Dodaj do ulubionych

Co Wam wiadomo o działaniu Urana w 7 Domu?

05.10.03, 09:41
Uran w 7 Domu w tranzytach to często zycie na kocią łape z kimś niezwykle
ekscentrycznym , nieprzystajacym do reszty społeczeństw.Czasem daje krótkei
związki, miałam znajomą z Ks.Uram koniunkcja w 7 D. i miala 7 męzów, serio.
Z mojego doświadczenai wynika,ze Uran w 7 D,. natalnie daje zawsze bardzo
wczesne małżeństwo , które szybko się rozpada.
Obserwuj wątek
    • aarvedui Re: Co Wam wiadomo o działaniu Urana w 7 Domu? 11.10.03, 15:59
      perse3 napisała:

> Uran w 7 Domu w tranzytach to często zycie na kocią łape z kimś niezwykle
      > ekscentrycznym , nieprzystajacym do reszty społeczeństw.Czasem daje krótkei
      > związki, miałam znajomą z Ks.Uram koniunkcja w 7 D. i miala 7 męzów, serio.
      > Z mojego doświadczenai wynika,ze Uran w 7 D,. natalnie daje zawsze bardzo
      > wczesne małżeństwo , które szybko się rozpada.
      uran czyli przelamywanie barier.im wiecej ma ograniczen,tym wieksza jego sila i
      determinacja,by je ominac.co daje potrzebe eksperymentowania-nowych
      doswiadczen,plus potrzebe wolnosci.jesli partnerstwo zaspokaja te potrzeby,to
      moze byc nawet stale.co wazne wg Rudhyara Uran jest kluczem do Umylsu
      Wszechswiata.czyli intuicja(a wlasciwie intuicja logiczna)niech ta lakoniczna
      wypowiedz uzupelni fakt posiadania urana w VII przez Zygmunta F.(pozatym silny
      VII),czy muskajacy kwadraturka silny VII u Carla Gustava J.
      • wasza_bogini a w 8? 11.10.03, 22:24
        a w 8 z wieloma aspektami?
        • aarvedui Re: a w 8? 11.10.03, 23:32
          wasza_bogini napisała:

> a w 8 z wieloma aspektami?
          >
          poniewaz cokolwiek napisze tak ogolnie bedzie kazuistyczna sofistyka a na
          dodatek mi sie nie chce myslec,to napisze,ze to zalezy jakie aspekty od jakich
          planet z jakich znakow,wladztw wzajemnych,domifikacji,tranzytow i progresji.to
          tak mniej wiecej.

;->
          • perse3 Re: a w 8? 12.10.03, 11:15
            AARVEDUI nie wymiguj się, nie bój się teoretycznej interpretcji, po to
            dyskutujemy by wymieniać doświadczenia)))).
            • aarvedui Re: a w 8? 12.10.03, 14:46
              perse3 napisała:

> AARVEDUI nie wymiguj się, nie bój się teoretycznej interpretcji, po to
              > dyskutujemy by wymieniać doświadczenia)))).
              khem.nie boje sie,tylko mi sie nie chce.bo ilez mozna teoretyzowac.a efektywna
              wymiana doswiadczen moze byc tylko oparta opisami i interpretacja wlasnych
              doswiadczen.przykladow.na bazie takich konkretow mozna teoretyzowac.bez
              przykladow to przelewanie z pustego w prozne.BO JAK JA MAM ZINTERPRETOWAC-uran
              i duzo planet w osmym i duzo aspektow.??!!!???!!!co? jak? gdzie? jedyne,co
              mozna powiedziec,ze energie urana manifestuja sie w zyciu tej osoby.ale jak,to
              juz nie mozna stwierdzic.co uran robi,mozna dowiedziec sie z tresci poprzednich
              watkow na forum(bo to bylo juz!).no i trzeba samodzielnie wyciagnac
              wnioski.ktore mozna potem przedstawic do dyskusji na forum.
              bo wszelka dyskusja moze zaistniec tylko w oparciu o
              fakty,przyklady,argumenty.inaczej to jest jalowe i bez sensu.
              • perse3 Re: a w 8? 12.10.03, 16:57
                Masz racje!!!
          • wasza_bogini Re: a w 8? 13.10.03, 18:36
            uran i pluton w osmym domu. osmy dom w pannie(szczyt i wadze). aspekty urana
            juz mi opisalas w innym watku ale mi chodzilo o odniesienie wlasnie do tego
            domu.

• wasza_bogini Re: a w 8? 13.10.03, 18:43
              czyli dzialanie urana w osmym domu.
            • aarvedui Re: a w 8? 13.10.03, 21:02
              wasza_bogini napisała:

> uran i pluton w osmym domu. osmy dom w pannie(szczyt i wadze). aspekty urana
              > juz mi opisalas w innym watku ale mi chodzilo o odniesienie wlasnie do tego
              > domu.
              perse,to chyba pytanie do Ciebie,bo nie widze w tym watku innej osoby plci
              zenskiej poza Toba i Nasza_Boginia.....
              • wasza_bogini Re: a w 8? 13.10.03, 21:05

> perse,to chyba pytanie do Ciebie,bo nie widze w tym watku innej osoby plci
                > zenskiej poza Toba i Nasza_Boginia.....

myslalam,ze tez jestes kobietasmile w kazdym razie pelna wolnosc odpowiedzi jest
                zachowana, wiec jak masz czas, to mozesz rowniez przeslac swoja interpretacjesmile
    • dori7 Re: Co Wam wiadomo o działaniu Urana w 7 Domu? 16.10.03, 21:20
      z bliskich mi i przez to najlepiej nadajacych sie do wscibskiej chwilami
      obserwacji osob tylko moj najlepszy przyjaciel ma urana w 7, ale jak na razie
      nie byl w zadnym zwiazku, nawet takim mneij powaznym, przeczac tym samym nieco
      teorii o wczesnych zwiazkach tej konfiguracji. uran jest nieaspektowany, w
      strzelcu. jak cos sie wykluje, dam znac wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka