27.02.03, 07:39
Zima sie kończy, wiosna już w progu, a tu cisza. Ludziska! Czas sie budzić z
zimowego letargu. Pozdrawiam B.
Obserwuj wątek
    • mrumru zima 27.02.03, 08:42
      Wiosna mowicie???
      Wstalam dzis o 6.00, snieg za oknem, szron na kazdej galazce, piekna ziiima
      mowie Wam, autko odkopalam, lod z niego skulam;) hehe w koncu luty mamy, nie?
      Pojechalam, wrocilam i .....ide dalej spac.
      Prosze mi zyczyc milych snow i nie halasowac;D
    • Gość: Piotr Re: wiosna IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:16
      Na wybrzeżu jeszcze zima, wiosny ani śladu ,więc jeszcze nie czas na pobudkę.
      Pozdrowienia,
      • Gość: bryczes Re: wiosna IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 00:53
        Chyba nie znajde wiosennego poparcia z Waszej strony ;), moglibyście
        przynajmniej napisać o tęsknocie do wiosny. A swoja drogą, czy wiecie, że
        klimat naszego regionu, w czasach przedwojennych, był na tyle łagodny, że wielu
        mieszkańców budowało swoje domy bez pieców? Czy to prawda, to nie wiem ale
        takie wypowiedzi słyszałęm, a i spotkałem się z chałupami po wsiach bez
        ogrzewania w pokojach. Czy to przypadek? Pozdrawiam wytrwałych B.
        • mrumru Re: wiosna:))))))))))))))))))))))) 02.03.03, 02:42
          Oj, znajdziesz poparcie oczywiscie:) niech no mi sie tylko paczki ( pisane
          przez a z ogonkiem;) na kasztanie pojawia!!!!!
          Jutro wybieram sie na spacer w centrum miasta -po zamarznietych kanalach
          polnocnej Wenecji. Wiesz co to za miasto?
          POzdrawiam.
        • Gość: Piotr Re: wiosna IP: *.blue.pl 03.03.03, 11:01
          Pełne poparcie dla Bryczesa (MruMru też). W mioch oczach urastacie niemal do
          moderatorów tego forum (nie mam nic przeciwko !).
          A domy bez pieców, no cóż może już niedługo, klimat się ociepla - tak mówią
          mądre głowy - tegoroczna zima to tylko wyjątek potwierdzający regułę.
          Pozdrowienia,
          • Gość: Bryczes Re: wiosna IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 18:50
            Wiosna tuż tuż, chociaż dzisiaj troszkę śniegiem postraszyło. Piotrze, na
            moderatora sie nie nadaję, a nawet ośmielę się zaprotestować, przeciwko tak
            stawianej sprawie. MruMru, na Twoje pytanie mogę odpowiedzieć: St.Petersburg,
            chyba że wolisz Sztokholm, a może Amsterdam? Pewnie mógłbym znaleźć jeszcze
            kilka innych miast tak nazywanych. Jednak ja obstawiam BOLESŁAWIEC - co Ty na
            to? Pozdrawiam B.:)
            • mrumru Re: wiosna 11.03.03, 00:42
              Pewnie ze BOLESLAWIEC;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka