yaga20 21.06.07, 19:47 Witam. Proszę o pomoc. Czy z dworca PKS-u jest daleko do ul.Powstańców Śląskich? Jak tam dojść. Chodzi mi dokładnie o dom rekolekcyjny przy parafii Św.Mikołaja. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Ul.Powstańców Śl. 21.06.07, 21:08 Jest niedaleko. Ale chodzi raczej o kościół Bożego Ciała. Wyjdziesz na Aleję Wolności i nią pójdziesz do samego końca. Po prawej miniesz McDonaldsa, dojdziesz do przejścia podziemnego. Wychodząc z niego pójdziesz cały czas prosto ul. Grodzką, dojdziesz do rynku, po lewej stronie będzie ratusz, kościół będzie już widoczny (ma taki zółtawy kolor). Mam nadzieję, że trafisz :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Ul.Powstańców Śl. 21.06.07, 21:11 img410.imageshack.us/img410/576/mikoaj1ba3.jpg to ten kościół Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Ul.Powstańców Śl. 22.06.07, 07:58 kościół bożego ciała, parafia św. mikołaja. obie macie rację. najprościej idąc, pytać - o ratusz, kościół jest obok niego. z buta zajmie to szybkim tempem niecałe 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: Ul.Powstańców Śl. 22.06.07, 10:05 A mogę podpytać na jakie rekolekcje się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
yaga20 Re: Ul.Powstańców Śl. 22.06.07, 14:58 Dziękuję Wam. Syn jedzie na rekolekcje letnie z grupy OAZA.Z diecezji zielonogórsko-gorzowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś