Gość: odchudzamsie Re: WEIGHT LOSS forum IP: 217.153.123.* 22.02.13, 20:15 Warto zajrzeć: www.zdrowe-odchudzanie.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 12:00 Weight loss to oszustwo kupilam te tabletki i nic .Tylko nabijaja sobie kase ,a nas grubych tylko ludza ze schudniemy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 15:11 Chcesz szybko schudnąć zajrzyj tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
zosia0607 Re: WEIGHT LOSS forum 03.03.13, 17:02 Dziewczyny nie dajcie sie oszukać jak ja ja kupiłam ;/ i nigdy wiecej tego błędu nie popełnie oszustwo oszustwo i jeszcze raz oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polinkaaa Re: WEIGHT LOSS forum IP: 95.154.230.* 04.03.13, 15:04 halo... czesc :)... ja jestem juz po kilku tygodniach brania tych pigulek i musze powiedzieć, ze jestem zaskczona wefektami :) schudlam 9 kilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometa Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 09:32 witam ja biorę juz półtora tygodnia, wazylam ponad 90 kg, teraz nie wiem(mam zepsutą wage:)) jednak ubralam dzis spodnie i sa sporo luzniejsze. wieczorem powiem ile stracilam na wadze( kupie nowa ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan55 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.hostnoc.net 06.03.13, 15:52 Piękne tabletki. Nie wierzyłem, że na stare lata będę miał szansę zrzucić jeszcze trochę z brzucha. Niespecjalnie mogę się ruszać z powodu problemów z kolanami, a dzięki Weight Loss zrzuciłem kilka zbędnych kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chory Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.13, 20:56 A u mnie po 2 tygodniach stosowania stwierdzono liczne złamania oraz potłuczenia, wstrząs mózgu, ginekomastię, chorobę wrzodową odbytnicy, stulejkę, raka macicy, wrzody żołądka, arytmię serca, chorobę wieńcową, kiłę, rzeżączkę, syfa i wilka... ... bo anonimowo to każdy może napisać że to cud tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.wp.mil.pl 12.03.13, 09:13 Oczywiście, że ściema. Pierwszy raz dałam się nabrać na coś takiego. Biorę od dwóch tygodni i ani jednego grama nie schudłam. Dajcie sobie z tym spokój!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proargi.e-mlm.pl Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.siec.alfa.pl 08.08.13, 22:30 po co się męczyć jeżeli można zastosować proste 4 zasady :) szczegóły na proargi.e-mlm.pl/dieta-woda-i-aktywnosc-fizyczna-czyli-jak-schudnac/ Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy123 dobra alternatywa Dieta Cambridge 26.09.13, 07:41 Hej, mogę polecić Dietę Cambridge, sama stosowałam, udało mi się w zeszłym roku zrzucić ponad 28 kg i .... waga nie wróciła:) Dieta jest bezpieczna, zbilansowana więc wiedziałam, że nie stracę zdrowia w trakcie stosowania, a do tego poprawiły mi się wyniki i odstawiłam leki na nadciśnienie, spotkania przez cały czas jak się odchudzałam były bezpłatne polecam dziewczynę (dietetyk) na Orunii Grn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.13, 10:54 Stosuje już 2 tyg. I żadnych efektów!!!!! Raczej nie oczekuje rewelacji.... Ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoo odczucia ambiwalentne IP: *.centertel.pl 06.11.13, 09:28 Jestem zadowlony ale efekt trwał dosłownie 8 miesiecy przez 5 bralem po jednej dziennie i nic nawet bylem bardziej głodny i potem zacząłem odczuwać wyraznie na maxa mały apetyt schudlem w okresie 1roku 12 kg i tak juz mam 2 lata od początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nassive dynamic IP: *.play-internet.pl 22.01.14, 19:43 Ja wpakowałam się w to samo,odesłałam puste opakowania,a tu okazuje się,że tej firmy nie ma w tym budynku,pod wskazanym adresem,paczka wróciła,a ja zapłaciłam dwa razy bo za odesłanie także.Jak zadzwoniłam do nich,to udali ''głupa".Oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
jefferson2 Re: nassive dynamic 24.02.14, 16:31 a gdzie odsyłacie tatabletki jaki jest adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozrusznik Rozrusznik- fit style, happy life! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 20:34 Cześć wszystkim! Dietą i ćwiczeniami zajmuję się od lat. Założyłam nową stronę na facebooku, gdzie możecie znaleźć codziennę dawkę ćwiczeń , motywacji i pomysłów na smaczne zdrowe posiłki ;) Chętnie wam pomogę i będę wspierać! Do zobaczenia ;) Ania, Rozrusznik - fit style, happy life :) www.facebook.com/pages/Rozrusznik-fit-style-happy-life/709977009047495?notif_t=page_new_likes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomo Re: a gdzie jest strona Massive Dynamic ????????? IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.14, 16:49 czyzby jakis pracownik probowal nas robic w ...uja??!! sprawdzalem i firma jest na nowogrodzkiej 23! widze ze tonacy brzytwy sie chwyta. co wpiszesz jakis lipny adres milion razy to nikt nie znajdzie prawdziwego? chyba kpisz. normalnie TW BOLEK!!!!!! chyba powinnisic jakiegos lepszego speca od pr zatrudnic Odpowiedz Link Zgłoś
angel-agnes Re: WEIGHT LOSS forum 14.04.14, 17:27 Nie ma cudów, tylko ciężka praca nad sobą i konsekwencja, niema co liczyc na farmaceutyki. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetabc Re: WEIGHT LOSS forum 23.07.14, 15:38 Dziękuję, zrezygnuję, życie mi jeszcze miłe...a przynajmniej zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś