Dodaj do ulubionych

urodziny Myszy

14.02.06, 09:15
urodzinki,urodzinki,
wszyscy robia slodkie minki
zyj nam dlugo i szczesliwie .........kiss
Obserwuj wątek
    • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 09:20
      Takie to proste zyczenia
      Ci ofiaruje w dniu Twego urodzenia:
      wiele usmiechow malo zlosci,
      dlugich lat zycia w szczesliwosci,
      dobrego zdrowia i pomyslnosci,
      jak najmniej smutkow,duzo radosci
      duzo przygod,morza wrazen,
      moc slodyczy,nic goryczy.
      Tego wszystkiego kendula Tobie zyczy ..kiss
    • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 09:42
      Jakie złożyć ci życzenia
      By warte były twego westchnienia ?
      Pieniądze - to nie wszystko
      Samochód - to złomu składowisko .
      W urodziny Twoje, życzę ci serce moje
      Miłości i kochania
      Aż do samego zwariowaniasmile))))

• kasikk Re: urodziny Myszy 14.02.06, 10:11
      Gryzoń, Ty wiesz, czego Ci życzę big_grin
      i oprócz tego - wszystkiego dobrego
    • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 10:29
      Rano wstałem, kwiatki rwałemwink
      Usłyszałem głos ptaszynysmile,
      Że dziś myszy urodzinysmile
      i z tego niewątpliwie podnioslego powodu życze naszej myszce wszytskiego
      najlepszego, zdrówka, powodzenia u płciwink oraz kasy tak wielkiej, ze az sie w
      glowie nie mieścismile
    • mycha Re: urodziny Myszy 14.02.06, 10:55
      kochani, baaardzo dziękujęsmile)))
      za pamięć i ciepłe słowa, życzeniasmile
      częstuję ciachem, szarlotkowym, kawusią, herbatką... smile
    • mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 15:08
      Wszystkiego Dobrego..
      Krolewicza z Bajki..
      Usmiechu Bliskich Ci ludzi..
      Wspanialych Ksiazek..
      I czego tylko sobie zyczysz..
      • odin-2 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 16:04
        Wszystkiego Dobrego
        Kocura z Bajki
        Najlepszosci Wszelakich
        na ten Dzien i
        na wszystkie pozostale Dnie
        Zyczy Ci
        Odin
        • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 16:43
          widze pirwsza sie pojawilam przy stole,
          czas moze juz teraz otworzyc butelke szampana......napelniam kielichy,
          ech,jak slicznie babelki do gory sie unoszawink)))))))))))))))
          wznosze toast za zdrowie i szczescie myszysmile)

festowanie zaczetesmile)))))))))))))
          • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 16:57
            a ja po calym dniu lezakowania moge zaczac balowacbig_grin tacham ze soba torta smile
            co by nie bylo tak na krzywy ryjwink
            • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:18
              przywlokłem roślinność, jakoś nikt o niej nie pamietałwink Będzie flaszencja czy tak o suchym pyszczku posiedzimywink?
              img45.imageshack.us/my.php?image=narcyz36gw.jpg
              • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:20
                przeciez Kendo przyniosla butle z szampanemsmile
                masz cos innego na mysli?wink
                • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:22
                  o kurcze, toto jest dobre dla karmiących matek a ja akurat gustuję w czym innymwink
              • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:21
                no dobra, nie to nie, lecę na metęwink wrócę późnym wieczorem ze spiewem na ustachwink
    • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:22
      a moze myslisz o spirytusiku najwydestylowaniuchniejszym?smile)
      • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:28
        i co,nie mowilam,ze nick zaczyna nam kaprysic?wink)))))))))))
        OK,wyciagaz ze schowka ta zubruweczke i napelniam seteczki,a moze tak do
        szklanic wysokich i dopelnic soczkiem jablkowym??

ja tam wole torcika zapijanego szampanemwink)(dobrze sloo,ze podnioslas go
        tutaj,tamte ciasteczka niemal juz zniknely)
        no to teraz na druga nuszke i nastepny kawalatek torcikasmile)
        • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:29
          nicku,
          no widzisz jakie my gapy kwiatkowesmile))))))))))
          sliczne sa ...mysia naewno bedzie sie cieszycsmile
        • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:31
          balujcie, balujcie, zeby mi tu później sie nie okazało, ze sąsiedzi policję wzywają bo ktoś im tupie nad głowąwink Zreszta policjanci tez ludzie i napić sie lubią, szczególnie jak zobacza z kimsmile Uciekam, kłaniam się towarzystwu czapką do ziemi, po polsku, ups, to z innej bajki tekstwink Wróce niebawem skontrolować co też sie tu nawyrabiało pod moją nieobecnośćwink
          • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:35
            nick000 napisał:

> balujcie, balujcie, zeby mi tu później sie nie okazało, ze sąsiedzi policję wz
            > ywają bo ktoś im tupie nad głowąwink Zreszta policjanci tez ludzie i napić sie lu
            > bią, szczególnie jak zobacza z kimsmile Uciekam, kłaniam się towarzystwu czapką do
            > ziemi, po polsku, ups, to z innej bajki tekstwink Wróce niebawem skontrolować co
            > też sie tu nawyrabiało pod moją nieobecnośćwink

boje sie czy nie bedziesz musial nas po kolei odprowadzac do domuwink))
            albo jeden drugiego i tak na zmiane, ja Kendo,Kendo Nicka, Nick Myche, Mycha mnie, Mycha Nicka i tak na zmianewink
            kiedys dawno temu to bylo chyba ze sto lat tak sie z jedna para odprowadzalismy az zastal nas ranek na ulicybig_grin ale fajnie bylo ,latem to sie dzialo,a dzis nikt by mnie z domu nie wygonil,zeby sie tak w te i wewte odprowadzacsmile
        • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:36
          kendo napisała:

> i co,nie mowilam,ze nick zaczyna nam kaprysic?wink)))))))))))
          > OK,wyciagaz ze schowka ta zubruweczke i napelniam seteczki,a moze tak do
          > szklanic wysokich i dopelnic soczkiem jablkowym??
          >
          > ja tam wole torcika zapijanego szampanemwink)(dobrze sloo,ze podnioslas go
          > tutaj,tamte ciasteczka niemal juz zniknely)
          > no to teraz na druga nuszke i nastepny kawalatek torcikasmile)

sama go ulepielam,a na wierzchu napis 100 lat dla mychy wlasnorecznie literki ukladalam smile i swiece ze ....... swieczkamismile))
      • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:28
        w samo sedno trafiła nasza Slosmile, wiesz co dobresmile)) ale to nie dziwne, korzenie Twoje siegają tam, gdzie cudownosci wielkiej trunek naród pędziwink
        • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:32
          nick000 napisał:

> w samo sedno trafiła nasza Slosmile, wiesz co dobresmile)) ale to nie dziwne, korzeni
          > e Twoje siegają tam, gdzie cudownosci wielkiej trunek naród pędziwink

hehehehe zaraz sie okaze,ze za kolnierz nie wylewamwink))
          ale masz racje "on" znakomicie rozgrzewa,dostaje sie purpurowych rumiencow,czerwonego nosa ,humor sie dostaje z predkoscia blyskawicy i mozna spiewac do rana big_grinDDD
          • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:40
            tak,bedziemy balowac cichutko,
            czasm zaspiewamy cusik,

sloo,a te swieczki ...ze swiecami ,to Ci sie udalosmile))))))))))))
            lubie taki nastrujsmile
            • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:47
              kendo napisała:

> tak,bedziemy balowac cichutko,
              > czasm zaspiewamy cusik,
              >
              > sloo,a te swieczki ...ze swiecami ,to Ci sie udalosmile))))))))))))
              > lubie taki nastrujsmile

brakuje tylko Mychy,by je mogla zdmichiwacsmile
              a moze juz ja ktos odprowadza?wink)))
              • mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:50
                Dzis Dzien Myszy..robi co chce i kiedy chce.
                Niez Zyje Nam Mysza!!
              • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:50
                musze wymknac sie z imprezy,zamienic sie z kim miejscamiwink
                wroce wieczoremsmile
                • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 17:56
                  OK sloo,
                  tylko nie wychodz na dwor i nieodprowadzaj sie,
                  tez kiedys mialam podobna historie...ech wspomnienia mlodoscismile)

masz racje mala,pewnie myszka gdzies baluje sobie smile)
                  • kasikk Re: urodziny Myszy 14.02.06, 18:00
                    hiehiehie
                    widzę, że imprezka rozpoczęta zaocznie...
                    no niech Mysz tu zajrzy, a tu towarzystwo poczestowało się szampanem i śpi
                    • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 18:11
                      no cos Ty kasikku,
                      bedziemy spiewac dla Myszysmile)))))))))))))))))
                      niech sobie ma dzis udany dzionek,zasluzyla sobie smile)
                      • jtka to ja już zaczynam.... 14.02.06, 18:44
                        STO LAT , STO LAT, NIECH ZYJE , ZYJEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!
                        STO LAT ,STOOOOO LAAAT, NIEEEECH ZYJEEEEEE, ZYYYYJEEEEE NAAAAAAAAAAAAMMM!!!
                        MYSZKO,
                        zdrowia , radości z dni codziennych , szarych i tych wyjątkowych , pięknychkiss
                        usmiechu na każdy czas, błysku w oczach i mnóstwa miłościkiss
                        i jeszcze byś była otoczona kochanymi ludzmikiss
                        • nick000 Re: to ja już zaczynam.... 14.02.06, 19:04
                          jtka napisała:

> STO LAT , STO LAT, NIECH ZYJE , ZYJEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!
                          > STO LAT ,STOOOOO LAAAT, NIEEEECH ZYJEEEEEE, ZYYYYJEEEEE NAAAAAAAAAAAAMMM!!!
                          > MYSZKO,
                          > zdrowia , radości z dni codziennych , szarych i tych wyjątkowych , pięknychkiss
                          > usmiechu na każdy czas, błysku w oczach i mnóstwa miłościkiss
                          > i jeszcze byś była otoczona kochanymi ludzmikiss
                          >
                          >
                          >
                          nooooo nareszcie, nasza niezawodna jtka dała popis spiewu solowego jak na imprezę przystałosmile
                  • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:03
                    hmm, jakas epidemiawink, pamietam podobne odprowadzanki trwające nieomal całą nocwink Echhhhh, wspomnienia młodości durnej i chmurnejsmile ale bawmy się, bawmysmile
                    • mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:17
                      Niech zyje Bal...
                      • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:18
                        a malenka juz sobie nozka krecismile)
                    • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:18
                      *a nick niemial byc gdzies indziej??
                      chyba szkoda mu opuscic nas i tak z doskoku dolacza do festowaniasmile)
                      o! i tu tez kogos odprowadzal,to chyba nalezy do mlodosci by miec co wspominac
                      teraz....ech....az sie motylki czulo smile)

*itus sliczne solo-sopran bym powiedzialasmile)
                      • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:27
                        byłem, zrobiłem com miał uczynić i przybiegłem z powrotem, takieju imprezy z motylamiwink w zyciu nie opuszczęsmile
                        • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 19:44
                          heloł, widze,ze towarzystwo ma dobry humorsmile
                          co niektorym nawet motyle w glowiesmile
                          a wlasciwie dlaczego motyle?wink
                          • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:00
                            a tu prezencik dla Ciebie Mychasmile
                            img105.imageshack.us/my.php?image=foto20015td.jpg
                            to wężyksmile
                            img105.imageshack.us/my.php?image=foto20024no.jpg
                            • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:21
                              albo już jestem nawalony, albo to zwierze straszliwe jest rozowewink A czyjaz to dłoń pomocna dzierży go krzepko za łebsmile?
                              • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:23
                                nick000 napisał:

> albo już jestem nawalony, albo to zwierze straszliwe jest rozowewink A czyjaz to
                                > dłoń pomocna dzierży go krzepko za łebsmile?

to raczej tenw az jest nawalony,skoro leb mu trzymacz podtrzymywalwink
                                • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:26
                                  towarzystwo opieki nad wężami zajmie sie sprawąwink chociaz taki wąż, z racji kształtu, może w siebie wsiorbac, oj możewink
                                  • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:27
                                    nick000 napisał:

> towarzystwo opieki nad wężami zajmie sie sprawąwink chociaz taki wąż, z racji ks
                                    > ztałtu, może w siebie wsiorbac, oj możewink

nie bez powodu takie pelzajace osobniki chodza chwiejnym krokiemsmile
                                    • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:33
                                      slo-onko napisała:

> > towarzystwo opieki nad wężami zajmie sie sprawąwink chociaz taki wąż, z ra
                                      > cji ks
                                      > > ztałtu, może w siebie wsiorbac, oj możewink
                                      >
                                      > nie bez powodu takie pelzajace osobniki chodza chwiejnym krokiemsmile

to cud, ze chodzą, maja jedną nogę ale jaką dłuuuugąąąąąąwink
                            • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:25
                              dorzucam supernowoczesny sprzęt gospodarstwa domowego z turbodoładowaniemwink
                              img126.imageshack.us/my.php?image=elazko4to.jpg
                              • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:26
                                nick000 napisał:

> dorzucam supernowoczesny sprzęt gospodarstwa domowego z turbodoładowaniemwink
                                > img126.imageshack.us/my.php?image=elazko4to.jpg

oh Mycha Nick dzisiaj jest chojnysmile do super z doladowaniem dorzucil monitor,a ze to skromny osobnik wstydzi sie o tym powiedziecwink))
                                • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:28
                                  a tak swoja droga nie zle my tu sobie poczynamy bez naszej jubilatkismile
                                  • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:34
                                    ciekawe co porabia? Stawiam na to, ze spożyła procentow zbyt wiele i wiecie, rozumiecie zaległawink
                                • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:31
                                  o rany !!!!!!!!!!!!!!!
                                  jakie piekne prezeciki mycha dostalawink)

waz zajefajny i naprawde jest "wstawiony"wink)
                                  zelazko z dusza to juz nie lada co w obecnej dobie technikismile)

musze cusik tez znalesc dla myszaka zaraz,jak niepokasowalam.....
                                  • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:35
                                    to nie jest z duszą, ono jest na napędzane energia termojądrowąwink Wiecie jak sie ją wytwarza? Mogę palnąć naukowy nadzwyczaj wykładzikwink
                                • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:32
                                  monitor, to rupiećwink Zelazko zaś jest hitem sezonu, piękne, łatwe w obsłudze i, uwaga!!!!, działa bez udziału energii elektrycznejsmile Wystarczy kubełek węgla, najlepiej miec górnika w rodziniewink, i prasujesz ile chceszsmile
                                  • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:38
                                    dobre...smile) czyli gornik bedzie prasowal?wink)
                                    jak przystojniacha i lubi w kuchni garowac z obiadkiem,
                                    to tez pragne taki prezet nickusmile)
                                    • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:46
                                      górnika nie mogę Ci podarować ale nastepny nowoczesny sprzęt i owszemwink
                                      img468.imageshack.us/my.php?image=elazko21ru.jpg
                                      • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:50
                                        No nie wiem czy Mycha bedzie taka szczesliwa od tego,ze Nick ja pogonil do prasowaniawink
                                        umykam znow z impezy,tym razem na stalesmile
                                        do zobaczenia jutrosmile
                                        dobranoc kochanismile
                                        • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.06, 20:53
                                          i znikła, ciekawe czy pantofelek zostawiłasmile, ide poszukać może mi sie poszczęścismile Znikam więc po angielsku, zycze miłej zabawy i dobrego krzepiącego po niej snusmile
                                          • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.06, 21:02
                                            i tak ogladanie prezecikow sie skonczylo,
                                            gdyby do prasowaczy jeszcze nick dolaczyl prasowacza to zazdroscilabym myszy
                                            straszniesmile)

nicku to nastepne zelazko rowniez perelaksmile)zbierasz takie objekty?
                                            • mycha Re: urodziny Myszy 15.02.06, 00:40
                                              kochani, chyba po raz enty chciałabym wam podziękowaćsmile JESTEŚCIE WIELCY!!!!!!
                                              kaze z was i wszycy razem!!!!!!!
                                              a tan wąż jakiś czas temu kasikk może potwierdzić, że miałam słabość do
                                              hodowców boawink)) ale jaką! a jeszcze takichwink
                                              nic to żelazko... jestem "rupieciara" - tak mówi na mnie mama. uwielbiam stare
                                              rzeczy. a to jest śliczne!!!!!!smile
                                              • mycha Re: urodziny Myszy 15.02.06, 00:52
                                                nie wiem, jak z prasowaniem, bo nie bardzo lubię, ale takie eksponaty... są
                                                śliczne o resztę niechsię martwi kto inny;p
                                                szkoda, że trafiłam na imprezę tak późno, jak już wszyscy się wykruszylisad
                                                zostałam zaproszona, przez psiapsiułę na kolację do włoskiej knajpki. ah to
                                                włoskie jedzenie... obudziła we mnie tęsknotę za rzymem. za moim miastemsmile ja
                                                jestem mysz golptroter. lubię zwiedzać i poznawać histrię tych miejsc, rzym
                                                jeste moim mieastemsmile
                                                • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 12:47
                                                  wiec wieczor mialas wspanialy mysiasmile)

tak z siostra planowalismy w tamtym roku Rzym,nic nie wyszlo,i w tym tez nic z
                                                  tego,ale nie trace nadzieji,moze sie tam znajde jeszcze.

milego dnia pourodzinkowego myszkokiss
                                            • nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 18:04
                                              nie zbieram ale zawsze coś w rękę wpadnie, mam tez bardzo fajny, stary aparat fotograficzny i sporo najrózniejszych książek wydanych w XIX i pierwszej połowie XXwieku. Poluję na zegar, mam już upatrzony w pięknej secesyjnej obudowie, jego obecny własciciel jest przeze mnie namawiany do sprzedania tego cacka, na razie nie chce zmieknąć ale nie trace nadzieiwink
                                              • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:15
                                                tez lubie takie "starocie"a ja kupilam stary zegar odnowiony styl rokoko,
                                                • slo-onko Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:20
                                                  kendo napisała:

> tez lubie takie "starocie"a ja kupilam stary zegar odnowiony styl rokoko,

ja chyba nic nie musze kupowac,sama jestem jak Rocco Barroco big_grinDD
                                                  • nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:23
                                                    barok jak barokwink ale rokoko jest stylem lekkim, finezyjnym i nadzwyczaj przyjemnym dla okawink
                                                  • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:37
                                                    ot co racja to racja,sluszne spostzezenie niku i oczywiscie sloo powinno sie
                                                    cieszycsmile
                                                  • nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:42
                                                    Slo takie właśnie jestsmile, lekkie i nadzwyczajnewink
                                                  • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:45
                                                    wlasnie napisalam smileze jest "finezja"
                                                  • nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:46
                                                    jasnesmile zgadzam sie, ale plotkujemywink
                                                  • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:47
                                                    nick000 napisał:

> jasnesmile zgadzam sie, ale plotkujemywink

i to na "myszowym urodzinowym"-

przepraszamy myszko ...juz sie wynosimy ztad do srodowego watkusmile)
                                                  • slo-onko Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:49
                                                    nick000 napisał:

> jasnesmile zgadzam sie, ale plotkujemywink

wlasnie widzesmile
                                                    co to ma znaczyc?wink)))
                                                  • nick000 Re: urodziny Myszy 15.02.06, 20:56
                                                    no cowink, przecież prawdę mowimy o Tobiesmile) piękna jesteś a to faktsmile
    • danway1 Re: urodziny Myszy 17.02.06, 15:55
      Wsszystkiego naj, naj
      • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 08:53
        MYCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszystkiego najlepsze w urodzinki,
        oby szczescie Cie nigdy nie omijalo,
        duzo zdrowka i pelnego kufereczkasmile))))))

buziakow tysiace ...kendula.
        • mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 09:28
          jeszcze raz dziękujęsmile
          i z racji dzisiejszych obchodów kolejnych 18-nastychwink zapraszam wszystkich na
          szarlotkę, kawunię, winogronka i co jeszcze tylko będziecie chciećwink
          • kasikk_29 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 09:47
            Gryzoń, ja ci życzę szafy gdańskiej pełnej szczęścia smile
            wyciągaj je sobie po trochu, żeby starczyło do końca życia
            życzę ci pogody ducha, żebyś zawsze w głębi była wesoła, chociaż czasem wiemy
            jak jest w życiu...
            No i życzę ci spełnienia marzeń
            Buźka duża - Kasikk big_grin
            • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:06
              strzal w dziesiateke z szarlotka....uwielbiam ja,
              winogronka za dozwoleniem Twoim na wieczor spalaszuje pod kompasmile)

baw sie dzis dobrze.
            • mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:25
              a dzięki prześlicznewink
              a ta gdańska szafa to się okazała chyba biblioteczką w stylu gdańskim.
              niestety nie ma schowka na kochanka;p
              • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:30
                no masz,
                kochanka ,jak bedzie potrzeba ,pod lozko wcisniesz i juzsmile)
                albo do lozeczka zascieliszsmile)
                • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 10:38
                  albo za zasłone tzw. storębig_grinDD
              • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 11:36
                balanżka trwa na calegowink, coś mnie ominęło? Swoja drogą mieszkaniec tej szafy
                bedzie szczęściarzemwink Rozwinę myśl - wygodna, pachnaca drewnem i lawendą,
                szafa, do tego ksiazki, jakieś swiatło, regularny wikt z szarlotki i winogron
                złożony;D, to marzenie bardzo wieluwink Dodajmy do tego powabną właścicielke
                owego zacnego mebla - toz to rajwink
                • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:06
                  i tak gosc mialby lepiej niz ten ponizej,ktory mieszkal pod stolem u pewnej
                  panny. scena ze sztuki "Zima pod stolem"-jeden z bohaterow wynajmowal kawalek
                  wolnego miejsca,tam czytal,pracowal,a nawet zcyscil gospodyni buty. Byl
                  pozyteczny i nie byl kurduplemwink)) wiec Mycha,co Twoj bedzie robilw tej
                  szafie to tylko TY mozesz wiedziecwink)))

www.teatrkameralny.lap.pl/zima10.jpg
                  • mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:17
                    mmm...smile napewno nie będzie mu się nudzićwink
                    nick był prawie blisko prawdy w swoim opisie, ale wszyscy wiemy, że nie można
                    za bardzo rozbestwiać, bo się potem rozpuści i co?big_grin
                    • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:32
                      tresura moje paniewink, tylko ona zapewni wam to, ze sie ów jegomość nie
                      rozpuści jak, nie przymierzając, dziadowski bicz;D Jaką metode zastosujecie,
                      zależy od inwencji i okolicznościwink Może jakies ciekawe propozycje?big_grinD
                      • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 12:44
                        piesczotliwe glaskanie moze go jeszce bardziej rozochocic,wiec moze jakis
                        wezel, sznur, pejcz,pozycja?wink))
                        • mycha Re: urodziny Myszy 14.02.07, 14:22
                          a może tak tą "oślą"???? czyli kija i marchewki??
                          raz pejcz, kajdanki (poprę slosmile ) ;p, raz ciuchutkie mruczenie i "drapanie za
                          uszkiem".
                          jestem więcej niż pewna, że któraś z tych metod się sprawdzibig_grin
                          • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.07, 14:27
                            oh jak znam niektore wyrosniete skrzatybig_grin to wystarczy im cichutko szepnac,a
                            juz zaczynaja sie rozplywacwink))
                          • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 14:35
                            jednym slowem temat ruszonywink, moze byc ciekawie, bo przeciez wrócimy do
                            niegobig_grinD Teraz żegnam sie z Wami i dziekuje za inspirujace i interesujace
                            chwile spedzone razemsmile Mychosmile, raz jeszcze życzę tego czego pragniesz
                            najbardziejsmile
                            • mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.07, 16:07
                              100 lat! 100 lat!!!!
                              Niechaj 100 lat Nasza Mysia zyje nam...
                              • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.07, 20:00
                                persprtktywa skrzata sie rozwiazala,
                                zostanie 50/50 i tak chyba bedzie mu dobrzesmile)

baw sie wspanieale mycha,jutro zdasz sprawozdanie z niektorych mometowsmile),kiss
    • mycha Re: urodziny Myszy 15.02.07, 08:46
      było świetniesmile dawno się tak nie wybawiłam. co prawda byłam w amerykańskiej, a
      nie włoskiej knajpiewink ale i tak było rewelacyjnie. od śmiechu bolał mnie
      brzuchsmile
      • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.07, 10:38
        o to swietnie!
        czyli naladowalas sie na caly roczek dobrym humorkiem,oby sie utrzymal do
        nastepnych obchodowsmile
        • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.08, 10:03
          Skarbie,
          samych pogodnych dni/duzo przyjaciol/i niech Ci sie wiedzie.
          buziaczki i usciski urodzinowe.
          • slo-onko Re: urodziny Myszy 14.02.08, 10:40
            wszytskie naj.......
            ...lepszego,rzecz jasna smile))
            zanim zdazylam tu napisac to doszla odpowiedz na zyczenia
            pocztowe big_grinDbig_grinD
            • kasikk_29 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 12:34
              happy birthday to Mysz, happy birthday to Mysz, happy birthday to Gryzoń, happy
              birthday to Mysz big_grin
              • greis52 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 13:43
                zdrowka szczescia pomyslnosci
                walentynkowej myszcesmile
                www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3111927
          • mala20033 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 20:03
            Dzis sa Urodziny Myszy!
            Niech dzis kazdy to uslyszy!
            Zdrowia Szczescia Pomyslnosci!
            Niech to wszystko w Rodzinie Twej zagosci!
    • nick000 Re: urodziny Myszy 14.02.08, 16:07
      Dopóki nam ziemia kręci się, dopóki jest tak czy siak
      Panie ofiaruj każdemu z nas, czego mu w życiu brak
      Mędrca obdaruj głową, tchórzowi dać konia chciej
      Sypnij grosza szczęściarzom....i mnie w opiece swej miej

