10.10.03, 20:39
co wyraza Neptun.
wiem, ze mars to wojowniczosc, wenus- milosc, saturn- zimno, praca, jowisz-
optymizm, a Neptun.??

jesli jest w koniunkcji do wenus, to oznacza samooszukiwanie sie i wchodzenie
w gierki innych ludzi, a poza tym???

jesli jest w koniunkcji do merkurego? i marsa? czy do marsa oznacza walke z
wiatrakami??
Obserwuj wątek
    • perse3 Re: Neptun 10.10.03, 22:18
      Ha, neptun.Z Wenus może oznaczać,z e to Ciebei oszukują , z litości udają,ze
      Cie kochają.A zMarsem?Możesz miec inklinacje do alkoholu, nerwicy ale takze
      zdolności malarskie lub byc super fryzjerką.Neptun.. o nim mozna nieskończenie.
      W synastrii zawsze mydli parnerowi oczy bywa,ze i przez kilkadziesiat lat.
      • wasza_bogini Re: Neptun 10.10.03, 22:33
        co to jest synastria???
      • wasza_bogini Re: Neptun 10.10.03, 22:38
        ja mam neptuna w strzelcu, w sekstylu z plutonem, w koniunkcji z merkurym i z
        wenus i trine z ksiezycem. to ostatnie to nie wiem, co to jest. co ty na to?
        • perse3 Re: Neptun 10.10.03, 22:57
          Nasza BOIGINi synastria, przepraszam za użycie tego słowa to horoskop
          porównawczy dwoch partnerów.Merkury z Neptunem? Czy pisałąs lub piszesz wiersze
          lub piękne wypracowanai w swoim czasie pisałąs? Neptun w sekst.zPlutonem daje
          często osobę pełną uroku, czaru, której trudno się oprzeć.Teraz rozumiem,ze ten
          nick bardoz do Ciebei pasuje!!
          • wasza_bogini Re: Neptun 10.10.03, 23:02
            > Neptun w sekst.zPlutonem daje
            > często osobę pełną uroku, czaru, której trudno się oprzeć.Teraz rozumiem,ze
            ten nick bardoz do Ciebei pasuje!!

a ja mysle, ze Ty jestes dobra dusza. jak myslisz, co masz takiego w
            horoskopie, ze jestes dla wszystkich, a moze mniej dla siebie??? i czy wogole
            tak jest??
        • anahella Re: Neptun 11.10.03, 05:11
          wasza_bogini napisała:

> ja mam neptuna w strzelcu, w sekstylu z plutonem,

Tego aspektu nie bierz za bardzo osobiscie jezeli rozpatrujesz go w sposob
          wyizolowany. Taki aspekt ma wiele rocznikow zarowno ci urodzeni w latach 50.
          jak i 70.

> w koniunkcji z merkurym i z
          > wenus i trine z ksiezycem. to ostatnie to nie wiem, co to jest. co ty na to?

Czasem Neptun jest wyznacznikiem bardzo dalekiej zagranicy - to moze dac pociag
          do poznawania innych kultur. Mysle ze z trygonem do Ksiezyca mozesz miec
          latwosc mowienia do duzej liczby osob (chyba ze cos innego to blokuje).
          Pamietaj, ze Neptun jest planeta pokoleniowa, wiec nie interpretuj go
          osobiscie, chyba ze myslisz o im jak o wladcy konkretnego domu.
          • perse3 Re: Neptun 11.10.03, 05:34
            Hej Bgini Wasza i nasza! Mam w horoskopie takie coś co mowi o niespotyanej
            dobroci,serio.Cięzko z tym zyc, daje czynności przymusowe ajk np. odpowiedzi na
            tym forum nad ranem i to w sobote))).
          • perse3 Re: Neptun 11.10.03, 05:36
            Anahello Ty też nie śpisz?Nie do konca sie z Tobą zgadzamz,ę neiktore aspekty
            pokoleniowe zatem nei działaja wh.indywidualnym.Działają!!Z czasem sie
            przekonasz.Np. analiza horoskopow więxniów obozów koncentracyjnych pokazała,ze
            aspekt pokoleniowy zadzialał i to ajk.Pomyśl ajki to aspekt?
            • all2 Re: Neptun 11.10.03, 23:32
              perse3 napisała:

> Anahello Ty też nie śpisz?Nie do konca sie z Tobą zgadzamz,ę neiktore aspekty
              > pokoleniowe zatem nei działaja wh.indywidualnym.Działają!!Z czasem sie
              > przekonasz.Np. analiza horoskopow więxniów obozów koncentracyjnych
              pokazała,ze
              > aspekt pokoleniowy zadzialał i to ajk.Pomyśl ajki to aspekt?

Aspekty pokoleniowe działają gdy są podłączone do planet osobistych. Wtedy ich
              działanie przejawia się przez konkretne planety czy domy. U więźniów obozów
              koncentracyjnych na pewno działały aspekty pokoleniowe, ale zauważ, że
              równocześnie było na świecie wielu ludzi z tych samych roczników, z tymi samymi
              asp. pokoleniowymi, którzy jednak do obozów nie trafili.
    • anahella Re: Neptun 11.10.03, 05:01
      wasza_bogini napisała:

> co wyraza Neptun.
      > wiem, ze mars to wojowniczosc, wenus- milosc, saturn- zimno, praca, jowisz-
      > optymizm, a Neptun.??

W zasadzie kazdy przemiot mozna opisac planetarnie. Neptun to, wiara (nie mylic
      z religia), muzyka, ropa naftowa, wyobraznia, leki, psyche, alkohol, narkotyki.
      Jest rowniez wszystkim tym, co niematerialne - bo Npetun jest najbardziej
      niematerialna planeta. Jak przypomne sobie gdzie widzialam tekst o planetach to
      wrzuce linka.

> jesli jest w koniunkcji do wenus, to oznacza samooszukiwanie sie i wchodzenie
      > w gierki innych ludzi, a poza tym???

A moze tez mowic o umilowaniu muzyki! Mozliwosci jest wiele. Zobacz ktorym
      domem rzadzi Neptun (czyli na szczycie ktorego domu masz Ryby) i w Twoim
      horoskopem bedzie wyznaznikiem spraw zwiazanych z owym domem. To samo zrob z
      Wenus. I wtedy zobaczysz jak sprawy tych domow sie lacza.

> jesli jest w koniunkcji do merkurego? i marsa? czy do marsa oznacza walke z
      > wiatrakami??

Mars to wola, energia. Neptun to rozmycie - moze jakos tak to zinterpretowac?
      • wasza_bogini Re: Neptun 11.10.03, 22:23
        >>> A moze tez mowic o umilowaniu muzyki! Mozliwosci jest wiele. Zobacz ktorym
        > domem rzadzi Neptun (czyli na szczycie ktorego domu masz Ryby)

na szczycie 2.
    • psotusia Re: Neptun 11.10.03, 14:26
      Co to oznacza, ze mam Neptuna w Skorpionie, w 8 domu,
      w sekstylu do Plutona.
    • perse3 Re: Neptun 11.10.03, 22:24
      Czy Neptun w koniunkcji z Jowiszem daje czlowieka uczciwego ? A jęsli ma
      obsadzone Blixniętami inne zanki to moze jednak nei do konca możan mu ufać?
      • dori7 Re: Neptun 11.10.03, 23:17
        Co to za jakas awersja do blizniakow smile bycie blizniakiem nie mowi od razu, ze
        ktos bedzie niedysktretna gadula (chociaz, ze bedzie gadula, to na pewno. nie
        istnieje malomowny blizniak!!!) - mam akurat przyjaciela - blizniaka, ktory
        jest jedna z najbardziej godnych zaufania i dyskretnych osob, jakie znam.
        chociaz nieszkodliwe ploty po prostu uuuwielbiaaa.
      • szemajmi Re: Neptun 12.10.03, 19:54
        Ja mam koniunkcje jowisza z neptunem i jestem blizniakiem. Przyznam, ze mam
        sklonnosc do wchodzenia w rozne tajemnicze uklady i nie zawsze zdarzalo mi sie
        byc wobec innych w pelni uczciwa, staram sie jednak byc w porzadku i nie
        krzywdzic nikogo. Poza tym ktos napisal cos o blizniakach, ktore nie moga byc
        malomowne. Ja jestem osoba wybitnie skryta i milczaca smile
        • perse3 Re: Neptun 12.10.03, 20:16
          Mila Szemajmi!
          jestes a właściwie Twoj HU jest przykladem an to,ze żadnego aspektu nie wolno
          analizować bez tła całego horoskopu oczymjuż kilak razy wspominala nasza
          ADminka!!Twoją skrytośc dają Ci te retroplanety i nic tu Bliźnaik nie pomoże.
          Osoby z koniunkcja Jowisz Neptun spostrzegam jako głeboko wierzące w ajkieś
          prawdy, niekoniecznie wiary))).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka