if_ona 22.03.04, 20:20 Zaszczep się! 22 marca rusza XIII edycja akcji "Żółty Tydzień" www.zoltytydzien.pl/news.phtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baudelaire Re: żółty tydzień 23.03.04, 09:04 if_ona napisała: > Zaszczep się! Rolniku myj jaja! Przepraszam, tak mi się jakoś skojarzyło. Bez urazy if_ona, ok? Tak na serio to dzięki za informacje. Ostatnio przegapiłem biały tydzień w medicusie i testy alergologiczne zostały odłożone na bliżej nieokreśloną przyszłość :( Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: żółty tydzień 23.03.04, 09:13 baudelaire napisał: > if_ona napisała: > > > Zaszczep się! > > Rolniku myj jaja! > > Przepraszam, tak mi się jakoś skojarzyło. Bez urazy if_ona, ok? Przypuszczam, że nie jesteś rolnikiem, więc jaj brak :))) Bez urazy ;) A piekny slogan pochodzi z żółtej strony :) ja takiej inwencji twórczej nie mam ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: żółty tydzień 23.03.04, 15:05 Trzeba wiedziec że nie same dobre strony szczepienia są bo są też złe skudki np. reakcja wątroby na szczepionke nie zawsze jest taka sama. Wiem z doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: żółty tydzień 23.03.04, 16:35 hektorek napisał: > Trzeba wiedziec że nie same dobre strony szczepienia są bo są też złe skudki > np. reakcja wątroby na szczepionke nie zawsze jest taka sama. Wiem z > doświadczenia Ja szczepiłam sie 4 lata temu - na szczęście wszystko poszło bezkolizyjnie ;) Motywacją do zaszczepienia się było usunięcie "ósemki" - wizja załapania jakiegoś wiruska w czasie zabiegu dała mi niezłego kopa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: żółty tydzień 24.03.04, 07:30 ....uuuuuuuuuu.....to już nie jesteś taka mądra jak ja.....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: żółty tydzień 24.03.04, 14:58 szkodnik1 napisał: > ....uuuuuuuuuu.....to już nie jesteś taka mądra jak ja.....:))))))) teoretycznie nie jestem ;)) Praktycznie jednak uważam, że niestety jestem mądra ;))) Odpowiedz Link Zgłoś