impostor 15.11.03, 00:08 uwazajcie, drodzy forumowicze, bo imc szkodnik ma od teraz wladze dyktatorska nad forum lubin... dla ulatwienia zadania: kawa z mlekiem i 2 kostki cukru:) im lepsza kawa, tym wieksza laska szkodnika:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: o szkodniku to piosenka :)) 15.11.03, 00:11 .....pijam 3 czubate łyżeczki kawy i tyleż samo słodzę....:)))))))) pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: o szkodniku to piosenka :)) 15.11.03, 00:17 to sie rozbestwil lapciuch... trzeba Cie odstrzelic :D Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Ale... 15.11.03, 17:04 .....rozpuszczalnej nie pijam......to są siki.....tylko mielona..... moja ulubiona to Tchibo Family....:)))))))) a wy co lubicie pić...??????? nie chodzi mi tu o napoje wyskokowe......;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Ja uwielbiam: 16.11.03, 00:15 - mleko 3,2% (im więcej procent, tym lepiej); - mleko z kawą; - herbatę miętową; - kapuczino z bitą śmietaną; - sok grejfrutowy; - sok pomarańczowy; - nektar bananowy; - STAROPOLANKĘ (ng)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Ale... 17.11.03, 16:12 jacobsik krönung, ze swierzo zmielonych chlodzonych ziaren... zadnego cukru, mleka ani innych tego typu damskich akcesoriow. tyle, ze to zestaw swiateczny... na codzien tchibo family :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Łubudubu... 16.11.03, 01:08 łubudubu! Niech żyje nam ... szkodnik! To byłam ja, s4! ;-) A poza tym, co masz na myśli, impostorze? Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Łubudubu... 17.11.03, 16:08 co mam na mysli? hehe, zawsze to samo :)))) do szkodnika: bierz, gadzie przyklad z Magdy! IMPOSTORZE - tak sie do mnie prosze zwracac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Łubudubu... 17.11.03, 16:16 ....OK impostorze, od dziś mów mi IMPERATORZE.....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Niech Ci będzie... 18.11.03, 02:11 toz to bylo do szkodnika... bez urazy, Madziu mila:))) a poza tym - sama go spytaj... ciekawe co naczelnny szkodnik ma do powiedzenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: o szkodniku to piosenka :)) 05.12.03, 13:34 Czyżby sprywatyzowane forum przeszło w ręce imć kapitalisty szkodnika? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: o szkodniku to piosenka :)) 05.12.03, 14:27 ....dlaczego od razu kapitalisty.....????? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 A więc jednak... 05.12.03, 14:32 Kłaniam się wdzięcznie, jaśnie panu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: o szkodniku to piosenka :)) 05.12.03, 14:34 Vitam!!! Wolalbys zeby Cie nazwano komunista? Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: o szkodniku to piosenka :)) 10.12.03, 15:31 hehe uwazajcie... bo jak sie JE szkodnikus wkurzy to takie NKWD tu zrobi ze beda tylko banany lataly :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: o szkodniku to piosenka :)) 10.12.03, 20:05 impostor napisał: > beda tylko banany lataly :)))) Ale tylko Chiquita! To moje ulubione!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: o szkodniku to piosenka :)) 11.12.03, 09:02 Ja to raczej wole tego co zjada te banany (czyt. tego z reklamy) Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: o szkodniku to piosenka :)) 11.12.03, 12:08 verka.w napisała: > (czyt. tego z reklamy) Na reklamie, którą widziałam, jest tylko palma. Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen W-Ł-A-D-Z-A 28.11.04, 18:35 impostor napisał: > uwazajcie, drodzy forumowicze, bo imc szkodnik ma od teraz wladze dyktatorska > nad forum lubin... Władza jak to władza, z ludem się nie brata :/ Odpowiedz Link Zgłoś