jego.adwokat 21.07.04, 12:39 Na dzień 21 lipca 2004 STAN 0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: LISTA WYLECZONYCH 24.07.04, 12:07 Bo to nie o to chodzi, by złapać króliczka... Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat króliczek nie został wyleczony 26.07.04, 11:50 gatta też nie Stan bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor.szpitala Re: króliczek nie został wyleczony 26.07.04, 17:05 Szanowni Państwo. Pragnę zdementować pogłoskę, jakoby karty leczenia pacjentów były dostępne dla wszystkich, łącznie z dziennikarzami i adwokatami. Wszelkie spekulacje na temat stanu zdrowia króliczka, gatty oraz pozostałych pacjentów nie mają żadnych podstaw. Osobę podającą się za adwokata prosimy o kontakt z dyrekcją przed publikowaniem jakichkolwiek komentarzy o mieszkańcach domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: króliczek nie został wyleczony 31.07.04, 09:49 jestem w kontakcie proszę obniżyć napięcie wstrząśnięty J.A. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: króliczek nie został wyleczony 01.08.04, 22:25 Wstrząsnąć króliczkiem, wylecą mole. Czy mole i ćmy to także motyle? Mo tyle, ile zdoła złapać: czek na króliczka. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: króliczek nie został wyleczony 02.08.04, 11:08 Nie czekać na króliczka! Gonić go! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: króliczek nie został wyleczony 03.08.04, 21:15 jego.adwokat napisał: > Gonić go!/Przegonić ją! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: króliczek nie został wyleczony 04.08.04, 15:11 Kierunkowskaz włączyć! I w prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: króliczek nie został wyleczony 04.08.04, 16:32 Jednokierunkowa! Zakaz skrętu w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Karrambol 19.08.04, 16:05 carramba Carmen Diaz camembert co tak śnmierdzi? trzeba to zakopać kopać, kopać, kopać... nie kop mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: Karrambol 20.08.04, 10:03 kopsnij szluga a w prawo trzeba wierzyć nie w zakazy J.A. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Karrambol 20.08.04, 19:46 jego.adwokat napisał: > a w prawo trzeba wierzyć a w lewo robić > nie w zakazy w głos imeratywu Aneta > J.A. Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: LISTA WYLECZONYCH 21.08.04, 10:08 do dyrekcji czuję się już zdrowo czy mógłbym zostać wpisany na listę wyleczonych mogę poczekać akta numer 16/13678/1997 na półce w archiwum, szafa numer 6, rząd drugi od lewej nie potrzbuję obecnie tak intensywnej opieki przypuszczam, że jeden sanitariusz wystarczyłby, a jeszcze lepiej pielęgniarka wniosek do sprawy 19589 został wpiety do akt i jesli mógłbym coś zasugerować, chciałbym mieć własne klucze do mojego pokoju te nocne odwiedziny pacjenta spod czwórki są uciążliwe nie mam żadnej teczki o panu Z.K., umorzono śledztwo zaraz po jego wyjeździe na Kajmany, nie uiścił żadnych opłat gdyby jeszcze w ciągu dnia pokój mógł pozostać otwarty, czułbym sie zobowiązany nie grzebcie w tym archiwum, to ni tutaj, sam poszukam, no, wynocha szczerze oddany dyrekcji J.A. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: LISTA WYLECZONYCH 21.08.04, 19:38 jego.adwokat napisał: > chciałbym mieć własne klucze do mojego pokoju > te nocne odwiedziny pacjenta spod czwórki są uciążliwe Pod jakim względem? Aż tak duuużo nie waży, a moze czujesz się Pan brzemienny? > Kajmany Raj podatkowy? Aneta ---------------- Wiedzieć, żeby pomóc...Celownik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: LISTA WYLECZONYCH 24.08.04, 17:06 Kajmany - wolny przekład: Kajmany - gdzie pieniądze. J.A. (do usług) Odpowiedz Link Zgłoś
jego.adwokat Re: LISTA WYLECZONYCH 01.09.04, 15:33 Na dzień 1 września 2004 stan nie uległ zmianie. Rozważa się natomiast wprowadzenie nowej listy obejmującej niewyleczonych, którzy już nie podlegają kuracji, a to ze względu na brak jakichkolwiek objawów, z objawami życia włącznie. J.A. Odpowiedz Link Zgłoś