Dodaj do ulubionych

Do adminów

04.07.06, 18:24
Proszę o usunięcie wszystkich moich 205 postów.
H.
Obserwuj wątek
    • hattric Re: Do adminów 05.07.06, 22:37
      Jeszcze raz prosze o usunięcie wszystkich moich postów.
      Czy mam się zgłosić z tym do administratorów gazety.pl???????
      No chyba nie będzie to potrzebne.
      H.
      • anulenka7 Re: Do adminów 05.07.06, 22:42
        A co się stało? O ile wiem nie ma takiej możliwości jeśli nie naruszają
        regulaminu forum GW, a to, że napisałes posty nie jest rownoznaczne z tym, że
        są one Twoją własnoscia - slesz je w eter i w tym momencie nie masz już
        mozliwości zmiany ich tresci ani usunięcia (dlatego warto się zastanowić 5 razy
        zanim się cokolwiek na forum zamiesci).
        • hattric Re: Do adminów 05.07.06, 23:25
          Ale prosić mogę i byłoby wskazane, żeby te prośbę spełnić i dotychczas było to
          wykonywane bez względu na treść postów.
          H.
          • anulenka7 Re: Do adminów 06.07.06, 00:24
            A jesteś pewien, że jeśli wlasciciel forum usunie Twoje posty - wątki w których
            są zachowają sens?
            • hattric Re: Do adminów 06.07.06, 01:12
              Wolałbym, żeby mój nick zniknął z tego forum, ale niech admini robią co chcą.
              Już mi po prostu obrzydło proszenie się. Usunięcie postów na moją prośbę
              zakończyłoby całość tych przepychanek.
              H.
              PS. A sens wątków? Wszystko jest bez sensusmile
              H.
    • all2 Re: Do adminów 06.07.06, 03:45
      Sam jesteś adminem, więc na pewno wiesz, że nie ma możliwości usunięcia
      wszystkich tych postów jednym kliknięciem. Trzeba by je usuwać ręcznie, jeden po
      drugim. Nie wiem jak inne adminki, ale ja w tej chwili zupełnie nie mam na coś
      takiego czasu, sorry.
    • enki11 Re: Do adminów 06.07.06, 13:58
      A co, kompromitują cię? A może ujawniają jakąś brzydką prawdę na twój temat?
      Trzeba było myśleć o konsekwencjach, kiedy pisałeś, co ci ślina na język
      przyniesie tongue_out teraz już jest za późno.
      • nigolfikszyn Re: Do adminów 06.07.06, 16:12
        enki11 napisała:

> A co, kompromitują cię? A może ujawniają jakąś brzydką prawdę na twój temat?
        > Trzeba było myśleć o konsekwencjach, kiedy pisałeś, co ci ślina na język
        > przyniesie tongue_out teraz już jest za późno.

ilość jadu bijąca również z Twojej wypowiedzi potwierdza jego postawę.
        wielokrotnie na tym forum dochodziło do karczemnych awantur jako ze adminki tego
        forum żywią się wręcz możliwością pyskówek , podsycają, dorzucając do pieca
        ,aż do absurdu - klasyczne robienie wariata z człowieka i manipulacja słowem,
        oraz destabilizacja emocjonalna odbijająca się na uczestnikach tego forum,
        odeszło wielu wartościowych znających się na astrologii forumowiczów
        Tu działa prawo „ kto nie jest z nami jest przeciwko nam „, i admin ma do
        tego prawo owszem ... gdy Forum jest zamknięte . a tu zaprasza się ludzi na
        wstępie straszy Saturnem na AS, czego nigdy konkretnie i jasno nie omówiono z
        wiadomych powodów, każdy kto zna astrologie potrafi odczytać to co Adminka
        bezskutecznie usiłuje zwalić na bywalców, informuje się ze nie robimy tu
        horoskopów1 większa fikcja niż istnienie ET!

Hatrric wielokrotnie dał dowód znajomości rzeczy również w sprawach
        społecznych ,po ostatniej awanturze na tym forum poświeconej Hattricowi ,
        odczuwam zażenowanie na myśl o własnej obecności na tym forum.
        post ten moze przez kilka minut będzie na forum smile

• potrek Re: Do adminów 06.07.06, 21:03
          nigolfikszyn napisał: > ilość jadu bijąca również z Twojej wypowiedzi
          potwierdza jego postawę.
          > wielokrotnie na tym forum dochodziło do karczemnych awantur jako ze adminki
          teg
          > o
          > forum żywią się wręcz możliwością pyskówek , podsycają, dorzucając do pieca
          > ,aż do absurdu - klasyczne robienie wariata z człowieka i manipulacja słowem
          > ,
          > oraz destabilizacja emocjonalna odbijająca się na uczestnikach tego forum,
          > odeszło wielu wartościowych znających się na astrologii forumowiczów
          > Tu działa prawo „ kto nie jest z nami jest przeciwko nam „, i ad
          > min ma do
          > tego prawo owszem ... gdy Forum jest zamknięte . a tu zaprasza się ludzi na
          > wstępie straszy Saturnem na AS, czego nigdy konkretnie i jasno nie omówiono
          > z
          > wiadomych powodów, każdy kto zna astrologie potrafi odczytać to co Adminka
          > bezskutecznie usiłuje zwalić na bywalców, informuje się ze nie robimy tu
          > horoskopów1 większa fikcja niż istnienie ET!

potrek napisał:To jest bardzo dobre forum a zarzuty wysuwane do adminów są
          chore. To jest przede wszystkim forum dla osób co choć trochę lizneli tej
          Królewskiej wiedzy. Może dlatego głupców i niedouczonych astrologów na tym
          forum się krytykuje i wytyka ich brak warsztatu.
          Nie jest to forum do robienia czyjegoś horoskopu i bardzo dobrze, jak komuś się
          tu nie podoba forum jest bez liku i zawsze można się przenieś na inne.
          Osobiście nie znam tak dobrego forum astrologicznego jak to w wersji PL.
          Pozdrawiam potrek
          • iokepine Re: Do adminów 07.07.06, 00:50
            brawo potrek!

to forum jest świetne i mimo różnych prztykanek jest tu bardzo miło i konkretnie
            jednocześniesmile

ale na tym między innymi polega dyskusjasuspicious

adminki są supersmile
            • anulenka7 Re: Do adminów 07.07.06, 01:00
              Ja tam się czuję dobrze na tym forum. Mimo, że jestem tu nowa i
              astroraczkująca - nikt mi przytykow nie robił. smile
        • queenmaya Re: Do adminów 07.07.06, 11:46
          nigolfikszyn napisał:

> wielokrotnie na tym forum dochodziło do karczemnych awantur

O ile mogłam się zorientować działo się tak z powodu licznych "klonów" takich
          osób jak hattric. Żadna z adminek nigdy nie zniżyła się do poziomu karczemnej
          awantury. One tylko próbują zaprowadzić tu nieco porządku, do czego mają pełne
          prawo (po to własnie są admini).

> jako ze adminki tego
          > forum żywią się wręcz możliwością pyskówek , podsycają, dorzucając do pieca
          > ,aż do absurdu - klasyczne robienie wariata z człowieka i manipulacja słowem
          > ,
          > oraz destabilizacja emocjonalna odbijająca się na uczestnikach tego forum,

To, co tu napisałaś dyskredytuje cię pod każdym względem i demaskuje twoją
          nikczemną małość oraz wynikającą z tego zawiść.
          Znam osobiście wszystkie adminiki tego forum. Są to osoby na wyjątkowo wysokim
          poziomie intelektualnym i moralnym, a do tego są to profesjonalistki najwyższej
          klasy, której możesz im tylko pozazdrościć. Ucz się od nich pokornie, a dobrze
          na tym wyjdziesz.
          Zamiast krytykować wykaż się tu wiedzą wyższą niż ta, którą one posiadają i
          szlachetnością (to co piszesz jest po prostu nikczemne), udowodnij, że twój
          profesjonalizm jest wyższy, bo jak na razie popisujesz się niską zawiścią osoby
          sfrustrowanej swoją miernotą w tym temacie.
          Skoro ci się tu tak strasznie nie podoba, to co tu jeszcze robisz?

> odeszło wielu wartościowych znających się na astrologii forumowiczów

Ja stąd odeszłam, właśnie z tego powodu, że prym wiodą tu kompletne miernoty
          (właśnie takie, jak ty). Ludzie bez warsztatu, dorobku i autorytetu czują się
          powołane do tego, żeby obrażać, poniżać i opluwać profesjonalistów wysokiej
          klasy, nie okazują szacunku dla wiedzy i klasy fachowców, wzniecają zadymy o
          jakieś komplentne bzdury i rozgrywają tu swoje gierki personalne, zamiast
          dyskutować merytrycznie na temat astrologii. Dla tych ludzi cała astrologia to
          głębokie myśli w rodzaju "wszystkie Skorpiony są wredne i paskudne ma mordzie, a
          ja mam Słońce w Lwie, to jestem szlachetna i piękna".
          Takie osoby zamieniają to miejsce w rynsztok i odstraszają od niego ludzi na
          poziomie.
          Twój popis jadu i nienawiści jest kolejnym potwierdzeniem moich słów.

> Tu działa prawo „ kto nie jest z nami jest przeciwko nam „, i ad
          > min ma do
          > tego prawo owszem ... gdy Forum jest zamknięte .

Admin ma prawo (a nawet wręcz obowiązek) pozbywać się z forum ludzi, którzy
          znają się na astrologii mniej niż kura na pieprzu, ale zamiast się pokornie
          uczyć obrażają profesjonalistów i wzniecają awantury pozamerytoryczne lub
          zajmują się pyskówkami. Jak się tu komuś nie podoba lub nie lubi adminów, to
          niech stąd spada na bambus, po co ma się męczyć i zatruwać atmosferę tego
          miejsca, które jeszcze do niedawna było bardzo przyjazne i profesjonalne.
          Jak ci się tu nie podoba, to wynieś się grzecznie, "po angielsku" i zamknij
          cicho drzwi za sobą.

a tu zaprasza się ludzi na
          > wstępie straszy Saturnem na AS, czego nigdy konkretnie i jasno nie omówiono
          > z
          > wiadomych powodów, każdy kto zna astrologie potrafi odczytać to co Adminka
          > bezskutecznie usiłuje zwalić na bywalców, informuje się ze nie robimy tu
          > horoskopów1 większa fikcja niż istnienie ET!

