lisenne Astrology of Famous Couples 07.08.06, 23:07 www.vegaattractions.com/fun/famous/famous.html czyli horoskopy porównawcze słynnych par. Można też zrobić porównawczy sobie samemu z daną gwiazdą. Ja zamówiłam sobie z Bradem Pittem . Odpowiedz Link
hejhej30 Re: Watek o dobrych linkach astrologicznych 29.12.06, 17:39 Fajnie opisane połączenia w synastrii i tranzyty: www.astrology-x-files.com Odpowiedz Link
neptus astrologyweekly 13.01.07, 00:49 www.astrologyweekly.com/ Mnóstwo narzedzi on-line, książki do czytania na miejscu i mnostwo do ściągnięcia. Niestety, tylko po angielsku. Odpowiedz Link
neptus Re: astrologyweekly 13.01.07, 01:05 neptus napisała: > Niestety, tylko po angielsku. Neptus przeprasza. Są tam też książki po hiszpańsku, po francusku, po włosku i po niemiecku. Odpowiedz Link
ggossia " The Message of the Stars" 13.01.07, 17:00 www.rosicrucian.com/mos/moseng01.htm#chapI Odpowiedz Link
pani.jazz Zane Stein - Chiron i przyjaciele 14.01.07, 22:31 zanestein.com/chiron_a.htm Bardzo fajna strona pelna wartosciowych, bo popartych wieloletnia praktyka, wiadomosci o Centaurach, obiektach za Plutonem (w tym o Eris!), oraz o asteroidach (America, Amor, Apollo, Atlantis, Bacchus, Eros, Hidalgo, Icarus, Lilith, Pandora, Psyche, Sappho, Toro and Urania). Odpowiedz Link
neptus Re: Zane Stein - Chiron i przyjaciele 14.02.07, 01:46 pani.jazz napisała: > Bardzo fajna strona pelna wartosciowych, bo popartych wieloletnia praktyka, wia > domosci o Centaurach, obiektach za Plutonem (w tym o Eris!), Hmmmm, Z prekognicji czy jak?? Skąd się bierze wieloletnia praktyka z nowoodkrytymi planetami???? Odpowiedz Link
mmoni Zbiór artykułów 11.02.07, 22:00 www.bemyastrologer.com/bluebackup.html Szczególnie polecam żartobliwą stronę "najgorsze cechy wszystkich znaków" www.bemyastrologer.com/eviltwins.html Odpowiedz Link
proastro pro ASTRO 14.02.07, 01:12 Astrologia biznesu, Astropedagogika, nowa wersja Internetowej bazy ascendentów, Czytelnia, astrologiczny Newsletter. www.proastro.pl Zapraszam Olga Gieraga Odpowiedz Link
jerry.uk Astrotheme 26.03.07, 03:46 Wielki zbiór horoskopów (nie zawsze są godziny urodzenia www.astrotheme.fr/en/portraits/G.htm Odpowiedz Link
iza.podlaska jarekgronert.pl 16.04.07, 21:26 Właśnie dzisiaj dostałam wiadomość od Jarka, że działa jego nowa strona internetowa www.jarekgronert.pl/ Oprócz fragmentów jego książki są na niej świetne analizy astrologiczne Jarka, np. o horoskopie Izraela itp. Mam nadzieję, że będzie ich przybywać, bo Jarek ma spory pisarki dorobek porozrzucany po różnych pismach. Polecam! Odpowiedz Link
neptus Re: jarekgronert.pl 16.04.07, 23:05 Hehehe, Jarek ma swoją stronę... Świat się wali... DDDDDD Odpowiedz Link
angieblue26 Tez dla poczatkujacych, ale ciekawe : 11.05.07, 17:33 www.astrology-numerology.com/astrology.html Odpowiedz Link
all2 astrologos 15.05.07, 00:59 Właśnie znalazłam, wygląda ciekawie: www.astrologos.republika.pl/index2.html astrologos.blox.pl/html Odpowiedz Link
all2 Peter Morrell - warto! 29.07.07, 14:33 m.in.spora baza danych muzyków, kompozytorów i aktorów, również astrologia medyczna. Autor jest także homeopatą - przejście do artykułów o homeo przez stronę główną. homeoint.org/morrell/astrology/index.htm Odpowiedz Link
jerry.uk Astrologia Finansowa - reaktywacja 10.12.07, 08:03 Witam, Chciałbym powiadomić wszystkich o reaktywacji dawnej strony o astrologii finansowej. Obecny adres strony to www.astrobiznes.pl Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link
vdg2010 Re: Watek o dobrych linkach astrologicznych 20.10.09, 22:46 Kumela mi podrzuciła www.notto.pl Niezłe. Podobno coraz bardziej populanre na zachodzie. Odpowiedz Link
anahella Proszę wpisywać tu strony o astrologii... 24.10.09, 19:07 ... a nie o hazardzie. Odpowiedz Link
astrolog_33 Astrosystem.pl i Astropasja.pl 26.11.09, 11:50 Witam ciepło Jesli ktos jest zainteresowany astrologia praktyczna (wiele przykladow z zycia), to zapraszam na strony. Na Astrosystem.pl sciagniesz pliki dzwiekowe z poprzednich szkolen. Serdecznie zapraszamy: Marcin Lechna www.astrosystem.pl/ Barbara Stanisławska www.astropasja.pl/ Odpowiedz Link
anahella Strony Xorca, czyli Romana Fierfasa 14.03.10, 22:51 www.xorceria.com/ www.gwiazdydzisiaj.pl/ Odpowiedz Link
anahella Strona Beaty Kibil 15.03.10, 01:36 www.beatakibil.pl/ Beata zachwycila nas na II Konferencji PSA! Odpowiedz Link
rafalgendarz Astrologia Wedyjska 12.12.10, 14:51 Moja strona o astrologii wedyjskiej. rohinaa.comZapraszam! Odpowiedz Link