syja00 22.02.07, 22:09 kochani a co sądzicie o d.Tupaj oraz d. Stokłosa szukam naprawde dobrego lekarza najlepiej na kase chorych choc nie koniecznie pozdrawiam polkowiczanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaaga2 Re: dobry ginekolog 23.02.07, 11:25 w Polkowicach przyjmuje dr Pańszczyk,chyba prywatnie, u nas w Lubinie przyjmuje w Feminie i w przychodni Lubmed, jak do niego pójdziesz na pewno bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
prigi Re: dobry ginekolog 23.02.07, 11:36 Pańszczyk i jeszcze raz Pańszczyk. w lubmedzie faktycznie przyjmuje na kase chorych, ale trzeba zapisywac sie z dużym wyprzedzeniem.jeszcze raz polecam. a tamtych nazwisk nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-x Re: dobry ginekolog 23.02.07, 12:14 I ja sie też podpisuje, że doktor Pańszczyk jest "super" lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
pani.ewa Re: dobry ginekolog 08.03.07, 16:44 Pani Doktor LESłAWA ZIELIŃSKA ale to prywatna przychodnia MEDYK, na Ustroniu ;) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
camis Re: dobry ginekolog 16.03.07, 21:39 Pani doktor Lesława Zięba-Zielińska jest SUPER. Przyjmuje w Medyku, również na NFZ. Rejestracja pod numerem: 076 8470 647. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dasiwus Re: dobry ginekolog 17.03.07, 20:01 ja chodze do dr Iżyckiej ma prywatny gabinet na ustroniu koło Roya Odpowiedz Link Zgłoś
syja00 Re: dobry ginekolog 17.03.07, 21:37 byław w piątek u doktor Dajnowskiej w medicusie super babka .Juz znalazłam dla sebie lekarza dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
camis Re: dobry ginekolog 18.03.07, 12:14 Osobiście odradzam doktor Iżycką. Chodziłam jak byłam w ciąży. Płaciłam za wzyty a jak przyszło co do czego, to jej dane o dzidzi były zupełnie inne niż FAKTYCZNE w szpitalu. Straszyła, że urodzę wcześniej, a urodziłam po terminie. A jak już leżałam w szpitalu, to mnie unikała.. ODRADZAM WSZYSTKIM! Odpowiedz Link Zgłoś
horbatka Re: dobry ginekolog 29.03.07, 10:25 dr Nowacki polecam!!!!!!przyjmuje w Feminie Odpowiedz Link Zgłoś