bryczes 21.04.03, 09:27 Dla Uzytkownikow forum Boleslawiec, wiele redosci i ciepla, a takze usmiechow i dobroci ze wszystkich stron swiata zyczy przy okazji Swiat Wielkanocnych B. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrumru Re: :):):) 21.04.03, 18:18 Dziekuje. A Tobie zycze Mokrego Dyngusa, bo tu nieznany.O! ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryczes Re: :):):) IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 21:21 mrumru napisała: > Dziekuje. A Tobie zycze Mokrego Dyngusa, bo tu nieznany.O! > ;))))))))))))))) .....i szkoda, macie tam duzo wody jest wiec gdzie uzupelniac zapasy ;) A moze zostaniesz AMBASADOREM i krzewicielem naszych tradycji w tym zakatku Europy? To tylko propozycja i to z przymruzeniem oka , ale ... Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: :):):) 25.04.03, 01:35 Gość portalu: Bryczes napisał(a): bryczes napisal: > .....i szkoda, macie tam duzo wody jest wiec gdzie uzupelniac zapasy ;) > A moze zostaniesz AMBASADOREM i krzewicielem naszych tradycji w tym zakatku > Europy? ----------------Hm, tradycje podtrzymujemy oczywiscie, ale w polskim gronie. Gdybym wyszla na ulice z wiaderkiem, to by mnie chyba zawiazli w kaftan, I juz nie mialabym dostepu do Forum;D hihi...oni nie znaja dyngusa. Powiem szczerze, ze TAKIEGO dyngusa jak tu, to nigdy w Polsce nie przezylam;)))) -dzieci znajomych sa zachwycone dyngusem i juz od rana leja wode wiaderkami......w domu ;P bo kto by na ogrod wychodzil sie polewac? hehe, ale tak powaznie to troche za zimno( dla nas, bo svenssony juz sie kapia;) I fajnie jest, ale troche pracy potem mamy, bo trzeba znajomym pomoc pozwijac dywany i wywiesic na taras, zebrac litry wody lejace sie po schodach itp. Co roku rodzice maja nadzieje, ze dzieci wyrosly i ten dyngus bedzie suchy, ale gdzieee tam????? JA WCALE NIE ZARTUJE, a jak opowiadam komus kto tego nie widzial, to mi nie wierzy:((((((( > Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś