omega_x 02.04.06, 13:46 Wiele było postów na temat lekarzy innych specjalności, a o dermatologach prawie nic. Kogo polecacie ew. nie polecacie z dermatologów w Lubinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naadziejaa Re: dobry dermatolog 06.04.06, 10:08 nie wiem, jaki jest dobry... kiedys na Kosciuszki byłam u konkretnej babki, ale nie pamietam niestety nazwiska. za to odradzam dr Mąkosę!! Zero zainteresowania pacjentem!! A do tego bardzo niemila, nieprzyjemna!! Odpowiedz Link Zgłoś
2jacenty Re: dobry dermatolog 06.04.06, 14:35 Jak miało się wyrażać zainteresowanie twoją osobą? Powinna zaprosić Cię na obiad? A jak Ty jako pacjentka sie zachowywałaś? Byłaś miła, sympatyczna, przyjemna? Masz pewność? Ja mam wątpliwości, zwłaszcza czytając o "konkretnej babce z Kościuszki". Rozumiem że ty też jesteś taką grubo ciosaną, fajną "babką". Byłem dwukrotnie u tej pani doktor i na mój uśmiech zawsze odpowiadała uśmiechem. Jest w porządku. A tak na marginesie. Pisząc o kimś po nazwisku,zwłaszcza negatywnie, należałoby się samemu przedstawić. Chyba że to nie leży w kanonie dobrego wychowania takich "babek" jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: dobry dermatolog 06.04.06, 17:44 dr Elzbieta Trybus, przyjmuje w medicusie na lesnej. madra i zyczliwa dla pacjentow. polecam Odpowiedz Link Zgłoś