yamamoto 11.12.03, 10:17 No wlasnie. Czy majac takie fajne bary jak Baruś ktos jeszcze jada w tym amerykanskim fastfoodzie? Ja w kazdym razie omijam Mc Donald szerokim łukiem. A Wy co o tym sadzicie? Romek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baudelaire Re: McDonald 11.12.03, 10:31 Omijam, omijam... Jak dla mnie to strawialne są szejki, lody, może frytki... Nic poza tym... Denerwuje mnie ta kolejka, te rodziny z dziećmi które w niedzielę po kościele idą tam całą gromadą... No, może nie denerwuje, ale czuję się jakoś takoś... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: McDonald 11.12.03, 10:35 ....dla dzieci to frajda, bo dodatkowo przy żarciu zabawki są..... ale jak ktoś mi powie coś dobrego o jedzeniu (np. hamburgerach) w McDonaldzie to mu się każę w głowę postukać..... ....takie to strasznie miniaturowe i drogie......jechhhhhh ja także omijam je szerokim łukiem, choć przyznam że byłem ostatnio w wawce w takim jednym ale tylko na coli i szejku..... ....wolę lokale typu Baruś....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire A urodziny w McDonaldzie? 11.12.03, 11:39 To jest dopiero zabawne. Chyba nawet jakbym był dzieckiem, to nie chciałbym, żeby tłum obcych osobników przewalał mi się nad głową. A te atrakcje zapewnione przez pracowników... Żałosne? Chociaż nie jestem dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: A urodziny w McDonaldzie? 11.12.03, 12:05 ....oj, tu się z Tobą zgodzić nie mogę, gdyż niedawno właśnie byłem na takich urodzinach.... muszę powiedzieć, że dzieci bawiły się przednio......(ale to nie było w lubinie, była do tego celu osobna sala z miniaturowym placem zabaw, pracownicy zajmowali się nimi non stop, a i cena też wygórowana nie była - jak na stolicę 90 zeta od łebka).... ....i wiesz, wolę takie urodziny niż robić w domu.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: McDonald 11.12.03, 12:16 Ja bardzo lubię lody z McDonalda (oczywiście te kręcone - dawno nie jadłam takich dobrych), ale hamburgerów nie tykam - za takie pieniądze wolę sobie sobie sprawić coś porządnego, czym się naprawdę najem i co będzie mi smakowało, np. pierogi z kapustą i grzybami!!! A co do urodzin w Macu... Pomysł to kiepski, ale przynajmniej zmywać po tym nie trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: McDonald 15.12.03, 08:28 Nierozumiem wogule jak dorośli ludzie mogą zabierać swoje pociechy do takich McDonaldów. Jedzenie wogule jedzenia nie przypomina. A pomysł żeby w niedziele po kościele..... wogule absurd. Wydaje mi sie że w niedziele to w domu w gronie rodziny a nie w McD. A przerażające jest to że kupa dziewczyn np. moja zamiast sie nauczyć gotować to ona mnie ciągnie do tego syfu i jeszcze pretensje do mnie że o jej zdrowie dbam. A na pytanie czy po ślubie jak dzieci będziemy mieli to też bedziemy jedli w fastfudach? Odpowiedz: Jak nic nie ugotujesz ....to tak. panie widzisz to i nie grzmisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: McDonald 15.12.03, 10:37 Wszystkim antyfanom tego nedznego przybytku polecam: www.fuckmcdonalds.co.uk/ oraz wiele innych miejsc w sieci. Wystarczy wrzucic w wyszukiwarce fuck Mcdonalds albo Mcdonalds sucks itp. Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 grybasy kontra McDonald 17.12.03, 11:49 A pamiętacie tę sprawę, kiedy otyła dziewczynka oskarżyła McDonald jej stan fizyczny? Ponoć nie miała pojęcia, że jedząc tylko takie świństwo będzie wyglądała jak Michelin :-) Cieszę się, że nie wygrała, bo amerykański system sprawiedliwości to jest jedna wielka kpina. Pewna lekarka, która biegała sobie rekreacyjnie, zaskarżyła firmę NIKE. O to, że źle wyprofilowała sznurówki. Bo te się lekarce rozwiązały w trakcie joggingu, kobita upadła i zwichnęła sobie nadgarstek. I wygrała tę sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś