kendo 14.02.06, 09:15 urodzinki,urodzinki, wszyscy robia slodkie minki zyj nam dlugo i szczesliwie ......... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 09:20 Takie to proste zyczenia Ci ofiaruje w dniu Twego urodzenia: wiele usmiechow malo zlosci, dlugich lat zycia w szczesliwosci, dobrego zdrowia i pomyslnosci, jak najmniej smutkow,duzo radosci duzo przygod,morza wrazen, moc slodyczy,nic goryczy. Tego wszystkiego kendula Tobie zyczy .. Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 09:42 Jakie złożyć ci życzenia By warte były twego westchnienia ? Pieniądze - to nie wszystko Samochód - to złomu składowisko . W urodziny Twoje, życzę ci serce moje Miłości i kochania Aż do samego zwariowania)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: urodziny Myszy 14.02.06, 10:11 Gryzoń, Ty wiesz, czego Ci życzę i oprócz tego - wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 10:29 Rano wstałem, kwiatki rwałem Usłyszałem głos ptaszyny, Że dziś myszy urodziny i z tego niewątpliwie podnioslego powodu życze naszej myszce wszytskiego najlepszego, zdrówka, powodzenia u płci oraz kasy tak wielkiej, ze az sie w glowie nie mieści Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 14.02.06, 10:55 kochani, baaardzo dziękuję))) za pamięć i ciepłe słowa, życzenia częstuję ciachem, szarlotkowym, kawusią, herbatką... Odpowiedz Link
mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 15:08 Wszystkiego Dobrego.. Krolewicza z Bajki.. Usmiechu Bliskich Ci ludzi.. Wspanialych Ksiazek.. I czego tylko sobie zyczysz.. Odpowiedz Link
odin-2 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 16:04 Wszystkiego Dobrego Kocura z Bajki Najlepszosci Wszelakich na ten Dzien i na wszystkie pozostale Dnie Zyczy Ci Odin Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 16:43 widze pirwsza sie pojawilam przy stole, czas moze juz teraz otworzyc butelke szampana......napelniam kielichy, ech,jak slicznie babelki do gory sie unosza))))))))))))))) wznosze toast za zdrowie i szczescie myszy) festowanie zaczete))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 16:57 a ja po calym dniu lezakowania moge zaczac balowac tacham ze soba torta co by nie bylo tak na krzywy ryj Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:18 przywlokłem roślinność, jakoś nikt o niej nie pamietał Będzie flaszencja czy tak o suchym pyszczku posiedzimy? img45.imageshack.us/my.php?image=narcyz36gw.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:20 przeciez Kendo przyniosla butle z szampanem masz cos innego na mysli? Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:22 o kurcze, toto jest dobre dla karmiących matek a ja akurat gustuję w czym innym Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:21 no dobra, nie to nie, lecę na metę wrócę późnym wieczorem ze spiewem na ustach Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:22 a moze myslisz o spirytusiku najwydestylowaniuchniejszym?) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:28 i co,nie mowilam,ze nick zaczyna nam kaprysic?))))))))))) OK,wyciagaz ze schowka ta zubruweczke i napelniam seteczki,a moze tak do szklanic wysokich i dopelnic soczkiem jablkowym?? ja tam wole torcika zapijanego szampanem)(dobrze sloo,ze podnioslas go tutaj,tamte ciasteczka niemal juz zniknely) no to teraz na druga nuszke i nastepny kawalatek torcika) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:29 nicku, no widzisz jakie my gapy kwiatkowe)))))))))) sliczne sa ...mysia naewno bedzie sie cieszyc Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:31 balujcie, balujcie, zeby mi tu później sie nie okazało, ze sąsiedzi policję wzywają bo ktoś im tupie nad głową Zreszta policjanci tez ludzie i napić sie lubią, szczególnie jak zobacza z kim Uciekam, kłaniam się towarzystwu czapką do ziemi, po polsku, ups, to z innej bajki tekst Wróce niebawem skontrolować co też sie tu nawyrabiało pod moją nieobecność Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:35 nick000 napisał: > balujcie, balujcie, zeby mi tu później sie nie okazało, ze sąsiedzi policję wz > ywają bo ktoś im tupie nad głową Zreszta policjanci tez ludzie i napić sie lu > bią, szczególnie jak zobacza z kim Uciekam, kłaniam się towarzystwu czapką do > ziemi, po polsku, ups, to z innej bajki tekst Wróce niebawem skontrolować co > też sie tu nawyrabiało pod moją nieobecność boje sie czy nie bedziesz musial nas po kolei odprowadzac do domu)) albo jeden drugiego i tak na zmiane, ja Kendo,Kendo Nicka, Nick Myche, Mycha mnie, Mycha Nicka i tak na zmiane kiedys dawno temu to bylo chyba ze sto lat tak sie z jedna para odprowadzalismy az zastal nas ranek na ulicy ale fajnie bylo ,latem to sie dzialo,a dzis nikt by mnie z domu nie wygonil,zeby sie tak w te i wewte odprowadzac Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:36 kendo napisała: > i co,nie mowilam,ze nick zaczyna nam kaprysic?))))))))))) > OK,wyciagaz ze schowka ta zubruweczke i napelniam seteczki,a moze tak do > szklanic wysokich i dopelnic soczkiem jablkowym?? > > ja tam wole torcika zapijanego szampanem)(dobrze sloo,ze podnioslas go > tutaj,tamte ciasteczka niemal juz zniknely) > no to teraz na druga nuszke i nastepny kawalatek torcika) sama go ulepielam,a na wierzchu napis 100 lat dla mychy wlasnorecznie literki ukladalam i swiece ze ....... swieczkami)) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:28 w samo sedno trafiła nasza Slo, wiesz co dobre)) ale to nie dziwne, korzenie Twoje siegają tam, gdzie cudownosci wielkiej trunek naród pędzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:32 nick000 napisał: > w samo sedno trafiła nasza Slo, wiesz co dobre)) ale to nie dziwne, korzeni > e Twoje siegają tam, gdzie cudownosci wielkiej trunek naród pędzi hehehehe zaraz sie okaze,ze za kolnierz nie wylewam)) ale masz racje "on" znakomicie rozgrzewa,dostaje sie purpurowych rumiencow,czerwonego nosa ,humor sie dostaje z predkoscia blyskawicy i mozna spiewac do rana DDD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:40 tak,bedziemy balowac cichutko, czasm zaspiewamy cusik, sloo,a te swieczki ...ze swiecami ,to Ci sie udalo)))))))))))) lubie taki nastruj Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:47 kendo napisała: > tak,bedziemy balowac cichutko, > czasm zaspiewamy cusik, > > sloo,a te swieczki ...ze swiecami ,to Ci sie udalo)))))))))))) > lubie taki nastruj brakuje tylko Mychy,by je mogla zdmichiwac a moze juz ja ktos odprowadza?))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:50 Dzis Dzien Myszy..robi co chce i kiedy chce. Niez Zyje Nam Mysza!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:50 musze wymknac sie z imprezy,zamienic sie z kim miejscami wroce wieczorem Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:56 OK sloo, tylko nie wychodz na dwor i nieodprowadzaj sie, tez kiedys mialam podobna historie...ech wspomnienia mlodosci) masz racje mala,pewnie myszka gdzies baluje sobie ) Odpowiedz Link
kasikk Re: urodziny Myszy 14.02.06, 18:00 hiehiehie widzę, że imprezka rozpoczęta zaocznie... no niech Mysz tu zajrzy, a tu towarzystwo poczestowało się szampanem i śpi Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 18:11 no cos Ty kasikku, bedziemy spiewac dla Myszy))))))))))))))))) niech sobie ma dzis udany dzionek,zasluzyla sobie ) Odpowiedz Link
jtka to ja już zaczynam.... 14.02.06, 18:44 STO LAT , STO LAT, NIECH ZYJE , ZYJEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!! STO LAT ,STOOOOO LAAAT, NIEEEECH ZYJEEEEEE, ZYYYYJEEEEE NAAAAAAAAAAAAMMM!!! MYSZKO, zdrowia , radości z dni codziennych , szarych i tych wyjątkowych , pięknych usmiechu na każdy czas, błysku w oczach i mnóstwa miłości i jeszcze byś była otoczona kochanymi ludzmi Odpowiedz Link
nick000 Re: to ja już zaczynam.... 14.02.06, 19:04 jtka napisała: > STO LAT , STO LAT, NIECH ZYJE , ZYJEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!! > STO LAT ,STOOOOO LAAAT, NIEEEECH ZYJEEEEEE, ZYYYYJEEEEE NAAAAAAAAAAAAMMM!!! > MYSZKO, > zdrowia , radości z dni codziennych , szarych i tych wyjątkowych , pięknych > usmiechu na każdy czas, błysku w oczach i mnóstwa miłości > i jeszcze byś była otoczona kochanymi ludzmi > > > nooooo nareszcie, nasza niezawodna jtka dała popis spiewu solowego jak na imprezę przystało Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:03 hmm, jakas epidemia, pamietam podobne odprowadzanki trwające nieomal całą noc Echhhhh, wspomnienia młodości durnej i chmurnej ale bawmy się, bawmy Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:18 *a nick niemial byc gdzies indziej?? chyba szkoda mu opuscic nas i tak z doskoku dolacza do festowania) o! i tu tez kogos odprowadzal,to chyba nalezy do mlodosci by miec co wspominac teraz....ech....az sie motylki czulo ) *itus sliczne solo-sopran bym powiedziala) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:27 byłem, zrobiłem com miał uczynić i przybiegłem z powrotem, takieju imprezy z motylami w zyciu nie opuszczę Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:44 heloł, widze,ze towarzystwo ma dobry humor co niektorym nawet motyle w glowie a wlasciwie dlaczego motyle? Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:00 a tu prezencik dla Ciebie Mycha img105.imageshack.us/my.php?image=foto20015td.jpg to wężyk img105.imageshack.us/my.php?image=foto20024no.jpg Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:21 albo już jestem nawalony, albo to zwierze straszliwe jest rozowe A czyjaz to dłoń pomocna dzierży go krzepko za łeb? Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:23 nick000 napisał: > albo już jestem nawalony, albo to zwierze straszliwe jest rozowe A czyjaz to > dłoń pomocna dzierży go krzepko za łeb? to raczej tenw az jest nawalony,skoro leb mu trzymacz podtrzymywal Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:26 towarzystwo opieki nad wężami zajmie sie sprawą chociaz taki wąż, z racji kształtu, może w siebie wsiorbac, oj może Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:27 nick000 napisał: > towarzystwo opieki nad wężami zajmie sie sprawą chociaz taki wąż, z racji ks > ztałtu, może w siebie wsiorbac, oj może nie bez powodu takie pelzajace osobniki chodza chwiejnym krokiem Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:33 slo-onko napisała: > > towarzystwo opieki nad wężami zajmie sie sprawą chociaz taki wąż, z ra > cji ks > > ztałtu, może w siebie wsiorbac, oj może > > nie bez powodu takie pelzajace osobniki chodza chwiejnym krokiem to cud, ze chodzą, maja jedną nogę ale jaką dłuuuugąąąąąą Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:25 dorzucam supernowoczesny sprzęt gospodarstwa domowego z turbodoładowaniem img126.imageshack.us/my.php?image=elazko4to.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:26 nick000 napisał: > dorzucam supernowoczesny sprzęt gospodarstwa domowego z turbodoładowaniem > img126.imageshack.us/my.php?image=elazko4to.jpg oh Mycha Nick dzisiaj jest chojny do super z doladowaniem dorzucil monitor,a ze to skromny osobnik wstydzi sie o tym powiedziec)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:28 a tak swoja droga nie zle my tu sobie poczynamy bez naszej jubilatki Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:34 ciekawe co porabia? Stawiam na to, ze spożyła procentow zbyt wiele i wiecie, rozumiecie zaległa Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:31 o rany !!!!!!!!!!!!!!! jakie piekne prezeciki mycha dostala) waz zajefajny i naprawde jest "wstawiony") zelazko z dusza to juz nie lada co w obecnej dobie techniki) musze cusik tez znalesc dla myszaka zaraz,jak niepokasowalam..... Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:35 to nie jest z duszą, ono jest na napędzane energia termojądrową Wiecie jak sie ją wytwarza? Mogę palnąć naukowy nadzwyczaj wykładzik Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:32 monitor, to rupieć Zelazko zaś jest hitem sezonu, piękne, łatwe w obsłudze i, uwaga!!!!, działa bez udziału energii elektrycznej Wystarczy kubełek węgla, najlepiej miec górnika w rodzinie, i prasujesz ile chcesz Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:38 dobre...) czyli gornik bedzie prasowal?) jak przystojniacha i lubi w kuchni garowac z obiadkiem, to tez pragne taki prezet nicku) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:46 górnika nie mogę Ci podarować ale nastepny nowoczesny sprzęt i owszem img468.imageshack.us/my.php?image=elazko21ru.jpg Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:50 No nie wiem czy Mycha bedzie taka szczesliwa od tego,ze Nick ja pogonil do prasowania umykam znow z impezy,tym razem na stale do zobaczenia jutro dobranoc kochani Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:53 i znikła, ciekawe czy pantofelek zostawiła, ide poszukać może mi sie poszczęści Znikam więc po angielsku, zycze miłej zabawy i dobrego krzepiącego po niej snu Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 21:02 i tak ogladanie prezecikow sie skonczylo, gdyby do prasowaczy jeszcze nick dolaczyl prasowacza to zazdroscilabym myszy strasznie) nicku to nastepne zelazko rowniez perelak)zbierasz takie objekty? Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 15.02.06, 00:40 kochani, chyba po raz enty chciałabym wam podziękować JESTEŚCIE WIELCY!!!!!! kaze z was i wszycy razem!!!!!!! a tan wąż jakiś czas temu kasikk może potwierdzić, że miałam słabość do hodowców boa)) ale jaką! a jeszcze takich nic to żelazko... jestem "rupieciara" - tak mówi na mnie mama. uwielbiam stare rzeczy. a to jest śliczne!!!!!! Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 15.02.06, 00:52 nie wiem, jak z prasowaniem, bo nie bardzo lubię, ale takie eksponaty... są śliczne o resztę niechsię martwi kto inny;p szkoda, że trafiłam na imprezę tak późno, jak już wszyscy się wykruszyli zostałam zaproszona, przez psiapsiułę na kolację do włoskiej knajpki. ah to włoskie jedzenie... obudziła we mnie tęsknotę za rzymem. za moim miastem ja jestem mysz golptroter. lubię zwiedzać i poznawać histrię tych miejsc, rzym jeste moim mieastem Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 12:47 wiec wieczor mialas wspanialy mysia) tak z siostra planowalismy w tamtym roku Rzym,nic nie wyszlo,i w tym tez nic z tego,ale nie trace nadzieji,moze sie tam znajde jeszcze. milego dnia pourodzinkowego myszko Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 18:04 nie zbieram ale zawsze coś w rękę wpadnie, mam tez bardzo fajny, stary aparat fotograficzny i sporo najrózniejszych książek wydanych w XIX i pierwszej połowie XXwieku. Poluję na zegar, mam już upatrzony w pięknej secesyjnej obudowie, jego obecny własciciel jest przeze mnie namawiany do sprzedania tego cacka, na razie nie chce zmieknąć ale nie trace nadziei Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:15 tez lubie takie "starocie"a ja kupilam stary zegar odnowiony styl rokoko, Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:20 kendo napisała: > tez lubie takie "starocie"a ja kupilam stary zegar odnowiony styl rokoko, ja chyba nic nie musze kupowac,sama jestem jak Rocco Barroco DD Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:23 barok jak barok ale rokoko jest stylem lekkim, finezyjnym i nadzwyczaj przyjemnym dla oka Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:37 ot co racja to racja,sluszne spostzezenie niku i oczywiscie sloo powinno sie cieszyc Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:42 Slo takie właśnie jest, lekkie i nadzwyczajne Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:47 nick000 napisał: > jasne zgadzam sie, ale plotkujemy i to na "myszowym urodzinowym"- przepraszamy myszko ...juz sie wynosimy ztad do srodowego watku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:49 nick000 napisał: > jasne zgadzam sie, ale plotkujemy wlasnie widze co to ma znaczyc?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:56 no co, przecież prawdę mowimy o Tobie) piękna jesteś a to fakt Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 08:53 MYCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkiego najlepsze w urodzinki, oby szczescie Cie nigdy nie omijalo, duzo zdrowka i pelnego kufereczka)))))) buziakow tysiace ...kendula. Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 09:28 jeszcze raz dziękuję i z racji dzisiejszych obchodów kolejnych 18-nastych zapraszam wszystkich na szarlotkę, kawunię, winogronka i co jeszcze tylko będziecie chcieć Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 09:47 Gryzoń, ja ci życzę szafy gdańskiej pełnej szczęścia wyciągaj je sobie po trochu, żeby starczyło do końca życia życzę ci pogody ducha, żebyś zawsze w głębi była wesoła, chociaż czasem wiemy jak jest w życiu... No i życzę ci spełnienia marzeń Buźka duża - Kasikk Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:06 strzal w dziesiateke z szarlotka....uwielbiam ja, winogronka za dozwoleniem Twoim na wieczor spalaszuje pod kompa) baw sie dzis dobrze. Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:25 a dzięki prześliczne a ta gdańska szafa to się okazała chyba biblioteczką w stylu gdańskim. niestety nie ma schowka na kochanka;p Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:30 no masz, kochanka ,jak bedzie potrzeba ,pod lozko wcisniesz i juz) albo do lozeczka zascielisz) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 11:36 balanżka trwa na calego, coś mnie ominęło? Swoja drogą mieszkaniec tej szafy bedzie szczęściarzem Rozwinę myśl - wygodna, pachnaca drewnem i lawendą, szafa, do tego ksiazki, jakieś swiatło, regularny wikt z szarlotki i winogron złożony;D, to marzenie bardzo wielu Dodajmy do tego powabną właścicielke owego zacnego mebla - toz to raj Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:06 i tak gosc mialby lepiej niz ten ponizej,ktory mieszkal pod stolem u pewnej panny. scena ze sztuki "Zima pod stolem"-jeden z bohaterow wynajmowal kawalek wolnego miejsca,tam czytal,pracowal,a nawet zcyscil gospodyni buty. Byl pozyteczny i nie byl kurduplem)) wiec Mycha,co Twoj bedzie robilw tej szafie to tylko TY mozesz wiedziec))) www.teatrkameralny.lap.pl/zima10.jpg Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:17 mmm... napewno nie będzie mu się nudzić nick był prawie blisko prawdy w swoim opisie, ale wszyscy wiemy, że nie można za bardzo rozbestwiać, bo się potem rozpuści i co? Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:32 tresura moje panie, tylko ona zapewni wam to, ze sie ów jegomość nie rozpuści jak, nie przymierzając, dziadowski bicz;D Jaką metode zastosujecie, zależy od inwencji i okoliczności Może jakies ciekawe propozycje?D Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:44 piesczotliwe glaskanie moze go jeszce bardziej rozochocic,wiec moze jakis wezel, sznur, pejcz,pozycja?)) Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 14:22 a może tak tą "oślą"???? czyli kija i marchewki?? raz pejcz, kajdanki (poprę slo ) ;p, raz ciuchutkie mruczenie i "drapanie za uszkiem". jestem więcej niż pewna, że któraś z tych metod się sprawdzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 14:27 oh jak znam niektore wyrosniete skrzaty to wystarczy im cichutko szepnac,a juz zaczynaja sie rozplywac)) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 14:35 jednym slowem temat ruszony, moze byc ciekawie, bo przeciez wrócimy do niegoD Teraz żegnam sie z Wami i dziekuje za inspirujace i interesujace chwile spedzone razem Mycho, raz jeszcze życzę tego czego pragniesz najbardziej Odpowiedz Link
mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 16:07 100 lat! 100 lat!!!! Niechaj 100 lat Nasza Mysia zyje nam... Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 20:00 persprtktywa skrzata sie rozwiazala, zostanie 50/50 i tak chyba bedzie mu dobrze) baw sie wspanieale mycha,jutro zdasz sprawozdanie z niektorych mometow), Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 15.02.07, 08:46 było świetnie dawno się tak nie wybawiłam. co prawda byłam w amerykańskiej, a nie włoskiej knajpie ale i tak było rewelacyjnie. od śmiechu bolał mnie brzuch Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 15.02.07, 10:38 o to swietnie! czyli naladowalas sie na caly roczek dobrym humorkiem,oby sie utrzymal do nastepnych obchodow Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.08, 10:03 Skarbie, samych pogodnych dni/duzo przyjaciol/i niech Ci sie wiedzie. buziaczki i usciski urodzinowe. Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.08, 10:40 wszytskie naj....... ...lepszego,rzecz jasna )) zanim zdazylam tu napisac to doszla odpowiedz na zyczenia pocztowe DD Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 12:34 happy birthday to Mysz, happy birthday to Mysz, happy birthday to Gryzoń, happy birthday to Mysz Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 13:43 zdrowka szczescia pomyslnosci walentynkowej myszce www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3111927 Odpowiedz Link
mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 20:03 Dzis sa Urodziny Myszy! Niech dzis kazdy to uslyszy! Zdrowia Szczescia Pomyslnosci! Niech to wszystko w Rodzinie Twej zagosci! Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 16:07 Dopóki nam ziemia kręci się, dopóki jest tak czy siak Panie ofiaruj każdemu z nas, czego mu w życiu brak Mędrca obdaruj głową, tchórzowi dać konia chciej Sypnij grosza szczęściarzom....i mnie w opiece swej miej Dopóki ziemia obraca się, O Panie nasz, na Twój znak Tym, którzy pragną władzy, niech władza ta pójdzie w smak Daj szczodrobliwym odetchnąć, niech raz zapłacą mniej Daj Kainowi skruchę.... i mnie w opiece swej miej. Ja wiem, że Ty wszystko możesz, ja wierzę w Twą moc i gest Jak wierzy zabity żołnierz, że w siódmym niebie jest Jak zmysł każdy chłonie z wiarą, Twój ledwo słyszalny głos Jak wszyscy wierzymy w Ciebie, nie wiedząc, co niesie los. Panie zielonooki, mój Boże, Jedyny, spraw - Dopóki na ziemia toczy się, zdumiona obrotem spraw Dopóki nam czasu i prochu wciąż jeszcze wystarcza jej - Daj każdemu po trochu.....i mnie w opiece swej miej. /Bułat Okudżawa/ Wszystkiego najlepszego mycho. Odpowiedz Link
nana_c Re: urodziny Myszy 14.02.08, 17:29 Myszo, ode mnie moc najlepszych zyczen zdrowia, szczescia i pomyslnosci! Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.08, 22:13 no a gdzie MYSZA sie nam zapodziala????????????????????????? chyba jakis rudy kot Jej nie pozarl?))))))))))))))) spij slodko mysia) Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 15.02.08, 08:40 moi kochani, chciałam Wam wszystkim razem i każdemu z osobna baaaardzo podziękować za życzenia i za pamięć życzenia są piękne jesteście niesamowici wczoraj byłam trochę zajęta)) stąd moja nieobecność na forum, ale duchem byłam Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Myszy 15.02.08, 09:43 ha,i wcale mnie to nie dziwi,ze nie bylo Ciebie w takim dniu a teraz,stawiaj tu flache,trzeba to uczcic moze byc igristoje)) bo w pracy sie przeciez nie pije,a szampan to podobno nie alkoholDD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.09, 10:45 dopiero dzis do mnie dotarlo, ze podwujnie swietujesz mycha) wiec najszczersze zyczenia urodzinowe/polaczpne z walentynkowymi, dzuo serdecznych przyjaciol/zdrowka/ no i oczywiscie spelnienia najskrytszych marzen. ,,, Odpowiedz Link
fleur1 Na urodziny Myszy 14.02.09, 15:25 Szczęścia, bo to ważne w życiu. Uśmiechu, zdrowia też. Wszystkiego najlepszego, miej wszystko czego chcesz. Odpowiedz Link
greis52 Re: Na urodziny Myszy 15.02.09, 11:40 i ja sle serdecznosci i zyczenia zdrowi, szczescia i pomyslnosci Odpowiedz Link
nana_c Re: urodziny Myszy 16.02.09, 18:17 Dolaczam sie, chyba jednak poterminowo?! Moc najlepszych spóznionym zyczonek ode mnie! Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.10, 09:48 zycze spelnienia najskrytszych marzen i zdrowka. Odpowiedz Link
irene.jg Re: urodziny Myszy 14.02.10, 11:11 Spełnienia marzeń i długich szczęśliwych lat w zdrowiu życzę Jubilatce irena Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny Myszy 14.02.10, 12:24 zdrowia, szczęścia i miłości oraz wszelkiej pomyślności życzę... Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.10, 13:15 *Gryzon miej mily dzionek dzis, ale niestety juz musze Cie z czolowki zdjac inaczej byc caly miesiac "wisiala" PA;.. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: urodziny Myszy 14.02.10, 19:57 koleżanko miła! wiesz Ty, że ja Ci sercem całem życzę szczęścia i wszystkiego najlepszego buziaki Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 15.02.10, 10:16 dziewczynki, jest mi naprawdę bardzo miło i dziękuję za każde życzenia! Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny Myszy 15.02.10, 10:18 walentynkowa dziewczyna z Ciebie dodatkowa okazja do swietowania... jeszcze raz duzo dobrego życzę! Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Myszy 15.02.10, 10:22 jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję. taka ze mnie mała walentynka))) Odpowiedz Link
nana_c Re: urodziny Myszy 15.02.10, 23:10 Dolaczam sie do zyczen- przykro mi, ze po fakcie, mimo to szczere najlepsze zyczenia urodzionwe! Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 14.02.11, 11:23 gdzies sie zapodzailas nam Mycha wsrod internetuniemniej skladamy CI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wszystkiego co szcczesciem sie zwie, wszystko co piekne, niech Cie otacza wraz ze spelniajacymi sie marzeniami co dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: urodziny Myszy 14.02.11, 12:08 _____________♥♥__♥♥_____♥ ___________♥♥♥_♥__♥_____♥ __________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥ _________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥ ________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥ ________♥♥♥♥♥_______♥_______♥ ________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥ _________♥♥♥♥♥♥____♥______♥ __________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥ ___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥ $♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥ $♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$ $♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$ $♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$ _$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$ __ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$ ____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$ __________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$ ________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$ ________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$ ________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$ __________ $$♥♥$___█___$♥♥$ ____________ $$____█____$♥♥$ ___________________█__ $♥♥$ Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Myszy 15.02.11, 16:26 a ja,jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Mycha nwet nie wpadla sie przywitac... ot.....pewnie jaki kocur w koncu ogon przydepla i "ograniczyl wolnosc" Odpowiedz Link
jaga_22 Re: urodziny Myszy 15.02.11, 20:40 Zdrowia Szczęścia Pomyślności Myszko.Może już odpisze liścik. Odpowiedz Link