olus_stad 23.03.04, 19:34 Tak sie zastanawiam czy jest mozliwosc powrotu do koncepcji forum prywatnego (niessprywatyzowanego). W sytuacji gdy nasze male forum stalo sie wieksze (duze?) moze jest mozliwosc powrotu?? Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Prywatne na publiczne 23.03.04, 19:53 Myślisz o powrocie, czy tak tylko sobie gdybasz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prywatne na publiczne 23.03.04, 20:30 Chodzilo mi o to czy jest mozliwosc powrotu do forum publicznego, tzn bez potrzeby logowania sie? Moze trzeba skrobnac maila do adminow? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Prywatne na publiczne 23.03.04, 21:11 A po co znowu zamieniać prywatne na publiczne, podaj Olus jakieś uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Prywatne na publiczne 23.03.04, 21:57 Olusiowi chodzi o prywatno - publiczne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prywatne na publiczne 23.03.04, 23:42 Najwazniejsza sprawa to nie potrzebne jest logowanie -> wiecej forumowiczow i wiecej postow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Prywatne na publiczne 24.03.04, 10:59 olus_stad napisał: > Najwazniejsza sprawa to nie potrzebne jest logowanie -> wiecej forumowiczow > i wiecej postow. > Teraz to tak mówisz, a jak wprowadzili logowanie obowiąkowe to wszyscy byli za i nikt nie zwracał uwagi na moje protesty. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Prywatne na publiczne 25.03.04, 23:16 Jezeli sobie przypominasz to wtedy sytuacja na forum byla bardzo napieta. Mam na mysli Babcie Gienie i Jozka Skrzypiwozka. Na forum nie bylo zarzadcy, istna samowolka. I po kilku dniach takiego stanu kazdy myslal, ze prywatyzacja zapobieze takim sytuacja. Takze byly specyficzne okolicznosci i specyficzne poglada. Ot co. Teraz patrze, ze forum mozna rownie sprawnie zarzadzac nawet jesli nie jest sprywatyzowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Prywatne na publiczne 26.03.04, 18:37 Co by nie mówić to cięcia przyniosły efekt i z tym chyba się zgadzacie? Szkoda, że forum publiczne nie posiadało stanowiska gościa z siekierką do cięcia postów. To by załatwiło to całe byłe zamieszanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś