libra-83 09.09.06, 13:32 sa jakies auperki przebywajace w szwajcarii, lub takie ktore sie tam niedlugo wybieraja? ja jade za tydzien i chetnie poznalabym kogos, bo tak samemu to nudno i wogole beznadzieja. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maa21 Re: szwajcaria 10.09.06, 22:16 hej , ja jestem w Szwajcarii, ale niestety za 3 tygodnie powrot do Polski, chetnie bym zostala, rodzinka tez wolalaby mnie dluzej zatrzymac, no ale trzeba cignac to co sie w Polsce zaczelo-studia napisz dokladnie gdzie w tej szwajcarii bedziesz, ja jestem w kantonie Aarau Odpowiedz Link
libra-83 Re: szwajcaria 11.09.06, 16:22 czesc, ja bede w okolicach bazylei. szkoda ze tak krotko bedziesz bo mi sie troche wyjazd przesunal. bede tam dopiero 2 pazdziernika. przyznac sie kto tam jeszcze bedzie :)) Odpowiedz Link
libra-83 Re: szwajcaria 24.09.06, 10:27 ponawiam, odzywajcie sie, czy nikt nie wyjechal do szwajcarii? szukam juz od jakiegos czasu ludzi z okolic bazylei ale bezskutecznie:( czy ja tam bede zupelnie sama?? help!! Odpowiedz Link
szafa123456 Re: szwajcaria 17.10.06, 11:15 Gdzie Bazyle jest? Ja mieszkam 17km od Zurichu, Pozdrawiam, Lukas Odpowiedz Link