nuvvo 25.02.09, 16:55 jakie tranzyty przypadały waszym operacjom chirurgicznym? sama nigdy nie mialam zadnej, tylko zeby i nic poza tym, dlatego jestem strasznie ciekawa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bindu Re: operacja 25.02.09, 19:44 u mnie prawie scisle aspekty byly takie: - biezace koniunkcja Mars/Uran w opozycji do natalnego Slonca (w opozycji do Saturna) ===> i to chyba jest glowny wskaznik operacji. jak myslicie? - Wenus w opozycji do natalnego Ksiezyca - Merkury w koniunkcji do natalnego Plutona, a tranzytujacy Pluton w kwadraturze do natalnego Merkurego - najscislejszym zerowym aspektem wyzwolicielem byla kwadratura Ksiezyca do Merkurego Odpowiedz Link
bindu Re: operacja 25.02.09, 21:00 usuniecie tarczycy ze wzgledu na nowotwor. nuvvo napisała: > a mozna spytac czego dotyczyla opracja? Odpowiedz Link
janou Re: operacja 25.02.09, 21:31 1)Pluton wladca VI na Venus koniunkcja Ksiezyc Mars na DC natalnym 2)Slonce na Wenus Wenus na Sloncu Saturn na Ksiezycu natalnym Ksiezyc na Uranie Chiron na szczycie VI Pluton na DC koniunkcja Merkury Jowisz na Lilith w VIII natalnym 3)koniunkcja Slonce,Saturn,wezel na Uranie Pluton na Marsie moj maz operacja oka; Ksiezyc na Plutonie Slonce Mars,Wenus w X natalnym w Bliznietach koniunkcja Jowisz Saturn na natalnym Uranie(wladca natalnegoVI Odpowiedz Link
out.of.the.dark Re: operacja 25.02.09, 19:49 Operacja plastyczna, termin umówiony a nie nagły (np z wypdaku) Dużo Merkurego 1. Słonce scisly sekstyl do Merkurego 2. Merkury ścisły sekstyl do Merkurego 3. Jowisz ścisły trygon do Merkurego 4. Wenus trygon do Wenus i ... kwadratura do Merkurego 5. Merkury kwadratura do Wenus Poza tym "na niebie" Słońce było w konjunkcji z Merkurym a oboje w Lwie podobnie jak Księżyc a cale to towarzystwo siedziało sobie w V domu natalnym Operacja się powiodła a zagoiło się jak na kocie Część operowana - uszy - "Muss ich denn sterben, um zu leben?" Odpowiedz Link
nuvvo Re: operacja 25.02.09, 20:20 to gratuluje, ale czy termin operacji wybral chirurg czy data opracji zostala wybrana na podstawie tych aspektow? Odpowiedz Link
out.of.the.dark Re: operacja 25.02.09, 22:07 W tym czasie o astrologii nie miałem zielonego pojęcia więc nie aspekty były dnim powodem a to ze akurat obu nam ten termin bardzo pasował. Odpowiedz Link