Dodaj do ulubionych

Cykl saturna

06.08.11, 21:50
Witam serdecznie wszystkich.

Mam pytanie dot. cyklu Saturna, zastanawiam się od dłuższego czasu, jaki kierunek może przybrać teraz ta linia napięć:

s963.photobucket.com/albums/ae112/rudadaria/?action=view¤t=3.gif

Osobiście wydaje mi się, że póki co, może przynieść pozytywny skutek, ale już tuż tuż powoli w układ wkracza Pluton.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • leyaxxi Re: Cykl saturna 19.08.11, 10:51
      Może napisz o co chodzi, bo ten link chyba... nic nie mówi.
      • aarvedui Re: Cykl saturna 19.08.11, 11:08
        link jest źle otagowany, dlatego nie można na niego wejść normalnie.

a tak poza tym to nie rozumiem po jaką cholerę zamieszczać zrzut kółka z astro.com i specjalnie wycinać datę - astrolog i tak może ustalić datę, ale po co ta zabawa?
        zwłaszcza, że umówiliśmy się - bo jest łatwiej - że jak ktoś chce spojrzenia na kółko, to podaje normalnie dane......

podobnie z pytaniem - linia napięć ? być może tajemniczy pytający/a wie o co chodzi, ale nikt inny nie musi rozumieć tego wewnętrznego języka =)

innymi słowy wątek ma jak najwięcej cech, aby nie uzyskać na niego żadnej odpowiedzi =)
        • romy_sznajder Re: Cykl saturna.. OT - rysunek i dane 19.08.11, 13:46
          bo jest łatwiej - że jak ktoś chce spojrzenia na
          > kółko, to podaje normalnie dane......

Serio, tu jest gdzies taka umowa? Oprocz nierespektowanej "nie robimy nikomu horoskopow"?

Ja mam inne podejscie do obrazkow: jak sie komus nie chce wkleic horoskopu, to i mnie sie nie chce pomyslec nad pytaniem. Ale tego horoskopu akurat nie widze.
          [ Utajnianie danych jest glupie, fakt].

Pytania tez nie rozumiem.
          • aarvedui Re: Cykl saturna.. OT - rysunek i dane 19.08.11, 15:19
            romy_sznajder napisała:

> bo jest łatwiej - że jak ktoś chce spojrzenia na
            > > kółko, to podaje normalnie dane......

>
            > Serio, tu jest gdzies taka umowa? Oprocz nierespektowanej "nie robimy nikomu ho
            > roskopow"?

napisałem "umówiliśmy się". i jest to prawda którą potwierdza wątek "dane użytkowników", gdzie użytkownicy lubiący konsultować swoje horoskopy pozostawiają swoje dane, aby było łatwiej =)
            nie jest to oczywiście umowa w sensie regulaminu forum, lecz nieformalna, natomiast "nie robienie horoskopów" to forumowe założenie mające uchronić forum przed zamianą w forum typu "wróżka" z setką powtarzalnych tematów typu "kocha nie kocha" na pierwszej stronie.

a link do kółka nie działa z powodu błędnego otagowania, jak już napisałem wcześniej.
        • czarownica_w_piskownicy Re: Cykl saturna 20.08.11, 08:14
          aarvedui napisał:

> a tak poza tym to nie rozumiem po jaką cholerę zamieszczać zrzut kółka z astro.
          > com i specjalnie wycinać datę - astrolog i tak może ustalić datę, ale po co ta
          > zabawa?

Dla astrologów to nie problem, a chroni przed natrętami, którzy się na tym nie znają a chcą podokuczać. Wśród dalszych lub bliższych znajomych są napewno w każdym środowisku takie osoby. Ja jestem za ukrywaniem danych osobowych.
          • aarvedui Re: Cykl saturna 20.08.11, 17:15
            czarownica_w_piskownicy napisała:

> Ja jestem za ukrywaniem danych osobowych.

wygląda na to, że nie rozumiesz pojęcia "dane osobowe".

dla przypomnienia, są to: imię, nazwisko, adres zamieszkania, PESEL, dane kontaktowe typu numer telefonu, adres e-mail, etc.

jeśli chce się uzyskać pomoc w interpretacji, lepiej czynić tak, aby ewentualnym chętnym życie ułatwić, i podać potrzebne dane zamiast bawić się w tajniaka (bo to zabawa jest - jeśli ktoś faktycznie chce coś wyciągnąć na temat osoby z netu to NA PEWNO będzie poszukiwał na forum astrologicznym, kiedy dostępne są masówki typu facebook, n-k, myspace i inne ze znacznie większą ilością łatwo dostępnych danych ;> )
            • leyaxxi Re: Cykl saturna 20.08.11, 18:38
              Chyba zgadzam się z czarownicazpiaskownicy. Kółko to kółko a data urodzenia to data urodzenia jednak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka