hattric 04.07.06, 18:24 Proszę o usunięcie wszystkich moich 205 postów. H. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hattric Re: Do adminów 05.07.06, 22:37 Jeszcze raz prosze o usunięcie wszystkich moich postów. Czy mam się zgłosić z tym do administratorów gazety.pl??????? No chyba nie będzie to potrzebne. H. Odpowiedz Link
anulenka7 Re: Do adminów 05.07.06, 22:42 A co się stało? O ile wiem nie ma takiej możliwości jeśli nie naruszają regulaminu forum GW, a to, że napisałes posty nie jest rownoznaczne z tym, że są one Twoją własnoscia - slesz je w eter i w tym momencie nie masz już mozliwości zmiany ich tresci ani usunięcia (dlatego warto się zastanowić 5 razy zanim się cokolwiek na forum zamiesci). Odpowiedz Link
hattric Re: Do adminów 05.07.06, 23:25 Ale prosić mogę i byłoby wskazane, żeby te prośbę spełnić i dotychczas było to wykonywane bez względu na treść postów. H. Odpowiedz Link
anulenka7 Re: Do adminów 06.07.06, 00:24 A jesteś pewien, że jeśli wlasciciel forum usunie Twoje posty - wątki w których są zachowają sens? Odpowiedz Link
hattric Re: Do adminów 06.07.06, 01:12 Wolałbym, żeby mój nick zniknął z tego forum, ale niech admini robią co chcą. Już mi po prostu obrzydło proszenie się. Usunięcie postów na moją prośbę zakończyłoby całość tych przepychanek. H. PS. A sens wątków? Wszystko jest bez sensu H. Odpowiedz Link
all2 Re: Do adminów 06.07.06, 03:45 Sam jesteś adminem, więc na pewno wiesz, że nie ma możliwości usunięcia wszystkich tych postów jednym kliknięciem. Trzeba by je usuwać ręcznie, jeden po drugim. Nie wiem jak inne adminki, ale ja w tej chwili zupełnie nie mam na coś takiego czasu, sorry. Odpowiedz Link
enki11 Re: Do adminów 06.07.06, 13:58 A co, kompromitują cię? A może ujawniają jakąś brzydką prawdę na twój temat? Trzeba było myśleć o konsekwencjach, kiedy pisałeś, co ci ślina na język przyniesie teraz już jest za późno. Odpowiedz Link
nigolfikszyn Re: Do adminów 06.07.06, 16:12 enki11 napisała: > A co, kompromitują cię? A może ujawniają jakąś brzydką prawdę na twój temat? > Trzeba było myśleć o konsekwencjach, kiedy pisałeś, co ci ślina na język > przyniesie teraz już jest za późno. ilość jadu bijąca również z Twojej wypowiedzi potwierdza jego postawę. wielokrotnie na tym forum dochodziło do karczemnych awantur jako ze adminki tego forum żywią się wręcz możliwością pyskówek , podsycają, dorzucając do pieca ,aż do absurdu - klasyczne robienie wariata z człowieka i manipulacja słowem, oraz destabilizacja emocjonalna odbijająca się na uczestnikach tego forum, odeszło wielu wartościowych znających się na astrologii forumowiczów Tu działa prawo „ kto nie jest z nami jest przeciwko nam „, i admin ma do tego prawo owszem ... gdy Forum jest zamknięte . a tu zaprasza się ludzi na wstępie straszy Saturnem na AS, czego nigdy konkretnie i jasno nie omówiono z wiadomych powodów, każdy kto zna astrologie potrafi odczytać to co Adminka bezskutecznie usiłuje zwalić na bywalców, informuje się ze nie robimy tu horoskopów1 większa fikcja niż istnienie ET! Hatrric wielokrotnie dał dowód znajomości rzeczy również w sprawach społecznych ,po ostatniej awanturze na tym forum poświeconej Hattricowi , odczuwam zażenowanie na myśl o własnej obecności na tym forum. post ten moze przez kilka minut będzie na forum Odpowiedz Link
potrek Re: Do adminów 06.07.06, 21:03 nigolfikszyn napisał: > ilość jadu bijąca również z Twojej wypowiedzi potwierdza jego postawę. > wielokrotnie na tym forum dochodziło do karczemnych awantur jako ze adminki teg > o > forum żywią się wręcz możliwością pyskówek , podsycają, dorzucając do pieca > ,aż do absurdu - klasyczne robienie wariata z człowieka i manipulacja słowem > , > oraz destabilizacja emocjonalna odbijająca się na uczestnikach tego forum, > odeszło wielu wartościowych znających się na astrologii forumowiczów > Tu działa prawo „ kto nie jest z nami jest przeciwko nam „, i ad > min ma do > tego prawo owszem ... gdy Forum jest zamknięte . a tu zaprasza się