No i sama widzisz.
          To jest forum *dla astrologów*.
          To nie jest miejsce, w którym osoby czytujące horoskopy w "Pani domu" mogłyby
          się czymkolwiek popisać.
          Chcesz tu dyskutować, to najpierw się naucz przynajmniej podstaw, bo to nie jest
          przedszkole, lecz co najmniej gimnazjum. Osoby znające podstawy astrologii mogą
          się tu naprawdę dużo nauczyć, ale z powodu skandalicznych występów ludzi bez
          wiedzy i osobistej kultury to forum powoli zamienia się w jakiś ring do walk w
          klatce.
          Na wejściu jest wyraźnie napisane, że horoskopów tu się nie robi, to nie jest
          automat z darmowymi poradami. To jest forum dla astrologów, a nie dla
          czytelniczek kolorowych pisemek i amatorów darmowych "wróżb".

> Hatrric wielokrotnie dał dowód znajomości rzeczy również w sprawach
          > społecznych ,po ostatniej awanturze na tym forum poświeconej Hattricowi ,
          > odczuwam zażenowanie na myśl o własnej obecności na tym forum.
          > post ten moze przez kilka minut będzie na forum smile

No więc skoro oboje tak bardzo nienawidzicie tego forum i adminek i nie możecie
          zneść swoich własnych skandalicznych wyczynów nie pozostaje wam nic innego, jak
          grzecznie się pożegnać i więcej tu nie wracać.
          Idź dziecko na forum Hattrica, on cię oświeci, przygarnie i dopieści.
          Zupełnie nie rozumiem, po co tu w ogóle bywasz, skoro nie jesteś w stanie
          ogarnąć wiedzy na tym poziomie.

Naprawdę, zupełnie tego nie rozumiem... dlaczego ludzie, którym się tu nie
          podoba po prostu nie przeniosą się do forum genialnego, cacanego i ślicznego
          hattisia, tylko zadymiają tu bez sensu.
    • ludmila-m Re: Do adminów 07.07.06, 09:52
      Coś mi się wydaje, że wszystko rozbija się o styl wypowiedzi
      i sposób przekazywania myśli. A jak w pewnym momencie przeczytałam
      jeden post, którego całe szczeście już nie ma, to aż mnie zatrzęsło!
      Toż kapturkowcy przed moim blokiem, wypowiadają się kulturalniej.
      Po za tym jak ktoś kogoś obraża, zamiast używać argumentów, to moj
      ascendent w Wadze, z Uranem tamże tego nie wytrzymuje.
      To jest świetne forum, czytam go codziennie i myślę, że o wszystko można
      zapytać, wyrazić różne poglądy, wszystko zależy od tego w jaki sposób
      sie to robi...
      • eevvaa Re: Do adminów 07.07.06, 11:38

-A może to wina położenia planet? Na innych forach tez są takie zarzuty, że się
        dyskryminuje nowych, obcych.Powiedziałabym, że to jest w tych osobach.Wszędzie
        będą się czuć niezauwazone, niedoceniane.Taki jest świat jakim go widzimy.
        Jestem tu tylko gościem, ale nikt mnie nigdy nie wyrzucał.-
        ewa
        Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
    • astromaniak Re: Do adminów 07.07.06, 14:29
      Wiem kim jest Hattric. Nigdy nie wymieniałem i nie wymienię jego prawdziwego
      imienia i nazwiska. Nikomu też nie mówiłem kim on jest, ale wiem o co mu chodzi
      (przez przypadek). W tym kontekście ostrzegałem kiedyś przed nim Anahelę ale
      ona chyba to zlekceważyła i to do tego stopnia, że sam się głupio poczułem.
      Nie wiem o co tym razem poszło (posty zbanowane) i chyba dziś już mnie to nie
      interesuje.
    • dori7 Re: Do adminów 07.07.06, 22:24
      Postow nikt nie bedzie usuwac, staly sie wlasnoscia forum i czescia toczonych
      tu dyskusji. Hattricu - trzeba bylo sie zastanowic przed wyslaniem ponad dwustu
      saznistych wiadomosci na forum, ktore tak straszliwie razi Twoje poczucie
      godnosci.

Proponuje porzucic w koncu bezsensowne przepychanki oraz wzniecane przez
      niechetne rozwojowi tego forum osoby zadymy i wrocic do astrologii. Niniejszym
      zamykam watek do czasu, az wyzsza instancja (Anahella, Neptus, All2) zadecyduje
      cos innego w tej sprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka