irytka20 17.11.06, 21:43 Czesc kto leci do Stanow 11.12.2006??? Szkolenie mam w Stamford a pozniej bede w Westport,CT. Przydalby sie ktos do towarzystwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irytka20 Re: KTO LECI 11 GRUDNIA DO USA??? 17.11.06, 21:46 Piszcie na irytka20@tlen.pl Odpowiedz Link
mijaczek Re: KTO LECI 11 GRUDNIA DO USA??? 24.11.06, 21:55 dam ci jedna rade - wez sobie grube, cieple swetry na szkolenie w stamford, beda was trzymac w totalnej zimnicy!!! nie kupuj kart telefonicznych, ktore ci beda tam oferowac, to rozboj w bialy dzien... karty chyba $20 pogadasz sobie moze ze 20 min z Polska... masakra... lepiej wez zbierz jakies laski i idzie poszukac sklepu z kartami...w stanach karty tel. kupisz na stacjach benzynowych, w sklepach typy 7-eleven... na pewno powiedza wam jak dostac sie do malla, ktory ejst niedaleko hotelu...stamtad blisko jest do takiej w miare glownej uliczki z knajpami i malymi sklepikami, tam sobie kup karte i zadzwon do domu. do tego - jedzenie bedziecie miec okropne [przez ponad dwa lata serwowali to samo - ciekawe czy ty tez bedziesz miec pizze i tacos] do tego zajecia sa nudne jak flaki z olejem a prowadzace traktuja dziewczyny jak idiotki, ktore przyjechaly z trzeciego swiata... za bardzo nie przejmuj sie tym, co uslyszysz... i nie imprezuj tam za bardzo, bo nie ma sensu... szykuj sie na rodzinke...haha... powodzenia mia Odpowiedz Link
khasia Re: KTO LECI 11 GRUDNIA DO USA??? 25.11.06, 11:45 no i po co to wszystko piszesz??? To, ze Tobie sie nie udalo to nie znaczy, ze innym sie nie uda!!! trafilas beznadziejnie, ale to Twoj problem!!! ...i to podobno opiekunka forum buhehe Odpowiedz Link
kisiulak Re: KTO LECI 11 GRUDNIA DO USA??? 25.11.06, 20:19 Nie przychodze tu czesto, ale czasem zagladam. Ale jak widze chamstwo i skurwysystwo to nie moge siedziec cicho. khasia - po co tu zasmiecasz miejsce swoja osoba? Nie masz nic do dodania to wogole tu nie przychodz. Sa ludzie i czleko-podobni. Odpowiedz Link
mijaczek Re: KTO LECI 11 GRUDNIA DO USA??? 28.11.06, 18:10 po co? bo to cholera moje forum i moge sobie tu napisac co mi sie kurteczke tylko podoba, a jak mi sie spodoba to twoj post poleci na ksiezyc...i kazdy inny przez ciebie napisany... haha a do tego kto ci powiedzial, ze mi sie nie udalo???? gdzie mi sie nie udalo??? oj dziecko... idz sobie stad...juz...a sio! Odpowiedz Link
irytka20 Re: KTO LECI 11 GRUDNIA DO USA??? 26.11.06, 14:07 Dzieki mijaczek za rady. Juz sie pomalu pakuje. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link