ludgardaxx 11.04.07, 23:59 JESTEM OD NIEDAWNA AU PAIR-KA W NORTHAMPTON, SZUKAM DZIEWCZYN Z POLSKI PRACUJAYCH W TYM MIESCIE... JAK NARAZIE NIE POZNALAM TU NIKOGO Z POLSKI. CHCIALABYM SIE CZASEM SPOTKAC, POGADAC ITP. CZEKAM NA ODPOWIEDZ, POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.gaj11 Re: NORTHAMPTON near MANCHESTER 20.04.07, 16:14 witam! mieszkam w Altrincham od lutego, bardzo chetnie sie z Toba spotkam w Manchesterze zeby pogadac i troche pobuszowac po sklepach (no moze na piwo wyskoczyc ;) jakby co to czekam na odpowiedz Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bloemfonteiner Re: NORTHAMPTON near MANCHESTER 07.05.07, 11:09 hahaha, nie spotkalas tu jeszcze nikogo z Polski!!!??? wyjdz na miasto i porozgladaj sie! Duzo Polek (i w ogole Polakow) pracuje w Tesco w dzielnicy East Hunsbury na poludniu miasta, ale w nocy po 10pm. jak co to mozesz wpasc, tez tam pracuje Odpowiedz Link
ludgardaxx Re: NORTHAMPTON near MANCHESTER 08.05.07, 13:43 hej po przyjezdzie napisalam ten tekst - 11.04. teraz zanam tu nawet cale polskie rodziny i mnóstwo Polaków na kursach jezykowych... pozdrawiam Odpowiedz Link
anna.gaj11 Re: NORTHAMPTON near MANCHESTER 10.05.07, 13:37 hmm czyli rozumiem ludgardaxx nie masz ochoty na spotkanie? Odpowiedz Link
ludgardaxx Re: NORTHAMPTON near MANCHESTER 10.05.07, 15:03 hej Aniu dziekuje za odpowiedz (ty jako pierwsza, ale nie moge sie z toba spotkac nie dlategoze nie chce, ale dlatego, ze mnieszkam jednak daleko od Menchesteru, nie w Northampton (pomylilam sie. W samym Menchesterze bylam tylko raz, gdy przylecialam na lotnisko, a moja rodzinka jest taka "rozrywkowa i uprzejma", ze jak do tej pory nie zabrali mnie do Menchesteru. Pewnie kiedys wybiore sie tam sama.... wtedy dam ci znac i jak bedziesz chciala... Odpowiedz Link