Dopóki ziemia obraca się, O Panie nasz, na Twój znak
      Tym, którzy pragną władzy, niech władza ta pójdzie w smak
      Daj szczodrobliwym odetchnąć, niech raz zapłacą mniej
      Daj Kainowi skruchę.... i mnie w opiece swej miej.

Ja wiem, że Ty wszystko możesz, ja wierzę w Twą moc i gest
      Jak wierzy zabity żołnierz, że w siódmym niebie jest
      Jak zmysł każdy chłonie z wiarą, Twój ledwo słyszalny głos
      Jak wszyscy wierzymy w Ciebie, nie wiedząc, co niesie los.

Panie zielonooki, mój Boże, Jedyny, spraw -
      Dopóki na ziemia toczy się, zdumiona obrotem spraw
      Dopóki nam czasu i prochu wciąż jeszcze wystarcza jej -
      Daj każdemu po trochu.....i mnie w opiece swej miej.
      /Bułat Okudżawa/

Wszystkiego najlepszego mycho.
      • nana_c Re: urodziny Myszy 14.02.08, 17:29
        Myszo,
        ode mnie moc najlepszych zyczen zdrowia, szczescia i pomyslnosci!
        • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.08, 22:13
          no a gdzie MYSZA sie nam zapodziala?????????????????????????
          chyba jakis rudy kot Jej nie pozarl?wink)))))))))))))))

spij slodko mysiasmile)
          • mycha Re: urodziny Myszy 15.02.08, 08:40
            moi kochani, chciałam Wam wszystkim razem i każdemu z osobna
            baaaardzo podziękować za życzenia i za pamięćkiss
            życzenia są pięknesmile jesteście niesamowicikiss

wczoraj byłam trochę zajętasmile)) stąd moja nieobecność na forum, ale
            duchem byłamwink
            • slo-onko Re: urodziny Myszy 15.02.08, 09:43
              ha,i wcale mnie to nie dziwi,ze nie bylo Ciebie w takim dniusmile
              a teraz,stawiaj tu flache,trzeba to uczcicsmile moze byc igristojewink))
              bo w pracy sie przeciez nie pije,a szampan to podobno nie alkoholbig_grinDD
              • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.09, 10:45
                dopiero dzis do mnie dotarlo,
                ze podwujnie swietujesz mychasmile)

wiec najszczersze zyczenia urodzinowe/polaczpne z walentynkowymi,
                dzuo serdecznych przyjaciol/zdrowka/ no i oczywiscie spelnienia
                najskrytszych marzen.
                kiss,kiss,kiss,kiss
                • fleur1 Na urodziny Myszy 14.02.09, 15:25
                  http://i40.tinypic.com/2zrgfex.jpg

Szczęścia, bo to ważne w życiu.
                  Uśmiechu, zdrowia też.
                  Wszystkiego najlepszego,
                  miej wszystko czego chcesz.
                  • greis52 Re: Na urodziny Myszy 15.02.09, 11:40
                    i ja sle serdecznosci
                    i zyczenia zdrowi, szczescia i pomyslnosci

http://i42.tinypic.com/ru1vs9.jpg
                • kasikk_29 Re: urodziny Myszy 16.02.09, 17:58
                  tak jest - gryzoniowe sto lat tongue_out
                • nana_c Re: urodziny Myszy 16.02.09, 18:17
                  Dolaczam sie, chyba jednak poterminowo?!
                  Moc najlepszych spóznionym zyczonek ode mnie!
                  • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.10, 09:48
                    https://i45.tinypic.com/16h3tq9.gif

zycze spelnienia najskrytszych marzen
                    i zdrowkasmile.kiss
                    • irene.jg Re: urodziny Myszy 14.02.10, 11:11
                      http://i47.tinypic.com/oje1ph.gif
                      Spełnienia marzeń i długich szczęśliwych lat w
                      zdrowiu życzę Jubilatce smile
                      irena
                      • greis52 Re: urodziny Myszy 14.02.10, 12:24
                        zdrowia, szczęścia i miłości
                        oraz wszelkiej pomyślności
                        życzę...
                        • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.10, 13:15
                          *Gryzon miej mily dzionek dzis,

ale niestety juz musze Cie z czolowki zdjacwink
                          inaczej byc caly miesiac "wisiala"wink
                          PA;..kiss
                          • jaga_22 Re: urodziny Myszy 14.02.10, 14:21
                            Wszystkiego najlepszego Myszko.
                            http://i47.tinypic.com/30agi20.jpg
                            • kasikk_29 Re: urodziny Myszy 14.02.10, 19:57
                              koleżanko miła!
                              wiesz Ty, że ja Ci sercem całem życzę szczęścia i wszystkiego najlepszego
                              buziaki
                              • mycha Re: urodziny Myszy 15.02.10, 10:16
                                dziewczynki, jest mi naprawdę bardzo miło i dziękuję za każde
                                życzenia!
                                • greis52 Re: urodziny Myszy 15.02.10, 10:18
                                  walentynkowa dziewczyna z Ciebiesmile
                                  dodatkowa okazja do swietowania...
                                  jeszcze raz duzo dobrego życzę!
                                  • mycha Re: urodziny Myszy 15.02.10, 10:22
                                    jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję.
                                    taka ze mnie mała walentynkawink)))
                • nana_c Re: urodziny Myszy 15.02.10, 23:10
                  Dolaczam sie do zyczen- przykro mi, ze po fakcie, mimo to szczere najlepsze
                  zyczenia urodzionwe!
                  • mycha Re: urodziny Myszy 16.02.10, 14:10
                    bardzo dziękuję nanasmile
                • kendo Re: urodziny Myszy 14.02.11, 11:23
                  gdzies sie zapodzailas nam Mycha wsrod internetuwinkniemniej skladamy CI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,https://i52.tinypic.com/30kd02d.jpg,wszystkiego co szcczesciem sie zwie,
                  wszystko co piekne,
                  niech Cie otacza wraz ze spelniajacymi sie marzeniami co dnia.
                  • greis52 Re: urodziny Myszy 14.02.11, 12:08
                    _____________♥♥__♥♥_____♥
                    ___________♥♥♥_♥__♥_____♥
                    __________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥
                    _________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥
                    ________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥
                    ________♥♥♥♥♥_______♥_______♥
                    ________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
                    _________♥♥♥♥♥♥____♥______♥
                    __________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
                    ___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
                    $♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥
                    $♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$
                    $♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$
                    $♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$
                    _$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$
                    __ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$
                    ____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$
                    __________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$
                    ________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$
                    ________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$
                    ________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$
                    __________ $$♥♥$___█___$♥♥$
                    ____________ $$____█____$♥♥$
                    ___________________█__ $♥♥$

Wszystkiego czego pragniesz,
                    czego szukasz oraz o czym marzysz.
                    Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
                    Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa
                    co chwilę oraz szczęścia przez cały czas
    • mala200333 Re: urodziny Myszy 14.02.11, 22:02
      Wsiego Dobrego...
      • kendo Re: urodziny Myszy 15.02.11, 16:26
        a ja,jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
        Mycha nwet nie wpadla sie przywitac...
        ot.....pewnie jaki kocur w koncu ogon przydepla i "ograniczyl wolnosc"wink
        • jaga_22 Re: urodziny Myszy 15.02.11, 20:40
          Zdrowia Szczęścia Pomyślności Myszko.Może już odpisze liścik.big_grin
          http://s12.rimg.info/4b4020f41119875776d853312cf6f370.gif
          http://s2.rimg.info/43db0cf17ba071d8e7c71f4ad0afed28.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka