nick000 28.05.05, 22:02 proponuję, zeby 30 tysieczny post napisała Kendo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:04 niewiem czy mi sie uda,ale probuje, a co?? niezadarmo wrucono mnie z lazieki)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:06 to Nick zdobyl chyba,ze sie pomylilam w godzinach. Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:07 a tak zawsze sie bal numerkow, a tu taki piekny wybrykal) Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:10 chyba z tej okazji zaczyna mi szaleć net, albo nie wysyła, albo podwójnie. Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:08 slo-onko napisała: > to Nick zdobyl > chyba,ze sie pomylilam w godzinach. raczej nie, czekalem specjalnie i nie pisalem nic chodzilem patrzeć na zestawienie forow towarzyskich, i kto w końcu zdobył? Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:09 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > to Nick zdobyl > > chyba,ze sie pomylilam w godzinach. > > raczej nie, czekalem specjalnie i nie pisalem nic chodzilem patrzeć na > zestawienie forow towarzyskich, i kto w końcu zdobył? wg mnie i wg wyliczonego czasu podanego w postach to Ty Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > to Nick zdobyl > > > chyba,ze sie pomylilam w godzinach. > > > > raczej nie, czekalem specjalnie i nie pisalem nic chodzilem patrzeć na > > > zestawienie forow towarzyskich, i kto w końcu zdobył? > > wg mnie i wg wyliczonego czasu podanego w postach to Ty raczej my wszyscy, bez takiej ekipy forum dawno już by moglo wlec sie gdzieś w ogonie, ale to nie jest możliwe Dobrze byłoby sobie coś łyknąć z tego powodu Szefowa, a gdzie flaszencja. a? Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > to Nick zdobyl > > chyba,ze sie pomylilam w godzinach. > > raczej nie, czekalem specjalnie i nie pisalem nic chodzilem patrzeć na > zestawienie forow towarzyskich, i kto w końcu zdobył? my wszyscy razem) Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:07 jesteśmy na trzecim miejscu wśród forów towarzyskich pod względem ilości wpisów oraz aktywnosci, jak na kilka piszacych osób, to swietny wynik Gratulacje Kendo, miałas swietny pomysł z tym forum Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:09 nick000 napisał: > jesteśmy na trzecim miejscu wśród forów towarzyskich pod względem ilości > wpisów oraz aktywnosci, jak na kilka piszacych osób, to swietny wynik > Gratulacje Kendo, miałas swietny pomysł z tym forum ale sie namieszalo bo jak sie bryka na kilku watkach to potem tak sie konczy)))) Kendus sory,ze sciagnelam Ciebie tak ekspresowo ale choc bylas z nami)))) Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > jesteśmy na trzecim miejscu wśród forów towarzyskich pod względem ilości > > > wpisów oraz aktywnosci, jak na kilka piszacych osób, to swietny wynik > > Gratulacje Kendo, miałas swietny pomysł z tym forum > > ale sie namieszalo > bo jak sie bryka na kilku watkach to potem tak sie konczy)))) > Kendus sory,ze sciagnelam Ciebie tak ekspresowo ale choc bylas z nami)))) sloo,gdybym spojzala na licznik przed zamknieciem kompa nieodeszla bym.... ale czasami wylanczam zaraz po wpisaniu i juz) Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:13 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > jesteśmy na trzecim miejscu wśród forów towarzyskich pod względem > ilości > > > > > wpisów oraz aktywnosci, jak na kilka piszacych osób, to swietny wyn > ik > > > Gratulacje Kendo, miałas swietny pomysł z tym forum > > > > ale sie namieszalo > > bo jak sie bryka na kilku watkach to potem tak sie konczy)))) > > Kendus sory,ze sciagnelam Ciebie tak ekspresowo ale choc bylas z