Dodaj do ulubionych

zatrucie w szkole

04.12.11, 21:28
www.zyciewarszawy.pl/artykul/648094.html
dziwna sprawa bo dzień wcześniej sama zostałam zabrana przez karetkę z powodu zatrucia i właśnie leżałam i słyszałam, że ciągle wyją karetki. suspicious dziwna sprawa.
Obserwuj wątek
    • juleg Re: zatrucie w szkole 05.12.11, 16:25
      O kurczę! I ja słyszałam te karetki...
      • tojasiepytam zaczyna się 05.12.11, 19:05
        oczywiście obecnośc metra przez płot (co miał wg Najmądrzejszego Prezesa Lejka chronić przed smrodem) to tylko zbieg okoliczności.
        A pamietam, jak we wrześniu rozdawaliśmy ulotki rodzicom przyprowadzającym swe dzieci do TEJ szkoły. Niektórzy patrzyli na nas z niedowierzaniem, inni wyzwali od oszołomów. Dziś ich dzieci ponoszą konsekwencje konformizmu i braku odwago ze strony swych rodziców.
        Obawiam się, że to tylko przygrywka.
        Do pani dyr. ze szkoły na Wilczym Dole: najważniejsze, to żyć dobrze z władzą, prawda? Po co ich drażnić, tak się miło bankietowało, gdy "oszołomstwo" pikietowało w tym czasie w strugach deszczu... Pamiętacie?
        • jan-w Re: zaczyna się 06.12.11, 00:42
          Myślę że konserwowanie w lecie podkładów spowodowało też ostatnie wypadki samochodowe na Ursynowie. Uciekaj lepiej szybko, zanim z pod torów wypełzną zombie wink
        • ania_dentystka Re: zaczyna się 06.12.11, 09:20
          Nie wiemy, jak dotąd, ( chyba, że nie jestem na bieżąco) co było przyczyną zatrucia dzieci. Nie jestem toksykologiem, ale nie sądzę, zeby miało to jakikolwiek związek z metrem. Wówczas objawy zatrucia występowałyby również u innych ludzi- także mieszkających bliżej metra. Trzeba dokładnie sprawdzić- i jest to rola służb sanitarnych- co było przyczyną zatrucia. Gdzieś ktoś wspomniał o farbach- może tu była przyczyna i zachorowały dzieci uczulone na jakiś składnik farby? A tego przewidzieć się raczej nie da.
          Nie znam dyrekcji szkoły przy Wilczym Dole, ale co miała by zrobić dyrektorka?
          Jak na smród dochodzący z metra mieliby reagować rodzice- zwłaszcza teraz gdy , o ile mnie pamięć, sorry nos, nie myli nie śmierdzi?
          Zaznaczam, jestem przeciwna zatruwaniu środowiska, ale nie popadajmy w paranoję.
          • fuks88 Re: zaczyna się 06.12.11, 11:40
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10761214,Zagadkowe_omdlenia__27_uczniow_w_szpitalu__WIDEO_.html
            dzieci dorwały nową zabawkę?
            • domi_33 Re: zaczyna się 06.12.11, 15:29
              paranoja paranoją a dzień wcześniej ja się zatrułam (dalej nie wiem czym) aż tak, że straciłam przytomność i musiałam do szpitala być przewieziona. nie widziałam żadnych panów malujących ścianę ani obok takich nie przechodziłam. ja nadal uważam, że to jakoś dziwnie mi 'śmierdzi'. uncertain może to skutki wcześniejszego śmierdzenia, kto to wie?
              • jan-w Re: zaczyna się 06.12.11, 18:02
                Jak nie wiadomo co, to na pewno metro. A może te słynne chemtrailsy rozpylane przez odrzutowce? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka