magda_s4 13.01.04, 09:49 [GWL] = gdzie w Lubinie. I pytam nie o "gdziekolwiek", ale o dobry sklep: kompetenta obsługa, dobry asortyment, cena do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektorek Re: [GWL] sprzęt elektroniczny 13.01.04, 10:39 Zależy co chcesz kupić? POZDRAWIAM HEKTOREK Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: [GWL] sprzęt elektroniczny 13.01.04, 13:59 hektorek napisał: > Zależy co chcesz kupić? > To aż taka specjalizacja? WIesz - nie zależy mi na stwierdzeniu typu "Sklep Bobik jest świetny, kupiłem u nich wieżę i gra dobrze.", jeno na rzetelnej ocenie. A chcę kupić telewizor sprzęt grający typu HiFi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: [GWL] sprzęt elektroniczny 13.01.04, 20:25 magda_s4 napisała: > To aż taka specjalizacja? WIesz - nie zależy mi na stwierdzeniu typu "Sklep > Bobik jest świetny, kupiłem u nich wieżę i gra dobrze.", jeno na rzetelnej > ocenie. A chcę kupić telewizor sprzęt grający typu HiFi :-) > Doradzać nie będe, bo się na sprzecie nie znam. Musisz dorwać experta ;) Stwierdzę jedynie, że poszukując w sierpniu mini wieży, doszłam do odkrywczego wniosku, że mam wybór między sklepem Neonetu w jamnikach, sklepem Neonetu obok Komfortu, a sklepem Neonetu w okolicach BAXa :) Ceny faktycznie były różne ;) p.s. to nie była reklama Neonetu LOL Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: [GWL] sprzęt elektroniczny 14.01.04, 11:23 Ja polecam Media Markt tam niedość że tanio to i troche ruchu człowiek złapie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: [GWL] sprzęt elektroniczny 14.01.04, 13:30 hektorek napisał: > Ja polecam Media Markt A gdzież to najbliższy ów MM? Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: [GWL] sprzęt elektroniczny 14.01.04, 13:48 Poczekaj aż na rynku zrobią:) Odpowiedz Link Zgłoś