elodie27 10.03.06, 14:01 czy znacie kogos kto wykonuje astrogramy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: astrogram - co to takiego 10.03.06, 16:43 Kilka razy spotkalam sie z tym okresleniem i bylo ona stosowane w znaczeniu "kosmogram", czyli rysunek horoskopu. Czy znamy? Wszyscy mamy tu programy sluzace do wykonywania takiego rysunku. Ale rysunek to jedno, zas umiejetnosc intepretacji to drugie. Odpowiedz Link
monica1974 Re: astrogram - co to takiego 28.03.06, 12:30 Witaj Anahello chcę sobie na początek zamówic komputerową interpretację mojego kosmogramu,znalazłam na allegro takie oferty np: www.allegro.pl/item94926524_astrologia_horoskop_urodzeniowy_i_kosmogram_.html mam pytanie: czy wszystkie komputerowe interpretacje są podobne?czy np:reklamowane i dużo droższe np.przez david harklay są jednak dużo lepsze? pozdrawiam Odpowiedz Link
anahella Re: astrogram - co to takiego 28.03.06, 19:02 Witaj, Widzialam Twoje zapytanie w innym watku i odpowiedz All2 - mysle ze po All nie mam nic do dodania, bo zgadzam sie z nia w zupelnosci. Odpowiedz Link