slo-onko piątek 13-go 13.10.06, 13:46 chyba zapomnielismy,ze dzis piatek nastal. i do tego trzynastego, mam nadzieje,ze bedzie jednak szczesliwy czego zycze wszytskim vistulowym ludkom aha i fajnego popoludniowego wypoczynku przed wolnymi dniami,bo weekend czesto bywa bardzo pracowity. Odpowiedz Link
nick000 Re: piątek 13-go 13.10.06, 14:01 nie wierzę, toż to zabobon podlaski, tylko baby szeptuchy mogą, ludowi, wmawiać, ze taka data, podparta wiarą w czarnego kota, jest synonimem wszelkiego nieszczęścia Tylko skąd we mnie to dziwne przeświadczenie, ze coś dzisiaj pójdzie nie tak, jako sobie założylem;D? Czyżby wychodził na wierzch moj podlaski i pogański, wszak czczę siły natury, rodowód? Odpowiedz Link
kendo Re: piątek 13-go 13.10.06, 14:07 jakos dzis nie mysle o pechach, witajcie sloo 7 nicku jakos dzis wszystko zgodnie z planem idzie i oby tak do wieczora bylo, jedynie co nie wypalilo to jutrzejszy Nationan Irlendsk Dans( nikt niechcial ze mna isc,moze cena biletow-475 SKR to troche zaduzo(tak uwazam. milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: piątek 13-go 13.10.06, 14:46 slo to "river dans"step w irlandskim wykonaniu,strasznie mi sie podaba ale moze innym razem ktos bedzie mial ochote zemna pojsc. Odpowiedz Link
slo-onko Re: piątek 13-go 13.10.06, 14:17 aaaaaaaaa tam Nick nie raz tak bylo,ze cos zaplanowalismy i nic z tego nie wyszlo ani tu czarny kocor nie pomoze,ani czarownica z wróżkiem chyba,ze sie kula szklana roztrzska na milion drobiazgow bez kuli jednak tez sobie poradzimy, nie prawda? Odpowiedz Link
kendo Re: piątek 13-go 13.10.06, 14:48 nie jestem osobiscie przesadna,ale gdy kota w tym dniu zobacze to czynie czary mary)coby dzien byl bez niemilych niespodzianek, sloo,kula nie moze sie roztrzaskac,coby wtedy nick zrobil,bylby niepocieszony niczym,gdy nie mogl na nas patrzec przez nia) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piątek 13-go 13.10.06, 14:50 on kule szklana ma w oczach swoich, myslach, w wglowie i wyobrazni Odpowiedz Link
kendo Re: piątek 13-go 13.10.06, 15:09 ))))))))))) hmmmm sloo, moze masz i racje,bo jak tylko o nas sobie pomysli a zwlaszcza o truskaweczce to od razu oczeta w kule sie przeistaczaja/adrenalinka w gore idzie) mysle,ze nick za zle mi tego nie wezmie? Odpowiedz Link
kendo Re: piątek 13-go 13.10.06, 15:14 miejcie sobie milo, ja do ogrodu ide robic jesienne porzadki przy pieknej pogodzie,moze grabiami przy dzisiejszym dniu nie dostane) Odpowiedz Link
slo-onko Re: piątek 13-go 13.10.06, 18:22 ale masz fajnie,mnie pzoostalo ogladanie ogrodow podczas dzisiejszego spaceru. wole jednak swoje blokowisko z widokiem na ogrody i z wielkim zielonym dzrewowo-krzakowym podworzem niz dom stojacy przy ruchliwej ulicy. nadreptalam sie dzias,ale ile szkodliwych zwiazkow nawdychalam, salin i olowiu,mnogo normalnie. jutro las,mam nadzieje,ze sie uda Odpowiedz Link
kendo Re: piątek 13-go 13.10.06, 19:32 tak sloo,sa za i przeciw mieszkania w domu,niemniej jednak jestem za ,by w nim mieszkac,cczasami duzo roboty,gdy nowa idea nawiedza i zmiany trzeba czynic, w kazdym badz razie nie dostalam grabiami w lepatyne) okazalo sie ,ze kamyczki byly mi potrzebne,wiec rower byl przydatny,acha i na rowerowej drodze czarnego jak noc kociaka spotkalam,byl z obraza,tak ze "swoj" wiec jak na razie nic nieszczesliwego sie nie wydazylo milego wieczoru Zalodze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 13.10.06, 19:51 wszytsko ma swoje zady i walety wad jednak ma wiecej mieszkanie w blokowisku,ale zgodnie z powiedzeniem nie ma co sie lubi,lubi sie to co sie ma w porownaniu do innych jestem szczesciara,nie kupowalam mieszkania za wielkie pieniadze i nie czekalam na nie w kolejce w miedzyczasie poczyuje Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 13.10.06, 19:56 niektorzy maja to szczescie co idzie za nimi dlugo tu obecnie za mieszaniami sa kolejki,wprowadzili jakies kilejki na punkty,tak ze trzeba miec ich ponad tysiac lub wiecej by dostac atrakcyjne mieszkanie,wiec ten nowy co chce sie wprowadzic musi brac co jest a pozniej szukac co chce i wtedy wlasnie punkty zaczyna sie liczyc za aktywnosc szukania,niemniej musi pomieszkac conajmniej dwa lata w danym mieszkaniu. obolala jestem cala po machaniu lapcietami i chyba moje dziateczki Was pozegnam do jutra. PS;..sloo,udanej wycieczki do lasu,tez moze jutro sie wybiore. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 13.10.06, 20:06 dzieki sloo, odpoczywaj rowniez milo, pozaralm pierniczki w czekoladzie i wlaze do wany z pianka),moze na koniec dnia mnie nie wsiorbie do splywu) PA;.. DOBRANOC Zalodze do jutra. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 13.10.06, 20:06 tam dom twoj, gdzie serce twoje. Stara to maksyma, ale nadal aktualna. Nie trzeba ani cegieł, ani punktów, ani kasy by dom taki zbudować. Wpadam na moment by pożegnać sie z Wami i dobrej nocy zyczyć. Snijcie o najpiękniejszych i najcieplejszych miejscach i ludziach, dla których jestescie kims najwazniejszym. Dobrej nocy dziewczyny Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 09:48 witam Zaloge piatkowo,pol przytomna,ech,moze sie dzien "jakos rozchusta") milego udanego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 10:44 dzien dobry bardzo w rozbujany piatek Kendos on jest rozbujany,nawet nie wiesz jak bardzo))) zamiast pracowac wciaz bujam w oblokach a sprawca takiego stanu rzeczy jest czlowiek D bardzo sie ciesze,ze psinka wrocil do domu,dojdzie do siebie,zobaczysz. głaski dla psinki ode mnie Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:00 ależ cisza jak makiem zsiał, co prawda i moja w tym "zasługa", nie miałem jednak okazji wczesniej tu zawitać. Naprawiam ten błąd i jestem. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:02 i ja sie witam talerz budyniu czekoladowego przede mna,do diabla z odchudzaniem Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:07 no qrcze.mam budyn ale mleka tyle co do kawci na jutro((((((((( witam sloo/nicka i zawiadamiam,ze z psiunem lepiej ,patrzy trzezwiejszymi oczami na swiat i nawet na spacerek mnie przed chwilka wyciagna) milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:11 krowe sobie kup, będzie sie miał pies z kim bawić a Tobie mleko do budyniu Cześć kendula Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:14 hej nicku, no OK,a gdziez bym ja trzymac miala,w garazu?? dora rzecz,wypasala by sie na 800m2 trawki nie trzeba by bylo kosic,i ilez to mozliwosci z takiej kusy) =potocznie krowa po szwedzku Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:12 a chcialam jeszcze dodac,ze dzionek moj nie byl taki brykajacy jak u Was, jak zwykle zakupy/apteka i nawet widzialam,jak na parkieringu samochod z przyczepka potracil czlowieka,na szczescie czlek mogl wstac o wlasnych silach- oczywiscie byla to jego wina bo nie zauwazyl przyczepki. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:15 a moj byl pracowity,teraz za to sobie odpoczywam a jutro jade do teatru Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:17 ale masz fajnie, ja jutro musze tyrać, kto mi pomoże? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:19 nick000 napisał: > ale masz fajnie, ja jutro musze tyrać, kto mi pomoże? oj biedny Niczku,poprzytulam Ciebie,chcesz? usiade na kolanach i bede mruczec do ucha yyyhhhyyymmmmyyyy))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:21 no i jak ja mam w tych warunkach o pracy myslec, no jak? Jasne, ze chcę, taka pomoc jest wskazana na codzien Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:23 no widzisz,doszlismy do konsensusuDD tylko jak jutrzejsza praca Twoja bedzie wygladala?nikt nie jest w stanie przewidziecDDD dobrze,ze kolegi nie bedzie,wiec caly pokoj bedzie dla nas)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:25 zamkniemy sie na klucz i będziemy ustalali supertajne szczególy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:27 nick000 napisał: > zamkniemy sie na klucz i będziemy ustalali supertajne szczególy jak szalec to szalecDD kable telefon won z kontaktu Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:19 tego teatru to Ci zazdroszcze....byly teraz ty podobne ale niestety cenowo zostalam w domciu przyjemnego teatrowania jutro. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:20 kendo napisała: > tego teatru to Ci zazdroszcze....byly teraz ty podobne ale niestety cenowo > zostalam w domciu > przyjemnego teatrowania jutro. Kendus to bedzie 50-te przedstawienie)))) z atrakcjami i jakies niespodzianki sama jestem ciekawa) i ile mam zabrac kasy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:12 czesc Kendus ))))))) ciesze sie,ze psiun ma sie dobrzemowilam,ze dojdzie do siebie?????/ a tak wogole on gniewal sie na WAs zostawiliscie go obcym ludziom. pamietam jak moja pieska tez byla obrazona przez 2 dni,byla smutna az zal bylo patzrec. ale szybko perla zapomni,w koncu Wy jestescie dla niej bardzo waznii potzrebnii kocha WAs psim serduchem Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:14 one kochają bezinteresownie i to jest piękne, a jak sie obrażą, to nie na całe zycie. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:18 prawie wybaczyl panciowi,ale to jeszcze ja na spacerek mam wyprowadzac i na siusiu wypuszczac),jutro beda juz w lozku razem spac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:19 kendo napisała: > prawie wybaczyl panciowi,ale to jeszcze ja na spacerek mam wyprowadzac i na > siusiu wypuszczac),jutro beda juz w lozku razem spac) hehehe zabawnie to musi wygladac tak duzy pies i czlowiek a swoj psi leb kladzie oczywiscie na poduszke? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:23 obys wiedziala,ze lebka ma na poduszce i jeszcze te nieszczesne tylne partie ma kocykiem nakryte,jak sie ugrzeje nogi do gory a kocyk jak namiot) Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:16 masz racje sloo,pogniewal sie na pancia,bo tam go zostawil,nawet keksow niechcial od niego, wczoraj masowalam go dlugo po calym ciele i na chwile sie uspokoil i zasna a ja o 03 godz.wlazlam do lozka,a tak spanko "na zajaca" na kanapie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:18 siadą sobie chłopcy,po piwku wypiją i dogadają sie jak nalezy, a keksy na zagrychę Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:20 ) i tak bedzie napewno,tylko psiun piwko woda zastapi,obecnie siedza obaj przed TV i sobie "gadaja" Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:22 jak to to pies nie lubi piwa???????? moja dziewczynka , zlopie za tzrech Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:24 slo-onko napisała: > jak to to pies nie lubi piwa???????? moja dziewczynka , zlopie za tzrech dogadałbym sie z nią;D Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > jak to to pies nie lubi piwa???????? moja dziewczynka , zlopie za tzrech; > -) > > dogadałbym sie z nią;D > Niczek, Ty sie zachowuj i nie badz pazerny)) postawie Ci cala krzynke piwa tylko plis zostaw mojego psa w pokoju,inaczej bede musiala ratowac ja i jej kociokwikDD Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:31 spokojnie, kociokwik jest mi nie znaną, prawie, przypadłością a i piesowi nic nie grozi, naucze ja tak spożywać by nie dopuscić do tego przykrego stanu Musze sie juz pozegnać,co czynię z bólem serca. Zyczę dobrej nocy i do jutra Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:32 a jak zacznie mi spiewac to co?)))) dobrej nocy Nick Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:35 nick awansowal sie na instruktora "picia piwka " dzieki za wieczor i milego odpoczynku zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:23 Ty kendo lepiej ich pilnuj, siedza razem, pewnie coś knują, ustalają szczegóły gdzi wyskoczyć i jakie panienki poderwać;D Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:24 nick000 napisał: > Ty kendo lepiej ich pilnuj, siedza razem, pewnie coś knują, ustalają szczegó > ły gdzi wyskoczyć i jakie panienki poderwać;D hahahahahaaaaaaaahhhhhhaDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:26 slo-onko napisała: > hahahahahaaaaaaaahhhhhhaDDDD to nie jest smieszne, dwaj samcy siedzą i gadaja, myslisz ze o czym? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:28 jesli samce to tylko Ty nam musisz o tym powiedziec my z Kendo nie samce i inne mysli mamy,co nie Kendo? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:32 prawda sloo, myslimy innymi bonami,np w miescie na co mamy patrzec i o czym zamarzyc. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:25 ))))))))))))))))) no nasz piwka nie lubi,zapatrzal sie na mamcie) a to ze sie zmawiaja??,nieba obawy,bo gdzie moga pojsc takie chorowitki??) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:27 udaj tylko, mówię Ci, to dwaj spryciule Zerknij co teraz robią, trzymaja sie za brzuchy i rechocza jak stado żab;D Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:29 Kendo TY sprobuj ich podsluchac, na pewno zwierzaja sie ze swoich rozterek,moze nawet sercowych Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:30 ze spryciule to wiem,ale wiem na co moge oczekiwac tez)))))))) spoko nicku,wszystko pod kontrola Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:15 nick000 napisał: > racja, dasz spróbować? a moge Ciebie pokarmic?)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:17 łyżeczką? a może jakoś inaczej, dzisiaj zgadzam sie na wszystko;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:34 witam się wieczornie. naaareszcie piątek wieczór i... planuję nareszcie odpocząć)) a co u was??? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:36 czesc mysza...a to zyjesz jeszcze?) no dzialo sie dzialo,ale juz na lepszej drodze, nabieraj teraz sily na nastepny tydzien i miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:39 cześć kenduś właśnie staram się lekturę nadrobić żyć żyję, ale ledwo ciągnę. eh... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:38 mycha napisała: > witam się wieczornie. > naaareszcie piątek wieczór i... planuję nareszcie odpocząć)) > a co u was??? Nooooooooo MYcha jakby to powiedzial Wołk-ja ci jeszcze pokarze!!) ale my nie bedziemy takie okrutne jak wilk,nie zjemy Ciebie ale za to musisz wypic karniaka duzego karniaka Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:40 a co mi slo pokażesz???)) mogę wypić, ale chyba pod biurko spłynę po nim z racji mojego przemęczenia Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:42 a widzisz gdyby Nick sobie nie poszedl do lozka to moglby Cie nawet odtarnsportowac i nie zdazylabys wpasc pod biurko Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:54 nie bedzie tak zle mycha, damy do wypicia na druga nozke i sie balans wyrowna Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:59 o kurcze! to chyba jak na poligonie doczołgam się do łóżka obym trafiła tylko do swojego Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 21:01 ),no i obys po kociacha niedeptala czlapiac do lozeczka) dopiero by byly "wrzaski"))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 20.10.06, 21:02 hiehiehie, może się zlitują i dociągną paniunię do wyrka a podeptać się nie dadzą, nawet nie ma takiej możliwości Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 21:06 no zwinne sa, inaczej obloza Cie cieplymi okladami bys szybciutko zasnela) mycha,musze sie juz pozegnac,bo psiuna zaczyna chodzic,pewnie wyjsc chce bo dostal zdziebko oleju do wypicia, odpoczywaj i cudnych snow zycze. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 20.10.06, 21:09 ok trzymaj się ciplutko i kolorowych snów życzę, a futrzaste4go za uchwm podrap ślubnego też możesz))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 21:10 OK,mycha dzieki,juz lece bo moze sie stac tragedia...PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:44 no dobra druga zmiana nadeszla wiec spokojnie moge zostawic Kendow Twoim towarzystwie sama musze wziac kapiel,dzis jestem do tylu,a wszytsko przez prace. kochni zycze spokojnego wieczoru i dobrej nocki Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 20.10.06, 20:56 milego plaskania w piance i z pianka i przyjemnej lektury do poduchy. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 08:20 dzień dobry w piąteeeek za oknem piękna, złota polska jesień niecałe 8h i fruuuu pędzę wstawić wodę na kawę. kto zainteresowany? ja stanowczo muszę się obudzić Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 08:28 jestem obudzony, kawę piję, dobra jest a mychę naszą przemiłą witam gorąco Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 08:54 kiedys mowiło sie, ze kawa z rana jak smietana, tej ostatniej nie cierpię, kawę zas uwielbiam, a jeszcze bardziej kawową gadkę Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:00 a ja lubię śmietanę. no, może nie taką ze zsiadłego mleka. taka jest fuj kawunie również uwielbiam. ale koniecznie mieloną, taką prawdziwą nie przemawia do mnie rozpuszczalna. jakoś w smaku taki sztuczniak Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:11 czarna, gorąca, gorzka i z mnóstwem fusów, to jest dopiero kawa. Zycie jest słodkie, z kawą powinno być odwrotnie Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:14 podpisuję się pod tym, co napisałeś i ten zapach, mmm... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:24 racja, nic jednak nie pachnie tak pięknie jak dopero co, z piecyka wyjeta, szarlotka Jabłka, cynamon, coż to za rozkosz dla powonienia Co mnie podkusiło by o niej napisać, zaraz mnie skreci;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:34 hiehiehie cista jakoś nie pobudzają moich kubków smakowych ale przyznam, że szarlotka, to jedyne ciasto, które umiem robić a z cynamonem nie próbowałam jeszcze. szef kuchni byłby ze mnie marny Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:44 nie wazne czy komuś smakuje, liczy sie frajda jaka samym sobie sprawiamy Oczywiście super jest gdy ktos zje, poprosi o dokładkę, podziekuje a wieczorem, gdy nikt nie widzi, cichutko chodzi do kuchni by jeszcze podjadać Nie próbowałas z cynamonem? Przecież to podstawowa przyprawa do jabłek. Czuję, ze dzisiaj padnie następny tysiaczek Ciekawe czy szefowa mrozi coś w lodówce Łyczek na rozgrzewkę jest wskazany;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:49 a tym się nie przejmuję wcale. jak nie smakuje, to nie musi jeść;p wiem, że cynamon z jabłkami to "niebo dla podniebienia" ale ja nie robiłam nigdy szarlotki z tym dodatkiem. nie było go w spisie produktów, który posiadam jak się postaramy, to napewno "zaliczymy")) będzie można świętować Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:00 zapisz to sobie, szarlotka bez cynamonu jest jak róża bez kolcow, jak lato bez słońca, jak pies bez pcheł, twarz bez uśmiechu, pantofel bez pary, kawa bez fusów czy zycie bez miłości Można to mnożyć i mnożyć bez końca Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:09 będę więc musiała przetrenować to... kasikk pewnie będzie recenzentem, bo ona bardzo lubi ten wypiek i jak rzucę hasło, to wiem, że napewno przyjedzie))) podobają mi się porównania Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:23 kasikk lubi szarlotkę, nick lubi kasikk Szarlotkożercy całego swiata łącie sie;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:28 hiehiehie)) lubi, lubi to jakiś ruch międzynarodowy Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:10 zrobił sie nam wątek prawie kulinarny;D Mam propozycję, my tu sobie gadu gadu a problem jest powazny Stawiam tezę, prosze o jej rozwiniecie i udowodnienie Oto ona: człowiek brzmi dumnie w trzcinie;D Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:38 jak to co, brzmi;D Człowiek jako taki, a jaki, a jeżeli nie taki, to jaki i dlaczego w trzcinie? Zajmijmy sie dzisiaj tym poważnym problemem Ze wzgledu na jego wagę, prosze o poważne podejście do tematu;D Wszystkich uczestników panelu zachęcamy do dyskusji Jak myslisz, czy już teraz mam rezerwować miejsce w zakładzie bez klamek, czy może jest dla mnie jeszcze jakas nadzieja;D? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:41 ))))))))))))) no OK,czlowiek brzmiacy w trzcinie?? to jaki on moze byc??taki w roskoszy?? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:46 eee, nick, tam wcale nie tak łatwo się znaleźć a może ten człowiek się zgubił i teraz woła o pomoc? może bardzo przyjemnie spędza czas z drugą osobą. np. dyskutując;p Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:52 dyskusja, szukanie wspolnej plaszczyzny, porozumienia, znakomicie mycha, tak trzymaj;D Na Twoim miejscu bardziej skoncentrowałbym sie na owej plaszczyźnie Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:56 więc płaszczyzna horyzontalna (?), argumenty nie do podważenia Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:57 zachowam si teraz jak typowy przedstawiciel pewnej komisji sledczej, pytanie brzmi, pozycja horyzontalna w plaszczyźnie poziomej czy raczej pionowej?;DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:08 jak zwykle zdajemy sie na slepy los, dla ułatwienia sytuacji przygotowałem monetę o dwóch rewersach;D Kontynuując prosze o konkretne uzasadnienie swojego zdania, rzut monetą nic nam jak widac nie dał, jakby nie upadła zawsze orzeł na wierzchu Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:11 orła można niechcący wywinąć. a taki upadek moęz być bardzo miło zamortyzowany Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:15 mycha napisała: > orła można niechcący wywinąć. a taki upadek moęz być bardzo miło zamortyzowany; > ) hahahahahahahahDD nie pytaj z czego sie tak ciesze Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 13:14 jak to co? Amortyzacja;D, to takie ciekawe i wieloznaczne słowoD Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 13:30 przecież każdy dżentelmen pomógł by kobiecie w takiej sytuacji zamortyzował upadek, prawda? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 13:37 dokładnie o tym myslalem, kazdy normalny facet chetnie posłużyłby za amortyzator;DD Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 13:39 co prawda plener mógłby trochę utrudniać sprawę, ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 13:47 jak pieknie rozwija sie nasz dyskusja o trzcinie, doszlismy do zajęć plenerowych;D Tonie wiesz, ze w plenerze wszystko smakuje najlepiej a trawa amortyzuje jak najlepszy materac;DD Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 13:53 przyznam się, iz wolę innego rodzaju "amortyzator" Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:00 wszystko zalezy od sytuacji, pory roku, pogody i kilku innych spraw Najlepszym z wymyslonych przez ludzkosć gatunkow amortyzatorow, to oczywiście tylko moje zdanie, jest siano;D Echhhh, ten aromat Nie musisz sie z moim zdaniem zgadzać a ja otwarty jestem na dyskusję, przedstaw wiec swoj punkt widzenia;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:12 hmmm... a te wszystkie insekty w sianie??? nie to, żebym była wyjątkowo wybredna, ale jakoś lubię kameralny nastrój Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:15 w sianie musi byc tylkoe jeden insekt, o duzych rozmiarach na dwoch nogach i z para pieknych oczu Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:26 slo-onko napisała: > w sianie musi byc tylkoe jeden insekt, o duzych rozmiarach na dwoch nogach i > > z para pieknych oczu bezdyskusyjnie popieram a nawet wiecej Te oczy, ach te oczy niebieskie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:33 dzis mialaysmy dyskusje nt wyzszosci konkretu nad drobiazgiem. skonczylo sie skwitowaniem: o drobiazgach nie mowimy,one nie istnieja, istnieja konkrety Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:35 slo-onko napisała: > dzis mialaysmy dyskusje nt wyzszosci konkretu nad drobiazgiem. skonczylo sie > skwitowaniem: o drobiazgach nie mowimy,one nie istnieja, istnieja konkrety i jest znakomita puenta naszej dzisiejszej dyskusji Niech zyje konkret i naukowe badania;D Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:17 a wogole to musze powiedziec,ze usmialam sie z Waszej dyskusji stanowicie z Nickiem fantastyczny duet dyskusyjny poprosze o "cdn" Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:28 slo-onko napisała: > a wogole to musze powiedziec,ze usmialam sie z Waszej dyskusji stanowicie z > Nickiem fantastyczny duet dyskusyjny > poprosze o "cdn" i jest to nadzwyczaj poważna dyskusja, co zresztą widać;D Czuję, ze bedzie ona przyczynkiem do doktorskiej rozprawy;DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:31 a jak kazdy dr lubie przeprowadzac badania nie koniecznie naukowe Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:34 zycie takiego dr uslane jest sianem i rózami, nic tylko pozazdrościć Przeważnie przesiadują w laboratoriach, a nigdzie nie jest powiedziane, ze takowe nie może mieścić sie w stogu siana;DD Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:38 uczona rozprawa na szczycie chyba trzeba to opublickować Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:25 hmmm... pozwalam sobie miec inne w tej kwestii zdanie, kameralnie mówisz Moze podejdę do sprawy opisowo Wyobraź sobie piękny, cichy i cieply lipcowy wieczor, skraj lasu sąsiadujacy z aromatyczną, zapachami przesycona łąką, wiesz jak pachnie świezo uschnięte siano W moich stronach składuje sie je nie tylko w stogach, ale i w specjalnych szopach zwanych brogami. Nie ma nic bardziej kameralnego niz takie szopa wlaśnie Kładziesz sie na miekkim sianie, oczywiscie ma to sens tylko wówczas gdy nie jestes sama, i przez otwory w dachu patrzysz na rozgwieżdżone niebo Jest cicho, słodko, zza lasu wyłania sie wielki złoty dysk ksieżyca, a na jego tle pojawia sie nagle olbrzymi jeleń;DD Zrywasz sie, chwytasz pedzle i sztalugi, malujesz landszafcik, który na dorocznej wystawie kiczu dostaje głowną nagrodę;DDD Czyż to nie sa najbardziej romantyczne okolicznosci przyrody i nie tylko;D? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:37 rany nick!!! tak czytałam i czytałam i fantazja rozwinęła skrzydła i po jeleniu i pendzlu i sztalugach wyszło mi na to, że zamalowałam biedne zwierze) a tak na marginesie bawiąc się w podgądactwo napewno musiał się z tym liczyć Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:43 ok, specjalnie dla mychy zakonczenia nowa wersja, już bez jelenia ...wschodzi wielki srebrzystozłoty dysk księżyca, z nieodleglego lasu dobiegają odgłosy zasypiajacych ptaków, gdzieś lekko szeleszczą liście. Leżąc na miękkim sianie, akochani, wtuleni w siebie, patrzycie sobie w oczy. Powietrze pachnie, wasze ciała wysyłają niewidzialne, jakże jednak czytelne sygnały, odbieracie je każdą komórką cdn;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:45 hej! co to znaczy CDN!!! ja chcę dalej, teraz, natychmiast! oczywiście dalej czytać!!!;p to jak serial, gdzie odcinek kończy się w najmniej odpowiednim momencie Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 14:47 masz do wyboru dwa warianty, jeden tragiczny, następny romantyczny;D Jaki bedzie ciąg dalszy, zależy od Ciebie;DD Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 16:10 a którą dokładnie? Tak czy siak, obie wersje opowiem, ale to dopiero wieczorem. Będzie sie dzialo, to mogę zagwarantować;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:00 melduję się wieczorem i czekam na opowieści. jak to którą? tą romantyczną poproszę chociaż znając mój charakter... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:03 czy to, co napisalem nie jest czystym romantyzmem? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:05 w rzeczy samej i napisałam poniżej ... chylę czoła Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:09 eeeetam, to jeszcze nic, wersja tragiczna będzie lepsza, jutro z pracy napisze;D Dzieki za uznanie, chcesz autografD? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:13 a pewnie dasz? jesteś niesamowity! kto by pomyślał, że coś takiego może napisać mężczyzna - oczywiście bez obrazy. nie chciałam urazić, jakby co. nie myślałam, że stać mężczyzn na coś takiego. nie gniewaj się. mam nadzieję, że moje słowa nie uraziły cię Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:22 my slisz, ze faceci nie posiadają czegos takiego jak dusza? Nie uraziłas mnie, wręcz przeciwnie, jak kazdy człowiek łasy na pochlebstwa jestem;D i nie tylko na nie No co, o czekoladzie mowię Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:25 nie pomyślałam o tym, że nie mają. tylko jakoś wydałało mi się, że bardziej "przyziemni" są. wiesz, co mam na myśli? a za to naprawdę ci się należy tooona czekolady))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:36 rozumiem doskonale, kazdy facet jest przyziemny, to fakt. Zdradzę Ci jednak pewna tajemnicę, najwiekszy sekret płci męskiej, oni tez potrafia sie wzruszać a nawet, o zgrozo, kochac. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:38 jeszcze w to wierzę tylko czasami ręce opadają, bo za chiny ludowe nie chcą tego pokazać Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:42 nie znasz dnia ni godziny, jutro może byc ten dzień i co wowczas powiesz;D? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:47 szczerze? kasikk mnie zna ja mam tendencję ucieczkową jestem osobą dość zamkniętą w sobie. nie wiem, co by było, ale jak idzie coś takiego na szalę to stać mnie na totalne szaleństwo Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:58 )))))))))))))))))))) czekam na dalszy rozwoj plaszczzn) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:50 dobre do tematu podejscie Kontynuacja jest wskazana;D Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 08:26 poranek dzisiejszy cudowny, taki pięknego wschodu slonca nie widziałem juz dawno. Niebo płoneło krwistą czerwienią, gdybym miał wiecej czasu, stałbym i z roździawioną gębą podziwiał ten pastelowy spektakl. Witam wszystkich serdecznie i prosze o jedno, nie przejmujcie sie za mocno pracą, wypijcie dobrą kawę i, od czasu do czasu, wstąpcie do naszej rzeki a razem uda sie nam popłynać z jej nurtem Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 08:38 na pływanie to o tej porze ciut za zimno, ale można ręką zmącić toń Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:00 aaaa, to zakładamy klub morsa??? i w styczniu będziemy wskakiwać do rzeczki Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:12 może byc klub morsow Pod koniec ostatniej zimy przećwiczyłem podlodowe pływanie, było superD Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 09:16 naprawdę? to chylę czoła w uznaniu. mi na samą myśl o czymś takim robi się zimno Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:36 juz skowronki vistulowe wstali??, witajcie mycha/nick) powiem Wam tylko,ze z kawunia na rzie siedze i zastanawiam sie jak tu z psiuna wyjsc na spacer bo wieje okropnie(przeciez moze mnie gdzies porwac i rzucic w nieznane strony) zycze milego zakonczenia pracki piatkowej. PS;..szarlotka,mniammmmm,mniammmmmmmmmmmmmm z cynamonem oczywiscie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:39 piesa wyslij ze slubnym a sama do dyskusji sie włącz;D Czolem kendulko Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:43 hej nicku slubne juz rano bylo i nieda sie namowic na obecny spacer,moja kolejka i juz) bede musiala cusik w kieszenie naladowac coby mnie nieporwalo) wyklikamy dzis mumerek tysieczny na pewno,napitki sie chlodza,niektore wietrza Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:44 hej mycha.... qurcze,slubne straszy ze wiatrzysko bedzie w dniu odjazdu) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:49 jak nic opcja z przywiązaniem się do masztu nadal aktualna poza jak w titanicu. tylko musisz znaleźć kogoś kto zaśpiewa "my heart will go on" celine dion Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:54 zaszyje sie w kabinie i juz) tylko zamiast do masztu do pryczy sie przywiaze) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:55 kendo napisała: > zaszyje sie w kabinie i juz) > tylko zamiast do masztu do pryczy sie przywiaze) zaczyna robć sie zdecydowanie ciekawie i, nie oszukujmy się, perwersyjnie Prycza, przywiazana do niej kendula, noooooooooooo Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:59 o qurczeeeeeeeeeeeeeeeeee))))))))))))) nie pomyslalam o kontekscie dalszym) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:00 o qrczeeeeeeeee, pomyśl i rozwin swoja mysl;D O kontekscie oczywiscie nie zapominając Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:01 zanim się przywiążesz do pryczy, to sprawdź, czy jakiś przystojny marynarza nie ma w pobliżu wiesz..., trzeba się upewnić, czy ktoś może w razie czegoś uratować Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:05 wezme opcje pod uwage, przewaznie kapitan chodzi korytarzami i sprawdza sytuacje) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:05 no wiesz co, do pryczy szefową przywiąże tenże ratownik, dla bezpieczeństwa oczywiście;DD Odpowiedz Link
kendo Re: ocucajacy numerek 55 000 mychy;))))))))))))))) 27.10.06, 11:09 Gratulacje gryzoni,wedlug mego licznika wyklikalac tak sliczny numerek 55 000 ocucaniom poddam sie z roskosza)))))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: ocucajacy numerek 55 000 mychy;)))))))))))))) 27.10.06, 11:12 ojej) no to świętujemy a wcale się nie dziwię, też bym na twoim miejscu była zadowolona Odpowiedz Link
nick000 Re: ocucajacy numerek 55 000 mychy;)))))))))))))) 27.10.06, 11:15 ale numer, teraz odśpiewajmy dziekczynny pean na cześć naszej rekordowej mychy, jakieś kwiatki i brawko też mile widziane, po kielonku i do roboty, cokolwiek by to nie miało oznaczać Gratulacje Wziełem udział w tym epokowym wydarzeniu, jestem świadkiem historii, w przyszłosci opowiem o tym swoim wnukom i prawnukom, a co, sie pożyje jeszcze latek sporo;D Teraz spokojnie i z iczuciem dobrze spelnionego obowiazku, mogę sie odmeldowac na jakaś godzinkę, kto jednak wie, moze za kilka minut znowu mnie tu licho przyniesie Przeciez dyskusja, jakze ciekawa i inspirujaca, dopiero sie zaczeła, sprawa plaszczyzn pozostaje w zaieszeniu a warto by było ją pogłebic;D Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:07 no,w koncu nie pozwole sie przywiazac byle komu)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:10 i to jest zajecie konkretnego stanowiska, ze o prawidlowej płaszczyźnie nie wspomnę Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:14 dokładnie. może trzeba zorganizować casting na stanowisko przywiązywacza? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 10:54 a cóz to za insynuacje i wszeteczne podpowiedzi, albo celina, albo ktoś płci zupełnie odmiennej;D Wybór nalezy do zainteresowanych stron;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 11:02 no, dobrze. już się poprawiam. niech będzie celin Odpowiedz Link
kendo Re: 55 000:-))))))))))))))))))))) 27.10.06, 11:12 zdobyty.... dzieki przemilej Zalodze, stoliczek wlacznie z barkiem do dyspozycji,wiec prosze sie czestowac wedle smaku) musze z psiuna leciec,bo juz "mialczy jak kot") Odpowiedz Link
mycha Re: 55 000:-))))))))))))))))))))) 27.10.06, 11:15 ja lekko umoczę usta w chianti, jak pozwolicie. nie mogę więcej, bo praca... sami rozumiecie. jeszcze mi każą dmuchać w balonik i co będzie? Odpowiedz Link
kendo Re:witam wieczornie 27.10.06, 18:38 i az sie usmialam, swietny duet dyskusyjny dzis powstal), sloo/mycha/kasikk/nicku udanego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 19:55 obiecałem, nie wycofuję się Na pierwszy ogień wersja romantyczna;D .. przytuleni do siebie stali sie jednością, sercem jednym, oddechem, skórą i perlistym potem, zapachem siana i jakimś ulotnym, ledwie wyczuwalnym, ale dziwnie na zmysły dzialajacym powiewem czegoś, co za chwilę stac sie mialo, czegoś, co nieodwracalnie zmieniało i ich oboje, i swiat cały, i teatr w jakim głowne role im wyznaczono. A kiedy już zorze rozbłysły, gdy wszystkie kolorowe motyle, trzepocąc aksamitnymi skrzydałami poderwały sie do lotu, pastelowym obłokiem osłoniły ich spragnione ciała, gdy wiedzieli, ze to już, za chwilę granice przekrocza, zza szeroko otwartych, z wonnych, zywicą przesyconych desek zbitych drzwi, przez ktore widzieli błyszczacą tarczę niemego swiadka ich szczęścia, rozlegl się dyskretny, wyraźny jednak kaszelek, a głos meski, skrzypiący niczym zawiasy dawno nie oliwione, zapytał: -kochane panstwo, ktoredy do miasta? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 19:58 ))))))))))))))))) a ki diabel,skad ten gosc skrzypiacy sie tam wzial?)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:00 tak naprawdę, to pustelnik mieszkajacy w tym lesie, przecież trzeba trochę fabułe rozbudować, upiększyć i udramatyzować Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:03 nick, masz napisać książkę! koniecznie! nie przyjmuję sprzeciwu! dooooskonałe)))) kendo, pogonimy tego gościa, zaraz go nie będzie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:05 Mycha jestem za.od dawna mowie Nickowi,zeby zaczal pisac,a on upiera sie przy swoim ma chlopina talent,a uwierzyc nie chce Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:09 to trzeba go zmobilizować mi aż dech zaparło naprawdę piękne! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:11 mycha napisała: > to trzeba go zmobilizować mi aż dech zaparło naprawdę piękne! Mycha,bo Nick naprawde jest talentnie tylko takie bajery umie pisac,ale cos o wiele wazniejszego zazdroszcze mu tych pomyslow tak tak Nick,zazdroszcze Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:15 nie dziwię się. powiem tak, każda kobieta by to czytała z wypiekami na twarzy? nie mam racji? przecież każda z nas się zachwyca! Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:20 normalnie prosze szanowne państwo by zeszło ze mnie;DD, nie lubię i już gdy mnie ktoś chwali, zawsze byłem niegrzeczny i taki chcę pozostac Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:21 mow sobie co chcesz, a jak uznamy to na plecy wejdziemy i glaskac bedziemy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:25 Nick chcesz miec ostatnie zdanie? mam nadzieje,ze nie bedziesz tak stanowczy jak facet,ktory siedzial pod stolem?zona go wola i wola i rozkazuje i wrzeszczy zeby w koncu wyszedl spad stolu! a on,ze nie !- bo chłop musi miec swoje zdanie ! Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:34 żartujesz, pod stól zagonić sie nie dam, na stół lub jeszcze lepiej do stołu, i owszem Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:30 głaskanie uwielbiam, w zamian mogę po plecach podrapać;DD Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:15 ale co piękne, ten gościu od bimbru czy motyle;D? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:17 no proszę! książę z bajki, a nie gościu od bimbra Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:28 ksiązę z bajki istnieje w naszej wyobraźni, jesli jednak kogoś takiego spotkamy, okazuje sie,ze nasze wyobrażenie moze sie zmaterializować Podobnie sprawy sie mają z ksieżniczkami Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:31 oświadczam, że istnieje zapytaj kasikka powiedzmy, że kiedyś spotakłam księcia z bajki kasikk świadkiem i to nie ja go tak nazwałam;p Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:39 ale ja nie twierdzę, ze nie istnieje, wierze w bajki i bajkowe postacie, wiem też, ze czasami schodza one z kart ksiazek na ziemie i jesli mamy szczęscie, spotykamy je na swojej drodze. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:42 o tak nicku,nieraz trzeba tylko odrobinke dluzej poczekac by bylo jak w bajce, wiec niech nikt nie traci nadzieii. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:43 zgadzam się z tobą a książę/księżniczka z bajki nie musi być przecież idealna ma to coś Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:45 i to jest to Musze sie juz pozegnac, chcę powiedzieć, ze dzień dzisiejszy był, dzieki vistulankom niesamowicie przyjemny Jestescie super im zasługujecie na wszystko, co najlepsze Dobranoc Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:11 po pierwsze nie chłopina, po wtore musze naostrzyć piór, bukwy sobie przypomniec, muże już mam, acha, jeszcze jakis papier by sie przydałD Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:07 mnie tam wsio rawno, mogę gościa skierować inną drogą;D, szkoda tylko jednego, co będzie gdy zabłądzi i nie trafi do sklepu??? A przeciez taki dobry bimberek pedzi, bez drożdży sie nie daD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:08 TY go Nick nie bron i miej na uwadze zakochanych bardziej niz drozdze Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:15 slo-onko napisała: > TY go Nick nie bron i miej na uwadze zakochanych bardziej niz drozdze no wiesz, drozdżami wszelkiego uczucia mozemy je mianować, przecież ono tez musi pączkować, rozkwitac, rosnąć Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:10 niiiick, co ty nam o jego bimberkuuuu!!! zrobimy zrzutkę i niech się bawi, ale niech nie przeszkadza!DDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:12 ja sie nawet zglaszam do pojenia owego bimbrownika,byleby Nick dokonczyl historie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:17 e nie frasuj sie,zamowie beczkowoz,bimbry na miesiac i niech spada niech nam scenariuszu nie psuje wiecej Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:25 ok, gościa bimbrownika pomine, wystąpi jdynie w epizodach, przeciez po noclegu na sianie kazdy człowiek napić sie musi, no musi i już;D Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:26 bimbrownik zapadl w sen zimowy i juz sie nie obudzi do nastepnego lata w epizodzie moze zagrac .......np. Szarik? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:36 szarik? Jasne, tylko psa pijaka nam tu brakuje Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:17 mycha, gdybys miala okazje spróbować tego szlachetnego trunku, normalnie byłabys zakochana w jego smaku, bukiecie i kryształowej czystości Łyk, jeden maleńki łyczek jest orgazmem dla podniebienia Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:19 wolę się zakochać w opisywanym romantyku;p może być? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:01 Nick,pisarzu TY jeden znakomicie zmyslasz romantyczne historie a te panstwo mogles przegonic albo postawic drogowskaz Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:05 nie da się, ten gościu szczerbaty, mieszka nieopodal w ziemiance, jego podstwaowym zajeciem, jedynym zresztą, jest produkcja i spożywanie okowity Właśnie zabrakło mu drożdży, a że był pod dobra data zapomniał drogi do miasta, wiec chyba to logiczne, ze pytał;D Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:07 daj mu na drugi raz busole i niech sie kieruje na zachod! i niech tzryma sie z dala od fruwajacych motyli! zdenerwowalam sie normalnie i nie wiem co dalej???? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:06 drogowskaz stawiam dla skrzypiacego,coby nieprzeszkadzal parze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:12 a w ogole to pomóżcie mi, jakiś cenariusz ułózmy albo cuś;D Czekam na propozycje Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:19 o rany....nicku masz tak rozwinieto bogato fantazje,wiec mozesz zakladac nowy watek i "klepac" opowiadania o) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:21 jestem za a my co rano będziemy pędzić do komputera i czyta, czytać, czytać i mam nadzieję, ze nas ani z pracy nie wyrzucą, ani kenduś ślubny nie pogoni Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:23 a jak zechca wyrzucic to za fraki takich ,sadzamy przed monitor i niech czytaja! a lzy sama beda im lecieli z oczu, no bo hisytoria ma byc dramatyczna? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:26 ech sloo,slubne dlugo rano nie siedzi przed kompem wiec mam szanse na szybkie sniadanko/oporzadzenie sie i moge czytac i plakac a nawet i smac....bo wesolo tez ma byc) Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:24 pewnie,ze nie mycha, mysle,za kazda z nas dopisalby swe jakies opowiadanie lub sen w formie opowiadania,albo spotkanie przy kawci Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:29 i tu sie kończy nasz zenek blusss Od poniedziałku, wieczory bez komputera i potrwa to jakiś czas. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:33 oj nick zostawisz nas biedne białogłowy bez opowiadń??? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:41 nie zostawię, będe je pisal podczas przerw w pracy az do chwili kiedy mnie z niej wykopia;D Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:44 nie mów tak cała vistula się za tobą wstawi i niech spróbują coś powiedzieć Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:48 ech,no chyba nie bedzie tak zle, trzymamy kciuki za bogata vene Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:37 chcialabym zyczyc romantycznych snow,stukrotnie lepszych niz w fabule historyjki Nicka dobranoc. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:40 no co tu sie zaczyna dziac?? wtedy kiedy mnie nie bedzie,nie bedzie tez nicka?? a sloo juz nas pozegnala?? spi ze slodkimi snami i wznioslylm finalem. nicku, my bedziemy tez pisac,co bedziesz nas mogl czytac i wzajemnie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:44 nie be dzie mnie wieczorami, taki mam układ, co mnie wcale nie cieszy. Córka wyprowadza sie do wynajętego mieszkania, ma prace,studiuje i nie wyrabi sie z dojazdami, zabiera tez komputer, ot i cała sprawa. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:47 ooooooooooo(((((((((((((( czyli bedzie to dlugo trwalo,ze nie bedzie Cie wieczorami??,tylko w porze obiadowej? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:40 dobranoc slo i nich się ci przyśni taki romantyk jak to było? aaa książę z bajki no przecież każda kobieta chciałaby księcia z bajki Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:45 mycha napisała: > no przecież każda kobieta chciałaby księcia z bajki mialam takie marzenia, obecnie maja inna dymensje,tak po prawdzie to juz mam chlopa ale gdybym ponownie miala wybierac to nie ksiecia z bajki,bo jak to w obecnym czasie takiego znalesc,juz nie istnieja, Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:50 kenduś znasz to przysłowie? nie to złoto, co się świeci, a co się komu podoba i tak samo jest z księciem z bajki dla każdej kobiety książę z bajki jest kim innym Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 27.10.06, 21:04 to racja mysia....nieraz moze byc szkarada, a kochana dusza dla kobiety. juz sie spakowalam, to najszybsze tym razem pakowanko, walizy w domciu zostaja,tylko torba taka niby podrozna(ta ktora mialam u Ciebie) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 27.10.06, 20:41 dobranoc Slo, spij dobrze i nie zapomnij o tym, co najwazniejsze Odpowiedz Link
kendo Re: Dobranoc, śnijcie cuda, 27.10.06, 22:03 jak widac vistula juz pewnie usnela) wiec do jutra. Odpowiedz Link