me_gg
13.09.08, 13:12
Drodzy właściciele psów, apeluje o więcej wyobraźni! Sama jestem posiadaczką "futra" i do szału doprowadza mnie to że niektórzy psiarze chyba najwyrazniej nie nadają sie do tego by posiadać czworonoga. Wielokrotnie zdarza się, że w miejscach w których nie powinniście puszczacie swoje psy luzem, wielokrotnie wraz ze swoim psem znajdowałam się w nieciekawej sytuacji kiedy Wasz pies poprostu beztrosko atakował mojego, stanowiąc tym samym zagrożenie dla mnie.Na każdą próbe zwrócenia Wam uwagi reagujecie agresją zapominając o słowie "przepraszam". Raz zdarzyło sie że mój pies niedopilnowany poleciał do Pit Bulla, przeprosiłam i było mi wstyd bo doskonale wiedziałam co znaczy panika w oczach jego właściciela. Kolejna sprawa to załatwianie się Waszych pupili na chodnikach, środku ulicy i wszystkich miejscach do tego NIE przeznaczonych. Jak widze takie sytuacje to mam ochote strzelać, psujecie NAM odpowiedzialnym właścielom opinie i powodujecie że wrzucaja nas do jednego worka. Ludzie, myślcie to nie boli. Skoro stać Was na to by mieć psa to po nim sprzątajcie opiekujcie się nim mądrze i uruchomcie wyobraźnie a wszystkim nam będzie się żyło duużo lepiej.