bryczes 27.02.03, 07:39 Zima sie kończy, wiosna już w progu, a tu cisza. Ludziska! Czas sie budzić z zimowego letargu. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrumru zima 27.02.03, 08:42 Wiosna mowicie??? Wstalam dzis o 6.00, snieg za oknem, szron na kazdej galazce, piekna ziiima mowie Wam, autko odkopalam, lod z niego skulam;) hehe w koncu luty mamy, nie? Pojechalam, wrocilam i .....ide dalej spac. Prosze mi zyczyc milych snow i nie halasowac;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: wiosna IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:16 Na wybrzeżu jeszcze zima, wiosny ani śladu ,więc jeszcze nie czas na pobudkę. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczes Re: wiosna IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 00:53 Chyba nie znajde wiosennego poparcia z Waszej strony ;), moglibyście przynajmniej napisać o tęsknocie do wiosny. A swoja drogą, czy wiecie, że klimat naszego regionu, w czasach przedwojennych, był na tyle łagodny, że wielu mieszkańców budowało swoje domy bez pieców? Czy to prawda, to nie wiem ale takie wypowiedzi słyszałęm, a i spotkałem się z chałupami po wsiach bez ogrzewania w pokojach. Czy to przypadek? Pozdrawiam wytrwałych B. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: wiosna:))))))))))))))))))))))) 02.03.03, 02:42 Oj, znajdziesz poparcie oczywiscie:) niech no mi sie tylko paczki ( pisane przez a z ogonkiem;) na kasztanie pojawia!!!!! Jutro wybieram sie na spacer w centrum miasta -po zamarznietych kanalach polnocnej Wenecji. Wiesz co to za miasto? POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: wiosna IP: *.blue.pl 03.03.03, 11:01 Pełne poparcie dla Bryczesa (MruMru też). W mioch oczach urastacie niemal do moderatorów tego forum (nie mam nic przeciwko !). A domy bez pieców, no cóż może już niedługo, klimat się ociepla - tak mówią mądre głowy - tegoroczna zima to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryczes Re: wiosna IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 18:50 Wiosna tuż tuż, chociaż dzisiaj troszkę śniegiem postraszyło. Piotrze, na moderatora sie nie nadaję, a nawet ośmielę się zaprotestować, przeciwko tak stawianej sprawie. MruMru, na Twoje pytanie mogę odpowiedzieć: St.Petersburg, chyba że wolisz Sztokholm, a może Amsterdam? Pewnie mógłbym znaleźć jeszcze kilka innych miast tak nazywanych. Jednak ja obstawiam BOLESŁAWIEC - co Ty na to? Pozdrawiam B.:) Odpowiedz Link Zgłoś