ludzi na > wstępie straszy Saturnem na AS, czego nigdy konkretnie i jasno nie omówiono > z > wiadomych powodów, każdy kto zna astrologie potrafi odczytać to co Adminka > bezskutecznie usiłuje zwalić na bywalców, informuje się ze nie robimy tu > horoskopów1 większa fikcja niż istnienie ET! potrek napisał:To jest bardzo dobre forum a zarzuty wysuwane do adminów są chore. To jest przede wszystkim forum dla osób co choć trochę lizneli tej Królewskiej wiedzy. Może dlatego głupców i niedouczonych astrologów na tym forum się krytykuje i wytyka ich brak warsztatu. Nie jest to forum do robienia czyjegoś horoskopu i bardzo dobrze, jak komuś się tu nie podoba forum jest bez liku i zawsze można się przenieś na inne. Osobiście nie znam tak dobrego forum astrologicznego jak to w wersji PL. Pozdrawiam potrek Odpowiedz Link
iokepine Re: Do adminów 07.07.06, 00:50 brawo potrek! to forum jest świetne i mimo różnych prztykanek jest tu bardzo miło i konkretnie jednocześnie ale na tym między innymi polega dyskusja adminki są super Odpowiedz Link
anulenka7 Re: Do adminów 07.07.06, 01:00 Ja tam się czuję dobrze na tym forum. Mimo, że jestem tu nowa i astroraczkująca - nikt mi przytykow nie robił. Odpowiedz Link
queenmaya Re: Do adminów 07.07.06, 11:46 nigolfikszyn napisał: > wielokrotnie na tym forum dochodziło do karczemnych awantur O ile mogłam się zorientować działo się tak z powodu licznych "klonów" takich osób jak hattric. Żadna z adminek nigdy nie zniżyła się do poziomu karczemnej awantury. One tylko próbują zaprowadzić tu nieco porządku, do czego mają pełne prawo (po to własnie są admini). > jako ze adminki tego > forum żywią się wręcz możliwością pyskówek , podsycają, dorzucając do pieca > ,aż do absurdu - klasyczne robienie wariata z człowieka i manipulacja słowem > , > oraz destabilizacja emocjonalna odbijająca się na uczestnikach tego forum, To, co tu napisałaś dyskredytuje cię pod każdym względem i demaskuje twoją nikczemną małość oraz wynikającą z tego zawiść. Znam osobiście wszystkie adminiki tego forum. Są to osoby na wyjątkowo wysokim poziomie intelektualnym i moralnym, a do tego są to profesjonalistki najwyższej klasy, której możesz im tylko pozazdrościć. Ucz się od nich pokornie, a dobrze na tym wyjdziesz. Zamiast krytykować wykaż się tu wiedzą wyższą niż ta, którą one posiadają i szlachetnością (to co piszesz jest po prostu nikczemne), udowodnij, że twój profesjonalizm jest wyższy, bo jak na razie popisujesz się niską zawiścią osoby sfrustrowanej swoją miernotą w tym temacie. Skoro ci się tu tak strasznie nie podoba, to co tu jeszcze robisz? > odeszło wielu wartościowych znających się na astrologii forumowiczów Ja stąd odeszłam, właśnie z tego powodu, że prym wiodą tu kompletne miernoty (właśnie takie, jak ty). Ludzie bez warsztatu, dorobku i autorytetu czują się powołane do tego, żeby obrażać, poniżać i opluwać profesjonalistów wysokiej klasy, nie okazują szacunku dla wiedzy i klasy fachowców, wzniecają zadymy o jakieś komplentne bzdury i rozgrywają tu swoje gierki personalne, zamiast dyskutować merytrycznie na temat astrologii. Dla tych ludzi cała astrologia to głębokie myśli w rodzaju "wszystkie Skorpiony są wredne i paskudne ma mordzie, a ja mam Słońce w Lwie, to jestem szlachetna i piękna". Takie osoby zamieniają to miejsce w rynsztok i odstraszają od niego ludzi na poziomie. Twój popis jadu i nienawiści jest kolejnym potwierdzeniem moich słów. > Tu działa prawo „ kto nie jest z nami jest przeciwko nam „, i ad > min ma do > tego prawo owszem ... gdy Forum jest zamknięte . Admin ma prawo (a nawet wręcz obowiązek) pozbywać się z forum ludzi, którzy znają się na astrologii mniej niż kura na pieprzu, ale zamiast się pokornie uczyć obrażają profesjonalistów i wzniecają awantury pozamerytoryczne lub zajmują się pyskówkami. Jak się tu komuś nie podoba lub nie lubi adminów, to niech stąd spada na bambus, po co ma się męczyć i zatruwać atmosferę tego miejsca, które jeszcze do niedawna było bardzo przyjazne i