Dodaj do ulubionych

pluton na IC partnera

31.01.14, 10:24
Co oznacza pluton na IC partnera? Jak patrzeć na koniunkcję u jednej osoby wenus mars u drugiej jowisz saturn, które tworzą 3 stopniową koniunkcję. Z jednej strony jowisz w koniunkcji z wenus i marsem partnera jest dobrym aspektem, ale saturn w koniunkcji do marsa drugiej osoby już nie.
Obserwuj wątek
    • marinasun Re: pluton na IC partnera 31.01.14, 10:35
      Skojarzyło mi się, nie wiem czy słusznie, z zawłaszczeniem korzeni, pochodzenia osoby z IC przez Plutona albo z dogłębną analizą, poznawaniem jego sekretów rodzinnych.
      A jak jest z zazdrością?wink
      • 12alex Re: pluton na IC partnera 01.02.14, 08:31
        zazdrości brak. w naszej synastrii ciekawy jest układ koniunkcji Wenus/mars do jowisz/saturn. Saturn koniunkcja mars jest niekorzystnym aspektem, ale z benefikami? nie znalalzm nigdzie nic na temat plutona na osiach.
        • 12alex Re: pluton na IC partnera 05.02.14, 12:12
          jak działa koniunkcja mars/ wenus do koniunkcji jowisz/saturn. działanie 2 malefików w horoskopie partnerskim jak mars/saturn jest negatywne, mars to agresja, saturn ograniczenie. Jaki w pływ w takim układzie mają wenus i jowisz, wiadomo, że łagodzą działanie malefików, ale jak wpływają na związek? nic na ten temat nie mogę znaleść sad może ktoś pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka