...to cieszy) > > zimno,zimno i wieje.... > zeby tylko nie wialo w sobote( > > ** > milego poranka....i usciski) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 10:12 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > oj Wy rannne skrzaty.... > > witam Was milunio jak zawsze > > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka nas odwieca...to cieszy > ) > > > > zimno,zimno i wieje.... > > zeby tylko nie wialo w sobote( > > > > ** > > milego poranka....i usciski) > > ha,ha,...on chyba sam ratunku szuka w objeciach tej najpiekniejszej)))))))))))))) nigdy nie mialam problemu"hustawkowego" ale nigdy niewiadomo co mozna oczekiwac od jesiennej pogody. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 10:46 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > oj Wy rannne skrzaty.... > > > witam Was milunio jak zawsze > > > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka nas odwieca...to cie > szy > > ) > > > > > > zimno,zimno i wieje.... > > > zeby tylko nie wialo w sobote( > > > > > > ** > > > milego poranka....i usciski) > > > > ha,ha,...on chyba sam ratunku szuka > w objeciach tej najpiekniejszej)))))))))))))) > > nigdy nie mialam problemu"hustawkowego" > ale nigdy niewiadomo co mozna oczekiwac od jesiennej pogody. a nie mzoesz poudawac,ze tym razem TY potzrebujesz meskiego wsparcia? Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 10:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > oj Wy rannne skrzaty.... > > > > witam Was milunio jak zawsze > > > > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka nas odwieca... > to cie > > szy > > > ) > > > > > > > > zimno,zimno i wieje.... > > > > zeby tylko nie wialo w sobote( > > > > > > > > ** > > > > milego poranka....i usciski) > > > > > > ha,ha,...on chyba sam ratunku szuka > > w objeciach tej najpiekniejszej)))))))))))))) > > > > nigdy nie mialam problemu"hustawkowego" > > ale nigdy niewiadomo co mozna oczekiwac od jesiennej pogody. > > a nie mzoesz poudawac,ze tym razem TY potzrebujesz meskiego wsparcia? > > kusicielka))))))))))))))) chyba bardziej lekarza by mi podeslali))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 10:59 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > oj Wy rannne skrzaty.... > > > > > witam Was milunio jak zawsze > > > > > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka nas odwi > eca... > > to cie > > > szy > > > > ) > > > > > > > > > > zimno,zimno i wieje.... > > > > > zeby tylko nie wialo w sobote( > > > > > > > > > > ** > > > > > milego poranka....i usciski) > > > > > > > > ha,ha,...on chyba sam ratunku szuka > > > w objeciach tej najpiekniejszej)))))))))))))) > > > > > > nigdy nie mialam problemu"hustawkowego" > > > ale nigdy niewiadomo co mozna oczekiwac od jesiennej pogody. > > > > a nie mzoesz poudawac,ze tym razem TY potzrebujesz meskiego wsparcia? > > > > > kusicielka))))))))))))))) > chyba bardziej lekarza by mi podeslali))))))))))))))) jak przystojny lekarz to czemu nie?DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 11:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > oj Wy rannne skrzaty.... > > > > > > witam Was milunio jak zawsze > > > > > > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyczka na > s odwi > > eca... > > > to cie > > > > szy > > > > > ) > > > > > > > > > > > > zimno,zimno i wieje.... > > > > > > zeby tylko nie wialo w sobote( > > > > > > > > > > > > ** > > > > > > milego poranka....i usciski) > > > > > > > > > > ha,ha,...on chyba sam ratunku szuka > > > > w objeciach tej najpiekniejszej)))))))))))))) > > > > > > > > nigdy nie mialam problemu"hustawkowego" > > > > ale nigdy niewiadomo co mozna oczekiwac od jesiennej pogody. > > > > > > a nie mzoesz poudawac,ze tym razem TY potzrebujesz meskiego wsparci > a? > > > > > > > > kusicielka))))))))))))))) > > chyba bardziej lekarza by mi podeslali))))))))))))))) > > > jak przystojny lekarz to czemu nie?DDDD a niech sobie bedzie i przystojniaka.... ja juz nieche miec z nimi nic do czynienia( wole damskie towarzystwo na promie, tyle co sie nasluchalam strasznosci krew mrozaca w zylach.... brrrrrrrrrrrrrr(((((((((( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 11:31 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > oj Wy rannne skrzaty.... > > > > > > > witam Was milunio jak zawsze > > > > > > > szczegolnie Sowe hmmmmm...jakas nowa duszyc > zka na > > s odwi > > > eca... > > > > to cie > > > > > szy > > > > > > ) > > > > > > > > > > > > > > zimno,zimno i wieje.... > > > > > > > zeby tylko nie wialo w sobote( > > > > > > > > > > > > > > ** > > > > > > > milego poranka....i usciski) > > > > > > > > > > > > ha,ha,...on chyba sam ratunku szuka > > > > > w objeciach tej najpiekniejszej)))))))))))))) > > > > > > > > > > nigdy nie mialam problemu"hustawkowego" > > > > > ale nigdy niewiadomo co mozna oczekiwac od jesiennej po > gody. > > > > > > > > a nie mzoesz poudawac,ze tym razem TY potzrebujesz meskiego w > sparci > > a? > > > > > > > > > > > kusicielka))))))))))))))) > > > chyba bardziej lekarza by mi podeslali))))))))))))))) > > > > > > jak przystojny lekarz to czemu nie?DDDD > > a niech sobie bedzie i przystojniaka.... > ja juz nieche miec z nimi nic do czynienia( > > wole damskie towarzystwo na promie, > tyle co sie nasluchalam strasznosci > krew mrozaca w zylach.... brrrrrrrrrrrrrr(((((((((( a ja tam bym poudawała na Twoim miejscu...))) spróbuj może zadziała ))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 11:28 nick000 napisał: > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia prze... jaka???? co to oznacza??? nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 12:20 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia > > prze... jaka???? co to oznacza??? > nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) > nie dość że prześwietna to jeszcze przeskromna, ktoś będzie kiedyś z Tobą przeszczęśliwy o ile już nie jest... Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 12:43 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia > > > > prze... jaka???? co to oznacza??? > > nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) > > > > nie dość że prześwietna to jeszcze przeskromna, ktoś będzie kiedyś z Tobą > przeszczęśliwy o ile już nie jest... orzeszek nie uwazasz,ze Nick trafil w 10?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 13:44 mam już na dzisiaj dosyć pracy i wszystkiego co sie z nią wiąże, zapusdzczam więc żurawia do vistuli i delektuję się panującą tu wolnością i krystalicznie czystym powietrzem. Zanim się zmyję powiem krótko, lubię Was) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 13:49 nick000 napisał: > mam już na dzisiaj dosyć pracy i wszystkiego co sie z nią wiąże, zapusdzczam > więc żurawia do vistuli i delektuję się panującą tu wolnością i krystalicznie > czystym powietrzem. Zanim się zmyję powiem krótko, lubię Was) no to ja z TOba sama mam dosc wymyslania, ktory protokol lepszy? innowacje powprowadzaja nie konsultujac czy innym to apsuje i czy jest to wygodne w pracy? łobuzy Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 14:22 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia > > > > prze... jaka???? co to oznacza??? > > nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) > > > > nie dość że prześwietna to jeszcze przeskromna, ktoś będzie kiedyś z Tobą > przeszczęśliwy o ile już nie jest... Nik zawstydzasz mnie......coraz bardziej.... Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 14:50 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia > > > > > > prze... jaka???? co to oznacza??? > > > nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) > > > > > > > nie dość że prześwietna to jeszcze przeskromna, ktoś będzie kiedyś z Tobą > > > przeszczęśliwy o ile już nie jest... > > Nik zawstydzasz mnie......coraz bardziej.... > zgaduję i pewnie sie nie mylę, ze jesteś, na dodatek, przepiękna )) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 15:01 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia > > > > > > > > prze... jaka???? co to oznacza??? > > > > nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) > > > > > > > > > > nie dość że prześwietna to jeszcze przeskromna, ktoś będzie kiedyś > z Tobą > > > > > przeszczęśliwy o ile już nie jest... > > > > Nik zawstydzasz mnie......coraz bardziej.... > > > zgaduję i pewnie sie nie mylę, ze jesteś, na dodatek, przepiękna )) tak niku jestem przepiekna mam 150 cm wzrostu, 120 kg wagi, rude włosy trzy na krzyż, nie mam dwóch zębów na przedzie, a pozostałe są koloru czarnego.... jestem przepiękną istotą ludzką...))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 15:41 chyba sie do mysiej dziury schowam...same pieknosci a ja szara mysza.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 16:06 mala20033 napisała: > chyba sie do mysiej dziury schowam...same pieknosci a ja szara mysza.... nie boj nic mala tu vistulowe kobiety sa bardzo samokrytyczne nie wspomne o sobie nawet moj kot jest ladniejszy ode mnie))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 16:37 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > chyba sie do mysiej dziury schowam...same pieknosci a ja szara mysza.... > > nie boj nic mala > tu vistulowe kobiety sa bardzo samokrytyczne > nie wspomne o sobie nawet moj kot jest ladniejszy ode mnie))))) > nie ma takich kotów Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 17:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > mala20033 napisała: > > > > > chyba sie do mysiej dziury schowam...same pieknosci a ja szara mysz > a.... > > > > nie boj nic mala > > tu vistulowe kobiety sa bardzo samokrytyczne > > nie wspomne o sobie nawet moj kot jest ladniejszy ode mnie))))) > > > nie ma takich kotów jak to nie ma jak sa? moj jest taki a TY Nick znow w klutnie ze mna uderzasz?)))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 17:33 najwazniejsze ze me psiaki patrza we mnie jak we slonce na bezkresnym niebie..jeno czasem zapach mych kremow do twarzy im przeszkadza...po ucalowaniu mego lica pluja,pluja,i jescze raz pluja..hihihi..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 16:40 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > orzeszku prześwietna, wiem co mówię, pozdrowienia > > > > > > > > > > > prze... jaka???? co to oznacza??? > > > > > nie mam tego w swoim słowniku skromnym ))) > > > > > > > > > > > > > nie dość że prześwietna to jeszcze przeskromna, ktoś będzie k > iedyś > > z Tobą > > > > > > > przeszczęśliwy o ile już nie jest... > > > > > > Nik zawstydzasz mnie......coraz bardziej.... > > > > > zgaduję i pewnie sie nie mylę, ze jesteś, na dodatek, przepiękna )) > > > tak niku jestem przepiekna mam 150 cm wzrostu, 120 kg wagi, rude włosy trzy na > krzyż, nie mam dwóch zębów na przedzie, a pozostałe są koloru czarnego.... > jestem przepiękną istotą ludzką...))) skąd wiedziałaś jaki jest mój ideał urody zdecydowanie bardziej lubię naszą Orzeszka niz jeszcze przed godziną Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 21.10.04, 17:50 hi,hi,...to moze oglosimy konkurs pieknosci vistolowych i z gory wiem,ze nie bedzie drugich miejsc...... ))))))))))))) **mala, moj psiun tez do kremow sie garnie jest dibrym idykatorem,ktory jest OK dlamie) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk dobry wieczór :)) 21.10.04, 19:13 witam... ja jeszcze w pracce... buuu... czy ktos mnie uratuje?? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 19:15 kasikk napisała: > witam... ja jeszcze w pracce... > buuu... > czy ktos mnie uratuje?? juz po Ciebei lecę ... wruuuuuuuuuuuu... porywam Cię .. ziuuuuuuuuuummmmm ii do stału siadaj z nami )))) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 19:17 kasikku porwany, herbatka swizutko zaparzaona z miodzikiem.... buleczki zaraz z pieca wyciagam i prosze sie czestowac....smacznego) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 19:51 ludziki...ja dopiero mala czarna przygotowalam do zapakowania, i srebrne pantofelki.... a reszta?????nigdy niewiem co wziasc, a jak wezme to nie to i dokupuje( Odpowiedz Link
kasikk Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 20:08 Kenduś, to ty królową balu będziesz... ) a ja jeszcze tu ( ale dziękuję za wirtualne porwanie ) jakoś lżej na duszyczce, że ktoś jeszcze mnie porywać chce w ogóle... jeszcze jakby to był jakis rycerz na siwym koniu... ;p Odpowiedz Link
nick000 Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 20:12 kasikk napisała: > Kenduś, to ty królową balu będziesz... ) > > a ja jeszcze tu ( > ale dziękuję za wirtualne porwanie ) > jakoś lżej na duszyczce, że ktoś jeszcze mnie porywać chce w ogóle... > jeszcze jakby to był jakis rycerz na siwym koniu... > ;p Kasikk zmykaj z tamtąd, do domku, do ciepła i swiatła Odpowiedz Link
jtka Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 20:12 bry wieczór a cóż to za porwania??? przebrania??? hmmm... czyżby to już karnawał był??? chyba coś przespałam))) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :)) 21.10.04, 20:15 jtka napisała: > bry wieczór > a cóż to za porwania??? przebrania??? hmmm... czyżby to już karnawał był??? > chyba coś przespałam))) > Itus,ja sie na urlopik pakuje)))))) a orzeszek porwal kasikka na kolacje... milo Cie znow widziec-milego wieczorku. Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:14 pewnie kasikku taka piekna kobiete to az strach zostawic sama.... a mamy tu rycerza....tylko chyba konika niema.... nazeka wiecznie,ze dziewczyny uciekaja od niego... ** nicku , tu juz odpowiem z teatralnego wata.... dzieki za zyczenia.... ale chce poruszyc z ciekawosci ten temat ze teraz ubezpieczennie Unijne bedzie trzy lata wazna przed ?,za kazdym wyjazdem trzeba bylo sie o nowe starac, Odpowiedz Link
nick000 Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:16 Kendo, rozumiem ok, tylko staraj sie dla własnego dobra nie zachorować w kraju, nigdzie zresztą) Odpowiedz Link
kasikk Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:25 aj tam... ja myślę, że tylko M. się na mnie poznał tak to nikt... albo się bali?? bo buzię mam od ucha do ucha ;P a przed nickiem nikt nie ucieka, a skąd?? przecież wszystkie chołubimy go tu, bo jedyny mężczyzna w tej rzeczce od jakiegoś czasu ) Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:30 kasiki Ty slodziudkie dziewcze jak miodzik, pewnie nie jednen sie za toba oglada?) **a nick chyba tak specyjali pisze, ze od nas stalych dowodow "uwilbienia jego osoby" to normalne go "gatunku meskiego")))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:33 kendo napisała: > kasiki Ty slodziudkie dziewcze jak miodzik, > pewnie nie jednen sie za toba oglada?) > > **a nick chyba tak specyjali pisze, > ze od nas stalych dowodow "uwilbienia jego osoby" > to normalne go "gatunku meskiego")))))))))) Kendo, proszę nie przeginaj Odpowiedz Link
kasikk Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:34 hiehiehie ale wiesz kendo, też myślę, że lubią być chwaleni ) Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:37 ha,ha, kasikk trzyma ze mna.... ale i tak jestes fajny nicku...wiesz,ze vistulanki Cie uwielbiaja))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:41 a Te znowu swoje, lubię Was bardzo co nie znaczy że możecie robić śmiechy ze starego nicka )), zreszta róbta co chceta... Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:42 nick000 napisał: > a Te znowu swoje, lubię Was bardzo co nie znaczy że możecie robić śmiechy ze > starego nicka )), zreszta róbta co chceta... o to juz wiem teraz tylko soo moze to robic o!) ja juz nigdy nie zrobie i juz Odpowiedz Link
nick000 Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:48 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > a Te znowu swoje, lubię Was bardzo co nie znaczy że możecie robić śmiechy > ze > > starego nicka )), zreszta róbta co chceta... > > o to juz wiem teraz > tylko soo moze to robic o!) > ja juz nigdy nie zrobie i juz no co, no co na żartach sie nie znasz, możesz robić co tylko chcesz a ja bedę wdzięczny, ile jeszcze razy mam napisać że Was lubię, bardziej niz omlety Orzeszka) Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:50 hi,hi,..micha mi sie cieszy) a orzeszek teraz bedzie troche smutyny hi,hi, musisz nas lubiec jednakowo o!) Odpowiedz Link
nick000 Re: a co sie stalo 21.10.04, 20:54 kendo napisała: > u sloo??????????? właśnie gdzie jest Slo? Odpowiedz Link
nick000 Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:52 kendo napisała: > hi,hi,..micha mi sie cieszy) > > a orzeszek teraz bedzie troche smutyny hi,hi, > musisz nas lubiec jednakowo o!) orzeszek wie, Ty wiesz , Slo , Kasikk i wszyscy obecni i przyszli vistulanie wiedzieć powinni ze nick jest przyjaźnie do ludzi i świata nastawiony, aż się sobie czasami dziwię, wszak znam życie i ludzi Odpowiedz Link
kasikk Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:54 ależ kasikk jest pozytywnie nastwiony do nicka i reszty ) i w ogóle wszystkich, chyba że ktoś kasikkowi na odcisk stąpnie to wtedy kasikk go objedzie z góry na dół ;p Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:56 kasikk napisała: > ależ kasikk jest pozytywnie nastwiony do nicka > i reszty ) > i w ogóle wszystkich, chyba że ktoś kasikkowi na odcisk stąpnie > to wtedy kasikk go objedzie z góry na dół ;p hi,hi...a to juz bym chciala slyszlesz i widziec, chociasz byczki maja ukryte talenta) Odpowiedz Link
kendo Re: kasikk/nick 21.10.04, 20:55 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > hi,hi,..micha mi sie cieszy) > > > > a orzeszek teraz bedzie troche smutyny hi,hi, > > musisz nas lubiec jednakowo o!) > > orzeszek wie, Ty wiesz , Slo , Kasikk i wszyscy obecni i przyszli vistulanie > wiedzieć powinni ze nick jest przyjaźnie do ludzi i świata nastawiony, aż się > sobie czasami dziwię, wszak znam życie i ludzi to przecie Ci nie ganimy a chwalimy.... masz usciski i buziaczki....bos kochany vistulaczek)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: kasikk/nick 21.10.04, 21:00 slo-onko napisała: > czy ktos pytal o Slo????????))))))))))) właśnie , kto pytał o Slo???? Odpowiedz Link
nick000 Re:sloo 21.10.04, 21:02 kendo napisała: > oczywiscie ! ja pytalam... > co sie stanelo??????????? między nami mówiąc czy ktoś z was nie widział gdzieś tu w okolicy takiej jednej omletami najedzonej poetki? zdaje się że znikneła wraz z niejaką Slo... Odpowiedz Link
kasikk Re:sloo 21.10.04, 21:03 no właśnie!! ona jest niezła sostawia słodkości i pewnie w ukryciu sie cieszy, że my tyjemy ;> Odpowiedz Link
slo-onko Re:sloo 21.10.04, 21:05 kendo napisała: > oczywiscie ! ja pytalam... > co sie stanelo??????????? dopiero moglam dorawc sie do neta ale jestem zwarta i gotowa do dzialania )))) o czym dzis mowa? Odpowiedz Link
nick000 Re:sloo 21.10.04, 21:06 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > oczywiscie ! ja pytalam... > > co sie stanelo??????????? > > > dopiero moglam dorawc sie do neta > ale jestem zwarta i gotowa do dzialania )))) > o czym dzis mowa? jak zwykle o wszystkim i jak zwykle wszyscy ogromnie się cieszą że jesteś Odpowiedz Link
slo-onko Re:sloo 21.10.04, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > oczywiscie ! ja pytalam... > > > co sie stanelo??????????? > > > > > > dopiero moglam dorawc sie do neta > > ale jestem zwarta i gotowa do dzialania )))) > > o czym dzis mowa? > > jak zwykle o wszystkim i jak zwykle wszyscy ogromnie się cieszą że jesteś czyzby? a moze NIk przeciera czolo z potu i szepcze pod nosem: o boszzzzz znow te slońce ((( ))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:13 czekalismy na Ciebie wszyscy sloo.... Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:17 kendo napisała: > czekalismy na Ciebie wszyscy sloo.... ciesze sie Kendusiu cmok a Nick to widac sarkastycznie wycedzil przez zeby ssssloooooooo<zły> i poszedl)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:21 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > czekalismy na Ciebie wszyscy sloo.... > > > ciesze sie Kendusiu cmok > a Nick to widac sarkastycznie wycedzil przez zeby ssssloooooooo<zły> i > > poszedl)))))) dobrze sama tego chciałaś, bądź tu człowieku dobrym i przyjaznym to cię podsumują, i to kto , zamartwiałem sie o nią, policje juz chciałem wzywać a Ona jak sie odwdziecza, popamiętasz mnie jeszcze) Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:22 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > czekalismy na Ciebie wszyscy sloo.... > > > > > > ciesze sie Kendusiu cmok > > a Nick to widac sarkastycznie wycedzil przez zeby ssssloooooooo<zły > 62; i > > > > poszedl)))))) > > dobrze sama tego chciałaś, bądź tu człowieku dobrym i przyjaznym to cię > podsumują, i to kto , zamartwiałem sie o nią, policje juz chciałem wzywać a Ona > > jak sie odwdziecza, popamiętasz mnie jeszcze) <a mala Slo w podskokach bardzo wesolo tere fere na nosie zagrala Nickowi >)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:21 no co tak nagle ucichlo? ludzie listy pisza, kąpią sie czy cuś?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:26 slo-onko napisała: > no co tak nagle ucichlo? > ludzie listy pisza, kąpią sie czy cuś?))))) musi to cuś pani dobrodziko, a co to oznacza owe cuś? Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:28 Slo czy widzisz to samo co ja, prtzeważnie ostatnio zostajemy sami, hahahah, można z tego jakieś wnioski wyciągnąć... Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:30 a w konsekwencji nick zaczyna rozmawiać sam ze sobą, czemu nie mogę i tak.. Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:32 nick000 napisał: > a w konsekwencji nick zaczyna rozmawiać sam ze sobą, czemu nie mogę i tak.. pozwalaja nam porandkowacDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:34 najedzeni, wykapani poszli do lozek czy co? ja tu pzredzieralam sie pzrez gaszcz netomanow, lokciami musialam wypchnac nie jednego ludzia a teraz cisza((((((((( vistulanki com one, please)))))) Odpowiedz Link
kasikk Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:37 do jakich łóżek??!! ja jeszcze do domu nie poszłam!! bBBBUUUUUUUuuuu... Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:39 kasikk napisała: > do jakich łóżek??!! > ja jeszcze do domu nie poszłam!! > bBBBUUUUUUUuuuu... kasikk a co Ty tam robisz?????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:39 kasikk napisała: > do jakich łóżek??!! > ja jeszcze do domu nie poszłam!! > bBBBUUUUUUUuuuu... biedactwo, znam lepsze sposoby spędzania czasu niż praca( Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > a w konsekwencji nick zaczyna rozmawiać sam ze sobą, czemu nie mogę i tak > .. > > pozwalaja nam porandkowacDDDDDDDDDD > hmm, swego czasu o ile sobie przypominam ustaliliśmy pewną nie podlegającą dyskusji sprawę, jesteś NIELETNIA!!!!, bobas, mówi to pani coś???? i ono małoletnie Slo coś o randce wspomina, chyba ze w barze mlecznym Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a w konsekwencji nick zaczyna rozmawiać sam ze sobą, czemu nie mogę > i tak > > .. > > > > pozwalaja nam porandkowacDDDDDDDDDD > > > hmm, swego czasu o ile sobie przypominam ustaliliśmy pewną nie podlegającą > dyskusji sprawę, jesteś NIELETNIA!!!!, bobas, mówi to pani coś???? i ono > małoletnie Slo coś o randce wspomina, chyba ze w barze mlecznym no wlasnie a czemu nie? miejsce jak kazde inne)))) zamiast kawy mozna napic sie zdrowego krowiastego badz koziastego mleka DD wiesz,ze je lubie ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:47 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > a w konsekwencji nick zaczyna rozmawiać sam ze sobą, czemu ni > e mogę > > i tak > > > .. > > > > > > pozwalaja nam porandkowacDDDDDDDDDD > > > > > hmm, swego czasu o ile sobie przypominam ustaliliśmy pewną nie podlegając > ą > > dyskusji sprawę, jesteś NIELETNIA!!!!, bobas, mówi to pani coś???? i ono > > małoletnie Slo coś o randce wspomina, chyba ze w barze mlecznym > > no wlasnie a czemu nie? miejsce jak kazde inne)))) > zamiast kawy mozna napic sie zdrowego krowiastego badz koziastego mleka DD > wiesz,ze je lubie ))))) > pewnie, wiem nawet że pijasz toto z herbatą i taka mieszanina nazywa sie bawarka Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:56 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > a w konsekwencji nick zaczyna rozmawiać sam ze sobą, cz > emu ni > > e mogę > > > i tak > > > > .. > > > > > > > > pozwalaja nam porandkowacDDDDDDDDDD > > > > > > > hmm, swego czasu o ile sobie przypominam ustaliliśmy pewną nie podl > egając > > ą > > > dyskusji sprawę, jesteś NIELETNIA!!!!, bobas, mówi to pani coś???? > i ono > > > małoletnie Slo coś o randce wspomina, chyba ze w barze mlecznym > > > > no wlasnie a czemu nie? miejsce jak kazde inne)))) > > zamiast kawy mozna napic sie zdrowego krowiastego badz koziastego mleka : > DDD > > wiesz,ze je lubie ))))) > > > pewnie, wiem nawet że pijasz toto z herbatą i taka mieszanina nazywa sie > bawarka Nick zaskakujesz mnie jak Ty duzo o mnie wiesz a czegos o mnie nie wiesz? moze sledczym jestes czy cuś? Odpowiedz Link
kasikk Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:41 slolita to ja się już w randkę nie wcinam ;p aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:46 kasikk napisała: > slolita > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) wcale sie nie wcinasz, pogadamy jeszcze kiedyś o Twoich planach? Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:51 ja musialam rozwiesic upiora w szafie) ale juz jestem..... Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:54 kendo napisała: > ja musialam rozwiesic upiora w szafie) > > ale juz jestem..... masz sumienie chowac go po szafach?DDDDD juz lepiej pod lozkiem to i dostep powietzra a tak?moze sie udusicDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:02 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ja musialam rozwiesic upiora w szafie) > > > > ale juz jestem..... > > > masz sumienie chowac go po szafach?DDDDD > juz lepiej pod lozkiem to i dostep powietzra a tak?moze sie udusicDDDDD hi,hi, klasyczne z kawalow)chowanie po szafach) Odpowiedz Link
kasikk Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:52 pogadamy ) a masz jakieś pomysły?? bo o poczcie sama wiem ) ale może sami, bo nie wiem, czy innych to obchodzi... a teraz NARESZCIE idę do domu dobrej nocki ) paaaa... Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:53 kasikk napisała: > slolita > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! czym to czym ale mlekiem????????)))))) i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))))) one sa urocze))))))))))) a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:55 no i poleciala((((((((( nie uklecila bukiecika (((((((( Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:56 slo-onko napisała: > no i poleciala((((((((( > nie uklecila bukiecika (((((((( odfrunela jak motylek.... wiadomo kto w domciu czeka))) Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:55 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > slolita > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))))) > one sa urocze))))))))))) > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? sloo lepiej do mleczka wskoczyc i jak Kleopatra sie w nim wymoczyc))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > slolita > > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))))) > > one sa urocze))))))))))) > > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? > > sloo lepiej do mleczka wskoczyc > i jak Kleopatra sie w nim wymoczyc))))))))) ja i tak juz jestem bladzienka, slo-oneczna opalenizna juz sie zmywa dobrze,ze sa zamienniki mleczne w postaci dodatkow do kapieli))))) Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 21:59 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > slolita > > > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > > > > > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > > > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > > > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > > > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > > > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))))) > > > one sa urocze))))))))))) > > > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? > > > > sloo lepiej do mleczka wskoczyc > > i jak Kleopatra sie w nim wymoczyc))))))))) > > > ja i tak juz jestem bladzienka, slo-oneczna opalenizna juz sie zmywa > dobrze,ze sa zamienniki mleczne w postaci dodatkow do kapieli))))) a na solarium niechodzisz??? Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:02 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > slolita > > > > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > > > > > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > > > > > > > > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > > > > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > > > > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > > > > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > > > > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))) > )) > > > > one sa urocze))))))))))) > > > > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? > > > > > > sloo lepiej do mleczka wskoczyc > > > i jak Kleopatra sie w nim wymoczyc))))))))) > > > > > > ja i tak juz jestem bladzienka, slo-oneczna opalenizna juz sie zmywa > > dobrze,ze sa zamienniki mleczne w postaci dodatkow do kapieli))))) > > a na solarium niechodzisz??? Dziewczyny po co Wam jakieś tam solarium, juz niebawem znowu będzie lato!!1 Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:03 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > slolita > > > > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > > > > > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > > > > > > > > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > > > > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > > > > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > > > > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > > > > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))) > )) > > > > one sa urocze))))))))))) > > > > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? > > > > > > sloo lepiej do mleczka wskoczyc > > > i jak Kleopatra sie w nim wymoczyc))))))))) > > > > > > ja i tak juz jestem bladzienka, slo-oneczna opalenizna juz sie zmywa > > dobrze,ze sa zamienniki mleczne w postaci dodatkow do kapieli))))) > > a na solarium niechodzisz??? nie, jakos nie nabralam do tego przekonania po tym co widze u corki. Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:04 MY TU SOBIE GADU GADU A LICZNIK POKAZUJE PRZEKROCZONE 13 TYSIĘCY. KENDUŚ I CAŁA EKIPA, GRATULACJE!!!! Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:05 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > slolita > > > > > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > > > > > > > > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca > ) > > > > > > > > > > > > > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > > > > > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > > > > > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > > > > > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > > > > > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny > )))))) > > )) > > > > > one sa urocze))))))))))) > > > > > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebi > e? > > > > > > > > sloo lepiej do mleczka wskoczyc > > > > i jak Kleopatra sie w nim wymoczyc))))))))) > > > > > > > > > ja i tak juz jestem bladzienka, slo-oneczna opalenizna juz sie zmyw > a > > > dobrze,ze sa zamienniki mleczne w postaci dodatkow do kapieli)))) > ) > > > > a na solarium niechodzisz??? > > nie, jakos nie nabralam do tego przekonania po tym co widze u corki. > > a czemu?? nie opala dobrze,czy sie poparzyla? Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:09 kendo napisała: > a czemu?? > nie opala dobrze,czy sie poparzyla? po mojemu za malo efektywne, slaba opalenizna. Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:01 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > slolita > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))))) > one sa urocze))))))))))) > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? tylko na chwilę odszedłem a ta już znowu nadaje na mnie, i tak nie jestes w stanie mnie zdeberwować)))zrozumiano!!! może coś przegapiłem ale ten ślubny bukiecik to dla kogo i kiedy weselisko????? Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:04 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > slolita > > > to ja się już w randkę nie wcinam ;p > > > > > > > > > aj... też nam milsze spędzanie czasu niż praca ) > > > > > > kasikk wcinaj sie wlasnie tu, pomiedzy nas. > > widzisz co Nick chce ze man zrobic???????? > > chce mnie upic mlekiem!!!!!!!!! > > czym to czym ale mlekiem????????)))))) > > i uklec nam jakis piekny bukiecik najlepiej slubny)))))))) > > one sa urocze))))))))))) > > a ten, ktory mialas na fotce to byl ulozony przez Ciebie? > > tylko na chwilę odszedłem a ta już znowu nadaje na mnie, i tak nie jestes w > stanie mnie zdeberwować)))zrozumiano!!! może coś przegapiłem ale ten ślubny > bukiecik to dla kogo i kiedy weselisko????? juz po slubie.... miodzik wypity) sloo sie tylko pytala, czy kasikk sobie bukiecik slubny sama ukladala. Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:16 kochani pozegnam sie z WAmi zyczac spokojnej nocy owocnej w super sny o tym o czym kazdy z Was snic chce)))))))))) cmok dobranockowe )))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 21.10.04, 22:19 i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 08:00 nick000 napisał: > i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa zaraz sobie pomysle,ze poszedles za mna do lozka )))))))) napic sie mleka DDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 08:20 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa > > zaraz sobie pomysle,ze poszedles za mna do lozka )))))))) > napic sie mleka DDDDDDDD czyż tak nie było??????? o mleku mówię oczywiście Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 08:40 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa > > > > zaraz sobie pomysle,ze poszedles za mna do lozka )))))))) > > napic sie mleka DDDDDDDD > > czyż tak nie było??????? o mleku mówię oczywiście oczywiscie i pilysmy z jednego kubka dlatego tak dobrze nam sie spalo po tym mleku oczywiscie))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 08:57 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa > > > > > > zaraz sobie pomysle,ze poszedles za mna do lozka )))))))) > > > napic sie mleka DDDDDDDD > > > > czyż tak nie było??????? o mleku mówię oczywiście > > > oczywiscie i pilysmy z jednego kubka dlatego tak dobrze nam sie spalo > po tym mleku oczywiscie))))))) ludzie , chyba oszalałem , toż ja genetycznie nie znosze mleka , ale coś ostatnio polubiłem Slo)) do czasu oczywiscie Odpowiedz Link
slo-onko Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 09:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa > > > > > > > > zaraz sobie pomysle,ze poszedles za mna do lozka )))))))) > > > > napic sie mleka DDDDDDDD > > > > > > czyż tak nie było??????? o mleku mówię oczywiście > > > > > > oczywiscie i pilysmy z jednego kubka dlatego tak dobrze nam sie spalo > > po tym mleku oczywiscie))))))) > > ludzie , chyba oszalałem , toż ja genetycznie nie znosze mleka , ale coś > ostatnio polubiłem Slo)) do czasu oczywiscie ale prowokator, noooooo nie wytrzymam!!!!!!! niech no tylko przyjdzie tu Kendo, zarz jej o wszytskim doniose )))))) raz lubi sie slo a raz nie-jestes gorzej zmienny niz kobieta Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 11:20 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > i na mnie czas, dzięki za wspaniały wieczór, pa > > > > > > > > > > zaraz sobie pomysle,ze poszedles za mna do lozka ))) > ))))) > > > > > napic sie mleka DDDDDDDD > > > > > > > > czyż tak nie było??????? o mleku mówię oczywiście > > > > > > > > > oczywiscie i pilysmy z jednego kubka dlatego tak dobrze nam sie spa > lo > > > po tym mleku oczywiscie))))))) > > > > ludzie , chyba oszalałem , toż ja genetycznie nie znosze mleka , ale coś > > ostatnio polubiłem Slo)) do czasu oczywiscie > > > ale prowokator, noooooo nie wytrzymam!!!!!!! > niech no tylko przyjdzie tu Kendo, zarz jej o wszytskim doniose )))))) > raz lubi sie slo a raz nie-jestes gorzej zmienny niz kobieta ja juz nic nie mowie ale tak sobie mysle, ze mleczko pite z jednego kubka musialo byc pyszne, skoro w piatk byliscie jeszcze w czwartku))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 11:24 dziewczyny najmilsze, czytając czy pisząc w przerwach nie mogę powstrzymac się od smiechu, nie dość że to Kendusiowe forum jest cieplutkie jak ogień na kominku to jeszcze robi się okropnie wesole, balsam na skolatane nerwy))) Odpowiedz Link
kendo Re:pogaduchy wieczorne..... 22.10.04, 11:30 nick000 napisał: > dziewczyny najmilsze, czytając czy pisząc w przerwach nie mogę powstrzymac się > od smiechu, nie dość że to Kendusiowe forum jest cieplutkie jak ogień na > kominku to jeszcze robi się okropnie wesole, balsam na skolatane nerwy))) hi,hi,.... cieszymy sie bardzo))))))))) a ja bede za Wami teskinc((((((((( Odpowiedz Link
nick000 czwartkowe dzień dobry..... 28.10.04, 06:41 jeśli dzis czwartek to można powiedzieć, ze koniec tygodnia tuż , tuż. Zawsze jest to jakaś realna perspektywa, wszyscy leniuszkowie zacieraja ręce, pracusie zaś niech też nie płaczą, przecież mogą pracę zabrać do domu, dla mnie to lekko niezrozumiałe ale niech tam. Witam Was wszystkich we czwartek życzeniami miłego dnia, nie zapominajcie o uśmiechu, on pomaga Odpowiedz Link
slo-onko Re: czwartkowe dzień dobry..... 28.10.04, 07:57 nick000 napisał: > jeśli dzis czwartek to można powiedzieć, ze koniec tygodnia tuż , tuż. Zawsze > jest to jakaś realna perspektywa, wszyscy leniuszkowie zacieraja ręce, pracusie > > zaś niech też nie płaczą, przecież mogą pracę zabrać do domu, dla mnie to lekko > > niezrozumiałe ale niech tam. Witam Was wszystkich we czwartek życzeniami miłego > > dnia, nie zapominajcie o uśmiechu, on pomaga witam i ja slo-onecznie spiochow i niespiochow kawki plis kawki)))))))))) Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: we czwartek już pachnie weekendem 28.10.04, 08:27 Gin z tonikiem z rana! Żartuję oczywiście. Kulturalanie, inka dzisiaj, heh.... Dziń dybry wszystkim. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 28.10.04, 08:40 ginztonikiem napisała: > Gin z tonikiem z rana! > Żartuję oczywiście. > Kulturalanie, > inka dzisiaj, heh.... > Dziń dybry wszystkim. juz nie badz taka skromna Gini czasem w chlodne dni wspomaga sie swoj organizm czyms rozgrzewajacym no np. niech bedzie ta inka)))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 28.10.04, 08:51 Witam wszystkich cielutko w ten zimny poranek... buziaczki ** <cmok > Odpowiedz Link
kasikk łorany!! 28.10.04, 10:20 czy wy spać nie możecie?? o szóstej pierwsze posty... gin od rana i kawka kacowa... czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D w takim razie podłączę się buziak Odpowiedz Link
nick000 Re: łorany!! 28.10.04, 12:22 kasikk napisała: > czy wy spać nie możecie?? > o szóstej pierwsze posty... > > gin od rana i kawka kacowa... > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > w takim razie podłączę się > > buziak w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba długa i szeroka, permanentnie, szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasze tańce, hulanki i swawole rozliczy po powrocie)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: łorany!! 28.10.04, 12:40 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > czy wy spać nie możecie?? > > o szóstej pierwsze posty... > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > w takim razie podłączę się > > > > buziak > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba długa i szeroka, permanentnie, > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasze tańce, hulanki i swawole > rozliczy po powrocie)) ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach i zacznie kontrol jak obiecala?DD juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: łorany!! 28.10.04, 13:19 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > buziak > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba długa i szeroka, > permanentnie, > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasze tańce, hulanki i swawo > le > > rozliczy po powrocie)) > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach i zacznie kontrol jak > obiecala?DD > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))))))) no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty co, jeszcze pomóż szefowej, powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie znajdziesz hahaha), co mówił , o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co jadł na śniadanie))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: łorany!! 28.10.04, 13:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > > > buziak > > > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba długa i szeroka, > > permanentnie, > > > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasze tańce, hulanki i > swawo > > le > > > rozliczy po powrocie)) > > > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach i zacznie kontrol jak > > obiecala?DD > > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))))))) > > no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty co, jeszcze pomóż szefowej, > powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie znajdziesz hahaha), co mówił , > > o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co jadł na śniadanie))) co jadl to jadl ale z kim jadl to sniadanie????????)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: łorany!! 28.10.04, 13:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > > > > > buziak > > > > > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba długa i szer > oka, > > > permanentnie, > > > > > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasze tańce, hul > anki i > > swawo > > > le > > > > rozliczy po powrocie)) > > > > > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach i zacznie kontrol > jak > > > obiecala?DD > > > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))))))) > > > > no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty co, jeszcze pomóż szefowe > j, > > powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie znajdziesz hahaha), co > mówił , > > > > o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co jadł na śniadanie))) > > co jadl to jadl ale z kim jadl to sniadanie????????)))))))) łorany!!! a co wydało się? ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: łorany!! 28.10.04, 14:03 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > > > > > > > buziak > > > > > > > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba długa > i szer > > oka, > > > > permanentnie, > > > > > > > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasze tańc > e, hul > > anki i > > > swawo > > > > le > > > > > rozliczy po powrocie)) > > > > > > > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach i zacznie k > ontrol > > jak > > > > obiecala?DD > > > > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))))))) > > > > > > no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty co, jeszcze pomóż s > zefowe > > j, > > > powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie znajdziesz hahaha) > , co > > mówił , > > > > > > o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co jadł na śniadanie:- > )))) > > > > co jadl to jadl ale z kim jadl to sniadanie????????)))))))) > > łorany!!! a co wydało się? ))) łorany, łoranny to nie wiesz,ze ja z wysokosci wszystko wiżu i wszystko słyszu?DD Odpowiedz Link
nick000 Re: łorany!! 28.10.04, 14:16 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > > > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > > > > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > > > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > > > > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > > > > > > > > > buziak > > > > > > > > > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak doba > długa > > i szer > > > oka, > > > > > permanentnie, > > > > > > > > > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi a nasz > e tańc > > e, hul > > > anki i > > > > swawo > > > > > le > > > > > > rozliczy po powrocie)) > > > > > > > > > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach i zac > znie k > > ontrol > > > jak > > > > > obiecala?DD > > > > > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))))))) > > > > > > > > no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty co, jeszcze p > omóż s > > zefowe > > > j, > > > > powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie znajdziesz h > ahaha) > > , co > > > mówił , > > > > > > > > o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co jadł na śniad > anie:- > > )))) > > > > > > co jadl to jadl ale z kim jadl to sniadanie????????)))))))) > > > > łorany!!! a co wydało się? ))) > > łorany, łoranny to nie wiesz,ze ja z wysokosci wszystko wiżu i wszystko > słyszu?DD nie dość żeś Sloonko to jeszcze radziecka satelita ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: łorany!! 28.10.04, 14:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > > > > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > > > > > > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > > > > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > > > > > > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > > > > > > > > > > > buziak > > > > > > > > > > > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka trwa jak > doba > > długa > > > i szer > > > > oka, > > > > > > permanentnie, > > > > > > > > > > > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte drzwi > a nasz > > e tańc > > > e, hul > > > > anki i > > > > > swawo > > > > > > le > > > > > > > rozliczy po powrocie)) > > > > > > > > > > > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w drzwiach > i zac > > znie k > > > ontrol > > > > jak > > > > > > obiecala?DD > > > > > > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka)))) > )))) > > > > > > > > > > no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty co, jes > zcze p > > omóż s > > > zefowe > > > > j, > > > > > powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie znajdz > iesz h > > ahaha) > > > , co > > > > mówił , > > > > > > > > > > o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co jadł na > śniad > > anie:- > > > )))) > > > > > > > > co jadl to jadl ale z kim jadl to sniadanie????????)))))))) > > > > > > łorany!!! a co wydało się? ))) > > > > łorany, łoranny to nie wiesz,ze ja z wysokosci wszystko wiżu i wszystko > > słyszu?DD > > nie dość żeś Sloonko to jeszcze radziecka satelita ))))) bo ja tu musze porzadku pilnowac kto z kim je, spi i przebywa)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: łorany!! 28.10.04, 14:43 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > czy wy spać nie możecie?? > > > > > > > > > o szóstej pierwsze posty... > > > > > > > > > > > > > > > > > > gin od rana i kawka kacowa... > > > > > > > > > czy to ciąg dalszy imprezy?? ;D > > > > > > > > > > > > > > > > > > w takim razie podłączę się > > > > > > > > > > > > > > > > > > buziak > > > > > > > > > > > > > > > > w naszym barze rabarbarze imprezka tr > wa jak > > doba > > > długa > > > > i szer > > > > > oka, > > > > > > > permanentnie, > > > > > > > > > > > > > > > > szefowa wyjechala, zostawiła otwarte > drzwi > > a nasz > > > e tańc > > > > e, hul > > > > > anki i > > > > > > swawo > > > > > > > le > > > > > > > > rozliczy po powrocie)) > > > > > > > > > > > > > > ciekawe co zrobicie jak szefowa stanie w dr > zwiach > > i zac > > > znie k > > > > ontrol > > > > > jak > > > > > > > obiecala?DD > > > > > > > juz widze te nietegie miny zwlaszcza NIcka; > -))))) > > )))) > > > > > > > > > > > > no tak, znowu winny nick, miała byc sztama a Ty c > o, jes > > zcze p > > > omóż s > > > > zefowe > > > > > j, > > > > > > powiedz gdzie nick chowa wino i fajki (fajek nie > znajdz > > iesz h > > > ahaha) > > > > , co > > > > > mówił , > > > > > > > > > > > > o czym spiewał, z kim tańczył a może jeszcze co j > adł na > > śniad > > > anie:- > > > > )))) > > > > > > > > > > co jadl to jadl ale z kim jadl to sniadanie????????)) > )))))) > > > > > > > > łorany!!! a co wydało się? ))) > > > > > > łorany, łoranny to nie wiesz,ze ja z wysokosci wszystko wiżu i wszy > stko > > > słyszu?DD > > > > nie dość żeś Sloonko to jeszcze radziecka satelita ))))) > > bo ja tu musze porzadku pilnowac > kto z kim je, spi i przebywa)))))) taki tu gwar i głośna muzyka, że o spaniu można zapomnieć, tak z ciekawości sptyam, czy sa tu jacyś śpiący?????))) Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 06:44 fajnie mi się dzisiaj dzień zaczął, wiecie od czego? od wstania z łóżka. Wyskakiwać z wyrka śpiochy, miłego czwartku zyczę!!!! Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re:dobry poranek!! 04.11.04, 07:23 nick000 napisał: > fajnie mi się dzisiaj dzień zaczął, wiecie od czego? od wstania z łóżka. > Wyskakiwać z wyrka śpiochy, miłego czwartku zyczę!!!! To TY NIku bardzo ciewie dzień zaczynasz... no bardzo orginalnie)) jak to się robi??? daj nam jakąś instrunkcję obsługi)) PSS dzieki za ziółka spałam jak dziecko Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 08:10 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > fajnie mi się dzisiaj dzień zaczął, wiecie od czego? od wstania z łóżka. > > Wyskakiwać z wyrka śpiochy, miłego czwartku zyczę!!!! > > > To TY NIku bardzo ciewie dzień zaczynasz... no bardzo orginalnie)) > jak to się robi??? daj nam jakąś instrunkcję obsługi)) > PSS dzieki za ziółka spałam jak dziecko dzien dobry bardzo jak milo popatrzec na radosne buzie mnie tez niczego nie brakuje)))) Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 08:21 to jest nas już troje)) wszystkim obywatelom vistulandii udzieli sie nasz dobry humor, inaczej nie może być... Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 08:27 nick000 napisał: > to jest nas już troje)) wszystkim obywatelom vistulandii udzieli sie nasz > dobry humor, inaczej nie może być... to juz rytual ludzi pracujacych- picie wspolne kawy na vistuli Odpowiedz Link
odin-2 Re:czwartek koncu bliski ,,, tygodnia ... 04.11.04, 08:30 * * * jestem zmęczony co to właściwie znaczy ciało jest pełne energii dusza umiera zmęczenie jest równowagą jeśli ciało straci energię zmęczenie zamienia się w śmierć gdy jesteś zmęczony tak naprawdę zaczynasz umierać Odpowiedz Link
nick000 Re:czwartek koncu bliski ,,, tygodnia ... 04.11.04, 08:44 Odin, chłopie bój sie Boga, co Ty wypisujesz, popatrz wokół, życie jest piekne, luzik, jakis browarek plus bratnia dusza czego wiecej trzeba Na zmęczenie są sposoby, na stres i tęsknote też, powodzenia.... Odpowiedz Link
kasikk Re:czwartek koncu bliski ,,, tygodnia ... 04.11.04, 10:08 odin, ty powinieneś na jakiś kurs optymizmu się zapisać ja moge poprowadzić i poinstruować bo jak człowiek czyta te piękności smutne to aż wierzyć mu się nie chce i przykro się robi że ktoś tak smuta bez końca... duuUUUUuuża buźka na poprawę humoru DDD Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 10:10 witam ) to podobnie nam sę dzineczek zaczął jakoś słonko za oknem mnie optymistycznie nastraja D miłego dnia!! a może ktoś kawuni życzy? za słodki dodatek mam dziś rogala z masełkiem i miodem ) Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 11:01 kasikk napisała: > witam ) > to podobnie nam sę dzineczek zaczął > jakoś słonko za oknem mnie optymistycznie nastraja D > > miłego dnia!! > > a może ktoś kawuni życzy? > za słodki dodatek mam dziś rogala z masełkiem i miodem ) witaj kasikk miło spotkać uśmiechniętą buzię.. Kawy chętnie łyknę, uwielbiam ją a z pieczeniem rogalików piekarz się nie wyrobi, taki jestem głodny, jak całe stado wilków !!! Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 11:11 mnie miło, że tobie miło ;D ach, głodny... to goloneczka z piwem?? Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 11:36 kasikk napisała: > mnie miło, że tobie miło ;D > > ach, głodny... to goloneczka z piwem?? goloneczka w piwie z piwem a TY kasikk skad wiesz co Nicki lubia najbardziej? he?)))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re:dobry poranek!! 04.11.04, 11:45 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > mnie miło, że tobie miło ;D > > > > ach, głodny... to goloneczka z piwem?? > > > goloneczka w piwie z piwem > a TY kasikk skad wiesz co Nicki lubia najbardziej? he?)))) > Goloneczka na sniadanie??? heee?? to co wy jecie na obiad i kolację??? prosiaka???)) Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 12:05 Sloo... ja mam jednego takiego w domu. hiehiehie... orzeszku, co my jemy? a różne różności - to, na co ochota nam przyjdzie Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 12:39 kasikk napisała: > Sloo... ja mam jednego takiego w domu. hiehiehie... > > orzeszku, co my jemy? a różne różności - to, na co ochota nam przyjdzie kasikku ja tez mam jednego a jakby dwoch golonka, pieczyste, kielbasa, golonka,pieczyste, kielbasa i tak na zmiane a taks woja droga ktos obiecal kupic mi krowe co duzo mleka daje Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 13:48 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > Sloo... ja mam jednego takiego w domu. hiehiehie... > > > > orzeszku, co my jemy? a różne różności - to, na co ochota nam przyjdzie : > D > > > kasikku ja tez mam jednego a jakby dwoch > golonka, pieczyste, kielbasa, golonka,pieczyste, kielbasa i tak na zmiane > > a taks woja droga ktos obiecal kupic mi krowe co duzo mleka daje Slo, czy to ma być czerwona polska czy raczej holenderka??? już widzę jak uganiasz się za nia po łące, bose Slo z rózeczka w dłoni)))) hahahahahaha!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 13:54 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > Sloo... ja mam jednego takiego w domu. hiehiehie... > > > > > > orzeszku, co my jemy? a różne różności - to, na co ochota nam przyj > dzie : > > D > > > > > > kasikku ja tez mam jednego a jakby dwoch > > golonka, pieczyste, kielbasa, golonka,pieczyste, kielbasa i tak na zmiane > > > > > a taks woja droga ktos obiecal kupic mi krowe co duzo mleka daje > > Slo, czy to ma być czerwona polska czy raczej holenderka??? już widzę jak > uganiasz się za nia po łące, bose Slo z rózeczka w dłoni)))) hahahahahaha!!! Slo jako sierotka marysia pasaca krowki wystapi na tej lace a wiesz,ze nawet chcialabym tak boso pobrykac po zroszonej trawie)))) dawno tego nie robilam musze sobie tylko jakiego pastuszka poszukac Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 14:08 a my sobie brzydko z kotów żarujemy kiedy wciągają kocią trawę wyglądają wtedy, jakby się pasły i zastanawiamy się, kiedy zaczną dawać mleko D hiehiehie... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re:dobry poranek!! 04.11.04, 18:56 Sloo jakiego znowu pastuszka??? a ja się pytam co z Leonem????????? he?? Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:03 orzeszek_rania napisała: > Sloo jakiego znowu pastuszka??? > a ja się pytam co z Leonem????????? he?? oj orzeszek czepiasz sie drobiazgow kazdy o tym wie,ze kobieta zmienna jest, nawet Leony )))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:09 Slo, ty bałamut jesteś! jeśli mamy nazywać rzeczy po imieniu ;P Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:10 kasikk napisała: > Slo, ty bałamut jesteś! > jeśli mamy nazywać rzeczy po imieniu ;P Kassik to jeszcze nic..... aaa szkoda gadać......))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:14 orzeszek_rania napisała: > kasikk napisała: > > > Slo, ty bałamut jesteś! > > jeśli mamy nazywać rzeczy po imieniu ;P > > Kassik to jeszcze nic..... > aaa szkoda gadać......))))) no ja nie powiem komu tu chodzi po glowie jakies turlanie na sianie Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:17 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > Slo, ty bałamut jesteś! > > > jeśli mamy nazywać rzeczy po imieniu ;P > > > > Kassik to jeszcze nic..... > > aaa szkoda gadać......))))) > > > no ja nie powiem komu tu chodzi po glowie jakies turlanie na sianie no przecież można pęknąć ze smiechu, hmmm a tenże Leon , kto on zacz??? Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > Slo, ty bałamut jesteś! > > > > jeśli mamy nazywać rzeczy po imieniu ;P > > > > > > Kassik to jeszcze nic..... > > > aaa szkoda gadać......))))) > > > > > > no ja nie powiem komu tu chodzi po glowie jakies turlanie na sianie > > no przecież można pęknąć ze smiechu, hmmm a tenże Leon , kto on zacz??? nie pamietasz Leona?????? to ten....... no........ moj...... jak on tam no......... no moj obecny facet Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:20 komu chodzi, temu chodzi a ty co ;P tu nicka bałamucisz, tu leona i jeszcze... ach, sloo, co z ciebie wyrośnie? ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:21 kasikk napisała: > komu chodzi, temu chodzi > a ty co ;P > tu nicka bałamucisz, tu leona i jeszcze... > ach, sloo, co z ciebie wyrośnie? ;P slo ah slo co z ciebie wyrosnie? czy gruszki czy sliwki na sosnie? to bylo o kulfonie, pamietacie kulfona? Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:24 kasikk napisała: > pamiętamy > i żabę monikę kulfon mial fajny glos taki skzreczaco-piszczacy a jeszcze lepszy nos DDD Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:24 kasikk napisała: > pamiętamy > i żabę monikę nie widzisz kasikk jak Slo paskudnie z tematu schodzi, ale chytruska)) Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:26 już jej darowałam D bo... sama też bałamut jestem ;p Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:28 kasikk napisała: > już jej darowałam D > > bo... sama też bałamut jestem ;p oooooooo no prosze wydalo sie co???? zazdrosnico jedna)))))))))) a bierz sobie tego Nika ))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:29 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > już jej darowałam D > > > > bo... sama też bałamut jestem ;p > > > oooooooo no prosze wydalo sie co???? > zazdrosnico jedna)))))))))) > a bierz sobie tego Nika ))))))) no fajnie tylko czy ktoś nicka o zdanie pytał czy chce w niewolę iść? Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:30 ja wcale nie mówiłam kogo bałamucę :p na razie bałamucę tylko M. hihihi Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:32 kasikk napisała: > ja wcale nie mówiłam kogo bałamucę :p > > na razie bałamucę tylko M. > hihihi nie wielka roznica miedzy M a N tylko jeden skok malej literki w bok )))))) a NIk niech sie nie martwi kasikk obsypie kwiatami))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:34 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > ja wcale nie mówiłam kogo bałamucę :p > > > > na razie bałamucę tylko M. > > hihihi > > > nie wielka roznica miedzy M a N tylko jeden skok malej literki w bok )))))) > a NIk niech sie nie martwi kasikk obsypie kwiatami))))))))) dosyć tego, tu sie odbywa handel żywymi M i N, zmieńmy temat... Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:35 no nie złość się to tylko dlatego, że cię lubimy Odpowiedz Link
slo-onko Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:40 kasikk napisała: > no nie złość się > > to tylko dlatego, że cię lubimy wlasnie ))))) <Slo tuli NIka > Odpowiedz Link
nick000 Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:40 kasikk napisała: > no nie złość się > > to tylko dlatego, że cię lubimy z wzajemnością) Odpowiedz Link
kasikk Re:dobry poranek!! 04.11.04, 19:48 w takim razie lubimy się wszyscy ) jejku, zaraz od tej słodyczy się zasłodzę Odpowiedz Link
kasikk dobranoc... 04.11.04, 19:58 aj, wszyscy sobie poszli, to i ja idę co tak będe sama siedzieć może chociaż M. da się zbałamucić bo nick odmówił ( Odpowiedz Link
nick000 Re: dobranoc... 04.11.04, 20:09 kasikk napisała: > aj, wszyscy sobie poszli, to i ja idę > co tak będe sama siedzieć > może chociaż M. da się zbałamucić > bo nick odmówił ( przepraszam kasikku, musiałem wyjść, dla osłody zerknij do wątku przypomnianego przez Slo... Odpowiedz Link
jtka Re: dobranoc... 04.11.04, 20:39 bry wieczór...a u mnie czwartek pachnie weekendem....ale pracującym i to mooooccnooo pracującym, pozdrawiam wszystkich weekendowych leniów)))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: dobranoc... 04.11.04, 21:21 jak to ja przyszłam a wy sobie poszliście (((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: dzisiaj inaczej... 11.11.04, 06:51 dzisiajszy czwarttek nie pachnie weekendem, on nim jest. Pierwszy z czterech wolonych dni, mozna odpocząć, poczytać, pobyczyć się, poświęcić czas przyjaciołom, do wyboru do koloru. Miłego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: dzisiaj inaczej... 11.11.04, 10:13 Witam w ten wspaniały czwartkowy dzien, choć za oknem pada i wieje to ja się do was szeroko uśmiecham i skaczę z radości.... Miłego dzionka wszystkim zyczę i ciepłego na serduchach)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dzisiaj inaczej... 11.11.04, 10:22 witam i ja zyczac przyjemnego wypoczynku Odpowiedz Link
jtka Re: dzisiaj inaczej... 11.11.04, 12:01 wypoczynek czynny u mnie , jak zwykle))) ale taki lubię pozdrawiam Odpowiedz Link
nick000 Re: dzisiaj inaczej... 11.11.04, 13:17 aż lżej się oddycha widząc Wasze uśmiechnięte twarze Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: dzisiaj inaczej... 11.11.04, 13:38 ohhh jak dziś zadko tu jesteśmy.....czyżby każdy leniuchował??? nawet kawy nie wypiliśmy razem uuuuuu((((( Odpowiedz Link
kasikk witam :D 11.11.04, 13:52 kawy może nie, ale... ktoś ma ochotę na ksiel?? dziś częstuję ) żurawinowym ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: witam :D 11.11.04, 13:59 kasikk napisała: > kawy może nie, ale... ktoś ma ochotę na ksiel?? > dziś częstuję ) > żurawinowym ) o orzechowego nie masz????))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: witam :D 11.11.04, 14:05 kasikk napisała: > no przykro mi... > a może budyń orzechowy?? a niech bedzie i ten budyń w ostateczności )))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: witam :D 11.11.04, 14:31 slo-onko napisała: > a macie jakis pzrepis na to by nie lecialy lzy? tak mamy przytulaki))))))))))) <orzeszek przytula Sloooo> Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :D 11.11.04, 16:39 slo-onko napisała: > a macie jakis pzrepis na to by nie lecialy lzy? dużo ciepła, już ok Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam :D 11.11.04, 16:11 Dzien Dobry! Dzis w Stanach swieto weterana..pojde chyba do kina z tej okazji.Pad.. Wszystkim Vistulakom..Dnia Cudnego...Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :D 11.11.04, 16:37 mala20033 napisała: > Dzien Dobry! > Dzis w Stanach swieto weterana..pojde chyba do kina z tej okazji.Pad.. > Wszystkim Vistulakom..Dnia Cudnego...Mala witaj, w kraju dzień niepodległości , nie potrafimy świętować, szkoda... Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :D 11.11.04, 16:45 mala20033 napisała: > Mialo byc Pada ..Mala ale przynajmniej masz ciepło Odpowiedz Link
nick000 Re: witam :D 11.11.04, 21:20 pustki, wszyscy na defiladzie czy jak?? jeszcze tu wpadnę Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 03:11 Caluski Czwartkowe..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 03:17 Rozmijamy sie ale..ja Was Lubie,,Buzka...Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 06:37 pogoda zwariowała, jest ciepły, deszczowy poranek, nie pozostaje mi nic innego jak powitać Was wiosennie (może cos przespałem i obudziłem się w kwietniu)... acha, jeszcze jedno, lubię Was Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 07:32 nick000 napisał: > nie da się ukryć, że pozostanie nam tylko piątek, dnia dzisiejszego nie liczę > bo jeśli się człowiek do pracy przyczołgał to tak jakby dniówka była > zaliczona. Miłej pracy i pogodnego dnia wszystkim Witam wszystkich gorąco w ten zimny, mroźny, deszczowy i wietrzny poranek... Ale dziewczyny szaleją)) i co to niby ja wątki erotyczne zaczynam???)) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 08:10 orzeszek_rania napisała: > > > Witam wszystkich gorąco w ten zimny, mroźny, deszczowy i wietrzny poranek... > > Ale dziewczyny szaleją)) i co to niby ja wątki erotyczne zaczynam???)) mroźny????? co mówisz) a te wątki to z jakiej okazji? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 10:38 dziewczyny to pewnie odsypiają wczorajszy długi wieczór))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 10:50 orzeszek_rania napisała: > dziewczyny to pewnie odsypiają wczorajszy długi wieczór))) pytałem już sie wyspały)) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 12:30 zrobiłem sobie przerwę na kawę, zaglądam i pytam, gdzie są wszyscy, no gdzie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam 18.11.04, 14:31 sprawozdanie z dnia dzisiejszego po dlugim wieczorze dlugi sem (no moze i dlugi potem sniadanko, kawcia i wycieczka do miasta. stos ksiazek zakupiony)))))))))) niezliczona ilosc fatalaszkow pomierzona czekamy na chetnego, ktory przygotowalby nam obiad czy jest ktos chetny?)))) za przygotowanie obiady wysoka nagroda DD ps. sesja zdjeciowa zaczeta)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: witam 18.11.04, 14:35 )))))) ale jestem głodny , myslałem że się załapie, oferuję pomoc przy zmywaniu garów, na nic innego mnie dzisiaj już nie jest stać Odpowiedz Link
nick000 Re: witam 18.11.04, 14:38 no dobrze , mogę jeszcze wody nanosić i w piecu napalić Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam 18.11.04, 14:50 nick000 napisał: > no dobrze , mogę jeszcze wody nanosić i w piecu napalić w piecu palic nie trzeaba ale gotowac nawet za nagrode sie nie skusisz?))))) a nagroda niczego sobie))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam 18.11.04, 15:25 ja czekam z otwartą buzią może jakiś smakołyk wpadnie ale wychodzi na to, że orzeszek musi się nad nami zlitować ) inaczej głodówka zdrowotna nas czeka albo herbatka jedynie ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam 18.11.04, 15:39 Noooo to zdazylam, a juz myslalm ze zmywanie mnie tylko czeka! Wlasnie pije poranan kawke w pracy i...powinnam,sie zabrac do tej pracy, a jakos odwlekam tem moment..Milego Dzionka Vistulakom.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam 18.11.04, 15:48 mala20033 napisała: > Noooo to zdazylam, a juz myslalm ze zmywanie mnie tylko czeka! > Wlasnie pije poranan kawke w pracy i...powinnam,sie zabrac do tej pracy, a > jakos odwlekam tem moment..Milego Dzionka Vistulakom.. Mala o jakim poranku TY mowisz?))))))) toz to popoludniowa kawa ))) my z Kendo juz po i nawet przed wlasnie skonsumowalysmy pseudoobiad a jutro idziemy na egispskiej restauracji a sfinks chwyci nas w swoje ramiona Odpowiedz Link
nick000 Re: witam 18.11.04, 16:20 a ja zjadłem gumowatą pizzę , smaku toto nie miało,ale zapycha wspaniale)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam 18.11.04, 16:36 U mnie jest 10:34 ciagle jakby rano...zjadlam tez kanapki z kielbaska i kiszonym ogoreczkiem.Tutaj w sklepach gdzie jest tz. zywnosc koszerna mozna dostac takie polskie ogoreczki,cwikle,pierozki.... Odpowiedz Link
nick000 Re: witam 18.11.04, 16:52 zawsze twierdziłem, ze wszystko co najlepsze nasz kraj oddał Ameryce; kiszone ogórki, pierogi, kiełbasę i, co najważniejsze, Małą)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam 18.11.04, 17:19 ...i tam...ja jak zly szelag co pewien czas..wracam,tz. przyjezdzam..hi..hi...Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: witam 18.11.04, 16:56 jakież to książki, jeśli można wiedzieć, szanowne Panie zakupić raczyły? możecie podac liste tytułów? Z obiadem żartowałem, chętnie bym go Wam ugotował, ale skąd wezmę taki duży garnek żeby całą vistulę ugościć))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam 18.11.04, 17:18 Ja taki garnek mam, ale jak Wam go podeslac???Jak????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam 18.11.04, 17:23 nick000 napisał: > jakież to książki, jeśli można wiedzieć, szanowne Panie zakupić raczyły? > możecie podac liste tytułów? > Z obiadem żartowałem, chętnie bym go Wam ugotował, ale skąd wezmę taki duży > garnek żeby całą vistulę ugościć))) oczywiscie prosze bardzo autorow i tytul: -"Koziolem Matolek" K.Makuszynskiego -"Przygody Pyzy na polskich drozkach" autor n/n -"Gąska Balbina i jej przygody" czy mam wymieniac dalej? Odpowiedz Link
nick000 Re: witam 18.11.04, 17:34 slo-onko napisała: > oczywiscie prosze bardzo autorow i tytul: > -"Koziolem Matolek" K.Makuszynskiego > -"Przygody Pyzy na polskich drozkach" autor n/n > -"Gąska Balbina i jej przygody" > czy mam wymieniac dalej? zszokowany padłem na kolana przed największą światową literaturą, chcąc ochłonąć oddalam się celem przebiegnięcia cowieczornej porcji kilometrów. a "mam wymieniać dalej" , to co??? > Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: witam 18.11.04, 20:10 Dziewczyny zawiodłam się na was..... a "Kubuś Puchatek" zapomniałyscie o najważniejszej ksiązce ))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 20:15 ja się z wami muszę na dzis pożegnać... idę zakówać dalej... od poniedziałku już przestanę was zaniedbywać,bedę wam robić kolacyjki i nikomu nie każde zmywać nawet )) buziaki*** PS.jutro od 17 trzymajcie kciuki... Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 20:59 Skrzyzowalam sobie paluszki..u jednej nozki,u drugiej nozki....wieczorem uwolnie od compa dlonie swe i zaczne trzymac kciuczki...kuj kujonku kuj!! Zlamania karczku!..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 22:13 fajnie to Mała napisałaś, jutro tak będę trzymał kciuki za orzeszka ,ze az mi one zdrętwieją, chociaz ani przez chwile nie watpię w nasza koleżanke obawiam sie bardziej o los tego goscia który bedzie ją "przesłuchiwał".. Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 22:48 pozna pora witam Was.... wiecie cos u sloo stracilam ochoyte na net, ale na swoich wlosciach chyba zaskocze. Teatr????????????? jestem pod wrazeniem sztuki, z poczatku nie moglam sie "polapac" sztuka jakby od tylu. Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 22:54 A ja jeszcze w pracy(obym nie zapomniala nabrac paliwa wracajac do domu...)..a Wy penikiem idzieci spaaaccc...Buzka Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 22:57 Kenduniu...cudownego pobytu!!!Ale Wam Dziewczyny zazdroszcze!!Ale macie fajnie!!!!Buzka Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 23:17 mala20033 napisała: > Kenduniu...cudownego pobytu!!!Ale Wam Dziewczyny zazdroszcze!!Ale macie > fajnie!!!!Buzka Mala Mala to czemu tak daleko Cie wywialo? moglybysmy we trzy szalec a moze by kto jeszcze sie znalazl?))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 22:59 Kendus!!..trzymamy watek na topie!!Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 23:17 siedzimy z Kendo relaksujac sie przed snem Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 23:21 hej , a czym się relaksujecie? lepiej mówcie co w teatrze... Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 18.11.04, 23:59 Fajnie Macie Dziewczyny,oj fajnie..Buziaczki..i Slodkich Snow..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 19.11.04, 00:01 nick000 napisał: > hej , a czym się relaksujecie? lepiej mówcie co w teatrze... ach tym i tamtym. o teatrez opowiem jutro,ale TY nam pomozesz rozlozyc na czynniki pierwsze bo tzw ciezki kaliber Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 06:54 cieplej, wiatr mniejszy. Życze wszystkim dobrego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 07:20 U mnie mroźno ale bardzo przyjemnie... jutro jadę do SzczecinaHURA!!!!! Miłego dnia wszystkim życzę PS dziś wieczorkiem też mnie nie będzie....(( Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 07:31 aleś Ty orzeszku szczęśliwa))) ja też tak chcę. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 09:47 nick000 napisał: > aleś Ty orzeszku szczęśliwa))) ja też tak chcę. no widzisz bo orzeszek ma tu swoje tzw "kochanie" jakbys i TY mial kogos takiego tez bys tu przyjechal Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 09:51 witam deszczowym/zachmurzonym porankiem.......(((((((( szczesliwi Ci co szczecin odwiedza... ja tez chce powtorke zrobic) ** zycze milego/cieplego dnia..duzo serdecznych usmiechow. Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 11:22 witam z mroźnego miasta ) i powiem wam, że pracować mi się nie chce wcale po wczorajszym siedzeniu do późna... pozdrowionka Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 11:35 włąśnie zaczął padać śnieg mam nadzieję, że zrobi się pięknie ) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 11:50 u mnie pada juz od godziny, gęsty i suchy, rankiem wydawało się ze juz po zimie, nie odpuszcza spryciula. Nie pozostaje nic innego jak tylko zaakceptować ją bez żadnych warunków)) pozdrowienia wszystkim Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 12:08 ależ ja lubię zimę i nie mogę się doczekać sanek ) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 12:47 zima nie jest najgorszą porą roku, tylko musi przyjść wtedy kiedy nadejdzie jej czas i ma być śnieżna, z lekkim mrozem, słonecznym niebem i bez wiatru, taką lubię) Acha, ma być dużo czystego lodu do śmigania na łyżwach Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 13:10 i śnieg na sanki i bałwanki ) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 13:58 zima zimą, ale od dłuższego czasu prześladuje mnie leń, chcialem się tego kolesia pozbyć wielokrotnie, wywoziłem daleko, zostawiałem w jakichś dziwnych miejscach ale zawsze wracał, może komuś przyda się taki jegomość, oddam gratis, jest niewymagający i tani w utrzymaniu, wystarczy go tylko od czasu do czasu wypuścić na swobodę, eeee i tak pewnie powroci))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 14:00 to ze mój post o leniu wysłał sie dwa razy a przecież nie powinien, też jest jego sprawką Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 13:58 zima zimą, ale od dłuższego czasu prześladuje mnie leń, chcialem się tego kolesia pozbyć wielokrotnie, wywoziłem daleko, zostawiałem w jakichś dziwnych miejscach ale zawsze wracał, może komuś przyda się taki jegomość, oddam gratis, jest niewymagający i tani w utrzymaniu, wystarczy go tylko od czasu do czasu wypuścić na swobodę, eeee i tak pewnie powroci))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 14:23 dzisiaj Katarzyny, nie uwierzę że na naszym forum nie znajdziemy solenizantki o tym przepięknym imieniu jesli jest wśród nas Kasia to zyczymy jej czego tylko chce))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 14:30 nick000 napisał: > dzisiaj Katarzyny, nie uwierzę że na naszym forum nie znajdziemy solenizantki o > > tym przepięknym imieniu jesli jest wśród nas Kasia to zyczymy jej czego tylko > > chce))))) duzo usmiechu i slodyczy dla kasikka naszego malego forumowe slo-onko zyczy)))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 14:31 a nie ma ;p ja jestem kwietniowa ale prezenty i życzenia oczywiście przyjmuję przez calutki rok D Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 25.11.04, 18:36 a nich tam.... dolanczam do reszty gratulujacych...kasikku i zycze duzo zdrowka i spelnienia tych najbardziej skrytych marzen/pragnien usciski i caluski))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 01.12.04, 23:29 Na dzien dobry..choc obawiam sie ze w Polsce juz wszyscy go znaja: Pewnego dnia Adam Michnik zaczął się tak jąkać, że udusił się i umarł. Idzie do nieba, puka do bram, otwiera mu św. Piotr. Wchodza i Adam widzi że wszędzie wiszą zegary, które jednak pokazują różne godziny. Pyta się Piotra o co chodzi. - Aaa, każdy człowiek przy urodzeniu dostaje zegar ustawiony na godzinę i z każdym kłamstwem wskazówka przesówa się o godzinę. Tutaj na przykład jest zegar Matki Teresy, który pokazuje godz. 12 - co znaczy że zawsze mówiła prawdę. - Ooo, to ciekawe. A gdzie jest zegar Rywina? - Rywina? W moim gabinecie. Używam go jako wentylatora... Wspanialego Dnia..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 03:39 I wiersz na Dzien Dobry.. Poeta Grass Günter Złe, jak tylko pismo Sütterlina złe być może, po poliniowanym pełznie papierze. Wszystkie dzieci mogą odczytać je i uciekają przed nim i opowiadają o tym królikom i króliki mrą, wymierają - dla kogo jeszcze atrament, gdy już nie będzie królików! Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 06:49 chciałbym napisać, witajcie w ten ciepły czwartkowy poranek, ale zgodnie z prawdą stwierdzić muszę, ze jest zimno i deszczowo, mniejsza jednak z tym, ciepło witam wszystkich i miłego dnia zyczę, pamiętajcie o usmiechu Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 08:05 Nik jak zwykle pierwszy witający wszystkich A ja jak zwykle druga )) hmmmm kiedyś to się zmieni ))) witam wszystkich gorąco i ciepło Kawa dla wszystkich z mleczkiem i kawałkiem czekoladki z orzeszkiem w srodku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 08:21 Witajcie W moim miescie zimy mozna szukac z marnym skutkiem. Moze ten wiersz przypomni nam jak ona naprawde wyglada? Cały w ciszy ośnieżonej wiesza miękkie, słodkie sny niebo patrzy onieśmielone wśród drzew lśnią szronu łzy zima otuliła wszystko szalem drżącym i przymglonym łąki chwilę spłakały się żalem usnęły puchem bielonym leśne duchy, nimfy i mary założyły już bialutkie sukienki rusałki tkają śnieżne czary drzewa nucą mroźne piosenki w górze Bóg śnieg przełamuje na opłatek leciutki i kruchy księżyc po niebiosach się snuje liczy jasne gwiazd okruchy. ps.NIk czy Twoja zima byla wlasnie taka? Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 09:37 zima zimą, mniejsza z nią, lepiej gdyby juz nastała wiosna, zdejmujcie z dłoni rękawiczki i łapcie za kubki z kawą, wypijmy ją gorącą pogryzając przy tym czekoladę orzeszkową Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 09:53 nick000 napisał: > zima zimą, mniejsza z nią, lepiej gdyby juz nastała wiosna, zdejmujcie z > dłoni rękawiczki i łapcie za kubki z kawą, wypijmy ją gorącą pogryzając przy > tym czekoladę orzeszkową a mozna wydlubac orzeszki i zjesc sama czekolade? Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 10:16 .. ** orzeszku przywitalas sie jako trzecia, mala o 03:39 przywitala nas wierszem Guntera.... no coz....roznica cczasu nas dzieli) ale przywitanie slodziutkie zrobilas i tak...z czekoladka) **nicku jeszcze zimy nie bylo a Ty o wiosnie juz marzysz?? lepiej kawcie pic i czekac na szalenstwo puchowe) ** sloo z cieplym serduniem....promyczkami nas ogrzewa i niepozwoli by orzeszka zjesc) witajcie moi mili, ze ja zawsze ostania) chyba sie przyzwyczailiscie juz do tego) lubie sie poprzeciagac w lozeczku))))))))) **milego usmiechnietego dnia. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 10:17 ja Ci zaraz wydłubię orzeszki))))) slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > zima zimą, mniejsza z nią, lepiej gdyby juz nastała wiosna, zdejmujcie > z > > dłoni rękawiczki i łapcie za kubki z kawą, wypijmy ją gorącą pogryzając p > rzy > > tym czekoladę orzeszkową > > > a mozna wydlubac orzeszki i zjesc sama czekolade? > Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 15:21 ..a nieprawda!!!Ja Was witam gdy jeszcze SPICIE!!!!Buziaczki Czwartkowe...Wam..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 15:23 mala20033 napisała: > ..a nieprawda!!!Ja Was witam gdy jeszcze SPICIE!!!!Buziaczki > Czwartkowe...Wam..Mala to mialam na mysli malenka)..usciski Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 12:30 gratulacje!!!!!! ale czy to teraz wypada zwracać się do Ciebie per orzeszek?)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 02.12.04, 12:51 nick000 napisał: > gratulacje!!!!!! ale czy to teraz wypada zwracać się do Ciebie per orzeszek?) > ) Nik maracje)))) dostojniej bedzie : Pani kierownik Pistacjo ))))))) stawiaj flache DDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 13:31 ale piekna nowina... ciesz sie wraz z Toba orzeszku..... GRATULUJE AWANSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to polewajcie szampanem.... kieliszeczki juz podstawiam)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 13:46 hahahahahaha!!!!!!! każda okazja jest dobra żeby sobie chlapnąć)))) czekamy Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 14:15 nick000 napisał: > hahahahahaha!!!!!!! każda okazja jest dobra żeby sobie chlapnąć)))) czekamy dzis mam wyjatkowa "chcice" ..))))))))))))))) a teraz lece dla kontrasu przy szampanie do grochowki)))))))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 16:09 Czcigodny ..Orzeszku!Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 16:15 To do tej Imprezy dla Orzeszka....posluchajmy tego www.tokyoplastic.com/musicboxsplash.html Buzka..Mala Odpowiedz Link
kasikk Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 18:41 przyłączam się do gratulacji Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 19:33 no gdzie wszyscy??????? nikt niechce szampanika? Odpowiedz Link
mala20033 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 19:57 ..no to ja sie napije.. przynioslam Zywca,ale skoro Panow brak to poprosze o lampke szampana..plissssss...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:07 mala20033 napisała: > ..no to ja sie napije.. > przynioslam Zywca,ale skoro Panow brak to poprosze o lampke > szampana..plissssss...Mala ta ja juz jestem.... chyba tu samoobsugowy BAREK wiec mala-prosze czestujmy sie.... i za powodzenie orzeszkowe pijmy))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:15 Chętnie bym się napił z tej okazji, jest tylko maly problem, zanim uda mi się wejść na forum mija długa chwila, bardzo długa, dlatego jeszcze raz gratuluję naszej Pistacji a za jej sukces jeszcze wypiję, okazji będzie wiele. W tym wątku pozegnam się z Wami szlachetne vistulanki chociaż bardzo chcę tu pobyć i popisać, jak zwykle, dużo i nie na temat bom jest okropnie rozgadany człek i lubię rzeczną ekipę. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy i jeszcze gadka moja zbrzydnie wszystkim. Trzymajcie się cieplutko, dobrej nocy i puchatych, ciepłych snów Odpowiedz Link
slo-onko Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:17 nick000 napisał: > Chętnie bym się napił z tej okazji, jest tylko maly problem, zanim uda mi się > wejść na forum mija długa chwila, bardzo długa, dlatego jeszcze raz gratuluję > naszej Pistacji a za jej sukces jeszcze wypiję, okazji będzie wiele. W tym > wątku pozegnam się z Wami szlachetne vistulanki chociaż bardzo chcę tu pobyć i > popisać, jak zwykle, dużo i nie na temat bom jest okropnie rozgadany człek i > lubię rzeczną ekipę. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy i > jeszcze gadka moja zbrzydnie wszystkim. Trzymajcie się cieplutko, dobrej nocy i > > puchatych, ciepłych snów no coz trudno bedzie pic w samotnosci))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:37 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Chętnie bym się napił z tej okazji, jest tylko maly problem, zanim uda mi > się > > wejść na forum mija długa chwila, bardzo długa, dlatego jeszcze raz gratu > luję > > naszej Pistacji a za jej sukces jeszcze wypiję, okazji będzie wiele. W > tym > > wątku pozegnam się z Wami szlachetne vistulanki chociaż bardzo chcę tu po > być > i > > popisać, jak zwykle, dużo i nie na temat bom jest okropnie rozgadany cz > łek > i > > lubię rzeczną ekipę. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy i > > jeszcze gadka moja zbrzydnie wszystkim. Trzymajcie się cieplutko, dobrej > nocy > i > > > > puchatych, ciepłych snów > > > no coz trudno > bedzie pic w samotnosci))))))) biedne nasze nicko(((((((((( zostawiamy butelke szampana w rezerwie dla Ciebie.... i dalej kontynuujemy obchody... a gdzie nasza Kierowniczka??????????????? Odpowiedz Link
mala20033 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:37 A ja mysle zem go wystraszyla tymi skrzynkami z Zywcem.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:40 ej tam same wypijemy satwiaj mala krzynki pifa a pistacja nie ma dostepu do netu(((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:48 slo-onko napisała: > ej tam same wypijemy > satwiaj mala krzynki pifa > a pistacja nie ma dostepu do netu(((((((((( o kurcze....a szampan??????????? otwierajmy jednak butelczyne, starczy dla nas) Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:44 mala20033 napisała: > A ja mysle zem go wystraszyla tymi skrzynkami z Zywcem.. eee tam...drugim razem przytuptaj z ZUBREM ) to favorit trunek nicka) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 20:56 ..mam chandre..to wszycko wypijemy,jak za studenckich czasow.A jutro przyniose..aspirynke...i soczek z kiszonych ogorkow..jak za studenckich czasow..hi..hi...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 21:03 mala20033 napisała: > ..mam chandre..to wszycko wypijemy,jak za studenckich czasow.A jutro > przyniose..aspirynke...i soczek z kiszonych ogorkow..jak za studenckich > czasow..hi..hi...Mala och Ty kusicielko))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 21:05 mala20033 napisała: > ..mam chandre..to wszycko wypijemy,jak za studenckich czasow.A jutro > przyniose..aspirynke...i soczek z kiszonych ogorkow..jak za studenckich > czasow..hi..hi...Mala a ten z kiszonych to na co? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 21:00 kendo napisała: > mala20033 napisała: > > > A ja mysle zem go wystraszyla tymi skrzynkami z Zywcem.. > > eee tam...drugim razem przytuptaj z ZUBREM ) > to favorit trunek nicka) a moze my za malo troszcyzmy sie os woich vistulowych facetow ze tak nam szybko umykaja? Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 21:05 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > mala20033 napisała: > > > > > A ja mysle zem go wystraszyla tymi skrzynkami z Zywcem.. > > > > eee tam...drugim razem przytuptaj z ZUBREM ) > > to favorit trunek nicka) > > > a moze my za malo troszcyzmy sie os woich vistulowych facetow ze tak nam szybko > > umykaja? > hmmmmmmm....tak myslisz sloo??????????? nigdy nie myslalam tak.... ale od jutra chyba zaczniemy bardziej jakos favoryzowac naszych panow) kawke z rana goraca i szatanowa) Odpowiedz Link
jtka Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 21:19 a może tak ich męczymy, że nie maja już sił z nami siedzieć i padają jak śledzie? Odpowiedz Link
kendo Re: Pani kierownik Pistacjo............... 02.12.04, 21:22 jtka napisała: > a może tak ich męczymy, że nie maja już sił z nami siedzieć i padają jak > śledzie? eeeeeeee...cos Ty itula.... nikogo nie meczymy.... nick zawze zapewnia,ze tak dobrze sie z nami czuje) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 03.12.04, 09:37 orzeszek_rania napisała: > LUDZIEEEEEEEEE!!!!!!!!!! > Ale numer ))))))) hehehhehehe > własnie szefowa mnie oświeciła że zmienia mi stanowisko..... > boszzzzzzz zaraz umrę....... nie ja już chyba umarłam.... > wiecie na jakie????? nie slo nie na sprzataczkę )))) > bedę teraz zastepcą kierownika > boszzzzzz > SZAMPAN DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!! juz przytachalam cala skrzynke szampana) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 09:45 ludzie a co wy sie powpisywali wsrodku tematow???) kolejnos w koncu jakas musi byc) ja juz sie dzis zdazylam napracusiowac) mowia"kto wczesnie wstaje ,temu Pan Bog daje"))))))) mam wolne juz az do wieczorka ** milego poranka. Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 03.12.04, 09:42 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > LUDZIEEEEEEEEE!!!!!!!!!! > > Ale numer ))))))) hehehhehehe > > własnie szefowa mnie oświeciła że zmienia mi stanowisko.... > . > > boszzzzzzz zaraz umrę....... nie ja już chyba umarłam.... > > wiecie na jakie????? nie slo nie na sprzataczkę )))) > > bedę teraz zastepcą kierownika > > boszzzzzz > > SZAMPAN DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!! > > > turlamy sie razem z orzeszkiem > gratulujemy i calujemy)))))))) > > ps. orzeszek idz sie dotlen, moze skocz na poczte czy cuś ..gratulacje) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 06:35 czwartkowy ranek ciepły i wietrzny, pogoda raczej marcowa niz grudniowa. Witam i życzę dużo spokoju i uśmiechu Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 07:41 Ach ten Nik zawsze pierwszy musi być no ))) weszło mi to na ambicję aby którego dnia go prześcignąć...)) Nik nie możesz jutro zaspac naprzykład ??)))) Cieplutkiego dnia wam życze u mnie mrozek złapał i zrobiło się bardzo przyjemnie buziaczki na czwartek Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 07:53 orzeszek_rania napisała: > Ach ten Nik zawsze pierwszy musi być no ))) weszło mi to na ambicję aby > którego dnia go prześcignąć...)) > Nik nie możesz jutro zaspac naprzykład ??)))) > Cieplutkiego dnia wam życze u mnie mrozek złapał i zrobiło się bardzo > przyjemnie buziaczki na czwartek musislabys przyjsc do pracy o 5 rano, tak jak NIck Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 07:55 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > Ach ten Nik zawsze pierwszy musi być no ))) weszło mi to na ambicję aby > > > którego dnia go prześcignąć...)) > > Nik nie możesz jutro zaspac naprzykład ??)))) > > Cieplutkiego dnia wam życze u mnie mrozek złapał i zrobiło się bardzo > > przyjemnie buziaczki na czwartek > > > musislabys przyjsc do pracy o 5 rano, tak jak NIck jak to o 5 rano??? boszzzz to co on metrem jeździ że od tej godziny pracuje??)) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 09:12 hahahaha, Slo)) ale z Ciebie numer, o jakiej piątej, nie strasz Orzeszka)), jestem przeważnie o szóstej lub tuz po, jutro po przyjściu nie tkne komputera do ósmej, będziecie miały szanse wpisac się jako pierwsze, chyba że nie wytrzymam i jednak coś na forum naskrobię)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 09:55 nick000 napisał: > hahahaha, Slo)) ale z Ciebie numer, o jakiej piątej, nie strasz Orzeszka)), > > jestem przeważnie o szóstej lub tuz po, jutro po przyjściu nie tkne komputera > do ósmej, będziecie miały szanse wpisac się jako pierwsze, chyba że nie > wytrzymam i jednak coś na forum naskrobię)) orzeszek masz szanse no chyba,ze ja wstane o 5,17 i Cie uprzedze Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 11:06 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hahahaha, Slo)) ale z Ciebie numer, o jakiej piątej, nie strasz > Orzeszka)), > > > > jestem przeważnie o szóstej lub tuz po, jutro po przyjściu nie tkne kompu > tera > > do ósmej, będziecie miały szanse wpisac się jako pierwsze, chyba że nie > > wytrzymam i jednak coś na forum naskrobię)) > > > orzeszek masz szanse > no chyba,ze ja wstane o 5,17 i Cie uprzedze Sloo Kochanie wyśpij się jutro.. nalezy Ci się odpoczynek bo jakoś tak ostatnio niedospana chodzisz... naprawdę poleniuchuj sobie jutro troszkę w łóżeczku ))) Nie musisz jutro z rana nam swiecieć )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 12:17 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > hahahaha, Slo)) ale z Ciebie numer, o jakiej piątej, nie strasz > > Orzeszka)), > > > > > > jestem przeważnie o szóstej lub tuz po, jutro po przyjściu nie tkne > kompu > > tera > > > do ósmej, będziecie miały szanse wpisac się jako pierwsze, chyba że > nie > > > wytrzymam i jednak coś na forum naskrobię)) > > > > > > orzeszek masz szanse > > no chyba,ze ja wstane o 5,17 i Cie uprzedze > > Sloo Kochanie wyśpij się jutro.. nalezy Ci się odpoczynek bo jakoś tak ostatnio > > niedospana chodzisz... naprawdę poleniuchuj sobie jutro troszkę w łóżeczku )) > ) > Nie musisz jutro z rana nam swiecieć )) ale ktos moze by chcial bym mu zaswiecila? np. moj Leon? i co ja mu wtedy powiem? wytlumaczysz sie za mnie Leonowi? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 14:26 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > hahahaha, Slo)) ale z Ciebie numer, o jakiej piątej, nie st > rasz > > > Orzeszka)), > > > > > > > > jestem przeważnie o szóstej lub tuz po, jutro po przyjściu ni > e tkne > > kompu > > > tera > > > > do ósmej, będziecie miały szanse wpisac się jako pierwsze, ch > yba że > > nie > > > > wytrzymam i jednak coś na forum naskrobię)) > > > > > > > > > orzeszek masz szanse > > > no chyba,ze ja wstane o 5,17 i Cie uprzedze > > > > Sloo Kochanie wyśpij się jutro.. nalezy Ci się odpoczynek bo jakoś tak > ostatnio > > > > niedospana chodzisz... naprawdę poleniuchuj sobie jutro troszkę w > łóżeczku )) > > ) > > Nie musisz jutro z rana nam swiecieć )) > > ale ktos moze by chcial bym mu zaswiecila? > np. moj Leon? > i co ja mu wtedy powiem? > wytlumaczysz sie za mnie Leonowi? > Oczywiście już piszę do Nika-Leona, że jutro spisz do południa i jesteś niedostepna i żeby Cie przypadkiem nie budził słodkiem pocałunkiem jak co rano ))) DDD tylko niech sie wymknie spod waszej kołderki cichaczem )) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 09.12.04, 16:31 Lekko kropi deszczyk.. Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 06:36 Witajcie, jak tak dalej będzie szło to chyba zmienię tytuł wątku, w sobotę znowu pracuję a weeken powoli staje się pojęciem obcym, ale co tam, miłego dnia zyczę)) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 07:31 nick000 napisał: > Witajcie, jak tak dalej będzie szło to chyba zmienię tytuł wątku, w sobotę > znowu pracuję a weeken powoli staje się pojęciem obcym, ale co tam, miłego > dnia zyczę)) Głowa do góry Nikuś)) ja w weekend mam szkołe a w niedzielę zaliczenie, więc weekend też jakby nie weekend ))) jeśli Cię to pocieszy wogóle )) Miłego dzionka wszystkim.... ubierzcie się ciepło bo mróz jak sto pięćdziesiąt )) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 10:09 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > Witajcie, jak tak dalej będzie szło to chyba zmienię tytuł wątku, w sobot > ę > > znowu pracuję a weeken powoli staje się pojęciem obcym, ale co tam, mił > ego > > dnia zyczę)) > > Głowa do góry Nikuś)) ja w weekend mam szkołe a w niedzielę zaliczenie, więc > weekend też jakby nie weekend ))) jeśli Cię to pocieszy wogóle )) > Miłego dzionka wszystkim.... ubierzcie się ciepło bo mróz jak sto > pięćdziesiąt )) > orzeszku, bede trzymac kciuki mocno) **milego dzionka zycze z usmiechami) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 10:07 nick000 napisał: > Witajcie, jak tak dalej będzie szło to chyba zmienię tytuł wątku, w sobotę > znowu pracuję a weeken powoli staje się pojęciem obcym, ale co tam, miłego > dnia zyczę)) hmmmmm... przeprowadz sie do mnie nicku, weekendzik bedzie zawsze murowany))) **milego dnia jednak zycze z usmiechami))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 10:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Witajcie, jak tak dalej będzie szło to chyba zmienię tytuł wątku, w sobot > ę > > znowu pracuję a weeken powoli staje się pojęciem obcym, ale co tam, mił > ego > > dnia zyczę)) > > hmmmmm... > przeprowadz sie do mnie nicku, > weekendzik bedzie zawsze murowany))) > > **milego dnia jednak zycze z usmiechami))))))))) no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 11:07 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Witajcie, jak tak dalej będzie szło to chyba zmienię tytuł wątku, w > sobot > > ę > > > znowu pracuję a weeken powoli staje się pojęciem obcym, ale co ta > m, mił > > ego > > > dnia zyczę)) > > > > hmmmmm... > > przeprowadz sie do mnie nicku, > > weekendzik bedzie zawsze murowany))) > > > > **milego dnia jednak zycze z usmiechami))))))))) > > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) hmmmm....a mialam dostac?????????????? od czegos trzeba zaczac??????????????????) chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 11:16 kendo napisała: > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia > > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > od czegos trzeba zaczac??????????????????) > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wiadomo)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 11:19 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia > > > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) > > > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > > od czegos trzeba zaczac??????????????????) > > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wiadomo)))))) > ha....moze tez chcial byc mily?? ))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 11:24 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia > > > > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) > > > > > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > > > od czegos trzeba zaczac??????????????????) > > > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) > > > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wiadomo)))))) > > > ha....moze tez chcial byc mily?? ))))))))))))))) a nie byl? i nie jest? Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 11:34 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia > > > > > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) > > > > > > > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > > > > od czegos trzeba zaczac??????????????????) > > > > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) > > > > > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wiadomo)))))) > > > > > ha....moze tez chcial byc mily?? ))))))))))))))) > > > a nie byl? > i nie jest? ha!...lapiesz za slowka) oczywiscie ze jest i byl mily.... a co do pierscionka to dostalam i co???? zazdrosnica jestes) pierscionek ze slomki upleciony z wpeciona czterrolistna koniczynka o)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 11:58 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzucenia > > > > > > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) > > > > > > > > > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > > > > > od czegos trzeba zaczac??????????????????) > > > > > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) > > > > > > > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wiadomo))))) > ) > > > > > > > ha....moze tez chcial byc mily?? ))))))))))))))) > > > > > > a nie byl? > > i nie jest? > > ha!...lapiesz za slowka) > > oczywiscie ze jest i byl mily.... > > a co do pierscionka to dostalam i co???? > zazdrosnica jestes) > > pierscionek ze slomki upleciony z wpeciona > czterrolistna koniczynka o)))))))))) to NIk nasz taki artysta wyplatacz? nooooo ladny)))))) taki niekonwecjonalny Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 12:55 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > no prosze, prosze propozycja nie do odrzuce > nia > > > > > > > a pierscionek TY dostala od NIka?))))))) > > > > > > > > > > > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > > > > > > od czegos trzeba zaczac??????????????????) > > > > > > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) > > > > > > > > > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wiadomo: > )))))) > > ) > > > > > > > > > ha....moze tez chcial byc mily?? ))))))))))))))) > > > > > > > > > a nie byl? > > > i nie jest? > > > > ha!...lapiesz za slowka) > > > > oczywiscie ze jest i byl mily.... > > > > a co do pierscionka to dostalam i co???? > > zazdrosnica jestes) > > > > pierscionek ze slomki upleciony z wpeciona > > czterrolistna koniczynka o)))))))))) > > to NIk nasz taki artysta wyplatacz? > nooooo ladny)))))) > taki niekonwecjonalny > > niooooooooooo...idziemy z trendem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 13:23 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no prosze, prosze propozycja nie do o > drzuce > > nia > > > > > > > > a pierscionek TY dostala od NIka?) > )))))) > > > > > > > > > > > > > > hmmmm....a mialam dostac?????????????? > > > > > > > od czegos trzeba zaczac?????????????????? > ) > > > > > > > chce byc tylko mila)))))))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co mi wi > adomo: > > )))))) > > > ) > > > > > > > > > > > ha....moze tez chcial byc mily?? ))))))))))))))) > > > > > > > > > > > > a nie byl? > > > > i nie jest? > > > > > > ha!...lapiesz za slowka) > > > > > > oczywiscie ze jest i byl mily.... > > > > > > a co do pierscionka to dostalam i co???? > > > zazdrosnica jestes) > > > > > > pierscionek ze slomki upleciony z wpeciona > > > czterrolistna koniczynka o)))))))))) > > > > to NIk nasz taki artysta wyplatacz? > > nooooo ladny)))))) > > taki niekonwecjonalny > > > > > niooooooooooo...idziemy z trendem) hmm a myslam,ze nasz NIk bardziej taki tradycjonalista kiedys pisal,ze tel. komorkowy jest dla niego jak smycz, dzis chyba twierdzi inaczej Nik -wypowiedz sie na ten temat)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 14:01 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > no prosze, prosze propozycja ni > e do o > > drzuce > > > nia > > > > > > > > > a pierscionek TY dostala od NIk > a?) > > )))))) > > > > > > > > > > > > > > > > hmmmm....a mialam dostac????????????? > ? > > > > > > > > od czegos trzeba zaczac?????????????? > ???? > > ) > > > > > > > > chce byc tylko mila)))))))))))))))) > )))) > > > > > > > > > > > > > > mila nie mila, NIk sie oswiadczal z tego co > mi wi > > adomo: > > > )))))) > > > > ) > > > > > > > > > > > > > ha....moze tez chcial byc mily?? )))))))))))))) > ) > > > > > > > > > > > > > > > a nie byl? > > > > > i nie jest? > > > > > > > > ha!...lapiesz za slowka) > > > > > > > > oczywiscie ze jest i byl mily.... > > > > > > > > a co do pierscionka to dostalam i co???? > > > > zazdrosnica jestes) > > > > > > > > pierscionek ze slomki upleciony z wpeciona > > > > czterrolistna koniczynka o)))))))))) > > > > > > to NIk nasz taki artysta wyplatacz? > > > nooooo ladny)))))) > > > taki niekonwecjonalny > > > > > > > > niooooooooooo...idziemy z trendem) > > > hmm a myslam,ze nasz NIk bardziej taki tradycjonalista > kiedys pisal,ze tel. komorkowy jest dla niego jak smycz, dzis chyba twierdzi > inaczej > Nik -wypowiedz sie na ten temat)))) zdecydowanie inaczej, a co tu się znowu wyrabia, panie szanowne miłą pogawędkę ucinają, że aż miło posłuchać), jeszcze trochę i szlus, dosyć , finisz , fajerant,itp!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 14:19 nick000 napisał: >> > > niooooooooooo...idziemy z trendem) > > > > > > hmm a myslam,ze nasz NIk bardziej taki tradycjonalista > > kiedys pisal,ze tel. komorkowy jest dla niego jak smycz, dzis chyba twier > dzi > > inaczej > > Nik -wypowiedz sie na ten temat)))) > > zdecydowanie inaczej, a co tu się znowu wyrabia, panie szanowne miłą > pogawędkę ucinają, że aż miło posłuchać), jeszcze trochę i szlus, dosyć , > finisz , fajerant,itp!!!! tak, da sie te radosc odczuc nawet u mnie i nawet slychac jak za sciana NIk szaleje z radosci i ze szczescia podskakuje w gore Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 14:30 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > >> > > niooooooooooo...idziemy z trendem) > > > > > > > > > hmm a myslam,ze nasz NIk bardziej taki tradycjonalista > > > kiedys pisal,ze tel. komorkowy jest dla niego jak smycz, dzis chyba > twier > > dzi > > > inaczej > > > Nik -wypowiedz sie na ten temat)))) > > > > zdecydowanie inaczej, a co tu się znowu wyrabia, panie szanowne miłą > > pogawędkę ucinają, że aż miło posłuchać), jeszcze trochę i szlus, dosyć > , > > finisz , fajerant,itp!!!! > > > tak, da sie te radosc odczuc nawet u mnie > i nawet slychac jak za sciana NIk szaleje z radosci i ze szczescia podskakuje w > > gore a szanowna Slo to niby nie podskakuje????, kazdy się cieszy gdy kończy pracę, tylko dlaczego w moim pokoju brzęczą szklanki))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 14:36 no pieknie pieknie aż u mnie wszystko drży )) CISZEJ TAM NA GÓRZE ))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 16:17 ..a ja dopiero dzis zaczynam prace..ech..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 17:36 mala20033 napisała: > ..a ja dopiero dzis zaczynam prace..ech..Mala ..masz szzescie malenka, ze pierwsza zmiana juz zakonczyla swa emocjonalna prace, a zwlaszcza final)))))))))))) teraz mozesz spokojnie pracowac jak Ich niema))) **milego poludnia malenka a reszcie milego wieczoru)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 19:47 i jak zyjecie po emocjach dnia dzisiejszego?) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 20:34 kendo napisała: > i jak zyjecie po emocjach dnia dzisiejszego?) Się żyje a będzie jeszcze lepiej gdy przyjdzie wiosna)) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 20:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > i jak zyjecie po emocjach dnia dzisiejszego?) > > Się żyje a będzie jeszcze lepiej gdy przyjdzie wiosna)) wowwwwwwwww!!!!,jak mila niespodzianka) nick we wlasnej osobie sie objawil i teskni juz do wiosny, a zmime gdzies zostawil) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 20:54 jestem ale tak jakby mnie nie było, gazeta nadal ślimaczy się okropniście a mnie juz tak chce się po vistuli pobuszować, to dobre miejsce))) czy macie podobnie z forum i całą gazeta? Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 20:57 nick000 napisał: > jestem ale tak jakby mnie nie było, gazeta nadal ślimaczy się okropniście a > mnie juz tak chce się po vistuli pobuszować, to dobre miejsce))) czy macie > podobnie z forum i całą gazeta? zeby nie zapeszyc (puk,puk w niemalowane drzewo) chodzi komp mi dzis dobrze jak narazie, sprawdz mysze,bo moze takm jakiegos kontaktu brak,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 16.12.04, 20:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > jestem ale tak jakby mnie nie było, gazeta nadal ślimaczy się okropniście > a > > mnie juz tak chce się po vistuli pobuszować, to dobre miejsce))) czy ma > cie > > podobnie z forum i całą gazeta? > > zeby nie zapeszyc (puk,puk w niemalowane drzewo) > chodzi komp mi dzis dobrze jak narazie, > sprawdz mysze,bo moze takm jakiegos kontaktu brak,,,,, tu zapomnialam dodac, ze juz tesknimy za nickiem straszecznie, za wspolnymi wieczorami))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 23.12.04, 06:15 Hej Vistulanie nie pamiętam już takich pracowitych i nerwowych dni jak ostatnie dwa tygodnie, dobrze że już ostatni dzień tej mordęgi przed świetami, życzę Wam dużo wolnego czasu, spokojnego czwartku i wielu uśmiechów)) Śniegu nasypało dzisiejszej nocy ogrom, jest biało i hula ostry porwisty wiatr, kto nie musi niech nie wychodzi z ciepłego domu.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania W dzisiejszy czwartek już pachnie świetami... 23.12.04, 08:01 Witajcie Vistulaki... tak u mnie w domu juz pachnie świetami, choinka w domu się mieni lampkami i unosi się zapachem lasu i drzwa... z kuchni wydobywają się zapachy wigilijnych potraw, a w sercu.... w sercu radość, zaduma, miłość i szczęście... buziaczki dla wszystkich na czwartek przed wigilijny... Odpowiedz Link
kendo Re: W dzisiejszy czwartek już pachnie świetami... 23.12.04, 09:55 Witajcie""""""""""""" sniegu ani sladu... deszcz pada i bedzie tak przez cale swieta(((((((( ale co tam pogoda, najwazniejsze ,ze w serduszku radosc czego i Wam zycze na dzisiejszy dzien. Odpowiedz Link
kasikk pachnie świetami... 23.12.04, 14:41 jeszcze ostatni szlif... i bedzie cudnie - swiątecznie ) życzę wam miłego czwartku ) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 23.12.04, 18:29 ..ja gotowa ze wszystkimi przygotowaniami.... a WY???????????????? **milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie świetami... 23.12.04, 19:26 kendo napisała: > ..ja gotowa ze wszystkimi przygotowaniami.... > a WY???????????????? > > **milego wieczoru zycze. u mnie to tak: galaretka tezeje golabki meksykanskie juz sie gotuja bigos rowniez mieska na upieczenie sie mocza piernik juz sie zestarzal sernik stygnie na dzis pozostaly sledzie do zrobienia jesli jutro zdaze z: salatkami nakaronem surowkami pieczeniem mies i innymi to bede mogla powiedziec,ze jestem na finiszu Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 23.12.04, 19:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ..ja gotowa ze wszystkimi przygotowaniami.... > > a WY???????????????? > > > > **milego wieczoru zycze. > > > u mnie to tak: > galaretka tezeje > golabki meksykanskie juz sie gotuja > bigos rowniez > mieska na upieczenie sie mocza > piernik juz sie zestarzal > sernik stygnie > na dzis pozostaly sledzie do zrobienia > jesli jutro zdaze z: > salatkami > nakaronem > surowkami > pieczeniem mies > i innymi to bede mogla powiedziec,ze jestem na finiszu oj sloo.... mozna powiedziec,ze jeszcze masz zdziebko roboty, ja jutro tylko podgrzewam: bigos/kulki miesne, podsmazam kielbaski ksiezniczki(koziolki) rybke, sledziki do miseczki, lososia na polmisek.... musze jeszcze tylko szynke upanierowac: robie to zawsze na swieta: mieszam jajko rozstrzepane z musztarda i smaruje tym szynke naokolo, pozniej posypuje na to bulka tarta-nie za duzo i do piekarnika zeby sie zrumienilo...pycha. baze do barszczyku juz zrobilam i uszka z grzybkami sa) zawsze siostra mi pomaga na stole ukladac) Odpowiedz Link
mala20033 Re: pachnie świetami... 23.12.04, 19:48 a u mnie bedzie tez bigosik..Buziaczki wsiem..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 23.12.04, 19:52 mala20033 napisała: > a u mnie bedzie tez bigosik..Buziaczki wsiem..Mala a u was tez indorek jest na swieta, czytalam gdziesk na forumie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie świetami... 23.12.04, 20:36 kendus te potrawy sa mi potzrebne dopiero na sobote tak wiec musze je robic na ostatnia chwile by byly swierze wlasnie degustuje bigos w wykonaniu meza Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 23.12.04, 21:10 slo-onko napisała: > kendus te potrawy sa mi potzrebne dopiero na sobote tak wiec musze je robic na > ostatnia chwile by byly swierze > wlasnie degustuje bigos w wykonaniu meza i jak bigosik...udal sie?????????? pewnie piwa wlal?? ja dalam w tym roku wina akurat zostalo w butelce i nie bylo chetnego do wypicia)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: pachnie świetami... 30.12.04, 06:49 cześć wszystkim przeczytałem wczorajsze wpisy Wasze, miód malina)) Miłego dnia życzę) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: pachnie świetami... 30.12.04, 07:50 Witam wszystkich cieplutko w ten ostatni czwartek roku)) A ja jutro nie ide do pracy HURA!!!! normalnie dali nam wolne HURA!!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie świetami... 30.12.04, 07:57 orzeszek_rania napisała: > Witam wszystkich cieplutko w ten ostatni czwartek roku)) A ja jutro nie ide > do pracy HURA!!!! normalnie dali nam wolne HURA!!!!! takiej to tobrze wezmie sie i wyturla no Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie świetami... 30.12.04, 07:50 nick000 napisał: > cześć wszystkim przeczytałem wczorajsze wpisy Wasze, miód malina)) Miłego > dnia życzę) cuś slodko CI NIK dzisiaj i miod a nawet malina?????? tez witam w ostatni czwartek tego roku nie ma co sie martwic za 367 dni znow sylwester!!!!!!!!))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: pachnie świetami... 30.12.04, 08:04 wcale mi nie słodko, wręcz przeciwnie, jest tak, teoretycznie nie powinienem ani dzisiaj, ani jutro pracować, ale to tylko teoria właśnie, praktyka jest taka, że od rana zdążyła mnie już rozboleć głowa, narasta frustracja i stres a końca pracy nie widać i nie potrafie nawet sobie tego wyobrazić.Najśmieszniejsze jest to, ze taki pasztet mam dwanascie razy w roku ze szczególnym uwzglednieniem jego końcówki. Trzymajcie za mnie kciuki, w przeciwnym wypadku wyjdę, czy raczej wyczołgam sie, stąd w charakterze zwłok Nie pozostaje mi nic innego jak tylko krzyknąć głosem wielkim: RATUNKU!!!! Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: pachnie świetami... 30.12.04, 08:23 nick000 napisał: > wcale mi nie słodko, wręcz przeciwnie, jest tak, teoretycznie nie powinienem > ani dzisiaj, ani jutro pracować, ale to tylko teoria właśnie, praktyka jest > taka, że od rana zdążyła mnie już rozboleć głowa, narasta frustracja i stres a > końca pracy nie widać i nie potrafie nawet sobie tego > wyobrazić.Najśmieszniejsze jest to, ze taki pasztet mam dwanascie razy w roku > ze szczególnym uwzglednieniem jego końcówki. Trzymajcie za mnie kciuki, w > przeciwnym wypadku wyjdę, czy raczej wyczołgam sie, stąd w charakterze zwłok > Nie pozostaje mi nic innego jak tylko krzyknąć głosem wielkim: RATUNKU!!!! NIk rzucam Ci koło ratunkowe)) łap się go !!!!! no ale trzymaj.... ejjjjj...... nie puszczaj nooooooo......))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie świetami... 30.12.04, 08:25 nick000 napisał: > wcale mi nie słodko, wręcz przeciwnie, jest tak, teoretycznie nie powinienem > ani dzisiaj, ani jutro pracować, ale to tylko teoria właśnie, praktyka jest > taka, że od rana zdążyła mnie już rozboleć głowa, narasta frustracja i stres a > końca pracy nie widać i nie potrafie nawet sobie tego > wyobrazić.Najśmieszniejsze jest to, ze taki pasztet mam dwanascie razy w roku > ze szczególnym uwzglednieniem jego końcówki. Trzymajcie za mnie kciuki, w > przeciwnym wypadku wyjdę, czy raczej wyczołgam sie, stąd w charakterze zwłok > Nie pozostaje mi nic innego jak tylko krzyknąć głosem wielkim: RATUNKU!!!! NIk nie wariuj nie tylko u Ciebie taki bigos. teraz moge sobie pozwolic na chwile luzu ale w ciagu roku mam na okraglo mlyn. czasem dostajemy juz oczoplasu od jej nadmiaru a od ciaglego gadania zanika glos. o pracy po za godzinami nie wspomne. sa lepsze i gorsze dni w roku, gorsze mijaja lepsze nadchodza, sam tak napisales)))) tzrymamy kciuki a kolo ratunkowe w postani zarzucamy na szyje))))) podamy CI kawke i inne lakocie ) tylko sie jzu nie stresuj)))) vistulanki sa z TOba Odpowiedz Link
kasikk pachnie sylwestrem :)) 30.12.04, 08:56 witam ) nick!! ratuję cię!! czy czujesz się uratowany ?? ) młego dnia życzę wszystkim - mało pracy i duuużo przyjemności ) a teraz, nick, gdzie moja herbatka malinowa Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:30 nick000 napisał: > wcale mi nie słodko, wręcz przeciwnie, jest tak, teoretycznie nie powinienem > ani dzisiaj, ani jutro pracować, ale to tylko teoria właśnie, praktyka jest > taka, że od rana zdążyła mnie już rozboleć głowa, narasta frustracja i stres a > końca pracy nie widać i nie potrafie nawet sobie tego > wyobrazić.Najśmieszniejsze jest to, ze taki pasztet mam dwanascie razy w roku > ze szczególnym uwzglednieniem jego końcówki. Trzymajcie za mnie kciuki, w > przeciwnym wypadku wyjdę, czy raczej wyczołgam sie, stąd w charakterze zwłok > Nie pozostaje mi nic innego jak tylko krzyknąć głosem wielkim: RATUNKU!!!! spieszymy na pomoc..... dostawiamy tabletunie i kawcie-szatana goracego i trzymamy kciuki za owocny dzien pracy, oby szybko pomyslnie sie skonczyl) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:27 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > cześć wszystkim przeczytałem wczorajsze wpisy Wasze, miód malina)) Mi > łego > > dnia życzę) > > > cuś slodko CI NIK dzisiaj i miod a nawet malina?????? > tez witam w ostatni czwartek tego roku > nie ma co sie martwic za 367 dni znow sylwester!!!!!!!!))))) jezeli to herbatka malinowa z miodzikiem to sama slodycz z rana))))))))))))))))) a malinki sloneczkiem ogrzane hmmmmm...mniam..mniammmmm) Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > cześć wszystkim przeczytałem wczorajsze wpisy Wasze, miód malina: > ))) Mi > > łego > > > dnia życzę) > > > > > > cuś slodko CI NIK dzisiaj i miod a nawet malina?????? > > tez witam w ostatni czwartek tego roku > > nie ma co sie martwic za 367 dni znow sylwester!!!!!!!!))))) > > jezeli to herbatka malinowa z miodzikiem > to sama slodycz z rana))))))))))))))))) > a malinki sloneczkiem ogrzane hmmmmm...mniam..mniammmmm) oooooo wstal nasz vistulowy spioch))))))) witaj kendusia ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > cześć wszystkim przeczytałem wczorajsze wpisy Wasze, miód m > alina: > > ))) Mi > > > łego > > > > dnia życzę) > > > > > > > > > cuś slodko CI NIK dzisiaj i miod a nawet malina?????? > > > tez witam w ostatni czwartek tego roku > > > nie ma co sie martwic za 367 dni znow sylwester!!!!!!!!))))) > > > > jezeli to herbatka malinowa z miodzikiem > > to sama slodycz z rana))))))))))))))))) > > a malinki sloneczkiem ogrzane hmmmmm...mniam..mniammmmm) > > > oooooo wstal nasz vistulowy spioch))))))) > witaj kendusia ))))) co????? wstalam przed dziewiata, zjadlam sniadanko i dopiero komp sie zwolnil)))))))))))) u nas niemal wiosennie i chyba jaby cusik padalo zycze dnia cudnego dla pracusiow dla leniuszkow dnia wesolego) Odpowiedz Link
nick000 Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:41 wiecie co???, odzew powinien brzmieć: -COOOOOOOO????? Odpowiedź jest jedna: - humor mi wrócił))) za Waszą przyczyną Witam jeszcze raz z usmiechem, życzę superudanego dnia))))) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:45 nick000 napisał: > wiecie co???, odzew powinien brzmieć: -COOOOOOOO????? Odpowiedź jest jedna: > - humor mi wrócił))) za Waszą przyczyną Witam jeszcze raz z usmiechem, > życzę superudanego dnia))))) hmmm...jak nas to ogromnie cieszy ))))))))) widzisz jak dobrze masz z nami)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:50 z innym nastawieniem zabieram się za pracę))), oczywiście bedę tu zaglądał, lubie ciepełko)) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie świetami... 30.12.04, 09:53 nick000 napisał: > z innym nastawieniem zabieram się za pracę))), oczywiście bedę tu zaglądał, > lubie ciepełko)) milego pracusiowania nicku.... czym by Ci tu jeszcze rozpromienic dzionek))))???????????????? moze kominek z olejkiem pomaranczowym zapale, na wzmozenie checi do pracy)))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk pachnie pomarańczą 30.12.04, 10:00 a ja i tak nie mam zapału do pracy sam zapał to owszem, ale do pracy?? neee... Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie pomarańczą 30.12.04, 10:03 kasikk napisała: > a ja i tak nie mam zapału do pracy > sam zapał to owszem, ale do pracy?? > neee... hi,hi, Kasikuu to rzucam Cie garste mojej energi witalnej moze cusik pomoze??) Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie pomarańczą 30.12.04, 10:14 teraz to ja widze wracjacego szczesliwego NIcka do swojego biura mina radosna, humor poprawiony w sercu cieplo, co Nik?)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie pomarańczą 30.12.04, 10:19 slo-onko napisała: > teraz to ja widze wracjacego szczesliwego NIcka do swojego biura > mina radosna, humor poprawiony > w sercu cieplo, co Nik?)))))) ale ma dobrze nick z nami))))))))))))))) a my z Nim same przyjemnosci))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: pachnie pomarańczą 30.12.04, 11:20 slo-onko napisała: > teraz to ja widze wracjacego szczesliwego NIcka do swojego biura > mina radosna, humor poprawiony > w sercu cieplo, co Nik?)))))) bardzo)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: pachnie pomarańczą 30.12.04, 12:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > teraz to ja widze wracjacego szczesliwego NIcka do swojego biura > > mina radosna, humor poprawiony > > w sercu cieplo, co Nik?)))))) > > bardzo)) hmmmmm, dobrze byc slonkiem i widziec male co nie co z gory)) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie pomarańczą 30.12.04, 16:23 usch...zmogla mnie niemoc poobiadkowa.... ide "pol godzinki dla sloniki" wieczorkiem jestem z Wami) **milego popoludnia. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 07:12 PIERWSZA HURA!!!!!!!! Dzień dobry Kochani, miłego i cieplitkiego dnia wam życzę. cmokaski.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 08:11 orzeszek_rania napisała: > PIERWSZA HURA!!!!!!!! > Dzień dobry Kochani, miłego i cieplitkiego dnia wam życzę. cmokaski.. hej)) a ja druga tą razą a Pan NIck to co? zaspal? Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 08:59 i niech już będzie ten weekend... dzień dobry wszystkim ) i uciekam pracusiować... ( Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 09:24 kasikk napisała: > i niech już będzie ten weekend... > > dzień dobry wszystkim ) > i uciekam pracusiować... ( hej kasikku.... to wy dzis pracujecie????????? u nas swieto,wolne od pracy -Trzech Kroli. **milego pracusiowania. Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 11:27 witajcie pięknie, bardzo mnie ciesz radość Orzeszka z powodu pierwszego dzisiejszego wpisu, może niech tak już zostanie, miłego dnia życzę Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 12:44 nick000 napisał: > witajcie pięknie, bardzo mnie ciesz radość Orzeszka z powodu pierwszego dzisie > jszego wpisu, może niech tak już zostanie, miłego dnia życzę czy to znaczy,ze bedziesz przez jakis czas przychodzil niemal ostatni?? **milego dnia zycze) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 15:57 Slo..tamtamami przeslala wici, ze ktos z plci przeciwnej na Vistule dzis zawita...i zawital!...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 09:23 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > PIERWSZA HURA!!!!!!!! > > Dzień dobry Kochani, miłego i cieplitkiego dnia wam życzę. cmokaski.. > > > hej)) > a ja druga tą razą > a Pan NIck to co? zaspal? az nieprawdopodobne,ze Pan nick sie spoznia???????((((((( **sloo milego dnia zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 09:21 orzeszek_rania napisała: > PIERWSZA HURA!!!!!!!! > Dzień dobry Kochani, miłego i cieplitkiego dnia wam życzę. cmokaski.. przeszczesliwy orzeszek) witaj orzeszku i miej sobie mily dzien Odpowiedz Link
jtka Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 16:30 witam już prawie przed weekendem))))) pierwszy w tym roku wekendzik) ehh... Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 17:07 jtka napisała: > witam już prawie przed weekendem))))) pierwszy w tym roku wekendzik) > ehh... bedzie czas na odpoczniecie skrzydelek) miej sobie dobrze Itus) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 19:20 no wiecie co??? człowiek przychodzi po dwóch dniach nieobecności, myslałam że pół nocy bede czytac wpisy a tu co?????? 15 minut i już...... co jest ludzie???? czemu nie piszecie i czemu piszeci tak mało??? czyzbyscie mieli tyle samo pracy i zajęc co i ja??? znam ten ból.... Nik masz się wpisywac rano, ja już się przyzwyczaiłam ze jestem druga i bardzo mnie to odpowiada.... z racji poniedziałku stawiam wszystkim drinkiiiii... wódeczka z lodem do tego mleczko skondensowane karmelik rozpuszczny a wszystko wymieszane w szeikerze mniamiiiiii... stól zatsawiam i na uczte zaprzam.... dzis na kolację jajecznica z cebulką i boczuciem )))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:01 orzeszek_rania napisała: > no wiecie co??? > człowiek przychodzi po dwóch dniach nieobecności, myslałam że pół nocy bede > czytac wpisy a tu co?????? 15 minut i już...... co jest ludzie???? czemu nie > piszecie i czemu piszeci tak mało??? czyzbyscie mieli tyle samo pracy i zajęc > co i ja??? znam ten ból.... > Nik masz się wpisywac rano, ja już się przyzwyczaiłam ze jestem druga i bardzo > mnie to odpowiada.... > z racji poniedziałku stawiam wszystkim drinkiiiii... wódeczka z lodem do tego > mleczko skondensowane karmelik rozpuszczny a wszystko wymieszane w szeikerze > mniamiiiiii... > stól zatsawiam i na uczte zaprzam.... dzis na kolację jajecznica z cebulką i > boczuciem )))))))))))) za pozno((((( juz jestem objedzona(((( ale ten lod to hmmmm, a wodeczka hmmmmmmmmmm))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:19 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > no wiecie co??? > > człowiek przychodzi po dwóch dniach nieobecności, myslałam że pół nocy be > de > > czytac wpisy a tu co?????? 15 minut i już...... co jest ludzie???? czemu > nie > > piszecie i czemu piszeci tak mało??? czyzbyscie mieli tyle samo pracy i z > ajęc > > co i ja??? znam ten ból.... > > Nik masz się wpisywac rano, ja już się przyzwyczaiłam ze jestem druga i b > ardzo > > mnie to odpowiada.... > > z racji poniedziałku stawiam wszystkim drinkiiiii... wódeczka z lodem do > tego > > mleczko skondensowane karmelik rozpuszczny a wszystko wymieszane w szeike > rze > > mniamiiiiii... > > stól zatsawiam i na uczte zaprzam.... dzis na kolację jajecznica z cebulk > ą i > > boczuciem )))))))))))) > > za pozno((((( > juz jestem objedzona(((( > ale ten lod to hmmmm, a wodeczka hmmmmmmmmmm))))))))) do poduszeczki zawsze cos mocniejszego mozna) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:18 orzeszek_rania napisała: > no wiecie co??? > człowiek przychodzi po dwóch dniach nieobecności, myslałam że pół nocy bede > czytac wpisy a tu co?????? 15 minut i już...... co jest ludzie???? czemu nie > piszecie i czemu piszeci tak mało??? czyzbyscie mieli tyle samo pracy i zajęc > co i ja??? znam ten ból.... > Nik masz się wpisywac rano, ja już się przyzwyczaiłam ze jestem druga i bardzo > mnie to odpowiada.... > z racji poniedziałku stawiam wszystkim drinkiiiii... wódeczka z lodem do tego > mleczko skondensowane karmelik rozpuszczny a wszystko wymieszane w szeikerze > mniamiiiiii... > stól zatsawiam i na uczte zaprzam.... dzis na kolację jajecznica z cebulką i > boczuciem )))))))))))) dziekujemy za kolacyje przesmaczna) a co to bedzie za szczegolnos w poniedzialek?????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:21 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > no wiecie co??? > > człowiek przychodzi po dwóch dniach nieobecności, myslałam że pół nocy be > de > > czytac wpisy a tu co?????? 15 minut i już...... co jest ludzie???? czemu > nie > > piszecie i czemu piszeci tak mało??? czyzbyscie mieli tyle samo pracy i z > ajęc > > co i ja??? znam ten ból.... > > Nik masz się wpisywac rano, ja już się przyzwyczaiłam ze jestem druga i > bardzo > > mnie to odpowiada.... > > z racji poniedziałku stawiam wszystkim drinkiiiii... wódeczka z lodem do > tego > > mleczko skondensowane karmelik rozpuszczny a wszystko wymieszane w szeike > rze > > mniamiiiiii... > > stól zatsawiam i na uczte zaprzam.... dzis na kolację jajecznica z cebulk > ą i > > boczuciem )))))))))))) > > dziekujemy za kolacyje przesmaczna) > > a co to bedzie za szczegolnos w poniedzialek?????????? dalo sie zauwazyc.ze nasza kier. pon. wariatkowa nie ma tyle czasu co kiedys przeciez ona dodatkowa zajeta jest obowiazkami z-cy kier. D Adm. )))))) jak Pistacjuńko radzisz sobie z obowiazkami? Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:26 Proszę teraz więcej szacunku dla naszej Orzeszki, tak między nami mówiąc należy Ci tylko współczuć Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:28 nick000 napisał: > Proszę teraz więcej szacunku dla naszej Orzeszki, tak między nami mówiąc nal > eży Ci tylko współczuć tak, tak dwa takie stolki to nie byle co tylko nas nie zaniedbuj Pistacyjko Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:30 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Proszę teraz więcej szacunku dla naszej Orzeszki, tak między nami mówi > ąc nal > > eży Ci tylko współczuć > > tak, tak dwa takie stolki to nie byle co > tylko nas nie zaniedbuj Pistacyjko > Nie sądzę zeby nasza koleżanka zapomniała o ludziach dobrze jej życzących, jeśli tak to szybko zrobimy z tym porządek))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Proszę teraz więcej szacunku dla naszej Orzeszki, tak między nam > i mówi > > ąc nal > > > eży Ci tylko współczuć > > > > tak, tak dwa takie stolki to nie byle co > > tylko nas nie zaniedbuj Pistacyjko > > > Nie sądzę zeby nasza koleżanka zapomniała o ludziach dobrze jej życzących, jeś > li tak to szybko zrobimy z tym porządek))) slyszysz fistaszku? mozesz sobie nagrabic tak,ze zbierzemy sie wszyscy wpadniemy do wawy i dopiero bedzie Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:39 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > Proszę teraz więcej szacunku dla naszej Orzeszki, tak międ > zy nam > > i mówi > > > ąc nal > > > > eży Ci tylko współczuć > > > > > > tak, tak dwa takie stolki to nie byle co > > > tylko nas nie zaniedbuj Pistacyjko > > > > > Nie sądzę zeby nasza koleżanka zapomniała o ludziach dobrze jej życzącyc > h, jeś > > li tak to szybko zrobimy z tym porządek))) > > slyszysz fistaszku? > mozesz sobie nagrabic tak,ze zbierzemy sie wszyscy wpadniemy do wawy i dopiero > bedzie Nie strasz dziewczyny, przed nią jeszcze długa droga, jak już zostanie ministrem zdrowia to dopiero będzie jazda Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:35 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Proszę teraz więcej szacunku dla naszej Orzeszki, tak między nami mówi > ąc nal > > eży Ci tylko współczuć > > tak, tak dwa takie stolki to nie byle co > tylko nas nie zaniedbuj Pistacyjko > zaskoczy dziewczyna z rutyna i "da nam jeszcze popalic))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:20 cześć, ktoś coś mówił o wódeczce, dlaczego dopiero w poniedziałek? Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:24 nick000 napisał: > cześć, ktoś coś mówił o wódeczce, dlaczego dopiero w poniedziałek? masz racje, dlzcego dopiero w poniedzialek? kazdy dzien i kazda pora pasuje a wciaz herbata i herbata Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:33 dlaczego taka pora roku jak zima nie sprzyja ku temu by zrobic jakies ognisko a przy nim goralskie holubce? mozna ewentualnie kulig, ognisko i grzane wino. ale przy takiej zimie to raczej nierealne nie ma jak lato, eh. Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:37 nie martwcie się lato przyjdzie szybciej niż sie nam wydaje, jeszcze tylko luty, kwiecień i już Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:40 nick000 napisał: > nie martwcie się lato przyjdzie szybciej niż sie nam wydaje, jeszcze tylko luty > , kwiecień i już o ! juz niektorzy mysla o lecie))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:43 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > nie martwcie się lato przyjdzie szybciej niż sie nam wydaje, jeszcze tylk > o > luty > > , kwiecień i już > > o ! juz niektorzy mysla o lecie))))) słyszałaś pewnie piosenkę gdzie w refrenie przewija się fraza:..a w sercu ciągle maj Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > nie martwcie się lato przyjdzie szybciej niż sie nam wydaje, jeszcz > e tylk > > o > > luty > > > , kwiecień i już > > > > o ! juz niektorzy mysla o lecie))))) > > słyszałaś pewnie piosenkę gdzie w refrenie przewija się fraza:..a w sercu ciąg > le maj pamietam cos bylo, a czyj to urywek?)) zanuc nam)))))) powturujemy CI jako ten vistulowy chorek))) albo zagramy na instrumencie Kendo umiesz grac na jakims instrumencie? bo ja tak, na nerwach Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:49 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > nie martwcie się lato przyjdzie szybciej niż sie nam wydaje, > jeszcz > > e tylk > > > o > > > luty > > > > , kwiecień i już > > > > > > o ! juz niektorzy mysla o lecie))))) > > > > słyszałaś pewnie piosenkę gdzie w refrenie przewija się fraza:..a w serc > u ciąg > > le maj > > pamietam cos bylo, a czyj to urywek?)) > zanuc nam)))))) > powturujemy CI jako ten vistulowy chorek))) > albo zagramy na instrumencie > Kendo umiesz grac na jakims instrumencie? > bo ja tak, na nerwach nerwy to bardzo delikatny instrument, ale gdybym ja zaczął śpiewać to nie tylko uszy Wasze ale i nerwy były by zagrożone.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:45 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > nie martwcie się lato przyjdzie szybciej niż sie nam wydaje, jeszcze tylk > o > luty > > , kwiecień i już > > o ! juz niektorzy mysla o lecie))))) tegoroczna zima jakas skrotowa trzy miesiace i lato hehehehe ))))) Nik a wiosna bedzie czy ominiesz ja w soim spisie?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:47 wiosna będzie))) Pistacja nasza przyleciała, zaszumiała, narobiła smaku, na pytania nie odpowiedziała i juz wiuuuuuu, odleciała Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:52 nick000 napisał: > wiosna będzie))) > Pistacja nasza przyleciała, zaszumiała, narobiła smaku, na pytania nie odpowied > ziała i juz wiuuuuuu, odleciała nie dziw sie ona jest zakochana nie to co my teraz czas poswieca swojemu Stefanowi)) wiec vistulandia na ten czas ma przerwe sniadaniowa Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:37 nick000 napisał: > cześć, ktoś coś mówił o wódeczce, dlaczego dopiero w poniedziałek? )))))))))))))) tez zadalam to pytanie.... zaraz ,zaraz....pewnie jakies ekzamina beda, lub stanowisko "chrzcic bedziemy") Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:54 jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwile, a ja wlasnie slucham utworu o tych slowach. pamietacie kto to spiewa? Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:57 slo-onko napisała: > jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwile, a ja wlasnie slucham utworu > o tych slowach. > pamietacie kto to spiewa? > no właśnie kto to śpiewa, czy chodzi Ci o taki bardzo blusowy utwór? Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 20:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwile, a ja wlasnie slucham > utworu > > o tych slowach. > > pamietacie kto to spiewa? > > > no właśnie kto to śpiewa, czy chodzi Ci o taki bardzo blusowy utwór? tak, to Dżem a teraz kolejny ich utwor tez piekny " Moja Viktorio" Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:01 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwile, a ja wlasnie sl > ucham > > utworu > > > o tych slowach. > > > pamietacie kto to spiewa? > > > > > no właśnie kto to śpiewa, czy chodzi Ci o taki bardzo blusowy utwór? > > tak, to Dżem > a teraz kolejny ich utwor tez piekny " Moja Viktorio" klasyka, nikt już nie potrafi pisać takich piosenek Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwile, a ja wlas > nie sl > > ucham > > > utworu > > > > o tych slowach. > > > > pamietacie kto to spiewa? > > > > > > > no właśnie kto to śpiewa, czy chodzi Ci o taki bardzo blusowy utwó > r? > > > > tak, to Dżem > > a teraz kolejny ich utwor tez piekny " Moja Viktorio" > > klasyka, nikt już nie potrafi pisać takich piosenek fakt ale jak sie slucha cudnie. melodia i slowa wspaniale, takie spokojne. najdziwniejsze,ze tego slucha moja corka a ja nauczylam sie sluchac od niej Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:06 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwile, a j > a wlas > > nie sl > > > ucham > > > > utworu > > > > > o tych slowach. > > > > > pamietacie kto to spiewa? > > > > > > > > > no właśnie kto to śpiewa, czy chodzi Ci o taki bardzo blusow > y utwó > > r? > > > > > > tak, to Dżem > > > a teraz kolejny ich utwor tez piekny " Moja Viktorio" > > > > klasyka, nikt już nie potrafi pisać takich piosenek > > fakt ale jak sie slucha cudnie. melodia i slowa wspaniale, takie spokojne. > najdziwniejsze,ze tego slucha moja corka a ja nauczylam sie sluchac od niej Jaki stąd wniosek, ta muzyka jest ponadpokoleniowa czyli nieśmiertelna, ja też dzieki córce odświeżyłem sobie pamięć muzyczną Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > jest tu taki watek: w zyciu sa tylko piekne chwil > e, a j > > a wlas > > > nie sl > > > > ucham > > > > > utworu > > > > > > o tych slowach. > > > > > > pamietacie kto to spiewa? > > > > > > > > > > > no właśnie kto to śpiewa, czy chodzi Ci o taki bardzo > blusow > > y utwó > > > r? > > > > > > > > tak, to Dżem > > > > a teraz kolejny ich utwor tez piekny " Moja Viktorio" > > > > > > klasyka, nikt już nie potrafi pisać takich piosenek > > > > fakt ale jak sie slucha cudnie. melodia i slowa wspaniale, takie spokojne > . > > najdziwniejsze,ze tego slucha moja corka a ja nauczylam sie sluchac od ni > ej > > Jaki stąd wniosek, ta muzyka jest ponadpokoleniowa czyli nieśmiertelna, ja też > dzieki córce odświeżyłem sobie pamięć muzyczną czyli sluchaja nie tylko orgii muzycznej, metalu, hard rocka ale i przyzwoite i wartosciowe Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:03 ja tak tylko dla przypomnienia, czy myślałyście o naszej próbce literackiej? Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:05 nick000 napisał: > ja tak tylko dla przypomnienia, czy myślałyście o naszej próbce literackiej? przyznaje sie bez bicia,ze ja nie a toz prostego powodu, jestem antytalent moze jesli ktos podda jakis pomysl to cos uklece Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:06 nick000 napisał: > ja tak tylko dla przypomnienia, czy myślałyście o naszej próbce literackiej? no wlasnie???? i jak bedzie????? jaki temacik zaczyna? Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:09 Jedna dopytuje się o temacik, następna twierdzi ze jest antytalentem a kilkanaście tysięcy postów napisało się samo? Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:12 chciałem już zacząć pisanie, ale zeby nie wygladało to tak, ze się pcham przed orkiestrę, uwazałem zawsze, ze damy mają pierwszeństwo Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:15 nick000 napisał: > chciałem już zacząć pisanie, ale zeby nie wygladało to tak, ze się pcham przed > orkiestrę, uwazałem zawsze, ze damy mają pierwszeństwo Kendus czy ja myle sie co do tego,ze to wlasnie Nik mial rozpoczac opowiadanie? popraw mnie jak cos namieszalam. a jak cos zle kojarze to obiecuje, poprawie sie i pojde po rade do specjalisty Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > chciałem już zacząć pisanie, ale zeby nie wygladało to tak, ze się pcham > przed > > orkiestrę, uwazałem zawsze, ze damy mają pierwszeństwo > > Kendus czy ja myle sie co do tego,ze to wlasnie Nik mial rozpoczac opowiadanie? > > popraw mnie jak cos namieszalam. > a jak cos zle kojarze to obiecuje, poprawie sie i pojde po rade do specjalisty: > D tak tak, Kenduś pomocy!!!!! nasza Slo juz zaczyna pobrzękiwać na nicka szabelką, czuję że dawno nie było pomiędzy nami zwady, znowu zaczyna Zając jeden Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:25 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > chciałem już zacząć pisanie, ale zeby nie wygladało to tak, ze się > pcham > > przed > > > orkiestrę, uwazałem zawsze, ze damy mają pierwszeństwo > > > > Kendus czy ja myle sie co do tego,ze to wlasnie Nik mial rozpoczac opowia > danie? > > > > popraw mnie jak cos namieszalam. > > a jak cos zle kojarze to obiecuje, poprawie sie i pojde po rade do specja > listy: > > D > tak tak, Kenduś pomocy!!!!! nasza Slo juz zaczyna pobrzękiwać na nicka szabelk > ą, czuję że dawno nie było pomiędzy nami zwady, znowu zaczyna Zając jeden oj NIk obiecalam poprawe a skleroza? no co? kazdy ja kiedys dostaje gratis taki bonus od zycia przy czym jeden wczesniej drugi pozniej ja zostalam chyba wybranka wczesniej niz inni ale to nie byla zlosliwosc buziak na przeprosiny w czolko oczywiscie Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:30 buziak wyłącznie w czółko))) W naszej kryminalnej historii nikt nikogo nie zjada, wszyscy żyja długo, szczęśliwie. kochając się nawzajem, to chyba jakaś bajka, ale w vistuli wszystko moze się zdarzyć) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:13 nick000 napisał: > Jedna dopytuje się o temacik, następna twierdzi ze jest antytalentem a kilkana > ście tysięcy postów napisało się samo? a samo)))) a po za tym jestem gapa , pamiec moze mam dobra ale krotka tylko,ze jak kojarze (a pijana wowczas chyba nie bylam) to wlasnie TY Nik miales zapoczatkowac zrob to a zobaczysz w jakim tempie napiszemy te powiesc beletrystyczno-historyczno-romasowo-komediowo-trillerowa ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:18 przez wrodzoną grzeczność czekałem, mam napisać że przez lenistwo? Kajtulo oferowała napisanie pierwszej części, chyba wena Ją opuściła)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:21 nick000 napisał: > przez wrodzoną grzeczność czekałem, mam napisać że przez lenistwo? Kajtulo ofer > owała napisanie pierwszej części, chyba wena Ją opuściła)) aaaaaaaaaaaaaa o tym nie wiedzialam a jesli nie pamietalam to czas sie jednak podleczyc a gdybys mial podrzucic jakis pomysl to o czym by to bylo? Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:22 a Kendo to gzdie znow wywialo? Kendus rzucaj te gary o wracaj))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:25 slo-onko napisała: > a Kendo to gzdie znow wywialo? > Kendus rzucaj te gary o wracaj))))) > Gary o tej porze?? Mówię Ci Slo, to dziwna sprawa, może się jej blizej przyjzymy? Para detektywów: Slo i nick rusza do akcji Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:28 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a Kendo to gzdie znow wywialo? > > Kendus rzucaj te gary o wracaj))))) > > > Gary o tej porze?? Mówię Ci Slo, to dziwna sprawa, może się jej blizej przyjzy > my? Para detektywów: Slo i nick rusza do akcji Porucznik NIk i detektyw Slo na tropieDDD Ja tam podejrzewam co innego Oj Kendus Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:32 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > a Kendo to gzdie znow wywialo? > > > Kendus rzucaj te gary o wracaj))))) > > > > > Gary o tej porze?? Mówię Ci Slo, to dziwna sprawa, może się jej blizej p > rzyjzy > > my? Para detektywów: Slo i nick rusza do akcji > > Porucznik NIk i detektyw Slo na tropieDDD > Ja tam podejrzewam co innego > Oj Kendus > > co detektywie, co??? czyżby znowu Kenduś skradała się do lodówki???? Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:23 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > przez wrodzoną grzeczność czekałem, mam napisać że przez lenistwo? Kajtul > o ofer > > owała napisanie pierwszej części, chyba wena Ją opuściła)) > > aaaaaaaaaaaaaa o tym nie wiedzialam a jesli nie pamietalam to czas sie jednak p > odleczyc > a gdybys mial podrzucic jakis pomysl to o czym by to bylo? > historia bardzo kryminalna o motylkach, zajcach i innych stworkach Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > przez wrodzoną grzeczność czekałem, mam napisać że przez lenistwo? > Kajtul > > o ofer > > > owała napisanie pierwszej części, chyba wena Ją opuściła)) > > > > aaaaaaaaaaaaaa o tym nie wiedzialam a jesli nie pamietalam to czas sie je > dnak p > > odleczyc > > a gdybys mial podrzucic jakis pomysl to o czym by to bylo? > > > historia bardzo kryminalna o motylkach, zajcach i innych stworkach kryminalna? czyli jak zajace zjadaja motyle czy moze na odwrot?)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:31 jak grzeczne slo powinnam zakonczyc te zabawe zabrac swoje zabawki, motyle i inne cuda i pojsc spac. ale jeszcze czeka mnie kapiel. dzis jestem nieco opozniona a i tak pozwolilam sobie na dluzsze posiedzenie niz zwykle spijcie kochani snem pieknym i glebokim. niech sie Wam przysni stado motyli dobranoc ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:34 alesta duzo popisali ,gdy musialam zwolnic miejsce( ale juz jestem,narazie) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:35 kendo napisała: > alesta duzo popisali ,gdy musialam zwolnic miejsce( > ale juz jestem,narazie) co znaczy narazie? znowu odchodzisz ale oświadczasz przy okazji ze niebawem wracasz ? czy moze coś zgoła innego. Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:34 Dobranoc Slo, śnij o motylkach i zajączkach Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:38 ..i z powiescia dalej stoimy w matrwym punkcie????????? Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 21:41 zawiesza mi sie komp, az mnie ponosi wrrrrrrrrrrrrrrr.... masz jakis temat powiesci?? a moze kilka do wyboru,))))))))))))))?? Odpowiedz Link
kasikk Re: we czwartek już pachnie weekendem 06.01.05, 22:11 jejku!! ale tu się dzieje człowieka jeden wieczór nie ma, albo później się dosiądzie i juz wypada z obiegu ( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 07.01.05, 07:41 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > cześć, ktoś coś mówił o wódeczce, dlaczego dopiero w poniedziałek? > )))))))))))))) > tez zadalam to pytanie.... > zaraz ,zaraz....pewnie jakies ekzamina beda, > lub stanowisko "chrzcic bedziemy") heheheh głupi orzeszek )))))) <puk w głowę> wczoraj mieliśmy pić, nie wiem co mi się z poniedziałkiem uroiło))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 07.01.05, 08:04 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > cześć, ktoś coś mówił o wódeczce, dlaczego dopiero w poniedziałek? > > )))))))))))))) > > tez zadalam to pytanie.... > > zaraz ,zaraz....pewnie jakies ekzamina beda, > > lub stanowisko "chrzcic bedziemy") > > > heheheh głupi orzeszek )))))) <puk w głowę> > wczoraj mieliśmy pić, nie wiem co mi się z poniedziałkiem uroiło))) a wcale nie głupi orzeszek jeno zakręcony i w tym jej cały urok)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 07.01.05, 09:02 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > cześć, ktoś coś mówił o wódeczce, dlaczego dopiero w poniedzi > ałek? > > > )))))))))))))) > > > tez zadalam to pytanie.... > > > zaraz ,zaraz....pewnie jakies ekzamina beda, > > > lub stanowisko "chrzcic bedziemy") > > > > > > heheheh głupi orzeszek )))))) <puk w głowę> > > wczoraj mieliśmy pić, nie wiem co mi się z poniedziałkiem uroiło))) > > a wcale nie głupi orzeszek jeno zakręcony i w tym jej cały urok)) a moze pod wplywem?)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 13.01.05, 06:44 ani się człowiek obejzy a tu juz tydzień się prawie kończy, jeszcze tylko piątek, dnia dzisejszego nie licze i koniec, odpoczynek od codziennego młynu. Zycze Wam jak najmniej stresu i pracy a dużo uśmiechu i ciepła) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 13.01.05, 07:55 witam spiaco ziewajaco)) ale slonecznie jednak Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 13.01.05, 10:22 slo-onko napisała: > witam spiaco ziewajaco)) > ale slonecznie jednak budz sie sloo i rozjasniaj dzionek caly, potrzebne nam sloneczko do pokonania naszych trudow) **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 13.01.05, 10:20 nick000 napisał: > ani się człowiek obejzy a tu juz tydzień się prawie kończy, jeszcze tylko > piątek, dnia dzisejszego nie licze i koniec, odpoczynek od codziennego młynu. > Zycze Wam jak najmniej stresu i pracy a dużo uśmiechu i ciepła) tez szybciuto tydzien mi przebiega, a tu tyle zaplanowanych czynnosci czeka moze zdolam sie z nimi uprac do soboty.. **milego dnia. Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 00:56 Witam..Kochani..i znikam...Mala Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 07:19 Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 07:28 Dzien dobry wszytstkim kawoszom i nie tylko Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 07:41 Dzień dobry, najlepszego dnia życze wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 11:37 nick000 napisał: > Dzień dobry, najlepszego dnia życze wszystkim witaj,witaj..... i mam nadzieje,ze dzien bedzie dobry, juz poczatek piekny dostalam) **milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 11:36 slo-onko napisała: > Dzien dobry wszytstkim kawoszom i nie tylko hej sloo, dolanczam do kawki w expresowym tepie) **milego dnia zyczac) Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 16:16 Pije kawke ale cusik jeszcze nie dziala..Buzka Wsiem..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 11:34 orzeszek_rania napisała: > Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry > Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień > > Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry > > Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry > Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry > Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry Dzień Dobry > > ..czesc orzeszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co Ty dzis taka w skowronkach???????????????????? **milusinskiego dnia zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 11:40 ludziki Kochane musze juz "leciec" bo psiun mnie zapsyka mialczeniem" po sklepie sie zjawie) miejcie sobie wspanialy dzien .. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 16:48 kendo napisała: > ludziki Kochane musze juz "leciec" > bo psiun mnie zapsyka mialczeniem" > > po sklepie sie zjawie) > miejcie sobie wspanialy dzien .. wczoraj napisalm gdzies,ze vistula to jak drugi dom z kuchnia i sypialnia. do tego dolaczyc nasze igraszki slowne, szalone pomysly, czasem dziecinne zachowanie i to,ze zdajemy relacje co robimy, skad wracamy i dokad chodzimy to niczym familijna sielanka obraz szczesliwej, rozbrykanej grupy dobrych ludzi Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 17:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ludziki Kochane musze juz "leciec" > > bo psiun mnie zapsyka mialczeniem" > > > > po sklepie sie zjawie) > > miejcie sobie wspanialy dzien .. > > wczoraj napisalm gdzies,ze vistula to jak drugi dom z kuchnia i sypialnia. do t > ego dolaczyc nasze igraszki slowne, szalone pomysly, czasem dziecinne zachowani > e i to,ze zdajemy relacje co robimy, skad wracamy i dokad chodzimy to niczym f > amilijna sielanka obraz szczesliwej, rozbrykanej grupy dobrych > ludzi masz racje sloo,tez tak mysle, "to nasz domek" gdzie wszystko jest dozwolone, no prawie wszystko,pilnujemy sie by sie nierozbrykac na calego )))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:34 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > ludziki Kochane musze juz "leciec" > > > bo psiun mnie zapsyka mialczeniem" > > > > > > po sklepie sie zjawie) > > > miejcie sobie wspanialy dzien .. > > > > wczoraj napisalm gdzies,ze vistula to jak drugi dom z kuchnia i sypialnia > . do > t > > ego dolaczyc nasze igraszki slowne, szalone pomysly, czasem dziecinne > zachowani > > e i to,ze zdajemy relacje co robimy, skad wracamy i dokad chodzimy to ni > czym > f > > amilijna sielanka obraz szczesliwej, rozbrykanej grupy dobrych > > ludzi > > masz racje sloo,tez tak mysle, > "to nasz domek" gdzie wszystko jest dozwolone, > no prawie wszystko,pilnujemy sie by sie nierozbrykac na calego )))))))))) Jest to takie zaczarowane miejsce, gdzie mozna powrócić, nawet po długiej nieobecności, i gdzie zawsze będzie się mile widzianym gościem, domownikiem raczej. Mamy tu wszystko co do życia jest człowiekowi potrzebne, przede wszystkim dużo ciepła i rozmów, w dzisiejszych czasach towar ciężko osiągalny. Wchodzisz, zostawiasz za drzwiami problemy, wygodnie mościsz sie w miękkim fotelu pośród przyjaciół i zaczynasz normalnie oddychać. Można się pośmiać, pozartować, posmucić, ale wszystko razem z normalnymi, fajnymi ludźmi. I to przyciąga do vistuli. Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 19:10 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > ludziki Kochane musze juz "leciec" > > > > bo psiun mnie zapsyka mialczeniem" > > > > > > > > po sklepie sie zjawie) > > > > miejcie sobie wspanialy dzien .. > > > > > > wczoraj napisalm gdzies,ze vistula to jak drugi dom z kuchnia i syp > ialnia > > . do > > t > > > ego dolaczyc nasze igraszki slowne, szalone pomysly, czasem dziecin > ne > > zachowani > > > e i to,ze zdajemy relacje co robimy, skad wracamy i dokad chodzimy > to ni > > czym > > f > > > amilijna sielanka obraz szczesliwej, rozbrykanej grupy dobrych > > > ludzi > > > > masz racje sloo,tez tak mysle, > > "to nasz domek" gdzie wszystko jest dozwolone, > > no prawie wszystko,pilnujemy sie by sie nierozbrykac na calego )))))))) > )) > > Jest to takie zaczarowane miejsce, gdzie mozna powrócić, nawet po długiej nieo > becności, i gdzie zawsze będzie się mile widzianym gościem, domownikiem raczej. > Mamy tu wszystko co do życia jest człowiekowi potrzebne, przede wszystkim dużo > ciepła i rozmów, w dzisiejszych czasach towar ciężko osiągalny. Wchodzisz, zos > tawiasz za drzwiami problemy, wygodnie mościsz sie w miękkim fotelu pośród przy > jaciół i zaczynasz normalnie oddychać. Można się pośmiać, pozartować, posmucić, > ale wszystko razem z normalnymi, fajnymi ludźmi. I to przyciąga do vistuli. tak?????????? a pozniej kendulo w klateczki chce powiezic odwiedzajacych) albo po kacicha zaczyna rozstawiac, ale to bardzo,bardzo rzadko sie zdaza) cieszy mnie,ze tak sie dobrze czujecie tu Wszyscy, ale to i Wasza zasluga rowniez. Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:34 Mam taka poczte na op.pl ze biora mnie za jakas sandre i dostaje rozne zabawne emaile..i taki dzis dostalam: >>> Przychodzi facet do księdza: >>> - Księże proboszczu, ja mam taką nietypową >>> prośbę. Chciałbym ochrzcić swojego kotka. >>> - Nie ma mowy Bezrozumne i bezduszne stworzenie nie ma prawa do >>> świętych sakramentów! Nie mogę dopuścić do takiej profanacji! >>> - Ale ja bardzo kocham swojego kotka i chciałbym, by dostąpił >>> on zbawienia. Ja dobrze zapłacę. Jestem bardzo bogaty. >>> - Nie ma takich pieniędzy! >>> - Tak? Ale ja jestem gotów zapłacić... (i tu wymienił sumę). >>> Ksiądz zaniemówił. Pomilczał chwilę, jakby coś >>> rozważając, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: >>> - Oczekuję Pana wraz z pańskim kotkiem i rodzicami chrzestnymi w >>> niedzielę o piętnastej. W wyznaczonej porze wszystko odbyło się zgodnie >>> z regułami. Kotek został ochrzczony, a czek zainkasowany. Po kilku >>> tygodniach jednak wieść dotarła do biskupa. Ten, wściekły jak osa, >>> wsiadł do mercedesa i sam, bez kierowcy, pognał doparafii owego księdza. >>> Wpada >>> na plebanię i już od progu wrzeszczy: >>> - Co ty, na Boga, wyrabiasz?! Koty chrzcisz? Przecież to grzech >>> śmiertelny, nie mówiąc już o ośmieszeniu Kościoła! >>> - Ekscelencjo! Ja rozumiem. Tak, to jest grzech i ja biorę go na >>> swoje sumienie. No ale... Business is business! Proszę za mną. >>> Oprowadził biskupa po kościele, pokazując świeżo wyzłocony ołtarz, >>> odnowione >>> organy, marmurowe posadzki i boazerie z cennego drewna. Na plebanii z >>> dumą >>> pochwalił się najnowocześniejszym sprzętem audio-video, luksusowym >>> mercedesem w garażu, świetnej jakości (i ceny) meblami. >>> - Widzi ekscelencja? A pamięta ekscelencja może, ile przesłałem >>> ostatnio do kurii? >>> - Pewnie! Sam kupiłem mercedesa za te pieniądze. Myślałem, że z rok >>> je odkładałeś. >>> - A czy ekscelencja wie, że pogrzeby i śluby u mnie za darmo? Mam >>> tyle kasy, że nie muszę brać od ludzi. >>> - Skąd? >>> - WŁAŚNIE ZA TEGO KOTKA! >>> - No to ile, do cholery, ten facet ci dał? >>> - Dał... (i tu ksiądz wymienił sumę). >>> Biskup zaniemówił. Milczał przez chwilę, jakby coś rozważając, >>> wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: >>> - Przygotuj kotka do komunii i bierzmowania. >>> Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:36 Telefon do radia: Kobieta dzwoni do radia: - Dzień dobry, chciałam powiedzieć, ze znalazłam dziś rano portfel. W środku było trzy tysiące złotych w gotówce, oraz czek na okaziciela opiewający na sumę 10.000 euro. Było też prawo jazdy na nazwisko Stanislaw Kowalski, zamieszkały przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. I mam w związku z tym gorącą prośbę: Proszę panu Stasiowi puścić jakiś fajny kawałek z dedykacją ode mnie!! Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:42 Jaś mówi do taty: - Jak dasz mi dwie dychy, to powiem ci, co mówił do mamy pan, który tu dzisiaj był. - To masz i mów. - odpowiada tato - Dzień dobry, poczta dla pani. Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 20:52 nick000 napisał: > Jaś mówi do taty: > - Jak dasz mi dwie dychy, to powiem ci, co mówił do mamy pan, który tu dzisiaj > był. > - To masz i mów. - odpowiada tato > - Dzień dobry, poczta dla pani. fajne!.. Odpowiedz Link
nick000 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:37 mala20033 napisała: > Mam taka poczte na op.pl ze biora mnie za jakas sandre i dostaje rozne zabawne > emaile..i taki dzis dostalam: > >>> Przychodzi facet do księdza: > >>> - Księże proboszczu, ja mam taką nietypową > >>> prośbę. Chciałbym ochrzcić swojego kotka. > >>> - Nie ma mowy Bezrozumne i bezduszne stworzenie nie ma prawa do > >>> świętych sakramentów! Nie mogę dopuścić do takiej profanacji! > >>> - Ale ja bardzo kocham swojego kotka i chciałbym, by dostąpił > >>> on zbawienia. Ja dobrze zapłacę. Jestem bardzo bogaty. > >>> - Nie ma takich pieniędzy! > >>> - Tak? Ale ja jestem gotów zapłacić... (i tu wymienił sumę). > >>> Ksiądz zaniemówił. Pomilczał chwilę, jakby coś > >>> rozważając, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: > >>> - Oczekuję Pana wraz z pańskim kotkiem i rodzicami chrzestnymi > w > >>> niedzielę o piętnastej. W wyznaczonej porze wszystko odbyło się > zgodnie > >>> z regułami. Kotek został ochrzczony, a czek zainkasowany. Po ki > lku > >>> tygodniach jednak wieść dotarła do biskupa. Ten, wściekły jak o > sa, > >>> wsiadł do mercedesa i sam, bez kierowcy, pognał doparafii owego > księdza. > >>> Wpada > >>> na plebanię i już od progu wrzeszczy: > >>> - Co ty, na Boga, wyrabiasz?! Koty chrzcisz? Przecież to grzech > >>> śmiertelny, nie mówiąc już o ośmieszeniu Kościoła! > >>> - Ekscelencjo! Ja rozumiem. Tak, to jest grzech i ja biorę go n > a > >>> swoje sumienie. No ale... Business is business! Proszę za mną. > >>> Oprowadził biskupa po kościele, pokazując świeżo wyzłocony ołta > rz, > >>> odnowione > >>> organy, marmurowe posadzki i boazerie z cennego drewna. Na pleb > anii z > >>> dumą > >>> pochwalił się najnowocześniejszym sprzętem audio-video, luksuso > wym > >>> mercedesem w garażu, świetnej jakości (i ceny) meblami. > >>> - Widzi ekscelencja? A pamięta ekscelencja może, ile przesłałem > >>> ostatnio do kurii? > >>> - Pewnie! Sam kupiłem mercedesa za te pieniądze. Myślałem, że z > rok > >>> je odkładałeś. > >>> - A czy ekscelencja wie, że pogrzeby i śluby u mnie za darmo? M > am > >>> tyle kasy, że nie muszę brać od ludzi. > >>> - Skąd? > >>> - WŁAŚNIE ZA TEGO KOTKA! > >>> - No to ile, do cholery, ten facet ci dał? > >>> - Dał... (i tu ksiądz wymienił sumę). > >>> Biskup zaniemówił. Milczał przez chwilę, jakby coś rozważając, > >>> wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: > >>> - Przygotuj kotka do komunii i bierzmowania. > >>> > dobreeeee!!!! Mala, czy zdajesz sobie sprawę, ze za taki dowcip co poniektórzy w naszym pieknym kraju spaliliby Cię na stosie, jeśli masz podobne to dawaj Odpowiedz Link
mala20033 Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:44 ..oj ..wiem..jak znowu mi przysla to zamieszcze... Jakas grupa studiujaca ekonomie ma ten moj email adres..i co to ja nie dostaje! Jakis Mateusz pisze mi ze mam tylko jego..i zamieszcza wiersz...Ktos mi pisze abym sie dobrze sprawowala w szkole.Na poczatek grzecznie odpisywalam ze nie jestem sandra..ale juz przestalam..a kawaly sa dobre.. Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 18:52 eeeeeee malenka a gdzie Ty sie wluczysz co????????????????? ale dobrze,niema zlego coby na dobre..... wpisuj smiesznosci, a my Ci medal damy) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 19:15 mala20033 napisała: > Mam taka poczte na op.pl ze biora mnie za jakas sandre i dostaje rozne zabawne > emaile..i taki dzis dostalam: > >>> Przychodzi facet do księdza: > >>> - Księże proboszczu, ja mam taką nietypową > >>> prośbę. Chciałbym ochrzcić swojego kotka. > >>> - Nie ma mowy Bezrozumne i bezduszne stworzenie nie ma prawa do > >>> świętych sakramentów! Nie mogę dopuścić do takiej profanacji! > >>> - Ale ja bardzo kocham swojego kotka i chciałbym, by dostąpił > >>> on zbawienia. Ja dobrze zapłacę. Jestem bardzo bogaty. > >>> - Nie ma takich pieniędzy! > >>> - Tak? Ale ja jestem gotów zapłacić... (i tu wymienił sumę). > >>> Ksiądz zaniemówił. Pomilczał chwilę, jakby coś > >>> rozważając, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: > >>> - Oczekuję Pana wraz z pańskim kotkiem i rodzicami chrzestnymi > w > >>> niedzielę o piętnastej. W wyznaczonej porze wszystko odbyło się > zgodnie > >>> z regułami. Kotek został ochrzczony, a czek zainkasowany. Po ki > lku > >>> tygodniach jednak wieść dotarła do biskupa. Ten, wściekły jak o > sa, > >>> wsiadł do mercedesa i sam, bez kierowcy, pognał doparafii owego > księdza. > >>> Wpada > >>> na plebanię i już od progu wrzeszczy: > >>> - Co ty, na Boga, wyrabiasz?! Koty chrzcisz? Przecież to grzech > >>> śmiertelny, nie mówiąc już o ośmieszeniu Kościoła! > >>> - Ekscelencjo! Ja rozumiem. Tak, to jest grzech i ja biorę go n > a > >>> swoje sumienie. No ale... Business is business! Proszę za mną. > >>> Oprowadził biskupa po kościele, pokazując świeżo wyzłocony ołta > rz, > >>> odnowione > >>> organy, marmurowe posadzki i boazerie z cennego drewna. Na pleb > anii z > >>> dumą > >>> pochwalił się najnowocześniejszym sprzętem audio-video, luksuso > wym > >>> mercedesem w garażu, świetnej jakości (i ceny) meblami. > >>> - Widzi ekscelencja? A pamięta ekscelencja może, ile przesłałem > >>> ostatnio do kurii? > >>> - Pewnie! Sam kupiłem mercedesa za te pieniądze. Myślałem, że z > rok > >>> je odkładałeś. > >>> - A czy ekscelencja wie, że pogrzeby i śluby u mnie za darmo? M > am > >>> tyle kasy, że nie muszę brać od ludzi. > >>> - Skąd? > >>> - WŁAŚNIE ZA TEGO KOTKA! > >>> - No to ile, do cholery, ten facet ci dał? > >>> - Dał... (i tu ksiądz wymienił sumę). > >>> Biskup zaniemówił. Milczał przez chwilę, jakby coś rozważając, > >>> wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: > >>> - Przygotuj kotka do komunii i bierzmowania. > >>> > dobre mala)))))))))))) teraz to juz chyba calkowita odwilz w kosciolach, ludziska juz przecie wiedza od dawna jak sprawy sie maja. Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 19:26 wiecie co jeszcze mozemy tu zrobic? najesc sie do syta kuchnia pelna smakow i aromatow, nawet spizarnia jest z mrozonkami a na widok takich smakolykow nasze jezory wrzeszcza MLAAAAASK MLAAAAAAASK MLAAAAAAAAASK!!!!!!!!! a siedzac na kuchennym stole i pomachujac prawa nozka mozna tez popatrzec na kucharza gotujacego cos dla swoich vistulanek ps. kawaly sa super ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 19:29 slo-onko napisała: > wiecie co jeszcze mozemy tu zrobic? najesc sie do syta kuchnia pelna smakow i > aromatow, nawet spizarnia jest z mrozonkami a na widok takich smakolykow nas > ze jezory wrzeszcza MLAAAAASK MLAAAAAAASK MLAAAAAAAAASK!!!!!!!!! > a siedzac na kuchennym stole i pomachujac prawa nozka mozna tez popatrzec na ku > charza gotujacego cos dla swoich vistulanek > > ps. kawaly sa super ))))) prawda sloo! dobrze mowisz dac Ci "szarlotki" )))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: we czwartek już pachnie weekendem 20.01.05, 19:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > wiecie co jeszcze mozemy tu zrobic? najesc sie do syta kuchnia pelna sm > akow > i > > aromatow, nawet spizarnia jest z mrozonkami a na widok takich smakolyk > ow > nas > > ze jezory wrzeszcza MLAAAAASK MLAAAAAAASK MLAAAAAAAAASK!!!!!!!!! > > a siedzac na kuchennym stole i pomachujac prawa nozka mozna tez popatrzec > na > ku > > charza gotujacego cos dla swoich vistulanek > > > > ps. kawaly sa super ))))) > > prawda sloo! > dobrze mowisz dac Ci "szarlotki" )))))))))))))))) a wiesz ,ze dawno jej nie jadlam przydalaby sie Odpowiedz Link