Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

13.05.05, 15:00
Bardzo proszę o polecenie dobrej wrózki/astrologa z Wrocławia.
Jestem na zakręcie życiowym, nie wiem co mam zrobić ze swoim (i nie tylko
swoim) życiem.
Bardzo proszę pomózcie mi.
Ewentualne namiary mozna przesyłać równiez na maila.

Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • potrek Re: Prośba o pomoc 13.05.05, 20:40
      Popytaj we Wrocławiu o Włodzimierza Zybertala- Astrolog.
      • etna11 Re: Prośba o pomoc 15.05.05, 09:28
        Potrek, bardzo dziekuję za namiar. Byłam dwukronie u Pana Zylbertala.
        Nawet sie nie zająknął na temat sytuacji, w której teraz jestem.

Czy ktoś tutaj na forum mógłby mi pomóc?

Rozumiem, że możecie niechętnie stawiać horoskop dla kobiety w mojej sytuacji,
        (ciąża i totalne zagubienie co dalej?) ale dla mnie najgorsza jest nadzieja,
        ktora powoduje, że obecnie cierpię na raty zamiast może przeboleć to na raz.
        • anahella Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 02:50
          etna11 napisała:

> Rozumiem, że możecie niechętnie stawiać horoskop dla kobiety w mojej
          > sytuacji,
          > (ciąża i totalne zagubienie co dalej?) ale dla mnie najgorsza jest nadzieja,
          > ktora powoduje, że obecnie cierpię na raty zamiast może przeboleć to na raz.

To nie tak, ze nie chcemy robic horoskpow kobietom w trudnej sytuacji. Po
          prostu prosze zawsze o niezostawianie prosb o zrobienie horoskopu, bo to jest
          forum dla astrologow a nie ich klientow. Gdybym na to pozwalala to zrobiloby
          sie Wrozbiarstwo 2.
          Poniewaz - jak piszesz - jestes w trudnej sytuacji, dlatego nie wyrzuce tego
          watku. Moze ktos bedzie chcial Ci pomoc.

Moge Ci jeszcze polecic inny sposob znalezienia astrologa: zadzwon na
          informacje i popros o nr. telefonu Polskiego Towarzystwa Psychotronicznego w
          Warszawie, na ul. Noakowskiego. Tam powinnas uzyskac telefon do kogos. Zaznacz
          tylko, ze nie chcesz namiaru do wyzej wymienionego, bo go juz masz.
          • mii.krogulska Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 10:27
            Witam serdecznie,
            z tego co wiem, to Towarzystwo nie dysponuje żadną bazą telefoniczną - oprócz
            telefonu do Margot,

pozdrawiamn, Mii
            • anahella Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 21:24
              Ktos kiedys szukal astrologa w innym miescie niz Warszawa i tam zostal podany
              namiar na osobe, ktora wykonuje horoskopy.
        • potrek Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 08:08
          Jak Anhella pozwoliła Ci na wrzócenie swoich danych to wpisz je smile Date miejsce
          i godzine urodzenia swoją. Ja zerkne smile
          pozdrawiam potrek
          • etna11 Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 10:27
            Dziękuję za zrozumienie. Jest mi ciężko i nie poznaję siebie plączącej się w
            obecnych wydarzeniach. Dotarłam tutaj, bo szukam jakieś wskazówki. Sama chyba
            straciłam jasność wyciagania wniosków (w większości wypadków).

Potrek, jeśli już zgodziłeś się zerknąć, za co Ci serdecznie dziękuję, to
            prześlę dane mailem.
            • sarna34 Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 12:22
              Jeśli chcesz, aby Ci ludzie pomogli i skoro prosisz na forum, gdzie bywa wielu
              astrologów, to podaj publiczne dane. Przecież nie podajesz nazwiska, jedynie
              datę, godzinę i miejsce urodzenia. My się tu wzajemnie uczymy. Pomagamy sobie
              na wzajem być coraz lepszym astrologiem. Sądzę, że wielu z nas chcialoby
              zerknąć do Twojego horoskopu. A robienie tajemnicy ze swoich danych i
              jednocześnie blaganie o pomoc na forum, gdzie się takiej pomocy nie udziela,
              jest dla mnie trochę dziwne. Jeśli chcemy Ci pomóc to traktuj nas serio.
              • zeta23 Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 14:26
                Skoro ci adminka pozwala to faktycznie podaj na forum swoją datę. Zagląda tutaj
                wiele bardzo dobrych astrologów i może jakiś astrolog będzie miał czas zeby
                zdiagnozować twoją sytuację. Nie zapomnij tylko podać swojego adresu mailowego.
                Możesz jeszcze napisać na forum EZOTERYKA I BIOTERAPIA gdzie wróży pani Marlena
                Skrabulska zupełnie za darmo smile))
                Powodzenia.
              • anahella Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 21:27
                Rozumiem dziewczyne, ze krepuje sie podac swoje dane. Jezeli chcesz popracowac
                nad jej horoskopem napisz do niej. Osobiscie wolalabym nie robic publicznych
                interpretacji innych niz znanych osobob, bo zaraz pojawia sie watki
                typu "jestem bykiem, co mnie dobrego w przyszlym roku spotka".
                • etna11 Re: Prośba o pomoc 16.05.05, 21:54
                  Anahello, dziękuję za zrozumienie.
                  Szukam rady, wskazówki i tak wydaje mi się, że zdobywam się na duży
                  ekshibicjonizm...
    • etna11 Re: Prośba o pomoc 21.05.05, 21:28
      Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli.
      Zobaczymy co przyniesie przyszłość, ale przecież ważna jest też teraźniejszość
      i to, że złapałam odrobinę oddechu. Dziękujęsmile
      • dori7 Re: Prośba o pomoc 22.05.05, 00:07
        Calkowicie nieastrologicznie poradze, zebys zamiast rujnowac sie na wizyty u
        astrologow, kupila cos ladnego na powitanie Maluszka - mysle, ze kiedy
        przybedzie, zmieni Ci sie optyka widzenia roznych spraw, wiele z nich okaze sie
        nie tak istotnych, jak Ci sie teraz zdaje. Postaraj sie jak najwiecej przebywac
        na lonie natury, sluchac relaksujacej muzyki i szukac drobnych przyjemnosci
        dnia codziennego - teraz naprawde nie istnieje nic wazniejszego, niz Twoje
        zdrowie i harmonia wewnetrzna, reszta swiata moze&musi zaczekac!

Uszy do gory, trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Maluszka z cichutka nadzieja,
        ze bedzie dziewczynka - moja feministyczna teoria zyciowa brzmi, ze kazda
        dorosla kobieta potrafi sobie w zyciu swietnie poradzic bez facetow, ale nie ma
        to jak corka smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka