chiara76 03.04.04, 12:56 Mamy gdzieś takowy? Żeby można nabyć karmę, piaseczek i inne tego typu gadżety. Nie musi być tylko na Kabatach, ale gdzieś w okolicy. Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: Sklep zoologiczny? 03.04.04, 17:15 jakiś sklep typu zoo widziałem na pasażu na moczydle albo w okolicach... A najbliżej na Natolinie jest sklep przy Belgardzkiej opodal skrzyżowania ze Stryjeńskich. Adres bloku jest Na Uobczu. Odpowiedz Link
margoo77 Re: Sklep zoologiczny? 05.04.04, 14:31 Mój ulubiony sklep zoologiczny jest przy ulicy Pod Lipą 1 (obok Kabackiego Centrum dla Zwierząt). Bardzo duży asortyment + przemiła i naprawde fachowa obsługa. Polecam. margoo Odpowiedz Link
chiara76 Re: Sklep zoologiczny? 05.04.04, 22:21 margoo77 napisała: > Mój ulubiony sklep zoologiczny jest przy ulicy Pod Lipą 1 (obok Kabackiego > Centrum dla Zwierząt). Bardzo duży asortyment + przemiła i naprawde fachowa > obsługa. Polecam. > > margoo Baaardzo Ci dziękuję, nawet ostatnio tam przechodziłam, ale jeszcze wtedy nie miałam zwierzątka, a teraz mam Dzięki za namiar. W międzyczasie przypomniałam sobie, że niby nawet w tesco mogę kupić, ale właśnie chcę sklep ze znającymi się na rzeczy sprzedawcami. Odpowiedz Link
trinka Chiara, 08.04.04, 00:10 a jakie zwiezątko rodzina Ci się poszerzyła? pozdr, trinka_ciekawska Odpowiedz Link
trinka Re: Sklep zoologiczny? 08.04.04, 00:14 ha, już wiem. to kanarek pozdr, trineka_detektywinwektyw Odpowiedz Link
sseba23213 Re: Sklep zoologiczny? 24.09.20, 15:10 Jeśli chodzi o sklep zoologiczny to nie musisz szukać w okolicach swojej miejscowości, ponieważ teraz są internetowe sklepy. Np. www.animalzoone.pl ma spory wybór karm i przeróżnych akcesoriów. Odpowiedz Link
dawiddj336 Re: Sklep zoologiczny? 09.05.22, 16:42 Cześć wszystkim zapraszam do DARMOWEJ REJESTRACJI na stronie AnimalSky.pl Dzięki której otrzymacie kod rabatowy o wysokości -10%, na pierwsze zakupy. Kod jest ważny do 14.05.2022 Zachęcam również do zakupów w sklepie zoologicznym. W którym za każde zrealizowane zamówienie otrzymacie punkty, które można wymienić na ciekawe Gadżety dla naszych pupili. Sprawdźcie sami na AnimalSky.pl www.animalsky.pl Odpowiedz Link