profesjonalne. Jak ci się tu nie podoba, to wynieś się grzecznie, "po angielsku" i zamknij cicho drzwi za sobą. a tu zaprasza się ludzi na > wstępie straszy Saturnem na AS, czego nigdy konkretnie i jasno nie omówiono > z > wiadomych powodów, każdy kto zna astrologie potrafi odczytać to co Adminka > bezskutecznie usiłuje zwalić na bywalców, informuje się ze nie robimy tu > horoskopów1 większa fikcja niż istnienie ET! No i sama widzisz. To jest forum *dla astrologów*. To nie jest miejsce, w którym osoby czytujące horoskopy w "Pani domu" mogłyby się czymkolwiek popisać. Chcesz tu dyskutować, to najpierw się naucz przynajmniej podstaw, bo to nie jest przedszkole, lecz co najmniej gimnazjum. Osoby znające podstawy astrologii mogą się tu naprawdę dużo nauczyć, ale z powodu skandalicznych występów ludzi bez wiedzy i osobistej kultury to forum powoli zamienia się w jakiś ring do walk w klatce. Na wejściu jest wyraźnie napisane, że horoskopów tu się nie robi, to nie jest automat z darmowymi poradami. To jest forum dla astrologów, a nie dla czytelniczek kolorowych pisemek i amatorów darmowych "wróżb". > Hatrric wielokrotnie dał dowód znajomości rzeczy również w sprawach > społecznych ,po ostatniej awanturze na tym forum poświeconej Hattricowi , > odczuwam zażenowanie na myśl o własnej obecności na tym forum. > post ten moze przez kilka minut będzie na forum No więc skoro oboje tak bardzo nienawidzicie tego forum i adminek i nie możecie zneść swoich własnych skandalicznych wyczynów nie pozostaje wam nic innego, jak grzecznie się pożegnać i więcej tu nie wracać. Idź dziecko na forum Hattrica, on cię oświeci, przygarnie i dopieści. Zupełnie nie rozumiem, po co tu w ogóle bywasz, skoro nie jesteś w stanie ogarnąć wiedzy na tym poziomie. Naprawdę, zupełnie tego nie rozumiem... dlaczego ludzie, którym się tu nie podoba po prostu nie przeniosą się do forum genialnego, cacanego i ślicznego hattisia, tylko zadymiają tu bez sensu. Odpowiedz Link
ludmila-m Re: Do adminów 07.07.06, 09:52 Coś mi się wydaje, że wszystko rozbija się o styl wypowiedzi i sposób przekazywania myśli. A jak w pewnym momencie przeczytałam jeden post, którego całe szczeście już nie ma, to aż mnie zatrzęsło! Toż kapturkowcy przed moim blokiem, wypowiadają się kulturalniej. Po za tym jak ktoś kogoś obraża, zamiast używać argumentów, to moj ascendent w Wadze, z Uranem tamże tego nie wytrzymuje. To jest świetne forum, czytam go codziennie i myślę, że o wszystko można zapytać, wyrazić różne poglądy, wszystko zależy od tego w jaki sposób sie to robi... Odpowiedz Link
eevvaa Re: Do adminów 07.07.06, 11:38 -A może to wina położenia planet? Na innych forach tez są takie zarzuty, że się dyskryminuje nowych, obcych.Powiedziałabym, że to jest w tych osobach.Wszędzie będą się czuć niezauwazone, niedoceniane.Taki jest świat jakim go widzimy. Jestem tu tylko gościem, ale nikt mnie nigdy nie wyrzucał.- ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
astromaniak Re: Do adminów 07.07.06, 14:29 Wiem kim jest Hattric. Nigdy nie wymieniałem i nie wymienię jego prawdziwego imienia i nazwiska. Nikomu też nie mówiłem kim on jest, ale wiem o co mu chodzi (przez przypadek). W tym kontekście ostrzegałem kiedyś przed nim Anahelę ale ona chyba to zlekceważyła i to do tego stopnia, że sam się głupio poczułem. Nie wiem o co tym razem poszło (posty zbanowane) i chyba dziś już mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link
dori7 Re: Do adminów 07.07.06, 22:24 Postow nikt nie bedzie usuwac, staly sie wlasnoscia forum i czescia toczonych tu dyskusji. Hattricu - trzeba bylo sie zastanowic przed wyslaniem ponad dwustu saznistych wiadomosci na forum, ktore tak straszliwie razi Twoje poczucie godnosci. Proponuje porzucic w koncu bezsensowne przepychanki oraz wzniecane przez niechetne rozwojowi tego forum osoby zadymy i wrocic do astrologii. Niniejszym zamykam watek do czasu, az wyzsza instancja (Anahella, Neptus, All2) zadecyduje cos innego w tej sprawie. Odpowiedz Link