pedros123 18.01.05, 17:45 No właśnie, czy w Lubinie można gdzieś pobawić się w karaoke? Czuję że byłbym dobry w repertuarze Piersi. Próbowaliście już spiewać? a jeżeli tak to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik Re: Śpiewać każdy może 19.01.05, 06:09 ....w łazience....repertuar zróżnicowany....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pedros123 Re: Śpiewać każdy może 19.01.05, 16:37 w łazience przy goleniu, to repertuar raczej niecenzuralny;) Odpowiedz Link Zgłoś
yupiya Re: Śpiewać każdy może 19.01.05, 20:26 W łazience to "ostra jazda" ;-) Lubię wtedy ponucic "analogs" Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona masz szansę ;) 30.01.05, 14:45 ostatnio intensywnie na stronach lubinskich promuje sie knajpa "AVE CEZAR" polecając właśnie karaoke.. profesjonalne karaoke - cokolwiek to znaczy ;) www.lubin.on-line.pl/gate.html?name=Guestbook Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: Śpiewać każdy może 01.03.05, 18:56 Możemy sobie zrobić I Festiwal Karaoke Forumowiczów. I radzę uważać na mnie jako na groźną konkurencję. W poprzedniej pracy wygrałam zegarek za zawycie "Czerwonnych korali". Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Śpiewać każdy może 17.08.05, 20:37 Wreszcie otworzyła mi się strona Ave Cezar www.avecezar.pl/ Jak juz pisałam wcześniej klub proponuje karaoke :) Ja nie próbowałam, ale moja znajoma uwielbia tam śpiewać :)) Byłeś tam? Odpowiedz Link Zgłoś