nami)) > )) > > sloo,gdybym spojzala na licznik przed zamknieciem kompa nieodeszla bym.... > ale czasami wylanczam zaraz po wpisaniu i juz) sama nie wiedzialam,ze tak szybko nam dzis poszlo dzisiejszego wieczorunawpisywalismy blisko 200 postow )))) czyli srednio na jednego vistulaka ok 70 Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:09 Gratuluje nicku i Wam Wszystkim..... trzeba przyznac ,ze jestesmy zgrana druzyna, choc nieliczna a aktywna i szalona....usciski i caluski w Wasza strone sle) Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:11 kendo napisała: > Gratuluje nicku i Wam Wszystkim..... > > trzeba przyznac ,ze jestesmy zgrana druzyna, > choc nieliczna a aktywna i szalona....usciski i caluski w Wasza strone sle) dziekujemy i Tobie pzresylamy teraz mozesz isc spokojnie luludziekujemy,ze zechcialas wrocic**** ps. oczywiscie pozdrowienia dla Odina Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:14 a jak ten nnam sie teraz rzrasta w blyskawicznym tempie)) Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:14 dzieki sloo...przekaze pozdrowienia,,, a teraz znow ta sama droga dl lazienki) miejcie sobie mila noc.. PA;:. PA;.... do jutra) PS;.. do Was zawsze wracam z najmilsza checia nawet na "czterech") Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 28.05.05, 22:16 kendo napisała: > dzieki sloo...przekaze pozdrowienia,,, > a teraz znow ta sama droga dl lazienki) > > miejcie sobie mila noc.. PA;:. PA;.... do jutra) > > PS;.. do Was zawsze wracam z najmilsza checia nawet na "czterech") dobranoc Kendusiu buziak na dobranoc my tez niebawe bedziemy konczyc tylko ciekawa jestem do zcego z Mycha dojdziemy?DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 04.07.05, 20:20 bywalo, ze pisalismy ponad sto postów jednego wieczoru, co to jest 22 Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 04.07.05, 20:22 nick000 napisał: > bywalo, ze pisalismy ponad sto postów jednego wieczoru, co to jest 22 no jasne,ze dla nas to pestka moze byc tak,ze ktos wpadnie na moment i wystrzeli 30 i 3 ))) Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 04.07.05, 20:26 niema sprawy,wpanie nam numrek niewiadomo kiedy) Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 04.07.05, 20:30 taka ekipa jest w stanie gory przenosić, wiecie co???? LUBIĘ WAS))) Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 04.07.05, 20:32 )))))))))))))...ale ciueplutko mi sie zrobilo)))))) z wzajem,noscia nicku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 33 000 04.07.05, 20:48 kendo napisała: > kto wywinal numerek?? nie wiem Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 33 000 04.07.05, 20:52 a juz sie wywinął? no i na zdrowie, proponuję butelkę szlamponu czy jak mu tam, no tego co go Slo chłepce Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 33 000 04.07.05, 20:53 nick000 napisał: > a juz sie wywinął? no i na zdrowie, proponuję butelkę szlamponu czy jak mu tam, > no tego co go Slo chłepce za kare,ze jestes uszczypliwy dostaniesz tylko jednego lyka Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 33 000 04.07.05, 20:59 ja tez poprosze o troszeczke Gratulacje Wszystkim za wspinanie sie na szczyty) Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 33 000 04.07.05, 21:04 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > a juz sie wywinął? no i na zdrowie, proponuję butelkę szlamponu czy jak m > u tam, > > no tego co go Slo chłepce > > za kare,ze jestes uszczypliwy dostaniesz tylko jednego lyka przezorny zawsze ubezpieczony, mam browarka Odpowiedz Link
nick000 Re: no to 33333 :)))))))))) 19.07.05, 20:37 slo-onko napisała: > jest dzis moje )))))))))) Slo jak zwykle wykreciła niezwykły numerek, mOj tez bedzie całkiem sympatyczny bo 33334 Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 24.07.05, 11:02 kasikk jaki fajny numerek wystrugala-33433 kasikk czyj to numer telefonu co? Kendus musimy wziac sie do roboty i pobrykac troche, posprzatac moze pozamiatac? wpasc do kuchni cos ugotowac? nie znaczy,ze letnia pora dom ma byc byc pusty ps.odpisalam Odpowiedz Link
kendo Re: 33 333 24.07.05, 12:16 no sliczny byl ten numerek) prosimy o wiecej podobnych) masz racje sloo, spadlysmy frekfencyjnie na dalsze miejsce,a tak wspaniale nam szlo, obecnie pora urlopowa,wiec ten kto moze moze nam pomoze by znow znalesc sie w pierwsze czlowce. Odpowiedz Link
slo-onko Re: 33 333 24.07.05, 12:44 kendo napisała: > no sliczny byl ten numerek) > prosimy o wiecej podobnych) > > masz racje sloo, > spadlysmy frekfencyjnie na dalsze miejsce,a tak wspaniale nam szlo, > obecnie pora urlopowa,wiec ten kto moze moze nam pomoze > by znow znalesc sie w pierwsze czlowce. sama widzisz kiedy zabraknie gospodyni to i smutek ogarnia, nawet myszy nie chca grasowac Odpowiedz Link
kendo Re: 33 333 24.07.05, 12:49 a tak mysz zapewniala,ze sobie poplywa))))))))) mam nadzieje,ze jakis ludek rzeczny Ja nie porwal) nastepnym razem wyjezdzajac zadam Wam "lekcje do odrobienia") Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tys.juz niewiele 23.05.06, 10:19 ale poloweczka juz bardzo blisko) watek pasujacy do zdobywania numerkow rekordowych) Odpowiedz Link
nick000 Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 23.05.06, 10:54 fajne forum, spokojne, przyjacielskie Przez dwa ostatnie lata stalo sie dla mnie miejscem, do którego chcę zagladać codziennie. Przeżylismy razem wiele chwil, zaprzyjaźniliśmy się, wydarzyło sie też wiele na naszej vistuli. Poniekąd jest ona naszym drugim życiem, ciepłym domem, odskocznią od, nie zawsze dobrej, rzeczywistości. Spotykamy sie, dyskutujemy, żartujemy, smucimy i bawimy się czesto jak dzieci, narowimy wątki, opowiadamy o sobie, swoich zainteresowaniach czy przemysleniach. Bywało, ze opłakiwaliśmy naszą nieodżałowaną Kajtulo, wznosiliśmy toast za pomyslność młodej pary, cieszyliśmy się z przyjścia na swiat córeczki Kasi, świętowalismy urodziny vistulan, razem spedzaliśmy święta, co jeszcze przed nami, tego nie wie nikt. Najpiękniejsze jednak jest to, ze załodze sie chce, trwamy, piszemy i poznajemy sie coraz lepiej. 50 000 postów lada moment, mały jubileusz, nie byłoby go bez nas i bez naszej Szefowej Kenduli Odpowiedz Link
kendo Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 23.05.06, 14:40 niku, pieknie podsumowales "NAS", zaraz watek wstawie do "krinika vistuli",pozostawiajac ten wpis rowniez tu,bo zasluguje byc na kazdym watku. Odpowiedz Link
kendo Re: 51 000 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 09:46 I tak nick po wczorajszym krytykowaniu moich wywijan numerkowych ,sam go dzis wykrecil) GRATULUJE NICKU dziekuje rowniez calej Zalodze ,bo bez Was nie bylo by nic na vistuli. pozdrawiam cieplutko z koszem truskawek i szampanem))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: 52 000 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 20:04 czy dobrze widze na moim liczniku,ze tyle dostukalismy?. Odpowiedz Link
nick000 Re: 52 000 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 20:16 ale numer a zresztą, co to dla nasDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: do 100 tysięcy juz niewiele:) 13.07.06, 20:05 to juzzzzzzzzzzz????????)))) dobrze widzisz Kendus Odpowiedz Link
kendo Re: 52 000 dopilnowane 13.07.06, 20:16 czyli jeszcze sloneczko muzgu mi nierozlasowalo) Odpowiedz Link